Canim benim bildiğim dikisleri almiyor. Kendiliğinden eriyor. Bide dikis alinirkenki aciyami katlanicaz yaa .s
merhaba canım, evet sargı hemen ertesi gün çıkıyor,dikiş de dıştakiler kendinden eriyormuş...ameliyatta hiç acı duyulmuyor,gecesi ağrılı ama summerte nin de dediği gibi önlem olarak ağrı kesici veriyor doktor daha ağrı başlamadan hemen ameliyat bitiminde...akşam da belli aralıkla alınca ağrı kesiciyi rahatlıyorsun...
yine özel mesajını buradan yanıtlamam gerekecekmalum mesaj sayısı...öyle yelken kulak değildim ben evet ama saçımı toplayıncada kendimi beğenmiyordum...kıvrıktı yani kıkırdak kısmı...sana tavsiyem kendin kafaya takıyorsan ol, çünkü şimdi olmasan yarın öbürgün yine mutsuz olursun gibi geliyor...ama zaten olsa da olur olmasada olur diye düşünüyosan bilemem...fakat şuda bir gerçek ki beklediğine, tereddüt ettiğine değmiyor söyliyim,olup kurtuluyosun:)
hadi bakalım ol da anlatırsın ameliyatını ve sonrasını,öptüm:)
kızlar belkı yazılmıstır ama konuyu okumaya sımdı basladım. amelıyattan sonra sargılar ya da bantlar dıyelım kac gun duruyor? hanı acılmasın kulaklar dıye bı sure kullanılıyormus galıba...
canım ben de salı günü olucam salih beye . dikişler konusunda ertesi gün alıyorum dedi tek sorun ağrı kısmı bir ona çözüm bulamadım katlanıcaksın ona da ilk gün dedi . bakalım çok heyecanlıyım
ameliyattan sonra ilk kontrole kadar ortalama 3. gün hiç bir şekilde açılmıyor. Daha sonrada aslında dokoruna bağlı mesela benim doktorum 1 hafta sonunda günde 1 2 saat için açabileceğimi söylemişti. Sonuç olarak 20 güne tamamlayana kadar gece-gündüz 2 aya kadar da gece yatarken takmamı istedi
cok tesekkur ederım cevabın ıcın. gızlı yaptırmak zormus amelıyatı o zaman. bi de iş güç.... izinleri biriktirip yaptırmak gerek.
rica ederim :) bu günlük takılan saç bantlarını kullanabiliyorsun o beyaz banda bağlı değilsin :) benim hiç ağrım sızım da olmamıştı mesela 2. gün alışverişe çıktım
ooo hıc agrı olmaması cok ıyıymıs :)) ama bu sana ve doktoruna baglı bı durum galıba cunku agrılı oldugunu yazıyorlar ve anladıgım kadarıyla sen ıstanbulda bır doktora olmadın amelıyatını. sımdı konuyu gerıye dogru okuyorum da yoksa tavsıye ısteyecektım.
Evet ben İstanbul'da olmadım :) Doktorumu herkese tavsiye edebilirim ama hastaneden çıktığım an hiç bir şey olmamış gibiydi :) o kadar zarar vermeden çalışmış kii... :)
kım oldugunu soyle o zaman bakarsın ıstanbula gelir ben yaptırana kadar ya da benım yolum duser bılınmez kı :))
canımmm seninle her konuştuğumda rahatlıyorum :) salı günü salih beye oluyoruym yanımda götürmem gereken birşey var mı?
Fumee hayırlı haberlerini bekliyorum bende salih bey'e olucam . Ameliyat sonrasını yazarsan bende rahatlamış olurum çok korkuyorum.(
Fumee hayırlı haberlerini bekliyorum bende salih bey'e olucam . Ameliyat sonrasını yazarsan bende rahatlamış olurum çok korkuyorum.(
evet ya merakla beklıyoruzzz haberini canımm. bende salih beye olucam cunku..
