edatuccar ameliyat 1900 liraya mal oldu. Şişli fulyada acıbadem fulya karşısında merkezi. Benim akşama doğru çok ağrım oldu olucağınıda söylediler çünkü normalinden uzun süren bir operasyon oldu.Şuan biraz sızlıyor okadar. Umarım daha fazla artmaz:/..Teşekkür ederim fumee umarım ikimizinde ilerleyen günlerde daha iyiye gider. Biraz zaman alıcak ama olsun:)
İnşallah canım çektiğimiz sıkıntılara değer, bende de sizlama var sadece ama dokunmaya korkuyorum :-(
İnşallah canım çektiğimiz sıkıntılara değer, bende de sizlama var sadece ama dokunmaya korkuyorum :-(
Bence 3-4 güne kadar geçer. Görüntüsü nasıl peki hoşuna gittimi?
Bence 3-4 güne kadar geçer. Görüntüsü nasıl peki hoşuna gittimi?
ilk ameliyatta gösterdiğinde çok beğenmiştim ama şuan o görüntüden çok uzak çok şiş
merhaba kızlar..ben de 12 eylül günü ameliyat oldum.ortaokuldan beri benim takıntımdı bu. bu yüzden okulda saç toplamamak için güzelim saçlarımı kısacık kestirmiştim.kısmet bugünlereymiş ameliyat oldum. devlet hastanesinde sgklı olmama rağmen devlet bunu karşılamıyor 1600 tl +15 tl ücretli girişle birlikte 1615 liraya iki kulağımdan da oldum. ameliyat öncesi her şeyi okumuştum hazırlıklıydım ama heyecanım vardı yine. canım annem beni yalnız bırakmadı.o benden daha heyecanlıydı. her aşamayı anlatayım merak edenler için. öncelikle ameliyat kıyafetlerinden giyiyorsunuz sadece alt iç çamaşırınız kalıyor.saçınızı topluyorsunuz ve bone takıyorsunuz. doktor benim fotoğraflarımı çekti çeşitli açılardan. ne tarz müziklerimi sevdiğimi sordu ve eski türkçe şarkılardan açtı. sonrasında yüzümü örttü.yanağımı yüzüğümü komple kapatıp beni önce sola yatırıp sağ kulağımı yapacağını söyledi. o anlar biraz stres oluyorsunuz. baldırım altına soğuk bir şey koydular ne olduğunu ameliyat sonrası gördüm.siyah bir şeydi kablosu vardı. iğneleri yaptı acıyıp acımayan noktaları kontrol ettik. sonra kıkırdak sesleri gibi sesler geldi. ve bir makine vardı. damarları yakmak için sanırım onu kulağıma getirdikçe sıcaklık hissettim. dikişleri falan hissediyorsunuz, acı olarak değil ama his var.diğer kulağımı da böyle yaptıktan sonra sargıları yaptı ben de eve gittim. akşamına kulak memesine doğru sıcaklık hissettim dokundum ve kan gelmişti.doktorumu aradım yarım saat kontrol etmemi yoğun olup olmadığını, duruma göre hastaneye gelmemi kendisinin de geleceğini söyledi. yoğun bir şey değildi. tekrar konuştuğumuzda sıkıntı olmadığını anestezinin etkisinin de geçmesiyle dikişler arasında sızma olduğunu söyledi.fakat eve geldiğimde çooook ağrım vardı.kulaklarımdaki sızıyı anlatamam.. doktorum antibiyotik ağrı kesici ve pomad vermişti onları kullandım.ertesi gün kontrole gittim. sargımı çok açmadan baktı. üstüne elastik band geçirdi. çarşambaya kadar sargıda kalacağım ve saçlarıma su değmeyecek..riske atamayız dedi. ilk gece ve dün gece uyuyamadım. ödem olmaması için yüksek yastıkta sağ sola dönmeden uyumam gerekiyor ve biraz ağrım da olduğu için uyuyamamıştım.biraz uzun oldu ama aklınızdakiler için yazdım. ilk gece ben naptım dedim çünkü kendimi de kötü hissettim. ne kadar lokal falan da olsa ameliyat..halim olmadı ağrım vardı. ama şuan iyi hissediyorum.çarşambayı sabırsızlıkla bekliyorum. İnşallah her şey güzel olur, hepimiz için.. :)
çok geçmiş olsun canım, gerçekten çok zorlu bir süreç ben de şuan medikal kulak bandıylayım alıştım artık ona bugün bir ara açtım çok garip hissettim geri taktım hemen bütünleşicem sanırım :) inşallah hepimizin beklediğimizden çok daha iyi olur kulakları çünkü saçlarımı topuz yapabilmeyi deli gibi istiyorum :)
benim de sargılarım çıktı :) çok kısa bi an aynada bakabildim tam hala bilmiyorum bile nasıl olduklarını diyebilirim, fakat o kısacık anda bile garip hissettim, şişti zaten. sonrasında hemen medikal kulak bandını taktı salih bey şimdi de onunlayım, yarın bi açıp banyo yapacağım. umarım yeni kulaklarıma alışabilirim
sen banyo yaptın mı fumee? bir sorun olmadı değil mi?
