Arkadaşlar amelıyat olalı 8 ay oldu sormak ıstedıgınız bırsey olursa elımden geldıgınde yardımcı olmak ısterım.
arkadaşlar bende ameliyat olmak istiyorum istanbuldayım nereyi tavsiye edebilirsiniz ?
Meraba,ben ameliyatı olalı 6 gün oldu.7.günde dikişlerim alınacak.şişlikler,kızarık ve morarmalar mevcut.İlk gün pek agrım,sızım olmadı hatta şuana kadarda şükür ki.doktorum 1 haftada ödemlerin inecegni söyledi.sizce bu mümkün mü?ayrıca şuan yapışık duruyor dahası dikişler alındıktan snra bi gevşeme rahatlama olacak mı açılma konusunda.yani şuan kulagn ortasından dikişle tutturuldugu belli.bu görüntüden kurtulacak mıyım yada ne kadar zmn snraya?ilk haftaki görüntü cok dgşcek mi?şimdiden tşk. ederim.
Kızlar merhaba. Bu sabah florance nightngale hastanesinde ameliyat oldum.
2,5 saat sürdü çok rahat bir ameliyattı çıktığımda çok rahattım.
Üzerinde sargılar var fakat kulak şeklim görünüyor. Dikişlerim olduğu için tam bir fikrim yok ama şuan bu sekılde memnunum yapışık duruyor..
Eve geldim şuan kulaklarım sızlıyor..
hafif sekilde saç bandı taktım gevşek duruyor en azından korusun içim rahat etsin diye..
Şimdilik bu kadar sormak istediklerinizi yanıtlarım..
bu verdiğiniz ölçüler acaba tam olarak neresi oluyor bende 1 hafta önce oldum bu ameliyatı
Kızlar merhaba. Bu sabah florance nightngale hastanesinde ameliyat oldum.
2,5 saat sürdü çok rahat bir ameliyattı çıktığımda çok rahattım.
Üzerinde sargılar var fakat kulak şeklim görünüyor. Dikişlerim olduğu için tam bir fikrim yok ama şuan bu sekılde memnunum yapışık duruyor..
Eve geldim şuan kulaklarım sızlıyor..
hafif sekilde saç bandı taktım gevşek duruyor en azından korusun içim rahat etsin diye..
Şimdilik bu kadar sormak istediklerinizi yanıtlarım..
mrb arkadaslar sonunda bende ameliyatımı oldum
ameliyat yaklasık 45 dk surdu sag kulagım daha acıktı sola gore..
amelıyat sırasında hıc agrı sızı hıssetmedım doktorumla sohbet muhabbet ederek yaptık. hatta bı ara doktorum ıslık calarak kesıyodu kulagımı :))
hıc korkulcak gıbı degılmıs suan kafam sargılı sadece yanma hıssedıyorum ılacları duzenlı ıcınce bı sıkıntı olmuyo. cuma gunu sargılarım acılacak bakalım nasıl olcak cook heycanlıyım :)
Dün ameliyatım oldu çok fazla ağrım sızım var..
Sanırım benim canım da baya bir tatlı
Sızım sızım sızlıyo resmen dikişlerim..
Sargılarımda var..
Bir de rahatsız oldugum konu saçlarım..
Ameliyat dolayısı ile yan taraflara ilaç mı ne bulasmıs yapıs yapıs olmus yıkayamıyorumda
Korkuyorum saclarıma bısey olcak dıye :18:
Nerede ameliyat oldunuz acaba ?
evet suan benımde öle sarmadan önce ılac falan suruyorlar mıkrop kapmasın dıe. benımde sızlıyo bıraz. sabretcez artık
Cnım senin tam kaçıncı günün?
Ağrın sızın var mı? Benim sürekli ince ince bi sızım var..
Şu saçlar cok rahatsız edıyor beni.
Yıkayamıyorum ama actım taradım tekrar topladım tepeden..
Ne zaman yıkayabiliriz saçlarımızı?
ben daha dun oldum saclar rahatsız etmıyo ama dedıgın gıbı sızlıyo kasınıyo bıde basımdakı sargı cok baskı yapıyo yatamıyorum. yarını beklıyorum sabırsızlıkla yarın sargılarım
acılacak..
Aynı gün ameliyat olmuşuz. Benim de yarın cıkacak sargılarım falan cok heyecanlıyım.
Bir de yatabilsem dogru duzgun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?