Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

merhabalar bende ameliyat olalı 6 gün oldu ve kulaklarım cok yapısık duruo ozellikle sag ben tekrar bi operasyon gecirmek istesem hemen yaparlarmı size ne kadar süre verdiler ikinci ameliyat icin cok mrk ediorum

merhabalar bende ameliyat olalı 6 gün oldu ve kulaklarım cok yapısık duruo ozellikle sag ben tekrar bi operasyon gecirmek istesem hemen yaparlarmı size ne kadar süre verdiler ikinci ameliyat icin cok mrk ediorum

Ameliyatını kim yaptı peki ve ne zaman ameliyat oldun? Ben de düşünüyorum ama dr ve uygulsdığı teknik çok önemli

Emmergency89 ameliystını kime yaptırdın? Bu kadar konu hakkında bilgin olduğuna göre çok dr araştırmışsın ve doğru dr bulmuşsun :)

3 veya 6 ay geçmesi gerekiyor diye hatırlıyorum. Ameliyattan 15 gün sonra falan iyice açıldılar ve doktora gittiğimde doğal olan bu, bir şey yok dedi ve günden güne eski halini aldılar. Baya bir sonra gittiğim de istersen şu kadara tekrar yaparım demişti. E yine açılırsa dediğimde ise sıkı dikişler atarım demişti. Aman dikkat et, ben güven konusunda baya yaralandım.

Ah canim ya sen de olmasan beni kim rahatlaticak bilmiyorum dediğin gibi sisliklerden sanırım çünkü bugunde gayet normal göründü. Çiğdem hanım bol su ve Yeşil çay iç dedi daha hızlı atarmisim ödemi bakakim içmeye başladım cok cok opuyorum seni Cansın sen

ciddimisiniz bu kulakla 3 yada 6 ay geciremem kepce olmim dedim su an daha kotu bi haldeyim bence kulaklarımın orta kısmı geride ust ve meme kısmı daha dısarda cok cirkin duruo bole , bide bnm doktorum bana dediki kulak memesi kısmında kıkırdak olmadıgı icin orayla oynayamıorum dedi o yuzden orası daha dısarda duruo böle bsy varmı gercekten ya

canım sen nerde oldun ameliyatını , bence daha yeniyken bir görüş doktorunla dediğin gibiyse gerçekten hoş olmayan bir görüntü olmuş.

ne demek canım ya herzaman:)çok öptüm bende:))

canım sen nerde oldun ameliyatını , bence daha yeniyken bir görüş doktorunla dediğin gibiyse gerçekten hoş olmayan bir görüntü olmuş.

ben hataydayım hatayda oldum ameliyatımı bugun tam 7 gun oldu ve ilk banyomu yaptım hic memnun deilim bu durumdan herkes şişlikler var daha toparlar kendini bırakır falan diyolar ama benim hiç umudum yokk

merhabaa! ben de dört gün önce ameliyat oldum kulaklarımdan Ali Mezdeğine.Hepimize geçmiş olsun. Benim ikinci gün bandaj çıktı şuan evde hiçbişey takmıyorm.tabi şiş mor kocaman şuan ama biliyorum zamanla düzelicekler.. Doktorum işinde uzman,hastalarına yaklaşımı gayet ılımlı. çok araştırdım ve tecrübeli olacağını düşünerek ona karar verdim,bu ameliyatta tecrübe en önemli faktör.çok fazla otoplasti yapıyor bunu kliğinde bizzat gördüm de. benim kulağımın üst kısmı ve kulak memesi açıktı,başka yerde görüştüğüm bi doktor kulak memesi onarımında tecrübeli olmadığını söylemişti,ondan vazgeçtim tabii.şuan kulak memelerim de dahil kulağımın heryeri kafama yakın Doktoruma ekibine müteşekkirim..

merhabalar şimdi doktorunuzun internet sitesine girdim fotolarımı cekip yolladım fikrini almak için merak ettiğim siz ne kadara amliyat olmustunuz ?

