ssk karşılamıyor dediler marmara üniversitesi pendik araştırma hastanesind fiyatı 1000 1500 gibi bir fiyat söylediler
Tenisci bandajını da çıkardım. Kulaklarım mor ve kızarık. Ve şöyle bir sorun var ki, sadece en uç kısımla kulak memesi kısmı gözüküyor orta bölge bayağı yapışık
canim benim 20 qünluk falandi dikislerim alindiqinda.. O zamana kadar hic aqrisi kalmadi diyodum ama dikis alindiktan snra sizlamasi aqrimasi daha cok olmustu sanki yeni olmusum qibiydi.. Ara ara qecti aqrilari ara ara artti malesef bnde ama qeciyo sadece dayanman qerek biraz... Bana burda arkadaslar onermisti buz koyup bi torbaya kulaqina sac bandinin ustunden tutabilirsin. Yanmaya hafifletiyo... Benim 7 ay olmasina raqmen zaman zaman ustune yatarken sanki icinden bisey batiyo qibi rahatsiz ediyo uzun sure yatinca aciyo.. Haftaya doktora qidip sormayi dusunuyorum. Sende bi buzu dene canim olmazsa doktorunla qorus..
arkadaşlar bende tek başıma devlet hastanesine gittim.yaşım 17 .Doktor sende fazla yok dedi cetvelle felan ölçtü.Bende yinede olmak istiyorum dedim.O da ailenin imzası olması gerekiyor dedi.Ücreti sordum.18 yaşına kadar ücretsiz dedi.Bende tmm dedim.Annemle gidecem temmuzda.nasıl oluyor acı var mı ?anlatabilirmisiniz.?
Canım doktor gerek yok diyorsa bence kesinlikle olma.. Demek kepçe kulak değilsin.. Sağlıklı düzgün kulaklarını boşu boşuna kestirip mahvetme bence..
arkadaşlar bende tek başıma devlet hastanesine gittim.yaşım 17 .Doktor sende fazla yok dedi cetvelle felan ölçtü.Bende yinede olmak istiyorum dedim.O da ailenin imzası olması gerekiyor dedi.Ücreti sordum.18 yaşına kadar ücretsiz dedi.Bende tmm dedim.Annemle gidecem temmuzda.nasıl oluyor acı var mı ?anlatabilirmisiniz.?
Canım doktor gerek yok diyorsa bence kesinlikle olma.. Demek kepçe kulak değilsin.. Sağlıklı düzgün kulaklarını boşu boşuna kestirip mahvetme bence..
Var ama fazla yok birinde 2 cm diger kulagımda 1 cm fazlalık varmış.Ama rahatsız ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?