kızlar selamm
evet sonunda dün ameliyatımı oldum :) öyle korktuğum gibi zor geçmedi . çiğdem Hanım da Salih Bey de çok destek oldular . özellikle Çiğdem hanımı asla unutamam çok destek oldu bana. ben iğne görünce korkan bir insanken o masada 2 saat kaldım . ilk uyuşturma işinde çok korktum doğrusu hatta titredim korkudan üşüyorum sanıp battaniye getirdiler o derece yani :) sonra başladık ameliyata çok korkuyordum hatta birazcık çaktırmadan ağladım bile :) ama çiğdem hanım hep konuştu ve müzik dinledik sonra o 2 saat nasıl geçti inanın anlamadım. ameliyatta zaten gösteriyor doktor bey oldu mu beğendin mi die ve ben çok beğendim kulaklarımı öyle görmek beni nasıl sevindirdi. inşallah iyileşince de öyle olurlar . ve en önemli kısmı söyleyim ben ameliyat günü çok ağrım oalcak sanmıştım ama inanırmısınız gram ağrım olmadı fosur fosur uyudum :))) şimdi 2 de pansumana gidicem sargım açılacak bakalım o nasıl geçicek dua edin bana.
sormak istediklerinizi yanıtlayabilirim artık sanırım :) bir de sizden bahsettim ameliyat sırasında isimlerini bilmesem de 2 arkadaş daha gelicek dedim güldük baya :)
çok öpüyorum sizi dualarınızı esirgemeyin benden
kızlar selamm
evet sonunda dün ameliyatımı oldum :) öyle korktuğum gibi zor geçmedi . çiğdem Hanım da Salih Bey de çok destek oldular . özellikle Çiğdem hanımı asla unutamam çok destek oldu bana. ben iğne görünce korkan bir insanken o masada 2 saat kaldım . ilk uyuşturma işinde çok korktum doğrusu hatta titredim korkudan üşüyorum sanıp battaniye getirdiler o derece yani :) sonra başladık ameliyata çok korkuyordum hatta birazcık çaktırmadan ağladım bile :) ama çiğdem hanım hep konuştu ve müzik dinledik sonra o 2 saat nasıl geçti inanın anlamadım. ameliyatta zaten gösteriyor doktor bey oldu mu beğendin mi die ve ben çok beğendim kulaklarımı öyle görmek beni nasıl sevindirdi. inşallah iyileşince de öyle olurlar . ve en önemli kısmı söyleyim ben ameliyat günü çok ağrım oalcak sanmıştım ama inanırmısınız gram ağrım olmadı fosur fosur uyudum :))) şimdi 2 de pansumana gidicem sargım açılacak bakalım o nasıl geçicek dua edin bana.
sormak istediklerinizi yanıtlayabilirim artık sanırım :) bir de sizden bahsettim ameliyat sırasında isimlerini bilmesem de 2 arkadaş daha gelicek dedim güldük baya :)
çok öpüyorum sizi dualarınızı esirgemeyin benden
ben de çok araştırmıştım ve sonunda salih bey de karar kıldım. daha 2. günüm ama memnunum şimdilik bir görüş istersen .Bende ameliyat olacağım tekrardan, bir kere operasyon geçirdim kulaklarım 10 gün sonra yavaş yavaş açılmaya başladı çok dikkat etmeme rağmen, şimdi güvenebileceğim bir yer arıyorum istanbulda, tekrar aynı şeyi yaşamaktan çok korkuyorum açıkçası.
Çok çok geçmiş olsun.
ben de çok araştırmıştım ve sonunda salih bey de karar kıldım. daha 2. günüm ama memnunum şimdilik bir görüş istersen .
/QUOTE]
Lokal anestezi ile mi oldun canım? Bu arada çok geçmiş olsun.
Bir de maliyetini soracağım özel olmazsa..
ben de çok araştırmıştım ve sonunda salih bey de karar kıldım. daha 2. günüm ama memnunum şimdilik bir görüş istersen .
/QUOTE]
Lokal anestezi ile mi oldun canım? Bu arada çok geçmiş olsun.
Bir de maliyetini soracağım özel olmazsa..
lokal oldum canım ben. 1950 tl ye mal oldu bana. inşallah değer tüm bunlara :)
lokal oldum canım ben. 1950 tl ye mal oldu bana. inşallah değer tüm bunlara :)
Ben lokali kaldıramam sanırım, iğneyi bile binbir zorlukla vuduruyorum. Ağzımda diş kalmayacak neredeyse korkudan dişçi kapısından bile geçemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?