Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

salih beye mail atabilirsiniz hemen cevap veriyor bana amaliyatı ıkı ay once 1500 demişti ama ben düzcede oldum istanbula gtmedım. salıh beye başka estetık olan arkadaşlarım -var o sıra duzcede çalışıyordu çok memnunlar

cevabım:):selam canım ben de İstanbuldayım, Dr Salih Emre Bey de zaten İstanbul Fulya da kendi estetik kliniği var,muhteşem güzel buarada:)ben sana asistanının numarasını vereyim, oradan ulaşıp randevu alırsın.
çiğdem hanım:05333009170 numarası,çok sıcak ve tatlı bir kadın,rahatça arayıp konuşabilirsin.çok memnunum,ameliyat çok rahat geçti,inretnetten başka ameliyat videoları izlemiştim, gözüm çok korkmuştu ama hiç korktuğum gibi olmadı 10 üzerinden 1 ağrı hissettim o da en başında, ameliyatta müzik dinledik,dr da çok iyi sohbet bile ettik,sevgilime mesaj bile yazdım bir yandan:))şimdide en ufak bozulma açılma yok,şekli süper.zaten ameliyatta sana gösteriyor güzel olduğunu o sırada görüyorsun:)başka yardımcı olmamı istersen yaz yine canım öptüm:)[/QUOTE]

canım çok sağol yardımın için. bir kaç sorum daha olacak sana :) beni en çok korkutan şişmesi morarması . bir de daha önce başka bir doktorla görüştüm bandı 2 ay hiç çıkarmadan takacaksın dedi ben çalışıyorum ve bunu yapmam pek mümkün görünmüyor ne yazık ki. benim tam kepçe değil yelken kulak dediklerinden ama rahatsız ediyor çok takıyorum kafaya. aslında senden resim istiycem amaaa :) bir de ücreti ne kadar?

selam canım:)normalde benim ameliyatı 4000 TL ye yapıyormuş ama kampanya yapmış, ben 1900 tl nakit verdim.kampanya ne kadar devam ediyor bilmiyorum bir sor istersen canım.

Merhaba canım, ameliyatı ne zaman oldun acaba süreci falan anlatmışsın ama o kadar çok doktor adı vardı piyasada karar veremiyorum benimde kulağım senin anlattığın şekilde , ne zaman ameliyat oldun ve 4000tl çok fazla gibi ama gerçekten bi sorun çıkmamışsa ve aynaya baktığında memnunsan verilir yanı o para:)

ben bu amalıyatı devlette 700 tlye oldum ıkı ay once cokta memnunum ne amalıyT oncesı ne sonrası agrım sızım olmadı cok azcık sıstı bır hafta snra indi şuan üstüne fln ytyrm ama takabıldgnz kdr saç bandını takın burdakı yorumlarımda da söledm benm sağ sola göre bıras acıktı bandı hiç çıkarmadn gece gunduz takıyorum ve geriye yattı bant çok önemlı. ben ıkıncıyı bile düşünüyrm çok şükür düzeldi

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım:
Benimde kepçe kulak sorunum var. Kararımı verdim özel bir klinikte 1 ay içindeameliyat olacağım. Ali mezdeği ile görüştüm randevumda var büyük ihtimalle ona olucam ama çok korkuyorum Sonucunda nerden bulaştım şu işe diye söylenmek pişman olmak korkusu sardı beni.Ali Bey'e ameliyat olanlar tavsiye ediyormusunuz ? Dr. Salih Emre Bey'e olanlar sizler nediyorsunuz onunlada bir görüşmelimiyim hangisini önerirsiniz? :18:

ben doktor Salih beyle görüştüm kampanya varmış okuduğum yorumlardan da iyi olduğunu düşünüyorum ama birkaç fotoğraf yollamasını istedim ona göre karar vericem 1 eylule kadar kampanyası devam ediyormuş 1900tl mış fiyatı da. bakalım bir an önce olmak istiyorum ankarada orhan bey var onada mail attım onun yolladığı fotoğraflarda sanki biraz yapışık gibi yanı önden bakıldığında. Ameliyatı olan arkadaşlarım sizce normal mi bu görüntü???

