Ah canım benim ne kadar kulaklarına takıp, enerjini ve zamanını harcamışsın. Senin gibi çok takanlar ameliyat olmalı tabi. Ben de öyle yazdım zaten. Aşırı Kepçelik varsa olun yazdım dikkatli okursan Yoksa azıcık bi açıklığı bile ergenlik dönemindeki genç kızlar sorun ediyor, sonra da senin gibi annesinden ve babasından gizli ameliyat olmaya kalkışıyor, sanki hayatının kalanı buna bağlı gibi Sonra da başına gelmeyen kalmıyo tabi.. Geri açılıyo, kalıcı hasar bırakıyo, vs Bak yukarıdaki yorumda geri açılan birisi senden medet umuyor  Bunlar komik şeyler..
Bu kadar dış görünüşe takılıp kalsak hayatta hiçbişey yapamaz olmamız gerek. Bak mesala KATE HUDSONa. Kadının tek kulağı baya sorunlu ama gayet saçını da topluyor, seksi elbiselerini de giyiyor ve ışıldıyor Kendine güven bunlara bağlı değil yani Son olarak da hayırlısı olsun demişsin.. Bu ayrı ilginç bi durum.. Allah ın verdiğini değiştiriyosun bi de dine bağlıyosun sonucu.. Toplum olarak da böyleyiz, kendini ateşe at sonra hayırlısı olsun de.. Böyle bir dünya yok!
:) Hayırlısı olsun derken kulağını yaptır hayırlısı olsun anlamında demedm..Yaptrsanda yaptrmasanda çok buna bağlı kalmama anlamında söyledim..Ayrıca ilk bi kaç aylıkken bebeğin kulaklarını düzgünce kapatıp ezilip büzülmesini engellersen kepçeliğide engellemiş olursun..Hayatımda hiç ilk doğdu gün kepçe olan görmedm..Genelde 2-3 aydan sonra başlıyor şeklini almaya..Eminmki bende ozamanlar o bilinçle sarılıp sarmalansm vs bu amelytı olmazdım..EE öyle düşünürsen sergen yalçn var gol attıktan sonra kualklarını gösteren birisi..O rahat diye bende rahat olacağm değilya..tayt giyen şişko kızlar var onlardaki özgüven zaten bnde olsaydı saçlarımı kazıtp kulaklarımı ortaya çıkarp gezerdm..Herksn bakış açısı farkli..Sonuçta bir kız saçlarını topladığında ilk dikkt çeken yeri kulağı oluyorsa onun açısından üzücü bir durum..Gerçi bizler için herkeste ilk baktığımz yer kulak olması üzücü gerçktn..Ama eğer buraya gelmşsen kimse kimseyi tanımadn resmini bile paylaşabiliyorsa herşeyini anlatabiliyorsa demekki problem var..Bu konuya girmek için googla kepçe kulak yazmak gerekli..O kulağı açık arkadaş benden medet ummuyor..Sadece fikir istiyor daha açılırmı kaç aya kadar açıldı vs..Eminim onun açıklık dediği şey benm normal göreceğim birşey..Ben bu konuda dinle ilgili fetva da dinledim..Gerçi amelyttan çok sonra dinledm ama olsun..Eğer diyordu onunla anılacak durumdaysanz yaptırmanz harama girmez diye..Uzun burun kepçe kulak gibi dedi..Hee kızlar için sorun yok uzat saçını kapa kulakları..Biz erkekler napalım..22 sene boyunca ilk defa 3 numara yaptım saçımı..amelyt öncesi aylarca kız gibi konuşmak zorunda kaldım burayı takip edebilmk için..Bi insan amelyta gülerek giriyor gülerk çıkıyorsa bitmştir onun için..Ayrıca hayatn geri kalanı buna bağlı değil doğru bunları dertm etmeynelrde var oda doğru..Ama yapamadm her resmime bakp keşke kulağm normal olsaydı demktn alı koyamadm kendimi..22 sene boyunca yaz kış demedn hep aynı saçla olmak kötü gerçktn..dr babama dedi ya..Boşuna kızmayın adama sizde anlıyacaksnz özgüvenin arttığını vs diye..ki ben bu konuda rahat insanım..Burda hangimiz iş arkadaşlarına eşlerine arkadaşlarına kardeşlerine anlattı bunları..Ben bir babamdan sakladım oda beni vazgeçrmesn diye..Psikoloji acayip birşey ya..Denizden kafayı çıkarır çıkarmaz kulakalr belli olmasın diye saçları dağıtmak felan asıl komik olan şeyler bunlar işte..Banyodan hemen sonra ilk saçı kurutup dağıtmak asıl komik olan bu bnce..Bir insanın photshopta kendine kulak yapmasından daha komiği yok..Kısaca dediğin gibi çok takanlar artık kafayı üşütenler kesinlkle olmalı denemeli..Ama senin gibi düşünenler hani bunu dert etmeyenler (ki normalide bnce gerçkten bu) olmamalı..Çünkü işin içinde şans faktörüde var vs..Kimisi kulak sonuçta görünse nolur der kimiside kulak arkasına parmk girmiyecek diyecek kadar uçmştur..Herkesn kendi hikayesi herkeste olumlu olumsz sonçlarına kendi katlanıcak.
