Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

canım ben de işten fırsat bulup bir gidemedim benim açıldı sanki ya açıkçası daha yapışık olmasını istemiştim çok istediğim gibi olmadı. tamam eskisi gibi değil ama sanki gitgide açılıyor gibi hissediyorum korkuyorum açıkçası

Bende korkuyorum benimkide eskisi gibi değil çok şükür ama açılmaya başladı 2 hafta oldu daha . Umarım kalır böyle

Ya kizlar korkutuyorsunuz amaa ya.. Salih Bey'e ameliyat olmussunuz ikinizde,ama acildi diye dert yaniyorsunuz.. Vazgecirmeyin beni (( fotolariniz yokmu neden paylasmiyorsunuz?

Son düzenleme:
Bende korkuyorum benimkide eskisi gibi değil çok şükür ama açılmaya başladı 2 hafta oldu daha . Umarım kalır böyle

ben bugün dayanamadım gittim Salih Beye. inceledi daha tam şişliklerin inmemiş indikçe biraz daha geriye çeker dedi. çok açıldığını hissedersen tekrar yaparız dedi ben bi daha aynı acıları çekmek istemiyorum ama çok moralim bozuldu

Arkadaşlar tam 1 sene önce bu ameliyatı olmuştum..Sol kulağım, sağa göre daha açıktı.Şimdi haftaya revizyon ameliyatı olucam.Doktorla konuştuğumda ilk ameliyattan çok daha kolay ve kısa olacağını söyledi.İkinci kez ameliyat olan varmı? Tecrübelerini benimle paylaşsa çok güzel olur. :)

Şişlikler inince daha da açık durmazmı ki onu anlayamadım. Benim sol kulağım çok açıldı gibi şu saaten itibaren biraz daha açılırsa bende gidicem salih bey'e çünkü daha yeni ameliyat olduk bir kaç aya eski haline dönmesinden korkuyorum

kıslar korkmayın ya...şişlik fazla iken gerçekten daha açık duruyor,inince daha düzgün oluyor.salih emre bey bana ameliyat sırasında kulağa uyuşturmak için içine iğneylesıvı veriyor ya, o sırada aynadan kulağımı göstermişti, inanamazsınız o kadar açık oluyorki ilk halinden bile kepçe:)ama sıvı gittikçe ameliyat sırasında, normal yapışık halini alıyor...yani o zaman anladım içi sıvı dolu yani şiş olunca neden daha açık durduğunu..mantıkende öyleiçi dolu bişey daha kıvrılıyor:)burdan birbirimizi korkutmak yerine en doğrusu dr umuza muayene olmak arkadaşlar ve o ne diyorsa o, ötesi yok...alelade birine değil salih beye ameliyat olduk,o işini biliyor ve eminim benim gibi sizler içinde en iyisi için uzun uzun uğraşmış olabileceğin en iyisini yapmıştır...ben şişliklerimin olduğu ilk günlerde endişe ile çiğdem hnm ı aradığımda çok güzel anlatıp en sonundada "biraz sabır" diyordu.şimdi bende size diyim kıslar daha çok erken,biraz sabır:)hepinizi öpüyorum:)

Haklısın panik oluyor olabiliriz şuan gayet iyi benim ama korkuyorum daha da açılırsa napıcam revize yaptırmak yeniden ağrı sızı v.s .Şuan hala dikişler var kulaklarımda onlar düşünce dahada açılır korkusundayım. Dikişler tamamiyle düşsün ozaman anlıcaz galiba

Doğru diyorsun canım ama ben gidip görüştüm ve tekrar bir düzeltme yapabiliriz dedi dünden beri daha da taktim kulağıma. Insallah dediğin gibi düzelir de ikinci bir operasyona gerek kalmaz.

Bir ay sıkıcaz disimizi artık canım :-(

Kizlar bnm amaliyt olali üç ay oldu tam seklini uc ay sonra aliyor. Acilmalar oluyo bandi ne kadar takarsanz takin geriye ytr die dusunmyn alakasi yok bn dhs yeni braktm tkmyi. Ayar oldgumda sag kulagn ustune hc dokunmams solada dokunmams ama o okdr degil. Ortalardn azcik ypms brakms. Bn amaliytta hc grmedim olmayi dusunnler o kadar para veriors siz doktordan ayna isteyn ve bakin istedgnz gbi oluyr mu die bikere olsn tam olsun

Ne yaptın hocam oldun mu ameliyat..Benm saçlar kısacık artık..Herks diyorki ulan yıllardır boşuna uzatmışsın kimse anlamıyor bile..Ya öyle birşeyki bilenlerde unuttu gitti..Eşsiz kulaklarım yok doğru ama en azından eskisi gibi korkmuyorum berberde..Hee korkuyorum oda eliyle kulağımı açıp arkasını tıraş ediyor..En son işte 1 ay önceki bayağı açtı üstü komple aşağı yatırdı ama birşey olmadı Allaha şükür olsa zaten onu orda komple tıraşlardım :) 25 eylülde olmuştum şuan tam 1 yıl 5 gün oldu..Artık tamamen iyileşti fakat ben halen tedbirliyim..Tsihört çıkarırken bile dikkat ediyorum..Valla eskiden resim atarken çekinir sansür koyardım burada..Ama artık gerek yok oldu bitti geçti gitti..Allah herkesin gönlüne göre versin..Heleki biz erkekler için oldukça zor geçen bir dönem..3numara lı tıraşa özenmek çok acı yıllarım geçti..Ama kurtulduk Allaha şükür..Ahanda buda ben http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/q83/s720x720/1013267_721912757834974_1102306654_n.jpg 20 senedir ilk defa yanlarım 3 numara herhalde :) Allah yardımcınız olsun isteyen olursa ben arada giriyorum yine

bizim doktor istemesende gösteriyor zaten ameliyat sırasında:)sürprize yer yok yani...benim mesela baktıktan sonra kulak memesini biraz daha içeri alabilirmi diye sormuştum, tekrar ameliyat masasına yattım ve kulak memesinide tam istediğim şekle getirmişti.buameliyatı lokalle olmanın en avantajlı yönü bu diye düşünüyorum.gerçi dr salih emre beye güvenimiz sonsuzda,yinede ameliyat sırasında görmek güzel oluyor:)

Yarin footograf atarim herkese normal geliyr benmtakintim olablirde eski halini de unuttm keske elimde bi fotograf olsaydi farki gorseydim.

