anladım ben okula gittiğim için sadece 3 hafta hergun bandaj taktım sürekli , daha sonra eve gelince taktım galiba iki hafta o şekilde yaptım sonra 3 ay boyunca gecelerin taktım ameliyat olduğum süre boyunca :) ilk 3 hafta çok yapışık oluyor çünkü şişlikler daha inmedi
ama sonra yavaş yavaş inmeye başlıyorlar ve arkasına işaret parmağın cok rahatca girebiliyor korkma yani o sadece şişlikler indi ve biraz açılma oldu sertlikte 5 ay felan sürüyor şuan 2 aydır yatarken gerçekten yumuşak doktorum bana şekil alma süresini 1 yıl söyledi
başka kafana takılan bişey varsa sorabilirsın ceşke ne yaşadıklarımı yazsaydım ama zaman o kadar çabuk geçiyorki hep böyleymişim gibi geliyorr :) çabuk geçicek bugunler emin ol sadece fazla takma dikkat et ! :))
zaman ayırıp cvp verdiğin için tekrar teşekkür ederim yanlız sertlik 5 ay kadar sürüo demişsin ama bandajı çıkarıp konuştuğumda güldüğümde yada yemek yediğimde yani çenem hareket ettiğinde kulakta ve içindeki o sert kıkırdakta acayip rahatsızlık verici bazı hareketler oluo ve gerçekten çok can sıkıcı bi durum bu.. sana sormak istediğim kulak yumuşayana kadar 5 ay boyunca bu şekildemi olcak hep :S bide bandajı takmayı tamamen bıraktığında kulaklarında açılma oldu mu ?
ankara da bu alanda bı cok ıyı doktor var canım arastırsın bı ıyıce
canım sen kaç gün sargı ile kaldın bandı ne kadar süre takıyorsun[/QUOTE
2 gun sargılı kaldı. 17 gun falan bandaj kullandım. suan acık sekılde gezıyorum sadece dıkıslerımın erımesı kaldı
bıde sag kulagımın ıcınde hafıf yara var krem suruyorum
öle abartılan gıbı bı acılma oldu sadece şişlıkler ındıgı ıcın toparlanıyo kulak
ben memnunum yanı..
yıne sormak ıstedıgın bısey olursa yardımcı olurum...
2 gun sargılı kaldı. 17 gun falan bandaj kullandım. suan acık sekılde gezıyorum sadece dıkıslerımın erımesı kaldı
öle abartılan gıbı bı acılma oldu sadece şişlıkler ındıgı ıcın toparlanıyo kulak
ben memnunum yanı..
çok teşekkür ederim cnm aradım doktoru kardeşim görüşmeye gidecek bakalım inş iyi olur birde senin kaç gün oldu ameliyat olalı
çok teşekkür ederim cnm aradım doktoru kardeşim görüşmeye gidecek bakalım inş iyi olur birde senin kaç gün oldu ameliyat olalı
bugun tam 3 hafta oldu canım
bugun tam 3 hafta oldu canım
şimdi ağrın fln oluyor mu bandı takmaya devam ediyor musun
şimdi ağrın fln oluyor mu bandı takmaya devam ediyor musun
ben amelıyatımı oldugum gunden berı hıc agrım sızım olmadı gayet ıyı gecırdım...
sadece ılk ıkı gun basındakı sargılar rahatsız edıyo uyuyamıyosun okadar...
bandajımı artık ara ara cıkarıyorum.ama korkmuyo da degılımm.ya acılırsa, ya bısey olursa dıe...
hatta dıkısler erıyene kadar taksam mı dusuncesı ıcerısındeyım...
ben memnunum yanı..
Sn Tatli cadi,
Sanırım ameliyatı Dr. Serdar Öztürk'e olmuşsunuz. Nasıl bir doktordur, korkmadan gidebilir miyim?
Fiyatları konusunda da bilgilendirebilir misiniz? Ankara'daki doktorları araştırıyorum da, şimdiden sağolun.
öncelikle geçmiş olsun.. benimde 39. günüm bugün.37 gün 7 24 bandaj taktım ve son 2 gündür gündüzleri açıorum.. fakat üstünden belli bi süre geçtiğinde kulakta açılma oluyo.. açıkçası tam istediğim şekle girio doğal durması açısından açık olması yapışık olmasından daha iyi ama benim merak ettiğim konu bu açılma daha artarmı ve 39 gün kulağın şeklinin oturması açısından yeterli bi süremi ? ve son olarak kulaktaki sertlik ne kadar sürüo ? şimdiden tşk ederim tekrardan geçmiş olsun sana :)
Sn Tatli cadi,
Sanırım ameliyatı Dr. Serdar Öztürk'e olmuşsunuz. Nasıl bir doktordur, korkmadan gidebilir miyim?
