cevabım:):selam canım ben de İstanbuldayım, Dr Salih Emre Bey de zaten İstanbul Fulya da kendi estetik kliniği var,muhteşem güzel buarada:)ben sana asistanının numarasını vereyim, oradan ulaşıp randevu alırsın.Canım selam özelden yazmışsın okudum ama benim cevap oradan vermem için 24 mesaj daha yazmam gerekiyormuşistersen buradan yazayım.dr salih emre beye nasıl ulaştığımı sormuştun, bir telefon vereceğim, umarım sistem tel vermeye izin veriyordur.vermiyorsa da adını internete yazınca dr beyin kendi sayfası çıkıyor ben oradan ulaşmıştım tel yazıyo orda da...
"salih emre üregen'e kulak estetiği yaptırmak istiyorum. istanbulda yaşıyorum sen nerden ve nasıl ulaşarak oldun ve memnun musun? yardımcı olursan çoook sevinirm.
selam canım:)normalde benim ameliyatı 4000 TL ye yapıyormuş ama kampanya yapmış, ben 1900 tl nakit verdim.kampanya ne kadar devam ediyor bilmiyorum bir sor istersen canım.
ben doktor Salih beyle görüştüm kampanya varmış okuduğum yorumlardan da iyi olduğunu düşünüyorum ama birkaç fotoğraf yollamasını istedim ona göre karar vericem 1 eylule kadar kampanyası devam ediyormuş 1900tl mış fiyatı da. bakalım bir an önce olmak istiyorum ankarada orhan bey var onada mail attım onun yolladığı fotoğraflarda sanki biraz yapışık gibi yanı önden bakıldığında. Ameliyatı olan arkadaşlarım sizce normal mi bu görüntü???
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım:
Benimde kepçe kulak sorunum var. Kararımı verdim özel bir klinikte 1 ay içindeameliyat olacağım. Ali mezdeği ile görüştüm randevumda var büyük ihtimalle ona olucam ama çok korkuyorumSonucunda nerden bulaştım şu işe diye söylenmek pişman olmak korkusu sardı beni.Ali Bey'e ameliyat olanlar tavsiye ediyormusunuz ? Dr. Salih Emre Bey'e olanlar sizler nediyorsunuz onunlada bir görüşmelimiyim hangisini önerirsiniz? :18:
kızlar salih beye ameliyat olucam sanırım ama hala endişelerim var. aileme henüz birşey söylemedim konuyu onlara açtıktan sonra olmayı planlıyorum.
kızlar salih beye ameliyat olucam sanırım ama hala endişelerim var. aileme henüz birşey söylemedim konuyu onlara açtıktan sonra olmayı planlıyorum.
endişe etme canım,yıllardır tak etmedi mi canına...vallahi ameliyat masasına uzanıp, uyuşturma işlemi bitip,dr salih emre beyin ve çiğdem hanımın rahatlatıcı konuşmalarını duyup,hafiften gelen müziği dinlerken...iyiki de yaptırıyorum dediğimi,bunuda dr umla paylaştığımı hatırlıyorum.şimdide yanılmadığımı daha iyi anlıyorum:)buarada benim babam halen bilmiyor.şehir dışında ve beni daha görmedi, görünce ki tepkisini merakla bekliyorum:))annem başta gerek yok merek yok diyodu ama benim mutluluğum söz konusu olunca yanımda tıpış tıpış geldi dr un muaynhanesine:))
cevabım:):selam canım ben de İstanbuldayım, Dr Salih Emre Bey de zaten İstanbul Fulya da kendi estetik kliniği var,muhteşem güzel buarada:)ben sana asistanının numarasını vereyim, oradan ulaşıp randevu alırsın.
çiğdem hanım:05333009170 numarası,çok sıcak ve tatlı bir kadın,rahatça arayıp konuşabilirsin.çok memnunum,ameliyat çok rahat geçti,inretnetten başka ameliyat videoları izlemiştim, gözüm çok korkmuştu ama hiç korktuğum gibi olmadı 10 üzerinden 1 ağrı hissettim o da en başında, ameliyatta müzik dinledik,dr da çok iyi sohbet bile ettik,sevgilime mesaj bile yazdım bir yandan:))şimdide en ufak bozulma açılma yok,şekli süper.zaten ameliyatta sana gösteriyor güzel olduğunu o sırada görüyorsun:)başka yardımcı olmamı istersen yaz yine canım öptüm:)
canım merhaba, ben de salih beyle görüştüm eylüle kadar kampanya var dedi ama çok kararsızım ve korkuyorum pişman olmaktan. eylüle kadar karar vermek zorundayım ama emin olamıyorum. sen istanbulda mısın?
hayır canım istanbulda değilim malesef, bi mail daha attım ben foto istedim ama mail olarak yollayamazmış, bana salih beyde garip gelen sadece şu: parasında değilim ben bu işin zaten, ama ameliyat gibi bir konuda kampanya yapmak bana biraz garip geldi, kafamı karıştıran tek şey bu:26:
canım yine özelden mesjını okudum ama nedense yine izin vermedi oradan sistem..mesaj sayımı doldurmamışımne dolmaz mesajmış kardeşim:))mecburen burdan yanıtlıyorum yine...
dr salih Emre üregen e yaptırdığım kulak ameliyatından halen memnun olup olmadığımı sormuşsun:evet halen çok memnunum, ilk gün ameliyatta bana gösterdiği şekille şuan hiç bir değişiklik yok, ödemler falan çok hızlı geçti.çok bir sıkıntı yaşamadım,sadece ameliyat gecesi biraz kulağımda ağırlık hissi ve huzursuzlukla, çok denmeyecek bir ağrım olmuştu...
işe başlama süren:bence ameliyattan sonra ikinci gün işine dönersin.bende iş sorunu yoktu ama şöyle bir düşünürsem 2-3 gün hafif kızarık biraz şiş oluyor ama ağrın falan hiç olmuyor.çalışabilirdim 2.3. gün rahatlıkla...
gözlük durumu:gözlük dr artık takabilirsin dedi ama ben halen korkuyorum:)malum zor kavuştum bu güsel kulaklara,yaz sonuna kadar takmadan idare edecem...ama numaralı gözlük olsa takardım,sonuçta dr um onay veriyo.güneş gözlüğü lükse giriyo ya kastım bende:))
sorun olusa yine yaz ama burdan yazarım.mesaj sayım dolsun bir bakıma:)))öptüm
aynı soruyu ben de sordum kendime neyin kampanyası bu? bu hafta gidip görüşmeyi planlıyorum anneme anlattım çok mutsuzsan ol ameliyatını dedi. doktorla görüştükten sonra tekrar yazarım durumu
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım:
Benimde kepçe kulak sorunum var. Kararımı verdim özel bir klinikte 1 ay içindeameliyat olacağım. Ali mezdeği ile görüştüm randevumda var büyük ihtimalle ona olucam ama çok korkuyorumSonucunda nerden bulaştım şu işe diye söylenmek pişman olmak korkusu sardı beni.Ali Bey'e ameliyat olanlar tavsiye ediyormusunuz ? Dr. Salih Emre Bey'e olanlar sizler nediyorsunuz onunlada bir görüşmelimiyim hangisini önerirsiniz? :18:
merhaba bence salih bey ile bir görüşün derim.cuma günü burun ameliyatım var,geçtiğimiz hafta muayeneye gittiğimde bir bayan kepçe kulak ameliyatı oldu ve çok mutluymuş annesi de pek beğenmiş :) zaten o anda ne olduğu belli oluyormuş
şimdiden geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?