merhaba..bende senın gıbı dusunuyordum ama normal ınsan kulaklarındada azcık fark oluyor canım ve daha 5.gundeyım demıssın o sıslık 1 2 haftadan once gecmıyor telas yapma..bende pısmandım bır ayım doldu suan ne agrı var ne pısmanlık..acılmada soyle oluyor eger bandajını duzenlı takmassan. sıslık gecınce benı anlıycaksın,morelını bozma bıraz sabret :)
Çok teşekkür ederim canım cevabın için, sana da geçmiş olsun kulaklarından memnun olmana da sevindim :) çok göze batan bi şey yok kulaklarımda ama kulak memesi kısmı ve en üst ucu biraz açık yani sadece kepçelik gitmiş. Bide ben açılma olmasından korkuyorum bir de açılma yaparsa ki zaten üst kısmı ve kulak memesi kalkık, o zaman ameliyatın hiç anlamı olmayacakPeki şişliklerin geçmeye başlayınca açılma yapmış gibi oldu mu kulakların? Tenisçi bandımı düzenli takılıyorum ama herkes belli bi süre sonra bir miktar açılır demiş.
Merhabalar
Ben de dün yani 2 martta kepçe kulak ameliyatı oldum.. Medipol Hastanesinde Dr Naci Karacaoğlan hoca yaptı ameliyatı..
Sabahtan gerekli tetkikler yapıldı, öğlen ameliyata alındım, bir saat sürdü, ameliyatı benimle konuşa konuşa gayet keyifle yaptı.. Bi ara uyumuşum hocanın ismimi çağırışına uyandım =)
Pozitif enerjisi çok yüksek çok iyi bir insan Naci Bey.
Ameliyat sonrasında odamda 2-3 saat kadar dinlendim ve taburcu oldum. İnanın hiçbir rahatsızlığım ağrım sızım vs olmadı, tek düşündüğüm boş midemdi :) Malum, tetkikler ve sonrasında ameliyat için hiçbir şey yememek gerekiyor. Ameliyat sonrasında yedim ama hatta döner yedim :)
Doktor bey antibiyotik ve ağrı kesici içeren bi reçete yazdı, akşam ve sabah kullanmak üzere. Hastaneden eve gelince biraz sancı oldu ilaçlarımı alınca geçti. Onda da sıkıntı yok çekinen arkadaşlar için söleyim..
Şimdi 2. günümdeyim, sabah yine ilaçlarımı aldım, salı günü (yani 3. gün oluor) kafamı kaplayan bu kocaman bandajdan kurtulacağım.. sonra geceli gündüzlü 1 hafta boyunca tenisçi bandı takacakmışım, sonra da sadece geceleri bi ay boyunca takmaya devam edecekmişim..
Çok heyecanlıyım acaba nasıl oldu kulaklarım?? Eski Türk filmlerinde gözlerinde ameliyat olan bandajı açılınca görüyorum diyen Türkan Şoray gelior aklıma gülüyorum :) Umarım güzel olmuşlardır, şimdi dışarı çıkıp güzel güzel tokalar alacağım kendime.. Saçlarımı tamamen toplayabileceğim lastik tokalar, taç da alabilirim, bi iki de küpe de alacağım..
Herkese selamlar. Geçmiş olsun hepimize. :)
meraba canım cok gecmıs olsun :)
Teşekkür ederim cevabın için canım, geçmiş olsun bu arada :) Haklısın sanırım çok acele ediyorum, 1 ayımın dolmasını agrılarımın morlukların geçmesini kulağımın son alacağı şekli sabırsızlıkla bekliyorum :) Sen bandajını nasıl takmıştın peki benim doktorum 3 hafta gece gündüz takmamı istedi, bir de ben 10 gün sadece geceleri takayım diyorum.
TeşekkürlerYarın da sargılarım açılıyor. Çok heyecanlıyım Acaba nasıl oldular çok merak ediyorum :44:
Merhaba kızlar.
Bugün ameliyat olalı 12 gün geçti..
İnanılmaz rahatım şükür.
