Bende olmaya karar verdim haftaya bir düğün işimiz var o aradan çıkar çıkmaz olucam. Salih beyle görüştüm zaten cuma iş çıkışı olursun pazartesiye kadar bişey kalmaz ded
Ben ameliyat oldum çok rahatım çok mutluyum ve hiç sorun yaşamadım :) eğer merak ettiğiniz şeyler varsa yardımcı olmak isterim!
selam cnm. öncelikle gecmis olsun. benim bir kac sorum olacakdi insallah cvp verebilirsin.
hangi dr.da oldun?
nekadar ödedin?
narkozsuz oldun galiba(artik kulak ameliyatini uyusdurarak yapiyorlar)?
ameliyat sirasinda birsey his etdinmi?
dr.lan konusabiliyormusun ameliyat sirasi?
ameliyatdan sonra agrin varmiydi?
rahat uyuyabiliyormuydun?
bandajlar nezaman cikdi?
bandaj cikdikdan sonra saclarini baglaya biliyormusun?
opr. dr. Rıza Kantürk benim doktorum canım. 2000-2100 lira civarı bi ödeme yaptım. ve evet lokal anestezi altında yapıldı operasyonum. Ameliyat sırasında kulağı uyuşturmak için iğneler yapıyo onun dışında hiç birşey hissetmiyorsun. Eğer acı eşiğin çok çok düşük değilse bunu hiç problem yapmazsın ben kendimi hiç sıkmadım öyle söyleyebiliriim. Doktorumla sohbet ettik ameliyat boyunca. Ameliyattan çıktıktan 1-1buçuk saat sonra ağrım başladı zaten hastanedeydim o sıralar bi ağrı kesici iğne yaptılar ondan sonra hiç ağrım olmadı evde basit bir ağrı kesici bile içmedim. Ödem oluşmaması için 2 gün oturarar uyudum yastıklarla iyi dengelemezsen boynun ağrıyo o kadar ben çok rahat uyuyabildim sonra yavaş yavaş yastığımı alçalttım şu an normal yatıyorum üstüne yatmamaya çalışıyorum tabii. pazartesi ameliyat oldum perşembe kontrole gittim ve ilk bandajım açıldı o gün duş almama izin verdi. sonra geniş bir bant var onu kullanmaya başladım hala kullanıyorum. aslında bunu gece yatarken taksam yeterli olurmuş gün içinde normal saç bandıda kullanabilirmişim. bu konu biraz esnek yani :)) hemen hemen hiç dikiş izim yok doktorum mükemmel bir iş çıkarmış. evet bandajım yokken saçımı topuz yapıyorum ve görüntü açısından en ufak rahatsızlık yaşamıyorum. sadece üst kısmında azıcık morluk var. Benim annemde sağlıkcı mesela ona incelettiriyorum fotoğraf çektirip bakıyorum o da dikiş izi göremiyor. :)
Cevaplarin icin cok saol. cok yardimci oldun. son bir sorum var. o bandaji sadece geceleri takinca yeter dedin ama normal sac bandaji takmak zorundamiyim ? ve nekadar süre icin takmalisin?
Merhaba canım, ameliyatı ne zaman oldun acaba süreci falan anlatmışsın ama o kadar çok doktor adı vardı piyasada karar veremiyorum benimde kulağım senin anlattığın şekilde , ne zaman ameliyat oldun ve 4000tl çok fazla gibi ama gerçekten bi sorun çıkmamışsa ve aynaya baktığında memnunsan verilir yanı o para:)
Cevaplarin icin cok saol. cok yardimci oldun. son bir sorum var. o bandaji sadece geceleri takinca yeter dedin ama normal sac bandaji takmak zorundamiyim ? ve nekadar süre icin takmalisin?
sargı ameliyatın ertesi gün çıkartıldı.bandajıda 2.ayın sonuna kadar sadece uyurken takacağım,gündüz bişey takmıyorum...herşey yolunda:)
Canım ben şimdi cuma günü salih beye ameliyat olucam fakat şöyle bir sorunum var. O gün benimle gelecek kimse yok tek başıma çok sıkıntı çeker miyim
Fuume merhaba ameliyatını oldunmu acaba? ..Bende 2 hafta içinde olucam çok kararsızım. Memnun kaldınmı ? Sargıların açıldıktan sonra nasıl hissettin beğendinmi ? Doktoru tavsiye ediyormusun ?
