Ayy bıcagının altınaa falaann deme korkutuyosunn, sogutma benı be
Şaka bi yana 2000 tlde bana cok geliyor bazı arkadaslar gayet uygun fiyatlara yaptırmıs, istanbulda yokmu daha uyguna yppan bi yer ?
Selam arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım. Ben de 2 gün önce kepçe kulak ameliyati oldum. Olmadan önce ameliyat ile ilgili yazdıklarınızı bol bol okudum. Beni cesaretlendirdi
Şimdi ben de duygularımı paylaşmak istiyorum.
Ameliyat günü gelene kadar korkum vardı. Karnıma ağrılar giriyordu. Ameliyat sabahı gayet sakin uyandım. Hastaneye gittik, oda verip hemen serum bağladılar. Ardından sedye geldi hoop ameliyathaneye. Gülümseyerek girdim. Doktorum gayet iyiydi. Lokal oldum ve iki saat sürdü. Ameliyathaneye müzik seti getirdiler. Asistanlar da çok iyiydi. Herkes sıcakkanlı ve komikti. Örtünün altında bolca güldüm diyebilirim. Ameliyat sırasında kulağa yapılanların sadece seslerini duydum ve sanırım en iç ürpertici kıkırdagin kesilme sesiydi. Onun dışında gayet güzel geçti. Ameliyattan bir saat sonra kafam sargili taburcu oldum. Yolda ağrılarım başladı. Öyle siddetlendi ki dokunsun verdiği ağrı kesici fayda etmedi. Ağrı ve acıdan ağlamaya başladım. Hastaneye geri gittik. Ağrı kesici ve uykumu getirecek iğne yaptılar da anca rahatladım.
Bugün sargilarim alındı. Tenisci bandi takıldı. Sağ kulağım hafif şiş ama sağ kulağım davul gibi daha fazla şişmis. Biraz ona moralim bozuk. Onun dışında bir sorun yok.
Olmak isteyenler hiç korkmasın ve çekinmesin. Biraz ağrı biraz sabır biraz uykusuz günler feda ettikten sonra yüz güldüren bir mutluluk. Kulaklarımin iyilestikten sonraki halini merak ediyorum. İnşallah güzel olur ve umarım bu ameliyati olanların ve olacaklarin da kulaklari istedikleri gibi olmuştur.
canım öncelikle çok geçmiş olsun . sen ameliyatı nerde oldun?? ben salı günü salih beye olucam ama çok korkuyorum öyle ki bu gece rüyamda ameliyat masasından kaçıyordumçok mu fazla ağrı oluyor dayanılmıycak gibiyse ne yapmak lazım ki??
Canim ins kazasiz belasiz atlatirsin, sonunu dusunerek kendini motive et. Onca insan yaptirmis korkucak bisey yok. Bende dusunuyorum bu operasyonu. Ne kadara olucaksin? Ödemede kolaylik sagladilarmi? Bende Salih Emre Uregeni düşünüyorumda o yuzden..
ya bazı yorumları okuyunca inan fena korktum zaten vazgeçirmeye çalışıyor beni herkes bir de ağrıları düşündükçe ödüm kopuyor. ben 1900 tl nakit olarak anlaştım salih beye. salih beye olanlar çok memnun ve uzun süreler sargılı gezmemeyi söylemesi beni çeken nedenler oldu. ailemde burada yok biraz korkuyorum açıkçası
Yaa! Kiyamam.. Ama bir omur hayatini etkileyecek bisey olacak. 1 haftalik bir aciya bir omur gibi dusun. Zaten agri kesici antibiyotik vs. agriyi azaltirsin.. Imkanim olsa bugun gidip yaptiracagim.. Ama önümüzdeki aylarda bende düşünüyorum. Salih Beye karar verdim bende..