canım merhaba, ben de salih beyle görüştüm eylüle kadar kampanya var dedi ama çok kararsızım ve korkuyorum pişman olmaktan. eylüle kadar karar vermek zorundayım ama emin olamıyorum. sen istanbulda mısın?

kızlar salih beye ameliyat olucam sanırım ama hala endişelerim var. aileme henüz birşey söylemedim konuyu onlara açtıktan sonra olmayı planlıyorum.

selam canım, benim kulaklar hem kepçe hem de kıvrımı azdı..fulya da Salih emre üregen e oldum.daha önce bir dr la daha görüşmüştüm gösterdiği fotolar çok yapışık durduğundan vaz geçmiştim.dr salih emre beyin hasta fotoları çok hoşuma gitti ve hemde tekniği farklı.kulak arkasından kesiyor yine ama dediğine göre, kulağımı kıvrılmaya neden olan kıkırdakların yapısını tedavi etti ameliyatta.zaten o kıkırdak düzeltme seslerinden anladım ameliyatta.geri kıvrılma riski çok çok az oluyormuş geliştirdiği bu ameliyatta.şimdi şişliklerim iyileşti ve görüntüm süper.iyiki yaz başlamadan kulak sorununu çözdüm diyorum.rahatsızsan hiç düşünme ol,mutlu olursun eminim,dert ettiğine değmiyor..benim sargı sadece 1 gün kaldı ve bantıda sadece 2 ay ve sadece gece taktım,hiç sorun olmadı...

kızlar salih beye ameliyat olucam sanırım ama hala endişelerim var. aileme henüz birşey söylemedim konuyu onlara açtıktan sonra olmayı planlıyorum.

canım yine özelden mesjını okudum ama nedense yine izin vermedi oradan sistem..mesaj sayımı doldurmamışımne dolmaz mesajmış kardeşim:))mecburen burdan yanıtlıyorum yine...
dr salih Emre üregen e yaptırdığım kulak ameliyatından halen memnun olup olmadığımı sormuşsun:evet halen çok memnunum, ilk gün ameliyatta bana gösterdiği şekille şuan hiç bir değişiklik yok, ödemler falan çok hızlı geçti.çok bir sıkıntı yaşamadım,sadece ameliyat gecesi biraz kulağımda ağırlık hissi ve huzursuzlukla, çok denmeyecek bir ağrım olmuştu...
işe başlama süren:bence ameliyattan sonra ikinci gün işine dönersin.bende iş sorunu yoktu ama şöyle bir düşünürsem 2-3 gün hafif kızarık biraz şiş oluyor ama ağrın falan hiç olmuyor.çalışabilirdim 2.3. gün rahatlıkla...
gözlük durumu:gözlük dr artık takabilirsin dedi ama ben halen korkuyorum:)malum zor kavuştum bu güsel kulaklara,yaz sonuna kadar takmadan idare edecem...ama numaralı gözlük olsa takardım,sonuçta dr um onay veriyo.güneş gözlüğü lükse giriyo ya kastım bende:))
sorun olusa yine yaz ama burdan yazarım.mesaj sayım dolsun bir bakıma:)))öptüm

endişe etme canım,yıllardır tak etmedi mi canına...vallahi ameliyat masasına uzanıp, uyuşturma işlemi bitip,dr salih emre beyin ve çiğdem hanımın rahatlatıcı konuşmalarını duyup,hafiften gelen müziği dinlerken...iyiki de yaptırıyorum dediğimi,bunuda dr umla paylaştığımı hatırlıyorum.şimdide yanılmadığımı daha iyi anlıyorum:)buarada benim babam halen bilmiyor.şehir dışında ve beni daha görmedi, görünce ki tepkisini merakla bekliyorum:))annem başta gerek yok merek yok diyodu ama benim mutluluğum söz konusu olunca yanımda tıpış tıpış geldi dr un muaynhanesine:))

o kadar mesaj yazdım yine 50 olmamış iyi mi?:)özelden yazanlar kusura bakmasın,halen burdan yazıyorum mecburen...

