Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

Doktor öyle dedi ama daha çıkıntılı duruyor.Rahatsız ediyor yani

içimi rahatlattın :) şu an benim tam 16 gün oldu ameliyat olalı. Zamanla daha da açılır dimi bu yapışık kısım çok korkuyorum ya bu ne böyle kulaksız gibiyim

canım istanbulda ben iki doktorla görüştüm ama bunların özel klinikleri var biri eser aydoğdu 3000 fiyat biri salih emre üregen 1500 fiyat

2012 eylül 25te bu forum sayesinde oldum..İyiki de olmuşum Allahıma şükürler olsun saçlarımı kısacık kestireibliyorum kuaföre karışmıyorm yıkandıktan sonra direk saçlarımı oynamıyorum her fotoğrafta aynı saçı yapmıyor zil çalınca açmadan önce saçı düzeltmiyorm..En önemlisi doktorum dediği gibi öz güven %100 arttı..Hee kulak psikolojisi halen azcık var arada milletin kulağına bakıyorm ama okadar olur canım :)...Ben burda defalarca resimlerimi paylaştım burdan birçok arkadaşla telefondan konuştk mesajlaştık...Size yine söylüyorm boşuna 1000-5000 tl vs vermeyin...Pendik marmara devlet hastanesinde ben yaptırdım..564 TL ödemiştim..Oda kesin malzeme parasıdır..Vee emin olunki çok para verince felan birşey değişmiyor..Beni estetik uzman dr yaptı asistan vs değil..Ama ben asistandan tutunda temizlk çalışanına kadar memnundm..Bir gece öncedne aradılar hastanede yatmamı söyledir..Ortadama alıştırdılar ertesi gün öğlen ameliyat oldum..Muhabbet sohbet :) İsteyenlerin dr. kontrolüne yanında bile giderim..Ben kurtuldm herkes kurtulsn :) Kuaförler bile anlamyor ya böyle birşey yok yanı..Dünyada bir insanın kulağına bakanlar sadece kepçe kulak hastalığı olan insalar yani bizler (eski ben :)) Allah hepinizi bu dertten kurtarsn inş..İnş hepiniz isstediğinz kulaklara sahip olursunz..Eğer mutlu olmak istiyorsanız mükemmel kulak değil kepçe olmayan kulak dileyin Allahtan..Amacmz kepçe olmamak kulağımızn 1-2 cm açık olmaması değil..Zaten nerdeyse herkesn kulağnda bir asimetrilk mevcut..Bnmde kulaklarımda arkadan bakınca sağ kulak daha açık..Ama öndn hiç belli olmuyor aslında arkadanda belli olmuyorda ben böyle hissediyorm :) Haydi sağlıcakla kalın kızlar..

Tıraş olurken nasıl oluyo berbere tembih mi ettin kulaklarıma dokunma diye malum kısa saç için yatırıyo kulağı genelde yoksa dokununca sıkıntı olmuyo mu?

Dostum ben ameliytmı kuaföre bile söylemştm tıraş olurken..Neden olduğumu bile anlattı şaşırdı vs ama olsun :) Dİkkt ederk tıraş etti ben dedim gerekrse kulak arkalarını alma vs :) Ama ilk 4-5 ay hatta dahada fazla süre yani daha yeni yeni kurtuluyorm bu psikolojiden..Kuaföre kulağımı artk eliyle açıp rahatça makinayla alabiliyor..Açılma vs yok..Zaten korkamnz gerekn süre ilk 2 ay sonrasında 4 ay toplamda 6 aydan nasıl çıkarsanız öyle biter..Dr.mun demesine göre dikişlerin iplerin kıkırdakların tam orjinal hücre kıvamına gelmesi için 1 yıl gerekirmş..Kii benim ameliytmda hem kıkırdak yapıldı hemde kulak arkaya yatırıldı..Ama dr.fatma nihal hanım pendk marmarada devlet hastanesi doktoru..Doktorun kendiside sohbetide elinin ayarıda çok güzel vallahi :) Her defasında söylüyorum üzülmemek için düşük hedefler tutun..Yani mükemmel kulak değil kepçe olmayan kulak istiyoruz..

bu ameliyatı genel anesteziyle olan var mı? ben öyle olmak istiyorum ama korkuyorum.

Ben genel anestezi ile oldum 17. günüm.Tavsiye etmiyorum.Ben ameliyathanede 1-2 defa uyandım. Ayrıca narkozun vücuttan atılma süreci çok yıpratıyor.Lokalde sadece iğnenin acıttığı söylemişlerdi.Lokal olmadığıma pişman oldum.

Benim de bu ameliyatı olan arkadaşlara bir sorum var.Bugün 17. günüm ve kulaklarımda yaklaşık 1 cm kadar açılma var.Saç bandı takınca yapışık , takmayınca ayrık.Şu an ki durumunu çok sorun etmiyorum ama bir miktar daha açılırsa ameliyatı olmamış halimden bir fark olmayacak.O kadar çektiğim çile ,ağrılar, batmalar,uykusuzluklar boşa gitmiş olacak.Kulak 3 ay gibi bir sürede biraz daha oturuyormuş.Daha açılır mı?Böyle bir sorunla karşılaşan var mı aranızda ? 2 .ameliyat fikri beni cidden ürpertiyor!

