Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

kızlar dün salih beyle görüşmeye gittim. klinik çok güzel ve çiğdem hanımda çok ilgilendi. salih bey ben de çok fazla kepçe kulak olmadığını hatta ameliyatın gereksiz olduğunu söyledi psikolojik olarak takıntılısın çok hafiften var farkedilmiyor bile dedi. ama çok rahatsızsan yaparız parayı da alırız diye takıldı :) ben yıllardır çok taktım kulaklarıma ve sanırım olucam kurtulmak istiyorum bu psikolojiden. salı günü öğleden sonra olarak gün belirledik. aaa bu arada iyi haber kampanya hala devam ediyor :)

yaa kızlar bir de ne sorucam size yaa şimdi ben işten 3 gün izin alıcam bu ameliyat için ama kepçe kulak ameliyatı olucam demek istemiyorum ve ne bahane bulsam şaşırdım

Bnce orta kulak iltihabindan amaliyat olacam de tabi yinede sen bilirsin. Gecms olsn smdiden

Ben de çoğunlukla soranlara orta kulak iltihabından dolayı dedim, iyi bahane :)

Bugün ameliyatımın 45. günü. İlk günlerde hafif ağrım vardı fakat çekilmeyecek bir ağrı değil o kızlar. Bandımı çıkarttığım günden beri sürekli topuz yapıyorum, saçımı topluyorum, hala daha hevesim geçmedi. Çok ama çok iyi geldi bana yeni kulaklarım. Senelerce boşu boşuna takmışım kafama, şimdi neden daha önceden yaptırmadım diye kızıyorum kendime.

Aklında olan varsa, kafasına takmış olan varsa mutlaka gitsin yaptırsın. Basit de bir operasyon. Bizim kendimize çektirdiğimiz sıkıntının yanında esamesi bile okunmaz. Her gün topuzumu yapıp kendi kendime iyi ki yaptırmışım ya diyorum

Merhabalar. Bende 4 gün önce ameliyat oldum. Lokal ile. Bugün ilk pansumanıma gittim doktor o kafamdaki koca sargıyı aldı ve yerine tenisçi bandajı denilen şeyten taktı. Forumu bayadır araştırıyordum ve genelde herkes bu bandajı 10 gün civarı kulllanmş. Fakat doktorum bana 1 ay boyunca gece gündüz kullanmamı sonrasında sadece geceleri kullanmamı söyledi. 1 ay bana çok geldi. İçime sinmedi. Sizce de çok degil mi? Birde 20.günü banyo yapabileceğimi söyledi. Buda geç degil mi biraz? Teşekkürler

1 ay boyunca gece gündüz gerçekten çok değilmi ben ali mezdeği ile görüşmüştüm 2-3 gün bandaj sonrsında geceleri bant takılıcak demişti. Yanılmıyorsam salih üregende aynı şeyi tavsiye ediyor. Hatta ali bey banyo yapmaktada sorun görmemişti. kullanılan tekniklerle alakalı olabilirmi acaba? ..

hayırlı haberlerini bekliyorum:) Senden 1 hafta sonrada ben olucam inşallah. Beni bilgilendirmeyi unutma olurmu ...:)

Tenisci bandını bende 20 gün gece-gündüz 1 ayda gece kullanıcam. Fakat banyo konusunu yanlış anlamış olmalısın. Bende tıp fakültesi öğrencisiyim mesela 2. günden itibaren banyo yapabilirsin. Akan sudan zarar gelmez, duran sudan korun

Dediğim gibi banada fazla geldi ancak 10 gün sonra dikişlerimi aldıracağım. 2 gün sonrada başımdan aşağı banyo yapacağım. yapacak bir şey yok leş gibi oldum saçlarım çok kötü durumda ama bilmiyorum onları nasıl halledebilirim? 15 gün daha yıkamazsam yağdan görünmeyecekler sanırım

Epitelizasyon 24. saat sonunda tamamlanmış olur. Aksilik olmadıkça 3.günden itibaren banyo yapmakta hiç bir sakınca yoktur. Tabi ki mantıklı olan doktorunu dinlemen fakat doğru olanda bu. Benim dikişlerim ameliyattan 10 gün sonra alındı mesela ben ameliyattan tam 48 saat sonra duş aldım hatta saçlarımı şampuanla kremle uzun uzun yıkadım ve köpüklerde kulaklarımdan aktı gitti sonra tekrar bandımı taktım. Yine dikişlerim alınmadan denize de girdim. Yaklaşık 1 hafta falan geçmişti ameliyattan sonra denize girdiğimde. En ufak bi sorun yaşamadım. 20 gün saçlarını yıkamazsan baş ağrısından duramazsın bile :44:

orta kulak iltihabı iyi bir bahane sanırım teşekkürler :)

ben de çok heyecanlıyım ya çünkü yıllardır takmış durumdayım kulaklarıma. inşallah çok güzel olurlar :)

dediğin çok mantıklı geliyor ama yinede korkuyorum işte. Sanırım bir süre daha doktorun dediğine sabit kalmak zorundayım. Aklıma takılan diğer unsurlar var. Şöyle ki : Gözlük kullanıyorum gözlüğümü ne kadar süre sonra kullanamaya başlayabilirim? Ve ameliyat olalı şuan 5.günüm 1 senedir sigara kullanıyorum sigara içsem ne gibi bir zararı olur? NOT: 6 gündür içmiyorum

