1 ve 2 cm bişey değil bence. Küçükken kepçe diye dalga geçiyolarmıydı? O kadar fark edilir durumda mı?
Çok ciddi bişey olmadıkdan sonra hayatta daha önemli şeyler var bence. İnternetten ameliyatın videolarına bi bak istersen, karar vermene yardımcı olur.
içimi rahatlattın :) şu an benim tam 16 gün oldu ameliyat olalı. Zamanla daha da açılır dimi bu yapışık kısım çok korkuyorum ya bu ne böyle kulaksız gibiyimAynen benim de öyle :) 5 gün oldu ameliyat olalı, dikişler o kısımda olduğu için yapışık duruyor orası... Dikişler düştüğü zaman o kısımda açılmaya ve şeklini almaya başlayacak :) Benim şu anda o kısım çok kaşınıyo, iyileşiyor :)
Tıraş olurken nasıl oluyo berbere tembih mi ettin kulaklarıma dokunma diye malum kısa saç için yatırıyo kulağı genelde yoksa dokununca sıkıntı olmuyo mu?
bu ameliyatı genel anesteziyle olan var mı? ben öyle olmak istiyorum ama korkuyorum.
1 ve 2 cm bişey değil bence. Küçükken kepçe diye dalga geçiyolarmıydı? O kadar fark edilir durumda mı?
Çok ciddi bişey olmadıkdan sonra hayatta daha önemli şeyler var bence. İnternetten ameliyatın videolarına bi bak istersen, karar vermene yardımcı olur.
bende on dokuz haziranda olacağım amaliyattan sonra dikiş aldırdınız mı hiç benm doktorum dikiş almayacağını söledi
Çok teşekkur ederim.Geçmiş olsun bu arada.Yok mudur Adanada olan?
bı doktorla gorus bence önce. bende calısıyorum ıkı gun ızın aldım yeterlı oluyo suan bandaj takıyorum oda anlasılmıyo zaten. yaptırmak ıstıyorsan fazla gecıktırme derım
ben ankarada oldum konya yı bılmıyorum
bı arastır bakalım
Merhaba Ben Adana' da ameliyat oldum Balcalı Hastanesinde.Genel anestezi aldım.Devlette çalışıyorum ama psikolog heyet 'psikolojisini bozuyor' raporu vermediği için ücretli oldum.Toplamda 700 TL tuttu.Ama kulaklarımda açılma var öyle gözüküyor ki 2. kere operasyon geçiricem.Sormak istediğiniz bir şey olursa cevaplarım...
balcalı da kime oldun ameliyatı ben de orayı düşünüyorum ama karar veremedim henüz
daha bir saat önce amaliyattan çıktım burada yazılanları okuyunca çok korkmuştum lokalle oldum iğne acısı falan olmuyor arkadaslar sinek ısırığı gibi amaliyatta hiç bişi hissetmiosunuz şuan hafif sızlama var.. ama sancı çekiceğim kesin sonuçta kulağımı deştiler resmenamaliyat çok basit ama sonrasını şuan bilmiorm kafamda kocaman bir sargı yarın pansumana gidecem
op. dr. emrah beydi.1 ay sonra uzmanlık alacak yanılmıyorsam. Ben 16-17. günüm ama memnun kalmadım.Kulaklarımda açılma var.Kulağım arkasına gayet parmağım falan giriyor mesela.İlgili bir doktor aslında hakkını yemek istemem ama benim ameliyatım gayet başarısız oldu.
çok geçmiş olsun üzüldüm bu duruma umarım en yakın zamanda istediğin şekilde olur.ben orada prof. dr. osman metin yavuzu duymuştum iyi diye ama bakalım daha doktor araştırıyorum inşallah iyi bir doktor bulabilirim
Bulursun umarım canım. Emrah bey için çok güzel şeyler söylemişlerdi bana o yüzden onda olmuştum.Benim ki biraz şanssızlık galiba.
op. dr. emrah beydi.1 ay sonra uzmanlık alacak yanılmıyorsam. Ben 16-17. günüm ama memnun kalmadım.Kulaklarımda açılma var.Kulağım arkasına gayet parmağım falan giriyor mesela.İlgili bir doktor aslında hakkını yemek istemem ama benim ameliyatım gayet başarısız oldu.
Altına imzamı atarım.O ameliyat psikolojisi çok ayrı bir olay.İyileşme süreci sancılı.Ve sonucun hiç bir garantisi yok. Bütün bunlara değer mi bir düşün derim.
Doktorum progrmaında izlemiştim..En normal kabul edilen kulak insanın kendi işaret parmağının arasına rahatça gireceği kadar olan açıklıktır diye..Zaten mantıklı düşünürsen eğer işaret parmağı kalınlığı 1 cm bile yok buda gayet iyi bir oran kulak görünümü için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?