Canim merhaba ben henüz ameliyat olmadım ptesi doktorla randevum var haftaya salı günü olmayı planlıyorum. Eğer gelmek istersen ptesi birlikte gidebiliriz fikrin olur hem
Malesef pztesi çalışıyorum. Hiç iznim yok 2 gün izin alıcam oda bu ameliyat için .. Ben ali mezdeği ve salih bey arasında kaldım. Hangisine olsam bilemiyorum. Anladığım kadarıyla ikiside iyi ama salih bey'e ameliyat olanlar daha fazla burda galiba. Ameliyatı olduktan sonra benide bilgilendirirmisin ?. Bir an önce karar vermem lazım 2 hafta snra kardeşimin düğünü var...Özellikle sargıların açıldıktan sonrasını çok merak ediyorum.. Umarım çok güzel geçer ameliyatın:)
Bence yanına refakatçi birini alman daha iyi olur ben çok ihtiyaç duydum açıkçası genel anestezi aldığım için o muhtemelen ama yanında biirinin olması önemli diye düşünüyorum ihityaçlarınız oluyor çünküCanım ben şimdi cuma günü salih beye ameliyat olucam fakat şöyle bir sorunum var. O gün benimle gelecek kimse yok tek başıma çok sıkıntı çeker miyim
Evet arkadaşlar bende 4-5 gün önce kepçe kulak ameliyatı oldum. öncelikle küçük küçük uyuşturucu iğneler yaptılar. bu iğneler biraz yakıyor ama ameliyatta hissettiğiniz tek acı bu. onun dışında acı duymuyorsunuz ama lokal anesteziyle yapıldığı için doktorun kulağınıza uyguladığı her şeyi duyuyorsunuz. ama kesinlikle acıyı hissetmiyorsunuz. ben ameliyat olduktan sonra kulaklarımı sargı bezleri ile sarıp beyaz bantlarla bantladılar. sonra bir file geçirdiler kafama. gerçekten komik gözüküyor ve başı biraz sıkıyor ama sargıları yerinde tutuyor. bir iki tane ağrı kesici verip eve yolladılar beni. 2-3 saat hiç ağrım olmadı. doktor sızlamalar şeklinde ağrır dedi ancak çok kötü ağrılar çektim ilk akşam.:44: sadece sırt üstü yatabildim. 3 akşam bu şekilde ağrı çektim hiç uyuyamadım. ağrı kesicilerin de pek işe yaradığını söyleyemem.3 gün sonra sargılarım çıktı ve tenisçi bandı aldım. kulağım çok şiş ve morarmış bir vaziyette. bana bir krem ve bir kaç tane gazlı bez verdiler. kremi dikişlerin üstüne sürüp gazlı bezi arkasına yerleştirip tenisçi bandını takıyorum. bant çok sıkıyor çıkarttığım zaman daha rahat oluyor ama takmak zorundayım. doktor sargılar çıktıktan sonra ağrı olmaz dedi ama gerçekten uyuyamayacağım kadar çok ağrıyor. 10 gün bu bantı takacağım gece gündüz. sonra dikişlerim alınacak sanırsam.
bu ameliyatı olmak isteyenler gerçekten iyi düşünsünler arkadaşlar basit bir ameliyat ama sonuçta bir kesik oluşuyor kulağınızda ve anestezinin etkisi geçince ağrıyor uyuyamıyorsunuz. yine de karar sizinama iyice düşünüp taşının
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?