Uc ay sonraki hali bu resimlerde pek belli olmuyr acik duruyor baya bi ama fotolarda ole olmuyor anlamdm gtti

Eklentiler

• $2013-10-01 01.26.03.webp
    9 KB · Görüntüleme: 92
Bugün reziyon ameliyatı oldum.Sol tarafta açıklık vardı, doktor ameliyat sırasında ayna ile gösterdi birlikte karar verdik nasıl olacağına.İlk ameliyattan çok daha basit oldu, şuan sargılar var 3 gün sonra çıkacak.Bakalım şimdiki durumu ne olacak :)

selam kızlar
yaklaşık bir yıl önce bende oldum bu ameliyattan. herşeyden önce lokal anestezi öyle matah bir şey değil. herşeyi hissediyorsunuz. neşterin soğukluğunu, derinizin, kıkırdağınızın kesildiğini, hatta kulağımdan boynuma akan kanı bile hissettim sadece acı hissetmedim... iğrenç bir duyguydu!
benim ki biraz araştırmadan sormadan lönk diye olduğundan mı bilmem ama memnun kalmadım. evet kulaklarım kepçe değil artık ama hala büyükler. çektiğiniz acılarda cabası... iyileşme süreci şişliklerin inmesi acının tamamen yok olması en az 6 ay.

Son düzenleme:
Uc ay sonraki hali bu resimlerde pek belli olmuyr acik duruyor baya bi ama fotolarda ole olmuyor anlamdm gtti

normal gibi geldi canım bana ama içinde kuruntu kalmasın doktorunla da konuş istersen :)

kızlar ben de dayanamayıp salih beye 1 ay olmadan gidenlerdenim. sol kulağımda açılma var gibi gelmişti, gittim söyledim. doğruymuş, solda bi açılma varmış ama belirtmek istiyorum o kulakta açılma olabileceğini bana kendisi de ameliyata girmeden önce söylemişti zaten kıkırdağı sertmiş (açılma dediğim de kepçelik olarak değil bu arada sadece kafaya yaklaşması açısından yoksa kıvrımlarım duruyor )ve benim bi de büyüklük farkı da vardı ama şu an o da çok belli olmuyo sadece hafif bi açıklık var onu da daha sonra küçük bi operasyonla düzelticek. en çok asimetrik kulaklardan korktuğunu söyledi doktorum da ama bence şu an bile iyiler bana göre eski halini gördüm de orda fotolardan saçımı toplayabiliyorum artık ve açıkcası revizyondan da korkmuyorum çünkü acı diye bişi çekmedim sadece bandajın verdiği bi rahatsızlık hali vardı o da 1 gün sürdü buna da değer bence :)
bence burda bazılarımızın anlattığı yok 3 gün bandajlı durma yok efendim 5 gün saç bandı takma olayları doktordan doktora değişiyor, çünkü bazıları kulaktaki açılmayı bandı takmamanı bahane olarak gösterebiliyorlar. ben ameliyat olduğum, bandajımın açıldığı ertesi günden beri sadece uyurken takıyorum ve dediğim şey dışında başka bir şey olmadı kulaklarıma, o yüzden siz de iyi araştırın doktorunnuzu öyle karar verin derim ben :)
bunları da size yardımcı olması amacıyla yazdım çünkü ben de buraları okuyup ameliyata ve doktoruma karar vermiş insanlardan biriyim :)

Son düzenleme:
kizlar bende sag kulagimdan olacagim, anne karninda olmus benimkisi
ama korkuyorum
bu yasima kadar hic ameliyat olmadim bu yuzden korkuyorum

Merhaba,korkmana hiç gerek yok çok basit bir ameliyat,agri aci sizi gibi seyler hic yok o yuzden gönül rahatlıhıyla olabilirsin. sana bu konuda yardımcı olabilecek kişi operator doktor ali mezdegi dir kendisi bu konuda çok deneyimli ve bilgi sahibi bir kişidir. kendisinin bu konu ile igili birde sitesi vardır. kepcekulakestetigi . net buradan ulaşıp bilgi alabilirsin

Öncelikle herkese geçmiş olsun, 3 yıl önce kepçe kulak ameliyatı oldum acı eşiğim biraz yüksek sanırım, fazla ağrım sızım olmadı. 3 gün sargıyla durdum evden çıkmadım kontroller dışında. İlk iki gün gece uyurken çok problem yaşadım ne kadar dikkat etseniz de yatarken hissediyorsunuz ağırlığı. Beklenen gün geldi sargılar açıldı, eskisine kıyasla büyük gelişme vardı. Ama sanki sol kulağımda biraz daha açıklık gördüm. Annemler buna şükretmem gerektiğini söylediği için fazla ses çıkartmadım. 3 yıl sonunda sağ kulağımla sorunum yok, fakat en başından gözüme takılan sol kulağım daha da açılıyor. Sizce düzeltme ameliyatı olmalı mıyım kızlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…