Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

canım ben takmanı tavsiye ederim.ne kadar çok takarsan o kadar iyidir kulakların daha iyi yapışır 16 sene önce olmuştum bende

Benim 3. günüm ama suan hala acıyor kulaklarımda yanma hissi var bandajı takınca dahada cok sızlıyor. Sadece ilk gece olur sanıyordum. Bide benimkiler biraz fazla yapışık oldu açılma olurmu sende oldumu acaba?

cnm bende istambulda ameliyat olmayi düsünüyorum.hastane olarak bogaz ici tip merkzini düsünüyorum. burun ameliyatimida o hastanede olmusdum.cok memnun kaldim. hem hastaneden hem doktorumdan. eskiden kulak ameliyati 1500tl di simdi 2000 olmus.

Canım keşke biraz daha acmadaydin bandaji mümkün olduğu kadar tak bence.

Geldim canim benim ben bugün 5 günün ardindan ilk defa gündüz bandaji çıkardım ve işe gittim ama çok zorlandim çok fazla ağrı yaptı. Dayanamadım geri eve geldim. Sanırım biraz daha iyileşmesi gerekiyor. Ya benim yuzum de şişti o geçmedi hala :-(

Hepimiz bi gazla olduk valla herkes aynı anda inşallah çok güzel olur kulakciklarimiz verdiğin bilgiler için çok sağol arkadaşım

Benim şuan ağrım ve sızım pek yok sadece sağ kulağımın ucu acıyor. Gündüz bandajı taksammı takmasammı bilemedim. Aradım sordum dr. takmayabilirsin dedi. Sağ kulağım şuan tam istediğim gibi ama sol kulak fazla yapışık duruyor. Sol kulakta açılma yok ama sağda sanki açılma var gibi hissediyorum bilemedim. Açılması gereken kulak aynen duruyor. Umarım zamanla ikiside bir olur yoksa birtanesini diğerine uydurmak için ya açtırıcam yada diğerini geriye aldırıcam. Bilemedim:/. Bu acıyada yeniden katlanmak zorunda olmak korkutuyor. 3 gün sonra kuaföre gidicem saçım yapılıcak ama şuan çok hassaslar nasıl yaptırıcam bu saçı onuda bilemedim :18:

Son düzenleme:

benimkilerde biraz açılma var sana demiştim ya yapışık die şimdi biraz açıldı ama inşallah bu şekilde kalır yoksa eski halina dönücek ( tekrar bu acı çekilmez ya ben korktum valla. canım kuaför de sıkıntı yaşarsın gibi geliyor aman dikkat etsinler daha yeni oldun ameliyatı. ben de bugün rapor aldım 1 hafta yatıcam kiki :))

ya kızlar ne dicem size şu kremi ne kadar süre daha sürücez biliyor musunuz? sürekli saçıma değiyor ve değdiği yerler sert sert kalıyor sinir oldum.

ya kızlar ne dicem size şu kremi ne kadar süre daha sürücez biliyor musunuz? sürekli saçıma değiyor ve değdiği yerler sert sert kalıyor sinir oldum.

Ben dikişleri aldırana kadar sürdüm. Dikişler alınınca doktor artık sürme dedi. Senin ki eriyen dikişse bir fikrim yok :-\

ben artık sızısını bile hissetmiyorum bandajı da sadece yatarken takıyorum siz böyle söyleyince korktum hatta üstüne üstlük her gün saçımı da yıkıyorum ben kötü mü yapıyorum acaba ? ama şu an baktım sanki bi açılma gibi bişi yok ya da var da ben anlamıyorum gayet normal görünüyolar, sızı felan da kalmadı artık sadece dokununca oluyor. bandajı da çok sıkmıyoruz değil mi, yani amaç burda kulağı geri yatırmak değil de kulağı korumak değil mi?
emmergency sen nasıl yapmıştın şu bandaj olayını bizi aydınlatır mısın :26:

Nerede ameliyat oldun? Memnun musun şu an? Ve ne kadara mal oldu sana?

kızlar kimseden ses çıkmıyor benimkilerde sanki açılma var ya (

selam fume,şişlikler devam ediyorsa bir kulak daha çok şiş olunca mesela diğerine göre daha açık gibi geliyo insana...şişlikler tamamıyla geçince oturuyo merak etme..istiyorsan dr beyide birara danış ama ben iyice kompetanı oldum bu işlerin.emin ol şişliktendir...

konunun uzmanına danışalım gibi oldu dimi:) ama ben halimden çok memnunum kıslar, hoşuma gidiyor:)banada dr un söylediği sadece yatarken takmak yetiyor(2 ay), çünkü dediğin gibi amaç kıvrılmayı önlemek...kremi şişliklerim kızatrıklıklarım tamamen geçene kadar(3 hafta kadar)banyodan sonra sürdüm.evet fume çok yapışık bir krem ve saçta hoş görünmüyo o nedenle her akşam yıkanıyordum.bunun zararının olmadığınada eminim çünkü dr önermişti hergün banyoyu.öpüyorum sizi kıslar:)

merhaba arkadaslar ben 6 gun once ameliyat oldum kulaklarım su an okadar yapısık duruoki hic memnun deilim aynaya baktıgım zaman iki gündür aglıorum duzelirmi sizce bu goruntu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…