umarım bana carpmaslar. pekı sen neden memnun kalmadın senınde mı kulagını açık bıraktılar.aynen katılıyorum.Bugün ameliyat olalı 1 ay oldu. Geçen hafta kuaföre gittim.Uyardım ortakulak iltihabından ameliyat oldum diye.İçerde dikişlerim var dedim.Yine çarptılar, yine çarptılar....
doktor kulagına bakıyor muanede sadece fiyatta anlaşıosun amalıyat tarıhı verıor. genel anestezi olcaksan akcıger filmiyle kan tahlili yapıolar lokal olacaksan gerek yok hiç birine. ben serum bile yemedım amaliyat önlüğünü giydim yataga yattım üstümü örttüler yüzümü dezenfekte ettiler tentirdiyot gibi bişeyle sonra uyuşturucu iğneleri vurdular kulak hemen uyuşuyor amaliyata başlıyorlar sen sadece sesleri duyuyosun doktor senınle muhappet edıor falan. amaliyathaneye tekerlikli sandalyeyle getiriolar çıkarkende tekerlikli sandalyeyle çıkıosun. amaliyat oldugunu kendın bıle anlamassın. hemen taburcu olabılırsn lokalle olursan. üç saat sonra sızlamalar başlıyo agrı kesici içince yok denecek kadar azalıyor. ıkıncı gun fazla agrımıor. ilk gun benı kocaman sargıyla cıkardılar ıkıncı gun saç bandına gectım. krem kullanıomuş bazı arkadaslar ben kullanmıorum çünkü benm estetik dikiş iz hiç yok bende ben krem fln kullanmıorum.
git tabi ya korkulcak bişi yok diş çektirmekten bile basit
arkadaşlar bugün doktorla konuşmaya gittim. Pendik Eğitim ve Araştırma hastanesine. Doktorla konuştuk ücretli ameliyatmış. Sağlık bakanlığı yeni tarife uygulamış önceden 700 lira falanmış ama şimdi 1000-1500TL tutar diyor. Birde ameliyatı anca 2-3 ay sonra yapabiliriz diyor. 18 yaşından küçüklerede ücretsizmiş ameliyat. 18 yaş altı hemen ameliyat olsun derim.
bende bu hafta gidecemde 3 ay ileri atarlarmı ki? ameliyatı
bugün pendik marmara araştırmaya gittim 1000-1500 arasında değişir dediler birde bu 2ay içinde olmam zor muş
Arkadaşlar bu ameliyatı olup da %100 simetri kulaklara sahip olan var mı ya? Ben de simetri yok, biri düzgün diğeri farklı...
canım çook geçmiş olsun. ameliyat olmak isteyen biri olarak bir sürü sorum var sana :) öncelikle kime oldun, ne kadara oldun, kulak biçimin yelken mi yoksa kepçe miydi? henüz bandı çıkarmamısındır sanırım ama çıkarınca görüntü istediğin gibi mi ve doğal mı yaz lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?