Ah canım benim ne kadar kulaklarına takıp, enerjini ve zamanını harcamışsın. Senin gibi çok takanlar ameliyat olmalı tabi. Ben de öyle yazdım zaten. Aşırı Kepçelik varsa olun yazdım dikkatli okursan Yoksa azıcık bi açıklığı bile ergenlik dönemindeki genç kızlar sorun ediyor, sonra da senin gibi annesinden ve babasından gizli ameliyat olmaya kalkışıyor, sanki hayatının kalanı buna bağlı gibi Sonra da başına gelmeyen kalmıyo tabi.. Geri açılıyo, kalıcı hasar bırakıyo, vs Bak yukarıdaki yorumda geri açılan birisi senden medet umuyor  Bunlar komik şeyler..
Bu kadar dış görünüşe takılıp kalsak hayatta hiçbişey yapamaz olmamız gerek. Bak mesala KATE HUDSONa. Kadının tek kulağı baya sorunlu ama gayet saçını da topluyor, seksi elbiselerini de giyiyor ve ışıldıyor Kendine güven bunlara bağlı değil yani Son olarak da hayırlısı olsun demişsin.. Bu ayrı ilginç bi durum.. Allah ın verdiğini değiştiriyosun bi de dine bağlıyosun sonucu.. Toplum olarak da böyleyiz, kendini ateşe at sonra hayırlısı olsun de.. Böyle bir dünya yok!
:) Hayırlısı olsun derken kulağını yaptır hayırlısı olsun anlamında demedm..Yaptrsanda yaptrmasanda çok buna bağlı kalmama anlamında söyledim..Ayrıca ilk bi kaç aylıkken bebeğin kulaklarını düzgünce kapatıp ezilip büzülmesini engellersen kepçeliğide engellemiş olursun..Hayatımda hiç ilk doğdu gün kepçe olan görmedm..Genelde 2-3 aydan sonra başlıyor şeklini almaya..Eminmki bende ozamanlar o bilinçle sarılıp sarmalansm vs bu amelytı olmazdım..EE öyle düşünürsen sergen yalçn var gol attıktan sonra kualklarını gösteren birisi..O rahat diye bende rahat olacağm değilya..tayt giyen şişko kızlar var onlardaki özgüven zaten bnde olsaydı saçlarımı kazıtp kulaklarımı ortaya çıkarp gezerdm..Herksn bakış açısı farkli..Sonuçta bir kız saçlarını topladığında ilk dikkt çeken yeri kulağı oluyorsa onun açısından üzücü bir durum..Gerçi bizler için herkeste ilk baktığımz yer kulak olması üzücü gerçktn..Ama eğer buraya gelmşsen kimse kimseyi tanımadn resmini bile paylaşabiliyorsa herşeyini anlatabiliyorsa demekki problem var..Bu konuya girmek için googla kepçe kulak yazmak gerekli..O kulağı açık arkadaş benden medet ummuyor..Sadece fikir istiyor daha açılırmı kaç aya kadar açıldı vs..Eminim onun açıklık dediği şey benm normal göreceğim birşey..Ben bu konuda dinle ilgili fetva da dinledim..Gerçi amelyttan çok sonra dinledm ama olsun..Eğer diyordu onunla anılacak durumdaysanz yaptırmanz harama girmez diye..Uzun burun kepçe kulak gibi dedi..Hee kızlar için sorun yok uzat saçını kapa kulakları..Biz erkekler napalım..22 sene boyunca ilk defa 3 numara yaptım saçımı..amelyt öncesi aylarca kız gibi konuşmak zorunda kaldım burayı takip edebilmk için..Bi insan amelyta gülerek giriyor gülerk çıkıyorsa bitmştir onun için..Ayrıca hayatn geri kalanı buna bağlı değil doğru bunları dertm etmeynelrde var oda doğru..Ama yapamadm her resmime bakp keşke kulağm normal olsaydı demktn alı koyamadm kendimi..22 sene boyunca yaz kış demedn hep aynı saçla olmak kötü gerçktn..dr babama dedi