Bugün benimde 3. günüm bandajı sabah açtım kremimi sürdüm kanamam olmuş onu temisledim. Bandajı taktım geri ama cok acıdı açıkken daha az sızlıyor. Bende takmıyorum şuan taksammı takmasammı bilemedim. Bir sorun olurmu sizce ?..Fumee nerelerdesin:) sen kaçıncı gün bıraktın gündüz takmayı
canım çok geçmiş olsun ameliyatının güzel geçmesine çok sevindim , sonunda yaptık ikimiz de valla :)) canım benim bandajlar ertesi gün açıldı dedikleri gibi şiş ve kızarık oluyor. şuan ben medikal kulak bandı kullanıyorum 4 gündür. ben de hala bir hassasiyet var nedense dokunamıyorum korkudan sanırımptesi işe başlıycam bakalım zorlanıcak mıyım.
çok sağol canım benim senin verdiğin bilgilerle oldum bu ameliyatı diyebilirim zaten :) canım şişlikler ne kadar süre sonra inmaya başlıyor? seninkiler tamamen geçti sanırım.
evet canım benim tamamen geçti şişlikler:)2-2,5 hafta kadar bir süre şiş olmuştu sanırım.ama çok bariz şişlik değil,benm kendimi inceleyince anlıyordum şiş olduğunu...sonra farkına varmadan iniyor şişlikler,birazcık sabretmek gerekiyor bu aşamada...en zor kısmını atlatmışsuın ama şimdi:)şişlikler vız gelir sana:))öptüm
canım çok geçmiş olsun ameliyatının güzel geçmesine çok sevindim , sonunda yaptık ikimiz de valla :)) canım benim bandajlar ertesi gün açıldı dedikleri gibi şiş ve kızarık oluyor. şuan ben medikal kulak bandı kullanıyorum 4 gündür. ben de hala bir hassasiyet var nedense dokunamıyorum korkudan sanırımptesi işe başlıycam bakalım zorlanıcak mıyım.
çok sağol canım benim senin verdiğin bilgilerle oldum bu ameliyatı diyebilirim zaten :) canım şişlikler ne kadar süre sonra inmaya başlıyor? seninkiler tamamen geçti sanırım.
evet canım benim tamamen geçti şişlikler:)2-2,5 hafta kadar bir süre şiş olmuştu sanırım.ama çok bariz şişlik değil,benm kendimi inceleyince anlıyordum şiş olduğunu...sonra farkına varmadan iniyor şişlikler,birazcık sabretmek gerekiyor bu aşamada...en zor kısmını atlatmışsuın ama şimdi:)şişlikler vız gelir sana:))öptüm
çok doğal bence hassasiyet ve hafif sızlamalar,bendede sızlama birkaç gün sürmüştü ama ağrı varsa Salih emre beyi arayıp sorabilirsin çünkü ilk geceden sonra ağrım olmamıştı, dr da öyle söylemişti...dokunma bence pek ve üzerine yatma demişti doktor bey...hiç endişe etme,çok hızlı geçecektir seninkide,sadece bir iki hafta sonra geçmişti benimkilerin şişliği...
çok doğal bence hassasiyet ve hafif sızlamalar,bendede sızlama birkaç gün sürmüştü ama ağrı varsa Salih emre beyi arayıp sorabilirsin çünkü ilk geceden sonra ağrım olmamıştı, dr da öyle söylemişti...dokunma bence pek ve üzerine yatma demişti doktor bey...hiç endişe etme,çok hızlı geçecektir seninkide,sadece bir iki hafta sonra geçmişti benimkilerin şişliği...
canım ben takmanı tavsiye ederim.ne kadar çok takarsan o kadar iyidir kulakların daha iyi yapışır 16 sene önce olmuştum bende
Kızlar selammm
Sitede cok faydalı yorumlar var gercekten. Tesekkürler yorum atan herkese.
22 yaşındayım, Allah'a şükrediyorum ama kulaklarımdan pek memnun değilim. Bende düşünüyorum bu operasyonu. Bazı arkadaslar devlet hastanesi unıversite hastanelerinde ücretsiz yaptırdıgını söylüyor ama 18 yaş üstüne bildigim kadarıyla estetik operasyon oldugu için ücretli yapılıyor.
