Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

Ben ameliyat oldum çok rahatım çok mutluyum ve hiç sorun yaşamadım :) eğer merak ettiğiniz şeyler varsa yardımcı olmak isterim!

Ben ameliyat oldum çok rahatım çok mutluyum ve hiç sorun yaşamadım :) eğer merak ettiğiniz şeyler varsa yardımcı olmak isterim!

selam cnm. öncelikle gecmis olsun. benim bir kac sorum olacakdi insallah cvp verebilirsin.
hangi dr.da oldun?
nekadar ödedin?
narkozsuz oldun galiba(artik kulak ameliyatini uyusdurarak yapiyorlar)?
ameliyat sirasinda birsey his etdinmi?
dr.lan konusabiliyormusun ameliyat sirasi?
ameliyatdan sonra agrin varmiydi?
rahat uyuyabiliyormuydun?
bandajlar nezaman cikdi?
bandaj cikdikdan sonra saclarini baglaya biliyormusun?

opr. dr. Rıza Kantürk benim doktorum canım. 2000-2100 lira civarı bi ödeme yaptım. ve evet lokal anestezi altında yapıldı operasyonum. Ameliyat sırasında kulağı uyuşturmak için iğneler yapıyo onun dışında hiç birşey hissetmiyorsun. Eğer acı eşiğin çok çok düşük değilse bunu hiç problem yapmazsın ben kendimi hiç sıkmadım öyle söyleyebiliriim. Doktorumla sohbet ettik ameliyat boyunca. Ameliyattan çıktıktan 1-1buçuk saat sonra ağrım başladı zaten hastanedeydim o sıralar bi ağrı kesici iğne yaptılar ondan sonra hiç ağrım olmadı evde basit bir ağrı kesici bile içmedim. Ödem oluşmaması için 2 gün oturarar uyudum yastıklarla iyi dengelemezsen boynun ağrıyo o kadar ben çok rahat uyuyabildim sonra yavaş yavaş yastığımı alçalttım şu an normal yatıyorum üstüne yatmamaya çalışıyorum tabii. pazartesi ameliyat oldum perşembe kontrole gittim ve ilk bandajım açıldı o gün duş almama izin verdi. sonra geniş bir bant var onu kullanmaya başladım hala kullanıyorum. aslında bunu gece yatarken taksam yeterli olurmuş gün içinde normal saç bandıda kullanabilirmişim. bu konu biraz esnek yani :)) hemen hemen hiç dikiş izim yok doktorum mükemmel bir iş çıkarmış. evet bandajım yokken saçımı topuz yapıyorum ve görüntü açısından en ufak rahatsızlık yaşamıyorum. sadece üst kısmında azıcık morluk var. Benim annemde sağlıkcı mesela ona incelettiriyorum fotoğraf çektirip bakıyorum o da dikiş izi göremiyor. :)

Cevaplarin icin cok saol. cok yardimci oldun. son bir sorum var. o bandaji sadece geceleri takinca yeter dedin ama normal sac bandaji takmak zorundamiyim ? ve nekadar süre icin takmalisin?

Cevaplarin icin cok saol. cok yardimci oldun. son bir sorum var. o bandaji sadece geceleri takinca yeter dedin ama normal sac bandaji takmak zorundamiyim ? ve nekadar süre icin takmalisin?

Ne demek işine yaradıysa sevindim :) Kıkırdaklarla oynuyorlar sonuçta ve kıkırdakları kandırabilmek için bant takmak gerekiyor. 1 ay gece gündüz 2 ay gece demişti yanlış hatırlamıyorsam. Tekrar sorucam ilk kontrolumde. Kulakların açılmaması için sanırım bu.