O ilk zamanlarda ki rahatsızlıgı tarif etmem mümkün değil
uyuyamıyorsun,ağrılar sızılar of of
Ama şuan sonuç Mükemmel!!!
Dünyaya bir daha gelsem yine yaptırırdım..
Eeee her güzelliğin bir zorluğu vardır
ıns ıstedıgın gıbı olmuslardır cnm :)
ben beşiktaşta bogazıcı tıp merkezınde velı aslana yaptırdım tavsıye ederım...dogal oluyor pısman olmazsınız,gıdın bı gorusun
Merhabalar
Ben de dün yani 2 martta kepçe kulak ameliyatı oldum.. Medipol Hastanesinde Dr Naci Karacaoğlan hoca yaptı ameliyatı..
Sabahtan gerekli tetkikler yapıldı, öğlen ameliyata alındım, bir saat sürdü, ameliyatı benimle konuşa konuşa gayet keyifle yaptı.. Bi ara uyumuşum hocanın ismimi çağırışına uyandım =)
Ameliyat sonrasında odamda 2-3 saat kadar dinlendim ve taburcu oldum. İnanın hiçbir rahatsızlığım ağrım sızım vs olmadı, tek düşündüğüm boş midemdi :) Malum, tetkikler ve sonrasında ameliyat için hiçbir şey yememek gerekiyor. Ameliyat sonrasında yedim ama hatta döner yedim :)
Doktor bey antibiyotik ve ağrı kesici içeren bi reçete yazdı, akşam ve sabah kullanmak üzere. Hastaneden eve gelince biraz sancı oldu ilaçlarımı alınca geçti. Onda da sıkıntı yok çekinen arkadaşlar için söleyim..
Şimdi 2. günümdeyim, sabah yine ilaçlarımı aldım, salı günü (yani 3. gün oluor) kafamı kaplayan bu kocaman bandajdan kurtulacağım.. sonra geceli gündüzlü 1 hafta boyunca tenisçi bandı takacakmışım, sonra da sadece geceleri bi ay boyunca takmaya devam edecekmişim..
Çok heyecanlıyım acaba nasıl oldu kulaklarım?? Eski Türk filmlerinde gözlerinde ameliyat olan bandajı açılınca görüyorum diyen Türkan Şoray gelior aklıma gülüyorum :) Umarım güzel olmuşlardır, şimdi dışarı çıkıp güzel güzel tokalar alacağım kendime.. Saçlarımı tamamen toplayabileceğim lastik tokalar, taç da alabilirim, bi iki de küpe de alacağım..
Evet güzel beğendimŞu an biraz bitişik duruyorlar ve çok hafif şişler. Biraz zaman geçince kendine geleceklermiş. Duş aldım komple, saçlarımı, kafamda ve kulaklarımda donmuş kan izlerini vs yıkadım oh inanılmaz ferahladım.
Ameliyatımı yapan doktor 1 hafta tenisçi bandı tak demişti, bugün sargılarımı açan doktor ise 2 hafta takmanı öneririm her ihtimale karşı dedi. :44: Şimdilik 1 hafta takıp sonra doktora görünüp takmaya devam etip etmemem gerektiğini soracağım.
Sana ne kadar süre takmanı önerdiler peki??
merhaba,
öncelikle geçmiş olsun, yaklaşık 1 saattir forumda kulak ameliyatıyla ilgili yazılanları okuyorum. bende önümüzdeki ay içinde ameliyat olmayı planlıyorum, tenisçi bandını gündüz de takmak zorunlu sanırım çalışıyorum ve iş yerinden izin almadan bunu halledemicemrica etsem bana ameliyatın tutarını ve ödeme şeklini söyleyebilirmisin?
Merhabalar
canım özelde yaptırcaksan 1000 ile 2000 araası degısıyo.
devlette de yarısı karsılanıyo heralde pek bı bılgım yok
bandaj senı ıs hayatında rahatsız etmez bende ıkı haftaadır kulanıyorum aksesuar gıbı sıkıntı olmaz yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?