Son düzenleme:

Altına imzamı atarım.O ameliyat psikolojisi çok ayrı bir olay.İyileşme süreci sancılı.Ve sonucun hiç bir garantisi yok. Bütün bunlara değer mi bir düşün derim.

Çok teşekkur ederim.Geçmiş olsun bu arada.Yok mudur Adanada olan?

Merhaba Ben Adana' da ameliyat oldum Balcalı Hastanesinde.Genel anestezi aldım.Devlette çalışıyorum ama psikolog heyet 'psikolojisini bozuyor' raporu vermediği için ücretli oldum.Toplamda 700 TL tuttu.Ama kulaklarımda açılma var öyle gözüküyor ki 2. kere operasyon geçiricem.Sormak istediğiniz bir şey olursa cevaplarım...

Merhaba Tatlı Cadı, Ankara' da nerede oldun ,doktor adı neydi?

balcalı da kime oldun ameliyatı ben de orayı düşünüyorum ama karar veremedim henüz

daha bir saat önce amaliyattan çıktım burada yazılanları okuyunca çok korkmuştum lokalle oldum iğne acısı falan olmuyor arkadaslar sinek ısırığı gibi amaliyatta hiç bişi hissetmiosunuz şuan hafif sızlama var.. ama sancı çekiceğim kesin sonuçta kulağımı deştiler resmen amaliyat çok basit ama sonrasını şuan bilmiorm kafamda kocaman bir sargı yarın pansumana gidecem

balcalı da kime oldun ameliyatı ben de orayı düşünüyorum ama karar veremedim henüz

op. dr. emrah beydi.1 ay sonra uzmanlık alacak yanılmıyorsam. Ben 16-17. günüm ama memnun kalmadım.Kulaklarımda açılma var.Kulağım arkasına gayet parmağım falan giriyor mesela.İlgili bir doktor aslında hakkını yemek istemem ama benim ameliyatım gayet başarısız oldu.

Çok geçmiş olsun.İlk gece genelde ağrılı geçiyor.Ama belki o kadar ağrı olmaz sen de.Ağrı kesicilerini ve antibiyotiğini es geçme sakın.Dilerim istediğin gibi olmuştur kulakların...

çok geçmiş olsun üzüldüm bu duruma umarım en yakın zamanda istediğin şekilde olur.ben orada prof. dr. osman metin yavuzu duymuştum iyi diye ama bakalım daha doktor araştırıyorum inşallah iyi bir doktor bulabilirim

Bulursun umarım canım. Emrah bey için çok güzel şeyler söylemişlerdi bana o yüzden onda olmuştum.Benim ki biraz şanssızlık galiba.

Bulursun umarım canım. Emrah bey için çok güzel şeyler söylemişlerdi bana o yüzden onda olmuştum.Benim ki biraz şanssızlık galiba.

bir de bişey sormak istiyorum.bu ameliyatı olmak için psikologdan rapor da mu almak gerekiyor?bunu ilk de defa bu hastane için duydum internetten araştırdığım diğer hastanelerde hiç böyle birşey duymadım o yüzden aklım karıştı biraz.

Doktorum progrmaında izlemiştim..En normal kabul edilen kulak insanın kendi işaret parmağının arasına rahatça gireceği kadar olan açıklıktır diye..Zaten mantıklı düşünürsen eğer işaret parmağı kalınlığı 1 cm bile yok buda gayet iyi bir oran kulak görünümü için..

Altına imzamı atarım.O ameliyat psikolojisi çok ayrı bir olay.İyileşme süreci sancılı.Ve sonucun hiç bir garantisi yok. Bütün bunlara değer mi bir düşün derim.

Evet canım aynen öyle, psikolojisi çok zor... Üstelik ameliyat da kolay diyolar ama bıçak altına yatıyosun sonuçta.. Üstelik lokal anestezi ile oluyosun acı hissetmiyosun ancakkk HERŞEYİ ÇOK NET DUYYOSUN yani, kesilmesini, kıkırdak sesini filan.. Ben mesela ilk kulakta çok iyiydim ama ikinci kulakta içimin tükendiğini hissettim yani... Bi de bir kulak bitince oraya dikiş atıldığından ağrlık oluşuyo, işte o an diyosun NEDEN OLDUM diye... Benim kepçeliğim 90 dereceye yakındı, mecbur oldum..

Sen tatlı cadı ya sormuşssun Ankara da nerede olduğunu, Prof. Dr. Serdar Öztürk'e oldu. Ben de aynı doktora oldum, 13 gün oldu ameliyat olalı.. İyi bir doktor, ilgili, eli hafif.. Ameliyatı sohber ederek yapıyor. Benim başarılı geçti, kanama falan olmadı. Şekli henüz oturmadı, o yüzden yorum yapamıcam. Daha çok yapışık ve iki kulak farklı.. Ama sonuçta estetisyen doktoru ve güzelleşmek için para karşılığı yapılan ameliyat...

Mantıklı düşünüyorum hepsi aynı ölçüde olsa sorun diil Üst kısmı dahada ayrık maalesef.Eski kulaklarım gibi diil kabul ama saçımı yine toplayamayacağım. Bir de kulak 3 ay gibi bir sürede şekilleniyor anladığım kadarıyla.Korkum dahada açılması zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…