Bende ameliyat olacağım tekrardan, bir kere operasyon geçirdim kulaklarım 10 gün sonra yavaş yavaş açılmaya başladı çok dikkat etmeme rağmen, şimdi güvenebileceğim bir yer arıyorum istanbulda, tekrar aynı şeyi yaşamaktan çok korkuyorum açıkçası.
merhabalar bende ameliyat olalı 6 gün oldu ve kulaklarım cok yapısık duruo ozellikle sag ben tekrar bi operasyon gecirmek istesem hemen yaparlarmı size ne kadar süre verdiler ikinci ameliyat icin cok mrk ediorum
merhabalar bende ameliyat olalı 6 gün oldu ve kulaklarım cok yapısık duruo ozellikle sag ben tekrar bi operasyon gecirmek istesem hemen yaparlarmı size ne kadar süre verdiler ikinci ameliyat icin cok mrk ediorum
selam fume,şişlikler devam ediyorsa bir kulak daha çok şiş olunca mesela diğerine göre daha açık gibi geliyo insana...şişlikler tamamıyla geçince oturuyo merak etme..istiyorsan dr beyide birara danış ama ben iyice kompetanı oldum bu işlerin.emin ol şişliktendir...
selam fume,şişlikler devam ediyorsa bir kulak daha çok şiş olunca mesela diğerine göre daha açık gibi geliyo insana...şişlikler tamamıyla geçince oturuyo merak etme..istiyorsan dr beyide birara danış ama ben iyice kompetanı oldum bu işlerin.emin ol şişliktendir...
3 veya 6 ay geçmesi gerekiyor diye hatırlıyorum. Ameliyattan 15 gün sonra falan iyice açıldılar ve doktora gittiğimde doğal olan bu, bir şey yok dedi ve günden güne eski halini aldılar. Baya bir sonra gittiğim de istersen şu kadara tekrar yaparım demişti. E yine açılırsa dediğimde ise sıkı dikişler atarım demişti. Aman dikkat et, ben güven konusunda baya yaralandım.
ciddimisiniz bu kulakla 3 yada 6 ay gecirememkepce olmim dedim su an daha kotu bi haldeyim bence kulaklarımın orta kısmı geride ust ve meme kısmı daha dısarda cok cirkin duruo bole , bide bnm doktorum bana dediki kulak memesi kısmında kıkırdak olmadıgı icin orayla oynayamıorum dedi o yuzden orası daha dısarda duruo böle bsy varmı gercekten ya
Ah canim ya sen de olmasan beni kim rahatlaticak bilmiyorumdediğin gibi sisliklerden sanırım çünkü bugunde gayet normal göründü. Çiğdem hanım bol su ve Yeşil çay iç dedi daha hızlı atarmisim ödemi bakakim içmeye başladım cok cok opuyorum seni Cansın sen
canım sen nerde oldun ameliyatını , bence daha yeniyken bir görüş doktorunla dediğin gibiyse gerçekten hoş olmayan bir görüntü olmuş.
merhabaa! ben de dört gün önce ameliyat oldum kulaklarımdan Ali Mezdeğine.Hepimize geçmiş olsun. Benim ikinci gün bandaj çıktı şuan evde hiçbişey takmıyorm.tabi şiş mor kocaman şuan ama biliyorum zamanla düzelicekler.. Doktorum işinde uzman,hastalarına yaklaşımı gayet ılımlı. çok araştırdım ve tecrübeli olacağını düşünerek ona karar verdim,bu ameliyatta tecrübe en önemli faktör.çok fazla otoplasti yapıyor bunu kliğinde bizzat gördüm de. benim kulağımın üst kısmı ve kulak memesi açıktı,başka yerde görüştüğüm bi doktor kulak memesi onarımında tecrübeli olmadığını söylemişti,ondan vazgeçtim tabii.şuan kulak memelerim de dahil kulağımın heryeri kafama yakınDoktoruma ekibine müteşekkirim..
merhabalar şimdi doktorunuzun internet sitesine girdim fotolarımı cekip yolladım fikrini almak için merak ettiğim siz ne kadara amliyat olmustunuz ?
mutlaka geri döneceklerdir. ben 2000 tl ye oldum ameliyatımı(iki kulak) ilk görüşmemde 3000 denmişti o kadar bütçem olmadığı için Ali Mezdeğini araştırma listemden çıkarmıştım hatta üzülerekama tekrar yaptığımız görüşmede 2000 tl oldu fiyat hmn harekete geçtim tabi. sizin kulak memesiyle olan sıkıntınızı okudum çok üzüldüm, kulak memesi de nihayetinde kulakta bir kıkırdağa tutunacak illa ki, doktorun da dürüstüyle karşılaştırsın allah.. Ali bey için artık her türlü kulak deformitesi çocuk oyuncağı olmuş diyebilirim, kliniğine her gittiğimde ya doktor birinin kulak ameliyatında oluyordu,ya bekleyenlerden biri kulağını yaptırmış önceden de şimdi göğüslerini yaptırmaya gelmiş oluyordu, ya biri kontrole gelmiş kulağı bandajlı.. valla benim kulak kütük gibi şiş mor ama yine de dert etmiyorum,sonuçtan memnunum,iyi olacak dilerim herkes bu sıkıntısından kurtulur..
tsk ederim pazartesi kontrolum var bakalım benim doktor ne dicek basıma is actım resmen yaa
siz devlette özelde nerde oldunuz ameliyatı? ben de merak ettim bi de o doktor kaç lira aldı?
ciddimisiniz bu kulakla 3 yada 6 ay gecirememkepce olmim dedim su an daha kotu bi haldeyim bence kulaklarımın orta kısmı geride ust ve meme kısmı daha dısarda cok cirkin duruo bole , bide bnm doktorum bana dediki kulak memesi kısmında kıkırdak olmadıgı icin orayla oynayamıorum dedi o yuzden orası daha dısarda duruo böle bsy varmı gercekten ya
benimde kulak memesi çıkıntılıydı dr um s.emre üregen,özelbir teknik uyguluyor,onu içeri aldı birazcık ve ideal oldu.zaten oynamaları milim milim yapıyor,hem hassas oluyor ağrı şişlik çok olmuyor hem doğal oluyor.ama buradan okuduğum kadarıyla kulak memesini yapamayan dr lar varmış...
Ah canim ya sen de olmasan beni kim rahatlaticak bilmiyorumdediğin gibi sisliklerden sanırım çünkü bugunde gayet normal göründü. Çiğdem hanım bol su ve Yeşil çay iç dedi daha hızlı atarmisim ödemi bakakim içmeye başladım cok cok opuyorum seni Cansın sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?