Fume kulakların nasıl şuan. Benimkiler il günler çok yapışıktı şimdi açıldılar şuan çok memnunum gayet güzel geliyor gözüme ama senin gibi korkuyorum daha fazla açılmaz umarım dedğin gibi bu acı tekrar çekilmez.Çiğdem hanıma sordum eski haline gelmez açılma değil esneme oluyor dedi. Umarım öyle oluyordur.:26:
canım ben de işten fırsat bulup bir gidemedim benim açıldı sanki ya açıkçası daha yapışık olmasını istemiştim çok istediğim gibi olmadı. tamam eskisi gibi değil ama sanki gitgide açılıyor gibi hissediyorum korkuyorum açıkçası
canım ben de işten fırsat bulup bir gidemedim benim açıldı sanki ya açıkçası daha yapışık olmasını istemiştim çok istediğim gibi olmadı. tamam eskisi gibi değil ama sanki gitgide açılıyor gibi hissediyorum korkuyorum açıkçası
Bende korkuyorum benimkide eskisi gibi değil çok şükür ama açılmaya başladı 2 hafta oldu daha . Umarım kalır böyle
ben bugün dayanamadım gittim Salih Beye. inceledi daha tam şişliklerin inmemiş indikçe biraz daha geriye çeker dedi. çok açıldığını hissedersen tekrar yaparız dediben bi daha aynı acıları çekmek istemiyorum ama çok moralim bozuldu
Şişlikler inince daha da açık durmazmı ki onu anlayamadım. Benim sol kulağım çok açıldı gibi şu saaten itibaren biraz daha açılırsa bende gidicem salih bey'e çünkü daha yeni ameliyat olduk bir kaç aya eski haline dönmesinden korkuyorum
kıslar korkmayın ya...şişlik fazla iken gerçekten daha açık duruyor,inince daha düzgün oluyor.salih emre bey bana ameliyat sırasında kulağa uyuşturmak için içine iğneylesıvı veriyor ya, o sırada aynadan kulağımı göstermişti, inanamazsınız o kadar açık oluyorki ilk halinden bile kepçe:)ama sıvı gittikçe ameliyat sırasında, normal yapışık halini alıyor...yani o zaman anladım içi sıvı dolu yani şiş olunca neden daha açık durduğunu..mantıkende öyleiçi dolu bişey daha kıvrılıyor:)burdan birbirimizi korkutmak yerine en doğrusu dr umuza muayene olmak arkadaşlar ve o ne diyorsa o, ötesi yok...alelade birine değil salih beye ameliyat olduk,o işini biliyor ve eminim benim gibi sizler içinde en iyisi için uzun uzun uğraşmış olabileceğin en iyisini yapmıştır...ben şişliklerimin olduğu ilk günlerde endişe ile çiğdem hnm ı aradığımda çok güzel anlatıp en sonundada "biraz sabır" diyordu.şimdi bende size diyim kıslar daha çok erken,biraz sabır:)hepinizi öpüyorum:)
kıslar korkmayın ya...şişlik fazla iken gerçekten daha açık duruyor,inince daha düzgün oluyor.salih emre bey bana ameliyat sırasında kulağa uyuşturmak için içine iğneylesıvı veriyor ya, o sırada aynadan kulağımı göstermişti, inanamazsınız o kadar açık oluyorki ilk halinden bile kepçe:)ama sıvı gittikçe ameliyat sırasında, normal yapışık halini alıyor...yani o zaman anladım içi sıvı dolu yani şiş olunca neden daha açık durduğunu..mantıkende öyleiçi dolu bişey daha kıvrılıyor:)burdan birbirimizi korkutmak yerine en doğrusu dr umuza muayene olmak arkadaşlar ve o ne diyorsa o, ötesi yok...alelade birine değil salih beye ameliyat olduk,o işini biliyor ve eminim benim gibi sizler içinde en iyisi için uzun uzun uğraşmış olabileceğin en iyisini yapmıştır...ben şişliklerimin olduğu ilk günlerde endişe ile çiğdem hnm ı aradığımda çok güzel anlatıp en sonundada "biraz sabır" diyordu.şimdi bende size diyim kıslar daha çok erken,biraz sabır:)hepinizi öpüyorum:)
Haklısın panik oluyor olabiliriz şuan gayet iyi benim ama korkuyorum daha da açılırsa napıcam revize yaptırmak yeniden ağrı sızı v.s .Şuan hala dikişler var kulaklarımda onlar düşünce dahada açılır korkusundayım. Dikişler tamamiyle düşsün ozaman anlıcaz galiba
helal olsun kardeş her mesajını okudum adete benim duygularıma tercüman olmussun.
Bende ameliyat olucam ama kim bilir ne zaman devlet hastanesi 2-3 ay sonra olur diyor.
20 Eylülde üniversite açılcak nasıl olcak hiç bilmiyorum.
Lisede falan çok zorluk çektim hep alay konusu oldum.Hatta alay eden arkadaşlarımla hiç konuşmadım.Selam verdiler almadım o derece. Üniversitede saç problemi olmadıgı için saçlarımı uzatmıstım bir sorun olmuyordu ama çok uzamıstı kestirdim 3 numaraya. Dedim nede olsa ameliyat olucam ama hastanede 3 ay sonra diyince şok oldum resmen şimdi ne olacak bilmiyorum.
Kizlar bnm amaliyt olali üç ay oldu tam seklini uc ay sonra aliyor. Acilmalar oluyo bandi ne kadar takarsanz takin geriye ytr die dusunmyn alakasi yok bn dhs yeni braktm tkmyi. Ayar oldgumda sag kulagn ustune hc dokunmams solada dokunmams ama o okdr degil. Ortalardn azcik ypms brakms. Bn amaliytta hc grmedim olmayi dusunnler o kadar para veriors siz doktordan ayna isteyn ve bakin istedgnz gbi oluyr mu die bikere olsn tam olsun
Uc ay sonraki hali bu resimlerde pek belli olmuyr acik duruyor baya bi ama fotolarda ole olmuyor anlamdm gtti
Nerede ameliyat oldun? Memnun musun şu an? Ve ne kadara mal oldu sana?
kizlar bende sag kulagimdan olacagim, anne karninda olmus benimkisi
ama korkuyorum
bu yasima kadar hic ameliyat olmadim bu yuzden korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?