Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

Ayy canım benim buyuk gecmis olsun. Ohh atlattin rahatlıkla. . Darisi basimiza ins:) Agri çektinmi cok ameliyat sonrasi? Ilacla falan mi hafiflettin?

Ayy canım benim buyuk gecmis olsun. Ohh atlattin rahatlıkla. . Darisi basimiza ins:) Agri çektinmi cok ameliyat sonrasi? Ilacla falan mi hafiflettin?

yarın ameliyatımın 14. günü. doktorum 15.gün gel dikişleri alalım dedi ama yarın gideceğim ben. 1 günden sıkıntı olmaz sanırım :) Yalnız sağ kulağım başta iyi olmasına rağmen sol kulağıma nazaran biraz daha açıldı. Çok dikkat etmeyince belli olmaz sanırım ama içime kurt düştü açıkçası. Yarın bakalım neler olacak. Dikişleri alınca daha da açılacaklar mı? :/ Birde daha önce sordum ama hala muallaktayım. Dediğim gibi yarın 14.gün ve sigara kullanmamın bir sakıncası olur mu?

Fumee senin hayırlı haberlerini bekliyordum ve sonunda aldım ..Hem senin için çok sevindim hemde bende birazcık rahatladım .) ..Ben inan çok korkuyorum şuanki kepçe kulakalrımı arama korkusu var açıkcası gözümde nasıl büyüyor anlatamam. Senin yazın sayesinde daha da rahatladım. Her an vazgeçicek moddayım ama olmayı çok istiyorum.Saklamak zorunda olmak üstelik hergün çok zor.
Umarım seninki gibi rahat geçer benimkide bende iki gün sonra oluyorum inşallah..:)

Canim benim eğer mutsuzsan inan düşünmeye bile degmiyor . Ben senin de ameliyatinin rahat geçeceğine inaniyorum. Salih beye mi oluyorsun sende

işte canım gördün mü oldun ve bitti...çoook sevindim herşeyin yolunda gitmesine ve ağrın olmamasıda ayrıca mutlu etti beni:))gözün aydın, dediğim gibi değil mi neden beklemişim şimdiye kadar diyo insan ameliyat süreci sonunda:))zaten olsam mı olmasam mı diye düşünüyorsa insan olmalı bence ne olursa olsun...çok öpüyorum canım,yeni kulişlerle mutluluklar:))darısı diğer düşünen arkadaşlarımızın başına:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…