Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

aynen katılıyorum.Bugün ameliyat olalı 1 ay oldu. Geçen hafta kuaföre gittim.Uyardım ortakulak iltihabından ameliyat oldum diye.İçerde dikişlerim var dedim.Yine çarptılar, yine çarptılar....
umarım bana carpmaslar. pekı sen neden memnun kalmadın senınde mı kulagını açık bıraktılar.

inşAllah haftaya ameliyat gününü almaya gidiyorum :)

ben 21 hazıranda oldum geceleri bazen kulagımın üstüne yatıyorum farkında olmadan annem düzeltiyo ama acımıo saç bandına devam agrı sızı olmuyo artık olduguma pişman değilim iyiki olmuşum sağda hafif bi açıklık var ama fark ettım herkesde var dikişler eriyince açılmassa cok memnunum bakalım ıkı aya nişanım var saçımı yaptırcam inş tamamn iyleşir

arkadaşlar bugün doktorla konuşmaya gittim. Pendik Eğitim ve Araştırma hastanesine. Doktorla konuştuk ücretli ameliyatmış. Sağlık bakanlığı yeni tarife uygulamış önceden 700 lira falanmış ama şimdi 1000-1500TL tutar diyor. Birde ameliyatı anca 2-3 ay sonra yapabiliriz diyor. 18 yaşından küçüklerede ücretsizmiş ameliyat. 18 yaş altı hemen ameliyat olsun derim.

ama sana bir doktor tavsıye edebilirim salih emre üregen plastik cerrahı özel kliniği var ben kendisiyle görüştüm 1 ay önce 1500 herşey içinde düşünürsen. Arkadaş tavsiyesiydi iyi bir doktormuş fakat illerimiz uzak oldugu için gidemedim

bende bu hafta gidecemde 3 ay ileri atarlarmı ki? ameliyatı

Arkadaşlar bu ameliyatı olup da %100 simetri kulaklara sahip olan var mı ya? Ben de simetri yok, biri düzgün diğeri farklı...

Bende 2 ay önce iple kulak estetiği oldum biri çok yapışıktı, diğeri çok güzel normaldi... Fakat 1 ay sonra çok yapışık olan normale döndü normal olan ise eski haline döndü doktor 1 ay sonra tekrar dikti ama 2 gün içinde tekrar açıldı... 2. günde 3. kez dikildi ama değişen hiçbişey olmadı birde çektiğim sıkıntının hesabı yok... 3 hafta ağrım oldu sonrasında her dikildiğinde uykusuz geceeler geçirdim. İple kulak estetiğini önermiyorum.

bugün pendik marmara araştırmaya gittim 1000-1500 arasında değişir dediler birde bu 2ay içinde olmam zor muş

Son düzenleme:
bu ameliyatı bende olmak istiyorum ama kulağı dikmeleri ve dikiş izinin kalması çok korkunç. araştırınce korktum ve vazgecmek üzereyim iple de düzeltiliyormus bunu yaptıran yok mu hiç.

en büyük korkum kulağımda iz kalması ve kulaklarımda simetri bozukluğu olması ve giderek kulaklaırn eski hale gelmesi.
ben o kadar kulaklarımı kestirip diktiricem acıya katlanıcam ne için? kulaklaırm eskisi gibi olsun diye mi çok saçma değil mi.

Arkadaşlar bu ameliyatı olup da %100 simetri kulaklara sahip olan var mı ya? Ben de simetri yok, biri düzgün diğeri farklı...

handan aynı doktora amelıyat olmusuz. benım bır hafta oldu amelıyat olalı. ortası yapısık duruyo. kulak memesı ıle kulagın ust kısmı gozukuo karsıdan bakıldıgında. sargının acıldıgı gune gore bıraz acılma oldu ama orta kısmın daha cok acılması lazım. acılmaya devam edıyo mu bır haftadan sonra. yardımcı olursan sevınırım.:18:

selam canım İstanbulda Doktor Salih Emre Üregene oldum, kulaklarımdan biri kepçe diğeri yelkeni tam bilemiyorum ama iç kıvrımı az,düz gibiydi.şimdi ameliyat olalı 7 gün oldu.ikisi eşit,simetrik ve kıvrımsı olan kulağımdada kıvrım oluşturdu dr bey.
doktoruma bu ikinci ameliyatım,önce burun yaptırmıştım:) onda uyutulmuştum ama bu sadece kulaklar uyuşturularak yapıldı.iğne yaparken ister istemez acıyor ama sonra birşey hissetmiyorsun.sadece "tık tık "diye arada bir ses duyuluyor.sonra doktor beyle konuşa konuşa bitti ameliyatım:)2 saate yakın sürdü,değişik bir yöntem uyguluyormuş,garantili:)
ben öyle bir hafta sargılı falan kalmadım.hemen ameliyatın ertesi günü sargılarım alındı.geceleri kulak bandajı(eczaneden alınıyor)takmam şartmış 2 ay boyunca,onun dışında zorunluluk yok.şimdi tatilde olduğumdan ben her ihtimale karşı gündüzde arada bir takıyorum.o kadar güzelki yeni halim ömürboyu gece bantla yat dese yine yatarım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…