ya..Boşuna kızmayın adama sizde anlıyacaksnz özgüvenin arttığını vs diye..ki ben bu konuda rahat insanım..Burda hangimiz iş arkadaşlarına eşlerine arkadaşlarına kardeşlerine anlattı bunları..Ben bir babamdan sakladım oda beni vazgeçrmesn diye..Psikoloji acayip birşey ya..Denizden kafayı çıkarır çıkarmaz kulakalr belli olmasın diye saçları dağıtmak felan asıl komik olan şeyler bunlar işte..Banyodan hemen sonra ilk saçı kurutup dağıtmak asıl komik olan bu bnce..Bir insanın photshopta kendine kulak yapmasından daha komiği yok..Kısaca dediğin gibi çok takanlar artık kafayı üşütenler kesinlkle olmalı denemeli..Ama senin gibi düşünenler hani bunu dert etmeyenler (ki normalide bnce gerçkten bu) olmamalı..Çünkü işin içinde şans faktörüde var vs..Kimisi kulak sonuçta görünse nolur der kimiside kulak arkasına parmk girmiyecek diyecek kadar uçmştur..Herkesn kendi hikayesi herkeste olumlu olumsz sonçlarına kendi katlanıcak.
selam canım İstanbulda Doktor Salih Emre Üregene oldum, kulaklarımdan biri kepçe diğeri yelkeni tam bilemiyorum ama iç kıvrımı az,düz gibiydi.şimdi ameliyat olalı 7 gün oldu.ikisi eşit,simetrik ve kıvrımsı olan kulağımdada kıvrım oluşturdu dr bey.
doktoruma bu ikinci ameliyatım,önce burun yaptırmıştım:) onda uyutulmuştum ama bu sadece kulaklar uyuşturularak yapıldı.iğne yaparken ister istemez acıyor ama sonra birşey hissetmiyorsun.sadece "tık tık "diye arada bir ses duyuluyor.sonra doktor beyle konuşa konuşa bitti ameliyatım:)2 saate yakın sürdü,değişik bir yöntem uyguluyormuş,garantili:)
ben öyle bir hafta sargılı falan kalmadım.hemen ameliyatın ertesi günü sargılarım alındı.geceleri kulak bandajı(eczaneden alınıyor)takmam şartmış 2 ay boyunca,onun dışında zorunluluk yok.şimdi tatilde olduğumdan ben her ihtimale karşı gündüzde arada bir takıyorum.o kadar güzelki yenihalim ömürboyu gece bantla yat dese yine yatarım:))
Arkadaslar ben de kulak estetiği oldum.ve kesinlikle Ali Mezdegi ile görüşmeden bu konuda karar almayin.onun gibi isini hakkıyla yapan insan bu konuda ehil isim bulmak cok zor . ben yaşadıklarımı yaziyorum.ben hasbel kader kozyataginda bir yerde iple kulak estetigi olmuştum. Acisiz kesisiz diye iple estetik olayim dedim. Yapan yerdekiler ilgisiz idi.parayi internetten havale ile aldılar. Vazgecmek istesende parayi geri odemiyorlar sonra . doktor güven veren biri degildi.ama uygun diye gaflet haliyle yaptirdim.kulaklarim eskisinden de kötü duruyordu.agrisi sizisi bitmedi.ipler gözüktü. Iltihap akti.kabus gibiydi.ne kadar urkmus ne kadar korkmus idim anlatamam.nasil pisman oldum.kulaklarimin ilk halini mumla arar olmustum.daha sonra bu boyle olmaz deyip canim ne kadar yanarsa yansın sagligim icin tekrar ameliyat olmaya karar verdim.bu sefer iyi araştırdım. Ali Mezdegi ye ulastim internetten. Fiyat aldim.sok yasadim.gayet makul idi ustelik fiyat.hemen bi gün sonra görüşmeye gittim.insana güven veren yapısı teferruatlari bile birebir anlatip her aşamasiyla bizzat ilgili olusu benim gibi ameliyattan akıllara zarar korkuya sahip birini