canım ben 1 ay önce oldum yaklaşık olarak.dr salih emre üregen ve ekibi piyasadaki diğer bir kaç görüştüğüm dr lardan çok farklı geldi bana.bir defa uyguladığı yöntem çok farklı ve mantıklı geldi.tıbbi olarak anladığım kadarıyla kıvrılan kısımları ameliyatta tedavi ediyor.zaten o nedenle sanırım 2-2,5 saati buldu benim ameliyatım.kulak kıkırdaklarımı kıvrım yapan yerlerden ayırdı, sabırla bir çok bişeyler yaptı benim anlamadığım.ameliyatta tık tık diye sesi geliyor sadece:)İlk görüşmede merak ettiğimi söyledim ve önceki hastaların resimlerini gösterdi, onuda çok beğendim.ne çok yapışık,ne ayrık,idealdi onlarda.bir de samimi,özgüveni olan en önemlisi bu işiçok yapan biri.benim ameliyat için gittiğim gün bir gün önce olan iki kişi sargı açtırmaya geldi ben beklerken, ben çıkarken de o gün bendenn sonraki saatte ameliyat olacak bir kız gelmişti.bana sordu nasıl oluyor falan diye,anlattım onada, kulak uzmanı oldum artık:))))
ben 4000 tl vermedim,aslında normal fiyatı oymuş da benim gittiğimde kampanya yapmış(devam ediyormu bilmiyorum)ben 1900 tl verdim.uyutularak istesem yine 4000 tl ydi ama zaten soruşturduğum herkez lokal uyuşturuyor.zorda değil,o kadar fark vermeye gerk yok.

sargı ameliyatın ertesi gün çıkartıldı.bandajıda 2.ayın sonuna kadar sadece uyurken takacağım,gündüz bişey takmıyorum...herşey yolunda:)

merhaba arkadaşlar. bende izmirdeyim ve kulak estetiği olucam eylül başları gibi. estetiği izmirde olan ve memnun kalan var mı? doktor önerilerini alabilir miyimm

Arkadaşlar bende bir gün önce kepçe kulak ameliyatı oldum. ilk iki-üç saat hiç ağrımadı gayet iyiydi fakat sonradan çok fazla ağrımaya başladı. sanki kulaklarım zonkluyor yanıyor gibi. içtiğim ağrı kesicilerde işe yaramıyor :84::84: başımı file gibi bişeyle sarıp sarmaladılar çok bunaltıyor ve başımı sıkıyor. kulaklarımın ve başımın ağrısı birleşince gerçekten dayanılmaz oldu. bu cumartesi sargılar çıkacak ama dayanacak halim kalmadı valla (( uyku da uyuyamıyorum sağa sola dönemediğim için. yine ağrılar olmasa biraz uyurdum ama olmuyor

sargı ameliyatın ertesi gün çıkartıldı.bandajıda 2.ayın sonuna kadar sadece uyurken takacağım,gündüz bişey takmıyorum...herşey yolunda:)

Canım ben şimdi cuma günü salih beye ameliyat olucam fakat şöyle bir sorunum var. O gün benimle gelecek kimse yok tek başıma çok sıkıntı çeker miyim

Kepçe kulak ameliyatı konusunda birden fazla kepce kulak ameliyatı tekniğinde usta olan OP. DR. Ali Mezdegi yi size önerebilirim.

Canım ben şimdi cuma günü salih beye ameliyat olucam fakat şöyle bir sorunum var. O gün benimle gelecek kimse yok tek başıma çok sıkıntı çeker miyim

Fuume merhaba ameliyatını oldunmu acaba? ..Bende 2 hafta içinde olucam çok kararsızım. Memnun kaldınmı ? Sargıların açıldıktan sonra nasıl hissettin beğendinmi ? Doktoru tavsiye ediyormusun ?

Fuume merhaba ameliyatını oldunmu acaba? ..Bende 2 hafta içinde olucam çok kararsızım. Memnun kaldınmı ? Sargıların açıldıktan sonra nasıl hissettin beğendinmi ? Doktoru tavsiye ediyormusun ?

Canim merhaba ben henüz ameliyat olmadım ptesi doktorla randevum var haftaya salı günü olmayı planlıyorum. Eğer gelmek istersen ptesi birlikte gidebiliriz fikrin olur hem

Canim merhaba ben henüz ameliyat olmadım ptesi doktorla randevum var haftaya salı günü olmayı planlıyorum. Eğer gelmek istersen ptesi birlikte gidebiliriz fikrin olur hem