Kızlar selammm
Sitede cok faydalı yorumlar var gercekten. Tesekkürler yorum atan herkese.
22 yaşındayım, Allah'a şükrediyorum ama kulaklarımdan pek memnun değilim. Bende düşünüyorum bu operasyonu. Bazı arkadaslar devlet hastanesi unıversite hastanelerinde ücretsiz yaptırdıgını söylüyor ama 18 yaş üstüne bildigim kadarıyla estetik operasyon oldugu için ücretli yapılıyor.
Tavsiye edebileceginizz doktor ve hastane varmı? İstanbul'da oturuyorum. Fiyatlar hakkındada bilgi verirseniz sevinirim..

Selam arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım. Ben de 2 gün önce kepçe kulak ameliyati oldum. Olmadan önce ameliyat ile ilgili yazdıklarınızı bol bol okudum. Beni cesaretlendirdi
Şimdi ben de duygularımı paylaşmak istiyorum.
Ameliyat günü gelene kadar korkum vardı. Karnıma ağrılar giriyordu. Ameliyat sabahı gayet sakin uyandım. Hastaneye gittik, oda verip hemen serum bağladılar. Ardından sedye geldi hoop ameliyathaneye. Gülümseyerek girdim. Doktorum gayet iyiydi. Lokal oldum ve iki saat sürdü. Ameliyathaneye müzik seti getirdiler. Asistanlar da çok iyiydi. Herkes sıcakkanlı ve komikti. Örtünün altında bolca güldüm diyebilirim. Ameliyat sırasında kulağa yapılanların sadece seslerini duydum ve sanırım en iç ürpertici kıkırdagin kesilme sesiydi. Onun dışında gayet güzel geçti. Ameliyattan bir saat sonra kafam sargili taburcu oldum. Yolda ağrılarım başladı. Öyle siddetlendi ki dokunsun verdiği ağrı kesici fayda etmedi. Ağrı ve acıdan ağlamaya başladım. Hastaneye geri gittik. Ağrı kesici ve uykumu getirecek iğne yaptılar da anca rahatladım.
Bugün sargilarim alındı. Tenisci bandi takıldı. Sağ kulağım hafif şiş ama sağ kulağım davul gibi daha fazla şişmis. Biraz ona moralim bozuk. Onun dışında bir sorun yok.
Olmak isteyenler hiç korkmasın ve çekinmesin. Biraz ağrı biraz sabır biraz uykusuz günler feda ettikten sonra yüz güldüren bir mutluluk. Kulaklarımin iyilestikten sonraki halini merak ediyorum. İnşallah güzel olur ve umarım bu ameliyati olanların ve olacaklarin da kulaklari istedikleri gibi olmuştur.

Doğrusu sigarayla bi ilgisi olduğunu sanmıyorum. Kulaklarına bir zararı olmaz bence. Gözlüğünü de bandajın üstüne takabilirsin aslında dengede durur mu bilmiyorum ama bandajın altına sokup kıkırdaklarını eğip bükmedikten sonra hiç bir sıkıntı olmaz.

18 yaş altına da üstüne de ücretli yapılıyor haziran ayı itibariyle. Devlet hastanelerinde iki kulak 2000 tl tek kulak 1500 tl civarında. Sana İstanbul'da şu hastane diye bir tavsiyede bulunamam ama bir devlet hastanesinde olmanı tavsiye edebilirim. Devlette bu tür ameliyatlar çok çok fazla yapılıyor ve doktorların eli fazlasıyla alışmış oluyor Sormak istediğin şeyler olursa cevap vermek isterim :) Ve umarım kararın ne olursa olsun mutlu olursun :)

Tesekkür ederim canım yorum ıcın. Bazı yorumları okuyunca tırsıyorum acıkcası, 2. ameliyatı olanlar falan, simetrik olmayanlar, acılma yapanlar vs.. 2000tl vereceksem ozel bi klinikte yaptırmak daha mantıklı geliyor sanki bana. Salih Emre Üregene yaptırmıs bi cok üye, orayı dusunuyorum su sıralar amaa :44:

Bende okudum o yorumları Dr. Salih Bey'i beğenen çok haklısın. Zaten bence en önemlisi senin içinin rahat etmesi ve doktoruna güvenmen. Gidip bi görüşme yap eğer tamam ben bu adama güvendim bıçağının altına yatarım dersen zaten doktorunu seçtin demek

Ayy bıcagının altınaa falaann deme korkutuyosunn, sogutma benı be
Şaka bi yana 2000 tlde bana cok geliyor bazı arkadaslar gayet uygun fiyatlara yaptırmıs, istanbulda yokmu daha uyguna yppan bi yer ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…