ilk ameliyatta gösterdiğinde çok beğenmiştim ama şuan o görüntüden çok uzak çok şiş
Benimde pansumanım oldu bandajlayım . Bana biraz fazla yapışık geldi kızlar sizce açılırmı bir kaç milimetre. Şuan canım acıyor hafif sızlama ve kaşıntı var. Çok hassaslar dokunamıyorum. Benim kiler şişmedi ama her an şişebilirde:/..İlk anlar ne zormuş
Benimde pansumanım oldu bandajlayım . Bana biraz fazla yapışık geldi kızlar sizce açılırmı bir kaç milimetre. Şuan canım acıyor hafif sızlama ve kaşıntı var. Çok hassaslar dokunamıyorum. Benim kiler şişmedi ama her an şişebilirde:/..İlk anlar ne zormuş
benimkiler de biraz yapışık gibi ama açılıyormuş sanırım bir kaç cm. benim çok şiş kıvrım kısımları yaaayarın işe dönücem ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum
benimkiler de biraz yapışık gibi ama açılıyormuş sanırım bir kaç cm. benim çok şiş kıvrım kısımları yaaayarın işe dönücem ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum
Evet benimkilerde yapışık oldu biraz açılmasını beklicem umarım istediğimiz kadar açılır.Şişlikleri dert etme illaki inecekler. Ağrı yada sızlama kaldımı peki benim 2. günüm çok acıyorlar senin nezman geçti
Evet benimkilerde yapışık oldu biraz açılmasını beklicem umarım istediğimiz kadar açılır.Şişlikleri dert etme illaki inecekler. Ağrı yada sızlama kaldımı peki benim 2. günüm çok acıyorlar senin nezman geçti
canım ağrım benim hiç olmadı sadece sızlama var o da bugün daha da azaldı. hatta şimdi duştan çıktım ve şişliklerin daha da indiğini gördüm :) günler geçtikçe daha da güzel olacak sanırım :)
canım ağrım benim hiç olmadı sadece sızlama var o da bugün daha da azaldı. hatta şimdi duştan çıktım ve şişliklerin daha da indiğini gördüm :) günler geçtikçe daha da güzel olacak sanırım :)
Senin için çok sevindim. Benim ağrım dün dayanılmazdı bugün düne göre az ama uyuyamıcam pek yine. Şişlikleri ve kızarıkları takma kesin geçer deri bu kolumuzu yada başka bir yerimizi çarptığımız zaman bile morarır şişer ama sonuçta eski haline döner. Yapışıklığı ne durumda peki sence açılıyormu?
Senin için çok sevindim. Benim ağrım dün dayanılmazdı bugün düne göre az ama uyuyamıcam pek yine. Şişlikleri ve kızarıkları takma kesin geçer deri bu kolumuzu yada başka bir yerimizi çarptığımız zaman bile morarır şişer ama sonuçta eski haline döner. Yapışıklığı ne durumda peki sence açılıyormu?
senin neden o kadar ağrın oldu ki acaba ya anlama veremedim ağrı kesici kullanıyorsun değil mi? benim yüzüm bile şişti ya şaka gibi :) ilk 3 gün yanak kısımlarım balon gibiydi yeni yeni indi :) yapışıklık aynı ama açılır ben eminim buna . sen bandajı sürekli mi takıcaksın ?
senin neden o kadar ağrın oldu ki acaba ya anlama veremedim ağrı kesici kullanıyorsun değil mi? benim yüzüm bile şişti ya şaka gibi :) ilk 3 gün yanak kısımlarım balon gibiydi yeni yeni indi :) yapışıklık aynı ama açılır ben eminim buna . sen bandajı sürekli mi takıcaksın ?
Bende biraz fazla uğraştı kıvrım yokmuş onları oluşturdu sanırım bunlardan dolayı oldu. Yüzüm şişmedi kulaklarımda şişmedi ama şişebilirmiş. Yarında bandajı gündüz takıcam ondan sonra sadece gece takarım heralde. Sen kaçıncı gün çıkardın bandajı(gündüzleri için)
Bende biraz fazla uğraştı kıvrım yokmuş onları oluşturdu sanırım bunlardan dolayı oldu. Yüzüm şişmedi kulaklarımda şişmedi ama şişebilirmiş. Yarında bandajı gündüz takıcam ondan sonra sadece gece takarım heralde. Sen kaçıncı gün çıkardın bandajı(gündüzleri için)
benim neden şişti ki yaa yüzüm tombiş bişey oldu( bugün benim 5. günümdü ve hiç çıkarmadan gece gündüz taktım. ama yarın işe başıycam mecburen sadece geceleri takmak zorunda kalıcam. bir sorun olmaz sanırım ya
benim neden şişti ki yaa yüzüm tombiş bişey oldu( bugün benim 5. günümdü ve hiç çıkarmadan gece gündüz taktım. ama yarın işe başıycam mecburen sadece geceleri takmak zorunda kalıcam. bir sorun olmaz sanırım ya
Bencede olmaz bırak biraz hava alsın. Saçınıda açarsın bunca zaman açmadınmı biraz daha sabret:)..Benimde öyle olucak sanırm cuma iş başı umarım 1 haftaya dahada rahatlarım
Bencede olmaz bırak biraz hava alsın. Saçınıda açarsın bunca zaman açmadınmı biraz daha sabret:)..Benimde öyle olucak sanırm cuma iş başı umarım 1 haftaya dahada rahatlarım
rahatlarsın merak etme :) ya raporda alamadım ben iş yeri sorun çıkarıyor şimdiyarın şansıma aile hekiminde deniycem
benim bugün 3. günüm ama bugün gündüz hiç bandaj takmadım sorun olmaz herhalde? çünkü bandajın amacının dışarıdan gelebilecek şeylere karşı kıvrılmaması olduğunu biliyorum, öyle değil mi? bundan sonra da sadece geceleri takabileceğim okulum var
bugün saçımı da açtım, duşumu da yaptım, kimse de bir şey fark etmedi açık olduğu için saçım :)
umarım hepimizin en kısa zamanda şişlikleri iner :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?