canım çok sağol yardımın için. bir kaç sorum daha olacak sana :) beni en çok korkutan şişmesi morarması . bir de daha önce başka bir doktorla görüştüm bandı 2 ay hiç çıkarmadan takacaksın dedi ben çalışıyorum ve bunu yapmam pek mümkün görünmüyor ne yazık ki. benim tam kepçe değil yelken kulak dediklerinden ama rahatsız ediyor çok takıyorum kafaya. aslında senden resim istiycem amaaa :) bir de ücreti ne kadar?[/QUOTE]

ne demek canım, elimden geleni yaparım.şişme morarma çok fazla olmuyor.morarmadan çok kızarıklık diyebilirim.şişlik de elinle dokununca hissediyorsun,ilk bir hafta o devam ediyor,balon gibi değil ama şiş olduğunu hissediyorsun.2 ay evet ama geceleri ve uyuduğun her zaman taktırıyor dr bey...yelken dediğin işye tam içe kıvrık değil ama kepçesi düz ve dışa çıkık, benimki de hemen hemen öyleydi sanırım,unuttum gerçi eski halimi:))resim tamam albüme ekliycem canım...ben 1900 TL verdim kampanyalı fiyattı.normalde 4000 miş ama ne zamana kadar uygun fiyatı tam bilmiyorum.öptüm

canım merhaba, ben de salih beyle görüştüm eylüle kadar kampanya var dedi ama çok kararsızım ve korkuyorum pişman olmaktan. eylüle kadar karar vermek zorundayım ama emin olamıyorum. sen istanbulda mısın?

hayır canım istanbulda değilim malesef, bi mail daha attım ben foto istedim ama mail olarak yollayamazmış, bana salih beyde garip gelen sadece şu: parasında değilim ben bu işin zaten, ama ameliyat gibi bir konuda kampanya yapmak bana biraz garip geldi, kafamı karıştıran tek şey bu:26:

aynı soruyu ben de sordum kendime neyin kampanyası bu? bu hafta gidip görüşmeyi planlıyorum anneme anlattım çok mutsuzsan ol ameliyatını dedi. doktorla görüştükten sonra tekrar yazarım durumu

kampanya eylüle kadar devam ediyor dedi 1900tl olarak. bu hafta gidip görüşücem kendisiyle . zaten mail atmıştım uzun uzun anlatmış kendisi de. verdiğin bilgiler için çok saol inşallah ben de senin gibi memnun kalırım :)

aynı soruyu ben de sordum kendime neyin kampanyası bu? bu hafta gidip görüşmeyi planlıyorum anneme anlattım çok mutsuzsan ol ameliyatını dedi. doktorla görüştükten sonra tekrar yazarım durumu

o zaman gelişmeleri bekliyorum canım benide haberdar edersen çok sevinirim bende aradım ama şu ara imkansız nişan hazırlığından dolayı

merhaba bence salih bey ile bir görüşün derim.cuma günü burun ameliyatım var,geçtiğimiz hafta muayeneye gittiğimde bir bayan kepçe kulak ameliyatı oldu ve çok mutluymuş annesi de pek beğenmiş :) zaten o anda ne olduğu belli oluyormuş
şimdiden geçmiş olsun.

Bende olmaya karar verdim haftaya bir düğün işimiz var o aradan çıkar çıkmaz olucam. Salih beyle görüştüm zaten cuma iş çıkışı olursun pazartesiye kadar bişey kalmaz ded

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…