Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

ayy ben tutamam kendimi bağrırım galiba doktor acımaz demişti çok tırstım :) amaliyat sonrası ağrılar dayanılmıcak gibi mi yaa

Arkadaşlar çoğu sayfayı okudum ama cevap bulamadım. daha öncede sormuştum... benm kulaklarım ayrık olarak kepçe değil internette baktığım resimlerdeki gibi değil ust kısımları aşağı düşmş yuvarlaklaşmış bu şeklde olup ameliyat olan var mı ya da bunun da ameliyatı oluyor mu

bugün ameliyat oldum ve baya güzel geçti, şu an başım baya sarılmış durumda :) hiçbir ağrım yok, sadece yatmaktan başım ağrıdı :) tek derdim yeteri kadar iyi duyamamak, kulağımın içine baya bez koydular mikrop kapmaması için...

Tenisci bandajını da çıkardım. Kulaklarım mor ve kızarık. Ve şöyle bir sorun var ki, sadece en uç kısımla kulak memesi kısmı gözüküyor orta bölge bayağı yapışık

Tenisci bandajını da çıkardım. Kulaklarım mor ve kızarık. Ve şöyle bir sorun var ki, sadece en uç kısımla kulak memesi kısmı gözüküyor orta bölge bayağı yapışık

Aynen benim de öyle :) 5 gün oldu ameliyat olalı, dikişler o kısımda olduğu için yapışık duruyor orası... Dikişler düştüğü zaman o kısımda açılmaya ve şeklini almaya başlayacak :) Benim şu anda o kısım çok kaşınıyo, iyileşiyor :)

merhaba kızlar, ben uzun zamandan beri giremedim... durumum hakkında bilgi vermek istedim yaklaşık 10 ay önce iple yaptrdım ama sonuç alamadım sol kulağım epeycce açıldı... hiç memnun kalmadım...

pofudugumm nasıl oldun,, son durumun ne ben hiç memnun kalmadım sol kulağım açıldı

iple ameliyatı kimse önermedi etrafımdan. ben ameliyat oldum güzel geçti, 2 gündür başım sarılı baya ağrım olmuştu ama şu an çok rahatım sadece dikiş yerlerim sızlıyor, keşke iple yaptırmasaydın

arkadaşlar bende tek başıma devlet hastanesine gittim.yaşım 17 .Doktor sende fazla yok dedi cetvelle felan ölçtü.Bende yinede olmak istiyorum dedim.O da ailenin imzası olması gerekiyor dedi.Ücreti sordum.18 yaşına kadar ücretsiz dedi.Bende tmm dedim.Annemle gidecem temmuzda.nasıl oluyor acı var mı ?anlatabilirmisiniz.?

Canım doktor gerek yok diyorsa bence kesinlikle olma.. Demek kepçe kulak değilsin.. Sağlıklı düzgün kulaklarını boşu boşuna kestirip mahvetme bence..

ben ameliyatın ilk 15 dk'sı baygındım, o da kulağa yapılan iğnelerden acı çekmemem içindi. Ameliyat sırasında uyanıktım ve çok eğlenceli geçti. Ameliyattan sonra ilk gün ağrım pek yoktu ama ilk günün sonuna doğru baya şiddetli ağrım vardı, bunun bir diğer sebebi de sıkı bandajlar.. şu an 4. günümdeyim ve ağrılarım yok, sadece dikiş yerlerim sızlıyor. başım hala sargılı ve salı doktora randevum var, alacağını düşünüyorum. bence korkma, ve en önemlisi gerçekten kafana fazla taktıysan ameliyat ol

Var ama fazla yok birinde 2 cm diger kulagımda 1 cm fazlalık varmış.Ama rahatsız ediyor.

1 ve 2 cm bişey değil bence. Küçükken kepçe diye dalga geçiyolarmıydı? O kadar fark edilir durumda mı?

Çok ciddi bişey olmadıkdan sonra hayatta daha önemli şeyler var bence. İnternetten ameliyatın videolarına bi bak istersen, karar vermene yardımcı olur.

Merhabalar bayanlar,
Bende kepçe kulak ameliyatı olmayı düşünüyorum. Tüm cesaretimi toplayıp muayeneye gidicem. İzmir Atatürk eğitim ve araştırma hastanesinde ameliyat olan var mı?? Doktor konusunda çok kararsız kaldım.. İzmir de önerebileceğiniz doktor var mı?

Arkadaşlar, ben de izmir'de kepçe kulak ameliyatı olmak istiyorum. Doktor araştırıyorum. Ahmet Seyhan ve Ufuk Bilkay'ın kepçe kulak operasyonlarıyla ilgili bir fikriniz var mı? Bilgi verirseniz çok hayra geçer.

Bir başka sorum da EKOL KBB hastanesinde bu ameliyatı olan var mı? Aynı zamanda KBB merkezi olduğu için daha mı iyidir acaba?

bende istanbulda olmak istiyorum ama nerde olacağımı bilmiyorum.
Bana yardımcı olurmusunuz nerde olabilirim randevuyu nereden alıcam falan.
Fiyatı ne kadardır.Yardımlarınızı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…