inşallah pişman olmam canımsalih bey en iyisi gibi geldi bana açıkçası . dediğin gibi bir hafta ağrı çekicem ama korktum nedense. bana gaz ver arkadaşım vazgeçmeyim :)
yani gercekten seni rahatsız ediyorsa ve hayatını etkiliyorsa yaptırmalısın. Yeni görünümüne alış şimdiden bence:) ayy bende en yakın zamanda istiyorum ya:18:
İNŞALLAH ikimizde çok memnun kalırız. ameliyatı oluyum detaylı anlatırım zaten sana. dua et de mutlu şeyler yazıyım :)
Edicem canım hersey gonlunce olsun, haberdar et olurmu? merakla beklıyorum, inş rahat su gibi gecer opeerasyon
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Yalnız hala asıl soruma cevap bulamamadım. Ameliyatımın şuan 5.günü ve sigara kullanan birisiyim. Dikişlerim henüz alınmadı. Sigara içmenin estetik ameliyatlarda bir zararı oluyor mu? Bilen biri yardımcı olursa çok sevinirim
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Yalnız hala asıl soruma cevap bulamamadım. Ameliyatımın şuan 5.günü ve sigara kullanan birisiyim. Dikişlerim henüz alınmadı. Sigara içmenin estetik ameliyatlarda bir zararı oluyor mu? Bilen biri yardımcı olursa çok sevinirim
Ben iki gün önce kontrole gittim doktorum sigara kullanmıyosun dimi diye sordu kullanırsan morluk ve şişlik daha zor iyileşiyor dedi
canım ben Trabzon da oldum. opr.dr. muhammet erkan'a. şuan bandaj kullanıyorum ara sıra çıkarabilrsin dedi doktorum. kulaklarımdan memnunum şuan :) ilkte biraz tuhaf geldi senelerdir kepçe oluncaCanım Merhaba
Çok geçmiş olsun umarım istediğin gibi sonuçlanır. Senin yorumu okuyunca tereddute düştüm şimdi sen nerde oldun ameliyatını
canım ben Trabzon da oldum. opr.dr. muhammet erkan'a. şuan bandaj kullanıyorum ara sıra çıkarabilrsin dedi doktorum. kulaklarımdan memnunum şuan :) ilkte biraz tuhaf geldi senelerdir kepçe oluncasonradan alışıyosun ama. kararsız kalman çok doğal bende ilkte baya karasız kalmıştım. ağrı oluyor bi kere bundan kaçış yok ama ben dayanırım sorun değil dersen o ayrı. çok iyi araştırma yapmalısın. doktoruna aklına takılan tüm soruları sor. bir kaç akşam uyku sorunu olacak ağrılardan bide sağa sola yatamicaksın bu yüzden. ameliyat sonrası çook sabır istiyor. bir hafta sonra tamamen ağrılardan kurtuldum ben. bu salı gidip dikişlerimi aldırıcam :)
öncelikle teşekkür ederim.Ben özel hastanede oldum muğla'da.evet ilk gün fazla ağrım oldu.ağrıların başlamadan ağrı kesici olursan yada icersen sorun olmaz. Zaten daha sonra doktorunun yazdigi ağrı kesiciye düzenli olarak devam edeceksindir. O yüzden korkulacak bir durum yok. Şimdiden geçmiş olsuncanım öncelikle çok geçmiş olsun . sen ameliyatı nerde oldun?? ben salı günü salih beye olucam ama çok korkuyorum öyle ki bu gece rüyamda ameliyat masasından kaçıyordumçok mu fazla ağrı oluyor dayanılmıycak gibiyse ne yapmak lazım ki??
canım ben de salı günü olucam salih beye . dikişler konusunda ertesi gün alıyorum dedi tek sorun ağrı kısmı bir ona çözüm bulamadım katlanıcaksın ona da ilk gün dedi . bakalım çok heyecanlıyım
Canim benim bildiğim dikisleri almiyor. Kendiliğinden eriyor. Bide dikis alinirkenki aciyami katlanicaz yaa .s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?