Teşekkürler darısı başına. Evet iş yerinde paylaş çünkü ameliyat sonrasında kafan bandajlı üç gün geçireceksin. Ondan sonra iki hafta kadar gece gündüz tenisçi bandı takıp sonrasında da sadece geceleri takacaksın. Ben medipole altı bin küsür verdim ameliyat öncesinde tek seferde. Ama daha uygun yerler de var. Sen bilirsin tamamen sana kalmış. Geçmiş olsun Canım.merhaba,
öncelikle geçmiş olsun, yaklaşık 1 saattir forumda kulak ameliyatıyla ilgili yazılanları okuyorum. bende önümüzdeki ay içinde ameliyat olmayı planlıyorum, tenisçi bandını gündüz de takmak zorunlu sanırım çalışıyorum ve iş yerinden izin almadan bunu halledemicemrica etsem bana ameliyatın tutarını ve ödeme şeklini söyleyebilirmisin?
Teşekkürler darısı sana inşallah. Altıbin küsür verdim. İki kulak fiyatı bu. Ama devlet hastanelerinde Beleş.geçmiş olsun çok sevindim senin adınapeki en kadara yaptırdınız? ben Kolan Hastanesi'ne sordum 2 kulak 3000 TL dedi. burda 1500 2000 diyenleri görüyorum bu tek kulak fiyatı mı 2 kulak mı?
Haydarpaşa numuneye git bence. Orada daha hızlı işliyor süreç. Tek sorunu eğitim ve araştırma hastanesi olduğundan asistanlar yapabilir ameliyatını. Ben o kısmı için bir garanti veremeyeceğim çünkü hiç yaptıran görmedim. Ama kendilerine güveniyorlar :)İstanbul'da hangi devlet hastanelerinde yapılıyor? ben Okmeydanına gittim işten izin alarak. asistan doktor dedi ki estetik ameliyatları listenin en sonuna yazarız hep. onun da yapılıp yapılmayacağına uzman doktor karar verir. ölme eşşeğim ölme
Ya ben tenisçi bandı takıyorum iki gündür ama kulaklarım inanılmaz acıyor arada çıkarıp dinlendiriyorum bir iki dakika mecbur. Acaba normal bandana tarzı bir şey taksam mı diye düşünüyorum. Üç hafta çok uzun değil mi yavv benimki bir hafta tak dedi maksimum iki hafta. Neyse yıllardır dayandık gerekirse üç hafta takarım ne olacak. Ama hala dikişleri acıyo ama şişme morluk yok Allah'tan. İnşallah en kısa zamanda tamamen iyi olursun cicim.bana 1.5 aya kadar gecelerı sureklı takmamı soyledı. 3 hafta ıse gunduzlerı tak dedı ben cuma gunu tekrar bı kontrole gıtcem artık cıkamak ıstıyorum.
herkes o kafandakı bandajı cıkar dıyıp duruyo :S
ama sıslıklerım falan tamamen ındı uzerıne de yatabılıyorum. ıns daha da ıyı olacak
Ya ben tenisçi bandı takıyorum iki gündür ama kulaklarım inanılmaz acıyor arada çıkarıp dinlendiriyorum bir iki dakika mecbur. Acaba normal bandana tarzı bir şey taksam mı diye düşünüyorum. Üç hafta çok uzun değil mi yavv benimki bir hafta tak dedi maksimum iki hafta. Neyse yıllardır dayandık gerekirse üç hafta takarım ne olacak. Ama hala dikişleri acıyo ama şişme morluk yok Allah'tan. İnşallah en kısa zamanda tamamen iyi olursun cicim.
İstanbul'da hangi devlet hastanelerinde yapılıyor? ben Okmeydanına gittim işten izin alarak. asistan doktor dedi ki estetik ameliyatları listenin en sonuna yazarız hep. onun da yapılıp yapılmayacağına uzman doktor karar verir. ölme eşşeğim ölme
canım bende ılk basta tenıscı bantı aldım kulaklarım resmen pişti ıcınde 2 gun sonra normal bandanalardan aldım tuhafıyeden ıkı haftadır onu kullanıyorum bı sıkıntı yok
cok rahatsız edıyosa kullanabılırsın tam kulagını kaplayan bı bandaj al bence
aynen öyle yaptım canım bandaj aldım kendime taktım kulaklarımın ortadaki kıvrımları aşınmış acıyor. bi de bu bandajın işlevi nedir? sadece koruması mı dış faktörlerden yoksa şekli bakımından da haniççok açılma olmasın diye mi taktırıyolar?? geceleri takatım da şu güzdüzleri takma olayından sıkıldım bayıldım gına geldii.. :)[/QU
valla bende cok sıkıldım canım. 17. gunumdeyım bende artık ara ara cıkarcam doktorum cıkar gayet guzel gıdıyo dedı...
bu bandaj en önemlı etken suan bızım ıcın kulak seklının duzgun olmasını saglıyo acılma yapmaması ıcın.
bence doktorun ne kadar dedıyse kullan onca sene bekledık bı kac haftanın lafı olmaz demı
ben ankara da özel de oldum cnm hıc devlet hastanelerını arastırmadım acıkcası, asistan doktorlar falan yapıyomus guvenemedım
ben ıkı kulak 1.500 tl ye oldum
tatlı_cadi06... sen ankarada hangi hastanede oldun kaç saat sürdü ameliyat şimdiden çok teşekkür ederim
canım ben özel de oldum. Prof Dr Serdar Öztürk'e oldum amelıyatımı
kendısı cok guler yuzlu ve bana moral verdı nerdeyse olmaktan vazgecıcektım korkudan ama ıgnelerı yapmaya basladı bız sohbet muhabbet eslıgınde bıtırdık..
benım sag kulagım daha cıkıktı sola gore ona bıraz fazla ıslem yaptı, ıkısı toplam 45 dk surdu.
ve ınan hıc agrım sızım olmadı amelıyattan sonrada. sadece hafıf sızlamalar oluyo okadar da olucak ılaclarla gecıyo zaten..
olmayı dusunuyosan bıran gorus derım kendısıyle...
Bu cumartesi boğaziçitıp merkezinde olucam ameliyat çok heycanlıyım
arkadaşlar ben olalı 7 ay oldu herşey yolunda sorusu olan varsa sorsun aynı şeyleri bende yaşadım yardımcı olmak isterim :)) umarım herkesin istediği gibi olurr
Bu cumartesi boğaziçitıp merkezinde olucam ameliyat çok heycanlıyım
benim kardeşim omayı düşünüyorda şimdi ankarada araştırıyor bi ufuk hastanesinde varmış birde estetik international diye bir yerde yapıyormuş araştırıyorda sanada nerede yaptığını bi sorayım dedim
öncelikle geçmiş olsun.. benimde 39. günüm bugün.37 gün 7 24 bandaj taktım ve son 2 gündür gündüzleri açıorum.. fakat üstünden belli bi süre geçtiğinde kulakta açılma oluyo.. açıkçası tam istediğim şekle girio doğal durması açısından açık olması yapışık olmasından daha iyi ama benim merak ettiğim konu bu açılma daha artarmı ve 39 gün kulağın şeklinin oturması açısından yeterli bi süremi ? ve son olarak kulaktaki sertlik ne kadar sürüo ? şimdiden tşk ederim tekrardan geçmiş olsun sana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?