Tavsiye edebileceginizz doktor ve hastane varmı? İstanbul'da oturuyorum. Fiyatlar hakkındada bilgi verirseniz sevinirim..
benim bugün 3. günüm ama bugün gündüz hiç bandaj takmadım sorun olmaz herhalde? çünkü bandajın amacının dışarıdan gelebilecek şeylere karşı kıvrılmaması olduğunu biliyorum, öyle değil mi? bundan sonra da sadece geceleri takabileceğim okulum var
bugün saçımı da açtım, duşumu da yaptım, kimse de bir şey fark etmedi açık olduğu için saçım :)
umarım hepimizin en kısa zamanda şişlikleri iner :)
Bugün benimde 3. günüm bandajı sabah açtım kremimi sürdüm kanamam olmuş onu temisledim. Bandajı taktım geri ama cok acıdı açıkken daha az sızlıyor. Bende takmıyorum şuan taksammı takmasammı bilemedim. Bir sorun olurmu sizce ?..Fumee nerelerdesin:) sen kaçıncı gün bıraktın gündüz takmayı
İnşallah benim de hemen geçer canım böyle şeklini bile cozemiyorum çünkücanım çok geçmiş olsun ameliyatının güzel geçmesine çok sevindim , sonunda yaptık ikimiz de valla :)) canım benim bandajlar ertesi gün açıldı dedikleri gibi şiş ve kızarık oluyor. şuan ben medikal kulak bandı kullanıyorum 4 gündür. ben de hala bir hassasiyet var nedense dokunamıyorum korkudan sanırımptesi işe başlıycam bakalım zorlanıcak mıyım.
evet canım benim tamamen geçti şişlikler:)2-2,5 hafta kadar bir süre şiş olmuştu sanırım.ama çok bariz şişlik değil,benm kendimi inceleyince anlıyordum şiş olduğunu...sonra farkına varmadan iniyor şişlikler,birazcık sabretmek gerekiyor bu aşamada...en zor kısmını atlatmışsuın ama şimdi:)şişlikler vız gelir sana:))öptümsenin yüzünde hiç şişme olmus muydu
Hepimiz bi gazla olduk valla herkes aynı andainşallah çok güzel olur kulakciklarimiz verdiğin bilgiler için çok sağol arkadaşım
Hepimiz bi gazla olduk valla herkes aynı andainşallah çok güzel olur kulakciklarimiz verdiğin bilgiler için çok sağol arkadaşım
Benim şuan ağrım ve sızım pek yok sadece sağ kulağımın ucu acıyor. Gündüz bandajı taksammı takmasammı bilemedim. Aradım sordum dr. takmayabilirsin dedi. Sağ kulağım şuan tam istediğim gibi ama sol kulak fazla yapışık duruyor. Sol kulakta açılma yok ama sağda sanki açılma var gibi hissediyorum bilemedim. Açılması gereken kulak aynen duruyor. Umarım zamanla ikiside bir olur yoksa birtanesini diğerine uydurmak için ya açtırıcam yada diğerini geriye aldırıcam. Bilemedim:/. Bu acıyada yeniden katlanmak zorunda olmak korkutuyor. 3 gün sonra kuaföre gidicem saçım yapılıcak ama şuan çok hassaslar nasıl yaptırıcam bu saçı onuda bilemedim :18:
ya kızlar ne dicem size şu kremi ne kadar süre daha sürücez biliyor musunuz? sürekli saçıma değiyor ve değdiği yerler sert sert kalıyor sinir oldum.
Ben dikişleri aldırana kadar sürdüm. Dikişler alınınca doktor artık sürme dedi. Senin ki eriyen dikişse bir fikrim yok :-\
Eriyen dikiş benim ki acaba daha ne kadar surmem gerekiyor. Neyse tek sıkıntım bu olsun
ben artık sızısını bile hissetmiyorum bandajı da sadece yatarken takıyorum siz böyle söyleyince korktumhatta üstüne üstlük her gün saçımı da yıkıyorum ben kötü mü yapıyorum acaba ? ama şu an baktım sanki bi açılma gibi bişi yok ya da var da ben anlamıyorum gayet normal görünüyolar, sızı felan da kalmadı artık sadece dokununca oluyor. bandajı da çok sıkmıyoruz değil mi, yani amaç burda kulağı geri yatırmak değil de kulağı korumak değil mi?
emmergency sen nasıl yapmıştın şu bandaj olayını bizi aydınlatır mısın :26:
kızlar kimseden ses çıkmıyorbenimkilerde sanki açılma var ya (
ben artık sızısını bile hissetmiyorum bandajı da sadece yatarken takıyorum siz böyle söyleyince korktumhatta üstüne üstlük her gün saçımı da yıkıyorum ben kötü mü yapıyorum acaba ? ama şu an baktım sanki bi açılma gibi bişi yok ya da var da ben anlamıyorum gayet normal görünüyolar, sızı felan da kalmadı artık sadece dokununca oluyor. bandajı da çok sıkmıyoruz değil mi, yani amaç burda kulağı geri yatırmak değil de kulağı korumak değil mi?
emmergency sen nasıl yapmıştın şu bandaj olayını bizi aydınlatır mısın :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?