Fiyatları konusunda da bilgilendirebilir misiniz? Ankara'daki doktorları araştırıyorum da, şimdiden sağolun.
korkmanı gerektıren bı durum yok cnm gayet rahat bı sekılde gıdebılırsın
kendınde gıdıp gordugunde karar verebılırsın zaten
ben sadece serdar beyle gorustum baska bı doktora gıtmedım
gıttıgınde sana yaptıgı amelıyatların resımlerınıde gostersın ben bakmıstım gyet guzel olmus hepsı
fıyatına da 2000 tı dıe ama pazarlık yap
ben konusa konusa 1500 tl ye ındırdım anca.
sormak ıstedıgın baska bısey olursa yardımcı olurum tekrar...
ben amelıyatımı oldugum gunden berı hıc agrım sızım olmadı gayet ıyı gecırdım...
sadece ılk ıkı gun basındakı sargılar rahatsız edıyo uyuyamıyosun okadar...
bandajımı artık ara ara cıkarıyorum.ama korkmuyo da degılımm.ya acılırsa, ya bısey olursa dıe...
hatta dıkısler erıyene kadar taksam mı dusuncesı ıcerısındeyım...
çok teşekkür ederim cnm
benım amelıyat olalı 9 ay oldu yardımcı olmak ıstedım canım. 39 qun erken bence kulaqın seklının oturması acısından. 2 ay ıcınde kulak tam seklını almaya baslar. Bandaj ını cıkardıqın sonrakı hal normal halı cunku bandajı taktıqında arkaya doqru bı baskı uyquladıqı ıcın cıkardıqın da yapısık duruyor. kulaqın ustu kısmındekı sertlık sankı dokunuyorsun ama hıssetmıyor gıbı olduqun 5-6 sonra tamamen qecıyor allaha sukur ben cok memnunum ve hıc bır sıkıntım olmadı
ameliyat olmuş arkadaşlarıma soruyorum, kulaklarınızda simetri farkı oluştumu ? ben üçüncü ayıma girdim sağ kulağım soluma göre biras daha açık oldu,bu durum şu sıralar canımı çok sıkıyor..sizler ne durumdasınız?
ameliyat olmuş arkadaşlarıma soruyorum, kulaklarınızda simetri farkı oluştumu ? ben üçüncü ayıma girdim sağ kulağım soluma göre biras daha açık oldu,bu durum şu sıralar canımı çok sıkıyor..sizler ne durumdasınız?
benimde 50. günüm aynı sorun bendede var üstelik birazda değil sol kulağım hemen hemen eski haline gelirken sağ kulağım biraz daha kafaya yakın..üstelik müthiş bi şekilde korudum kulaklarımı 1 bucuk ay gece gündüz bandaj taktım.. ameliyattan önce her ne olursa olsun ameliyattan sonraki şekli öncekine göre iyi olur diye düşünüodum şimdi ise inan eski kulaklarımı mumla arıorum.. bunu başarabilmek her babayiğidin harcı deildir doktoru tebrik ediorum bu yüzden.. hayatımda bu kadar sıkıntılı bi dönem yaşadığımı hatırlamıorum ve galiba bundan sonrada böyle devam edecek.. olmayı düşünen arkadaşlar varsa milyon kere düşünsünler doktorlarını çok iyi araştırsınlar dendiği gibi basit bi ameliyat kesinlikle değil.. tamam ameliyat sancılı değil ama ameliyattan sonrası tam bir işkence ve istediğiniz sonucu alma ihtimaliniz bence çok düşük.. kulakalrından memnun olmayanlara tavsiyem şimdi bi kulağınızı geriye doğru itin öbür kulağınıza ellemeyin ve aynada bakın.. inanın bana kepçe olmak 2 kulağın asimetrik olmasından kat kat iyidir.. kulakalrdaki milim farklılık bile aşırı dikkat çekio ve hiç bi şekilde ameliyattan sonra kulaklar doğal durmuo.. yinede olcaksanız eğer doktorunuzu kesinlikle en ince ayrıntısına kadar araştırın.. ankaradaysanızda keçiören araştırma hastanesini seçenekleriniz arasından kesinlikle çıkartın..
1v1y öncelikle geçmiş olsun yardımcı olduğun için tşk ederim seni hiç tanımasamda hayatımda aldığım bu önemli kararda çok etkin oldu.. forumda tüm yazılanları okudum ve yazdıkların bana cesaret verdi ameliyatımı fatih hocaya oldum.. yanlız çok ilgili çok dobra çok yardımcı olduğu konusunda seninle tam tersini düşünüorum.. ameliyata girdiğimde ismimi bile bilmiordu düşün..neyse olan oldu artık.. eğer zahmet olmassa sana bi kaç soru sormak istiorum çünkü burda bana yardım edebilecek kişilerin en başındasın çünkü aynı hocaya olduk :) bugün benim 44.günüm ama bandajı çıkartıp yemek yediğimde güldüğümde falan kulağın içindeki o sert tabakada sanki bişeyler batıo ve çok rahatsız edio.. bu ameliyatı olanlar 10 gün içinde gündelik hayatlarına rahat rahat devam ettikelerini söylerken ben 44 gündür evden dışarı çıkmadım çünkü gerçekten çok rahatsız edio.. hocaya gidip sorduğumdada bişey yok 3 4 ay içinde yumuşar diip gönderio. ama anlamıo benim sorunum sertlik deil bu batmalar.. bide sendede eriyen dikişmi kullanıldı ve kulak arkanda belli 2 tane siyah çizgimi vardı ve o çizgiler ne kadar sürede kayboluo çünkü benimkiler çok belli siyah 2 tane çizgi. kremide 30. gün bıraktım sürmene gerek yok dedi.. sana tekrardan geçmiş olsun inş bu sürecin sonunda bende senin gibi mutlu olurum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?