Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

Arkadaşlar amelıyat olalı 8 ay oldu sormak ıstedıgınız bırsey olursa elımden geldıgınde yardımcı olmak ısterım.

saç bandını bazen çıkarıyorum çünkü canım çok yanıyor arkadaşlar günde birkaç saat takmıyorum ama genelde sürekli takıyorum.hala daha yanmalar geçmedi benim kızarıklıkta kıkırdağın üzerinde hala duruyor bide yara oldu kabuk bağladı ama gerçekten diğeriyle eşit oldu ilk gördüğümde çok üzülmüştüm ama sanki doktor aynısını yapmış bide kızarıklık olmasa hiçbir problem yok.bir hafta daha takıcam sonra sadece geceleri takıcam.ancak kulağımın üzerine hala yatamıyorum canım yanıyor.1 ay geçse herhalde hiçbir sorun kalmayacak

ben bursada oldum ameliyatı önceki sayfalardada yazmıştım
olmak isteyenlere tavsiyem hiç zaman kaybetmeyin verdiği mutluluk tarif edilemez

saç bandını ben spor malzeme satan yerden aldım.aynı zamanda tuhafiyedende renkli renkli aldım.

Arkadaşlar amelıyat olalı 8 ay oldu sormak ıstedıgınız bırsey olursa elımden geldıgınde yardımcı olmak ısterım.

Meraba,ben ameliyatı olalı 6 gün oldu.7.günde dikişlerim alınacak.şişlikler,kızarık ve morarmalar mevcut.İlk gün pek agrım,sızım olmadı hatta şuana kadarda şükür ki.doktorum 1 haftada ödemlerin inecegni söyledi.sizce bu mümkün mü?ayrıca şuan yapışık duruyor dahası dikişler alındıktan snra bi gevşeme rahatlama olacak mı açılma konusunda.yani şuan kulagn ortasından dikişle tutturuldugu belli.bu görüntüden kurtulacak mıyım yada ne kadar zmn snraya?ilk haftaki görüntü cok dgşcek mi?şimdiden tşk. ederim.

arkadaşlar özel hastane diyorsanız bilemem ama ben türkiye çapında en iyi hastanelerden biri olan ve ameliyatımı orada olduğum İ.Ü ÇAPA TIP FAKÜLTESİ'ni öneriyorum.

Son düzenleme:
Kızlar merhaba. Bu sabah florance nightngale hastanesinde ameliyat oldum.
2,5 saat sürdü çok rahat bir ameliyattı çıktığımda çok rahattım.
Üzerinde sargılar var fakat kulak şeklim görünüyor. Dikişlerim olduğu için tam bir fikrim yok ama şuan bu sekılde memnunum yapışık duruyor..

Eve geldim şuan kulaklarım sızlıyor..
hafif sekilde saç bandı taktım gevşek duruyor en azından korusun içim rahat etsin diye..
Şimdilik bu kadar sormak istediklerinizi yanıtlarım..

Son düzenleme:

10-15 ıcınde butun morluklar we odemler gıdıyor zaten 1 ay ıcınde dısardan kesınlıkle bır sey anlasılamcak bır duruma qelıyor. 2-3 ay sonra hersey eskıye donuyor. suan dıkıslerın olduqu ıcın we band kullandqn ıcın kulak cok yapısık duracaktır. dıkıs alındıktan sonra ortalama 3-4 hfta dıkkat etmen qerekıyor kı kıwrımlara werılen ıs dıkıslerın acılmaması ıcın. bellı bır acılma oluyor tabıkı benımde amelıyattan cıkınca cok yapısıktı ama suan acılma oldu ve tam duzene oturdu goruntusu gercekten cok ıyı eger olmasaydı acılma o zaman dogal durmuor ve daha kotu duruyor. Henuz senın erken dıkkatlı ol mutlaka canım

bugun ve bır kac gun daha cıft yastıkla yatmalısın canım basının vucudundan yuksekte olması gerekıyor bır kac gun. 5 gun sonra genelde banyo ya ızın verılıyor we cok durma ılk banyonda bıde kulaklarının arkasını cok ıyı kurutman gerekıor nemlı olmasn sakın ben dustan sonra kulak copuylede sıldm ıslak kalmasn dıye ılk 1 hafta bıraz skntılarn olabılır ama emın olun bı bu skntılar bır kac ay sonra sadece mutluluqa we huzura deycek bıraz acı ve bıraz skıntı hıc bırsey bu mutluqun yanında :)

bu verdiğiniz ölçüler acaba tam olarak neresi oluyor bende 1 hafta önce oldum bu ameliyatı

orta kulak ve üst kulak. orta kulağın 20 mm olması normalmiş (2cm) üst tarafınsa 16 mm olması normalmiş. benim sol taraf 20 ye 15 ken sağ taraf 21 e 17 ama bildiğin fark belli oluyor.

mrb arkadaslar sonunda bende ameliyatımı oldum
ameliyat yaklasık 45 dk surdu sag kulagım daha acıktı sola gore..
amelıyat sırasında hıc agrı sızı hıssetmedım doktorumla sohbet muhabbet ederek yaptık. hatta bı ara doktorum ıslık calarak kesıyodu kulagımı :))
hıc korkulcak gıbı degılmıs suan kafam sargılı sadece yanma hıssedıyorum ılacları duzenlı ıcınce bı sıkıntı olmuyo. cuma gunu sargılarım acılacak bakalım nasıl olcak cook heycanlıyım :)

Dün ameliyatım oldu çok fazla ağrım sızım var..
Sanırım benim canım da baya bir tatlı

Sızım sızım sızlıyo resmen dikişlerim..
Sargılarımda var..

Bir de rahatsız oldugum konu saçlarım..
Ameliyat dolayısı ile yan taraflara ilaç mı ne bulasmıs yapıs yapıs olmus yıkayamıyorumda
Korkuyorum saclarıma bısey olcak dıye :18:

Geçmiş olsun :) ne kadar ücret ödedin ?

Nerede ameliyat oldunuz acaba ?

evet suan benımde öle sarmadan önce ılac falan suruyorlar mıkrop kapmasın dıe. benımde sızlıyo bıraz. sabretcez artık

evet suan benımde öle sarmadan önce ılac falan suruyorlar mıkrop kapmasın dıe. benımde sızlıyo bıraz. sabretcez artık

Cnım senin tam kaçıncı günün?
Ağrın sızın var mı? Benim sürekli ince ince bi sızım var..

Şu saçlar cok rahatsız edıyor beni.
Yıkayamıyorum ama actım taradım tekrar topladım tepeden..

Ne zaman yıkayabiliriz saçlarımızı?

ben daha dun oldum saclar rahatsız etmıyo ama dedıgın gıbı sızlıyo kasınıyo bıde basımdakı sargı cok baskı yapıyo yatamıyorum. yarını beklıyorum sabırsızlıkla yarın sargılarım
acılacak..

Aynı gün ameliyat olmuşuz. Benim de yarın cıkacak sargılarım falan cok heyecanlıyım.
Bir de yatabilsem dogru duzgun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…