bile rahatlatti.daha onceden iple oldugum icin artik klasik olabilirmisim dedi kabul ettim.size yemin ederim ki kesi olmasina ragmen cok konforlu idi.diger yerle kiyaslanamaz bile.ameliyat sonrası da en az ameliyat kadar konforlu idi.iple oldugumdaki agrilar iltihaplar bile yok oldu.ben ki bu konuda bu kadar hassas iken Ali beyden bu kadar memnun kaldiysam beni bi dinleyin. Gidip gorusun muhakkak. Keske eski yere odedigim parayi geri alip Ali bey ve ekibine takdim edebilsem.bana yasattiklarinin maddi karşılığı yok.kulaklarima gelince beklentimin ötesinde. Şimdi Ali beye bir teşekkürümü de gelinlik giyip saclarimi sımsıkı topuz yaptigim güne sakliyorum.isinde ehil cok dürüst cok nezih biri lütfen gidip bi gösterin kendinizi. Can herkese emanet edilmez.Ali beye ne kadar teşekkür etsem az.isini hakkiyla yapan az.Ali beye çok sey borçluyum ben.onu gönül rahatlığı ile öneririm.benden bu kadar.size kolay gelsin.
:) Hocam valla geçen kuaföre gittim..Kulak arkalarınıda alıyordu kulağımı bir büktü varya resmen üstü aşağı yapıştırdı..Hiç birşey olmadı ama..Zaten dr.um 6 ay sonrasında kendiliğinden açılma olmaz ancak zorlama vs gibi şeyler gerekir dedi..Şuan 10.ayım bitecek..Herhangi bir sorunum yok..Fakat ancak 2-3 yıl geçerse ben kulağımı eğip bükeceğimi düşünüyorm..Birşey olacağından değil he kendi korkumdan dolayı :) Benm dr.. umda seninkinin tam tersiydi..Hiç havası felan yoktu..Hatta bana götermedi kulaklarımı ben amelyt ışıklarının aynasından gördüm sarmadan önce..DEdim süper olmş kızmıştı amelytm üstüne öyle koonuşma vs diye..Herkesn ona olmasını isterdim :) Hemde devlet hastanesi yani..Ayrıca beni tanımana şaşırdmadm bende bu site sayesnde oldu eskiyim buralarda ..:) Bizim kulaklarımız iyileşr iyileşmesinede psikolojmz zor iyileşiyr işte..Benm de merak ettiğim şu var..Kulaklarıma bandaj takim 1 saat felan sonra çıkarım kulaklarm yapışk oluyor 1 dkka sonra normale dönüyor..Dr. ma sormştm bu hep böyle kalcakmı diye..Eee zaten normal kulaktada böyledir demişti..Tabi amelyt öncesinde farkında olmadğm için normalde böylemi dğeilmi bilemiyorm :) Gelelim son soruna..daha yeni yeni kendimi rahat hissediyorm..Yani kulağmı düzeltim öyle yatardm..Ama o psikolojiyle alakalı yani korku vardı..Çünkü yılların birikimi bir anda kaybolsn istemem..Ama şuan mesela düşün kuaför komple yatırdı kulağımı ve hiç birşey olmadı..Demekki artk çokta korkulacak birşey yok..Birde kulak arkanızı kulak çöpünü ıslatarak bir yakınınıza temizletin..Benm gibi sizde dikiş izi sanıp dr. gidersinz sonra pamukçk olduğu anlaşılr rezil olursunz..Ben 5.ayda dr gittim kabuk halen duruyor vs diye..Dedi kabuk dğeil onlar korkudan kulağının arkasını yıkamamşsn hiç diye :) İşin ilginç yani ameliyt kulağı düzeltiyor ama ne kadar para verirsen ver psikoloji öyle hemen düzelmiyor :)
gecmis olsun canim fiyatinida soyleyebilirmisin
kızlar ben de olmak istiyorum ama çok korkuyorum güvenilir bir yer bulamıyorum. istanbulda önerebileceğiniz iyi bir yer var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?