Malesef pztesi çalışıyorum. Hiç iznim yok 2 gün izin alıcam oda bu ameliyat için . . Ben ali mezdeği ve salih bey arasında kaldım. Hangisine olsam bilemiyorum. Anladığım kadarıyla ikiside iyi ama salih bey'e ameliyat olanlar daha fazla burda galiba. Ameliyatı olduktan sonra benide bilgilendirirmisin ?. Bir an önce karar vermem lazım 2 hafta snra kardeşimin düğünü var...Özellikle sargıların açıldıktan sonrasını çok merak ediyorum.. Umarım çok güzel geçer ameliyatın:)

ben yarın 18:30 'a randevu aldım ilk görüşme yapıcam karar verirsem de haftaya salı günü ameliyatı olucam canım. inşallah sorunsuz bir şekilde geçer tüm süreç. ameliyat sonrası bilgilendiririm seni :)

Evet arkadaşlar bende 4-5 gün önce kepçe kulak ameliyatı oldum. öncelikle küçük küçük uyuşturucu iğneler yaptılar. bu iğneler biraz yakıyor ama ameliyatta hissettiğiniz tek acı bu. onun dışında acı duymuyorsunuz ama lokal anesteziyle yapıldığı için doktorun kulağınıza uyguladığı her şeyi duyuyorsunuz. ama kesinlikle acıyı hissetmiyorsunuz. ben ameliyat olduktan sonra kulaklarımı sargı bezleri ile sarıp beyaz bantlarla bantladılar. sonra bir file geçirdiler kafama. gerçekten komik gözüküyor ve başı biraz sıkıyor ama sargıları yerinde tutuyor. bir iki tane ağrı kesici verip eve yolladılar beni. 2-3 saat hiç ağrım olmadı. doktor sızlamalar şeklinde ağrır dedi ancak çok kötü ağrılar çektim ilk akşam.:44: sadece sırt üstü yatabildim. 3 akşam bu şekilde ağrı çektim hiç uyuyamadım. ağrı kesicilerin de pek işe yaradığını söyleyemem. 3 gün sonra sargılarım çıktı ve tenisçi bandı aldım. kulağım çok şiş ve morarmış bir vaziyette. bana bir krem ve bir kaç tane gazlı bez verdiler. kremi dikişlerin üstüne sürüp gazlı bezi arkasına yerleştirip tenisçi bandını takıyorum. bant çok sıkıyor çıkarttığım zaman daha rahat oluyor ama takmak zorundayım. doktor sargılar çıktıktan sonra ağrı olmaz dedi ama gerçekten uyuyamayacağım kadar çok ağrıyor. 10 gün bu bantı takacağım gece gündüz. sonra dikişlerim alınacak sanırsam.

bu ameliyatı olmak isteyenler gerçekten iyi düşünsünler arkadaşlar basit bir ameliyat ama sonuçta bir kesik oluşuyor kulağınızda ve anestezinin etkisi geçince ağrıyor uyuyamıyorsunuz. yine de karar sizin ama iyice düşünüp taşının

Arkadaşlar ben de 2 gün önce boğaziçi tıp merkezinde kulak ameliyatı oldum genel anesteziyle, doktorum veli aslandı. benim boğazlarım da şiş şu an sanırım ameliyat sonrasında üşüttüm çok üşüyorsunuz çünkü ilk çıktığınızda sıkıntım bu yüzden biraz daha fazla. bandaj çarşamba günü çıkacak görüntüyü çok merak ediyorum. Gece 2 saat uyuyamadım sırt üstü uyumak zor ve alışkın olmadığım bişi ve ağrı kesiciler tamamen kesmiyor ağrısını doktor böyle bi durumda iğne de vurdurabileceğimi söyledi ama şu an o kadar dayanılmaz bir durum yok düne göre çok daha iyiyim dün çok acı çektim gerçekten. Basit bir olay gibi duruyor ama snuç olarak ameliyat,ama umarım değer çektiğim acılara :)

Bence yanına refakatçi birini alman daha iyi olur ben çok ihtiyaç duydum açıkçası genel anestezi aldığım için o muhtemelen ama yanında biirinin olması önemli diye düşünüyorum ihityaçlarınız oluyor çünkü

Canım Merhaba
Çok geçmiş olsun umarım istediğin gibi sonuçlanır. Senin yorumu okuyunca tereddute düştüm şimdi sen nerde oldun ameliyatını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…