merhabalar şimdi doktorunuzun internet sitesine girdim fotolarımı cekip yolladım fikrini almak için merak ettiğim siz ne kadara amliyat olmustunuz ?

mutlaka geri döneceklerdir. ben 2000 tl ye oldum ameliyatımı(iki kulak) ilk görüşmemde 3000 denmişti o kadar bütçem olmadığı için Ali Mezdeğini araştırma listemden çıkarmıştım hatta üzülerek ama tekrar yaptığımız görüşmede 2000 tl oldu fiyat hmn harekete geçtim tabi. sizin kulak memesiyle olan sıkıntınızı okudum çok üzüldüm, kulak memesi de nihayetinde kulakta bir kıkırdağa tutunacak illa ki, doktorun da dürüstüyle karşılaştırsın allah.. Ali bey için artık her türlü kulak deformitesi çocuk oyuncağı olmuş diyebilirim, kliniğine her gittiğimde ya doktor birinin kulak ameliyatında oluyordu,ya bekleyenlerden biri kulağını yaptırmış önceden de şimdi göğüslerini yaptırmaya gelmiş oluyordu, ya biri kontrole gelmiş kulağı bandajlı.. valla benim kulak kütük gibi şiş mor ama yine de dert etmiyorum,sonuçtan memnunum,iyi olacak dilerim herkes bu sıkıntısından kurtulur..

tsk ederim pazartesi kontrolum var bakalım benim doktor ne dicek basıma is actım resmen yaa

Ben de ayın 19* da kepçe kulak ameliyatı oldum , ameliyatın ertesi günü sargılarım çıkarıldı 3 gündür sporcu bandajı diye aldığım bandajla duruyorum evde. burda aynı benim gibi ikinci gün bandajını cıkartıp kanamaları başlayanlar olmus çok korktuğum için sporcu bandını hiç çıkartmıyorum . allaha şükür bi kanamam olmadı şu ana kadar . Ve sadece ikinci gün fazla ağrım oldu o da dayanılmayacak bir şey değil. Şuan kulaklarım şiş ve morlar . Görüntüsü pek hoşuma gitmedi ama herkes ödemden kaynaklandığını şişler inince istediğim gibi olacağını söylüyor . Ben fakültede ameliyat oldum 18 yaş altı ücretsizmiş yeni öğrendim bunu da öğrenir öğrenmez gittim ve ameliyat oldum . Yarın kontrolüm var , şu haliyle bile mutluyum . Olmak isteyip de tereddütte olanlara kesinlikle öneriyorum :)

siz devlette özelde nerde oldunuz ameliyatı? ben de merak ettim bi de o doktor kaç lira aldı?

Ben özel hastanede oldum ameliyatımı normalde 1500 tlydi kuzenim hastanede calıstıgı icin 1300 e oldum bgn kulaklarım daha ii goruntı acısından ama sag kulakta yinede bi sorunum var dierine gore yarın kontrolum var bakalım doktorum ne dicek

benimde kulak memesi çıkıntılıydı dr um s.emre üregen,özelbir teknik uyguluyor,onu içeri aldı birazcık ve ideal oldu.zaten oynamaları milim milim yapıyor,hem hassas oluyor ağrı şişlik çok olmuyor hem doğal oluyor.ama buradan okuduğum kadarıyla kulak memesini yapamayan dr lar varmış...

pardon ne kadara yaptırdınız bu işlemi acaba?

Fume kulakların nasıl şuan. Benimkiler il günler çok yapışıktı şimdi açıldılar şuan çok memnunum gayet güzel geliyor gözüme ama senin gibi korkuyorum daha fazla açılmaz umarım dedğin gibi bu acı tekrar çekilmez.Çiğdem hanıma sordum eski haline gelmez açılma değil esneme oluyor dedi. Umarım öyle oluyordur.:26:

kizlar bende ocak ayinda ameliyat olacagim. türkiye ocak aylarinda nasil? yani soguk mu yoksa bahar zamanimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…