Uc ay sonraki hali bu resimlerde pek belli olmuyr acik duruyor baya bi ama fotolarda ole olmuyor anlamdm gtti
selam kızlar
yaklaşık bir yıl önce bende oldum bu ameliyattan. herşeyden önce lokal anestezi öyle matah bir şey değil. herşeyi hissediyorsunuz. neşterin soğukluğunu, derinizin, kıkırdağınızın kesildiğini, hatta kulağımdan boynuma akan kanı bile hissettim sadece acı hissetmedim... iğrenç bir duyguydu!
benim ki biraz araştırmadan sormadan lönk diye olduğundan mı bilmem ama memnun kalmadım. evet kulaklarım kepçe değil artık ama hala büyükler. çektiğiniz acılarda cabası... iyileşme süreci şişliklerin inmesi acının tamamen yok olması en az 6 ay.
kızlar merhaba,
ameliyatımı olalı tam 32 gün oldu ve şunu diyebilirim ki sabır sabır sabır . şuan kulaklarım da ağrı da sızlamada hiçbirşey yok. şişliklerim de indi sadece sol kulağımda çok çok hafif bir şiş bölge var ama nedense bir tek ben farkedebiliyorum :) dikişlerim de geçti zaten artık rahat rahat uyuyorum . görüntü kısmına gelirsek ilk haftalarda bu kulak olmadı diye doktorumun kapısı çalmıştım :) salih bey de şişlikler geçince düzlicek demişti ve haklıymış da şuan perfectbiraz daha yapışık olur muydu olurdu tabii ki ama salih beyin dediği gibi doğallığı kalmazdı. şuan ben memnunum inşallah da hep memnun kalırım amman nazar değmesinnnn
maşallah canım,ben demiştim desemmi?:))))mutlu olmana sevindim,doğal olması zaten en önemli tarafı bana göre.çünkü yolda falan hep kulaklara bakıyorum(sende öylesindir belki:)) çok yapışık yapılmış olan tiplerde ben burdayım diyor estetik biz yaradılıştan güzel kulaklıyız,sefamız olsun :)))ve de sonsuz maşallah kulişlerimize:))
17 gün oldu,hem burun hem kulak estetiği olalı...sonuçtan çok memnunum...devlet hastanelerini de araştırın bence,doktorum kulak için para almadı,sadece burun için tahlil,2 atel ve ameliyat için 870 tl ödedim..kulak için kesi yapıldı.ama zor değilmiş..keşke daha önce yaptırsaydım..
ya senin bayaga olmuş amelyat olalı ama ben esabl beye bayramdan sonra amelyat olucam acaba sen hala memnunmusun burnundan bi sıkıntı yada sekilde sorun oldumu merak ediyorumm...
de de bence :) canım valla dediğin gibi oldu şişlikler gittikçe kulak güzelleşti :) şuan çok memnunum. saçlarımı sürekli topluyorum herkes daha önce neden toplamıyordun sana daha çok yakışıyormuş diyobu ameliyatı olmama sen vesile oldun valla ne diim sana Allah razı olsun :))
Hiç sorun. Olmadı hala iyi ki yaptırmıştım diyorum.
canım benim yaptığım,sadece dr salih emre üregen den olan memnuniyetimi dile getirmek ve ameliyatın gerçekten zor olmadığını,korkmamanız gerektiğini size söylemek oldu.çünkü bende ameliyat ve dr araştırmalarım sırasında daha önce olmuş kişilerin yorumunu çok önemsiyordum.dr una elbette çok güveniyor,inanıyor insan ama bu ameliyatı geçirmiş birinden duymak ayrıca önemli oluyor o dönemde:)Amin diyim canım, bizi bu sorunlarımızdan sağlıkla kurtardığı için Dr salih emre bey ve çiğdem hnm ile yardımcı olan tüm personeldende razı olsun:)))iyi bayramlar canım, öptüm
şuanda bu söylediğin okadar içimi rahatlattıki anlatamamcok tskler...
bende bayramdan sonra perşembeye amelyat günü aldm da cok korkuyorum böyle senden de duyunca iyi oldu yaa
Merhaba arkadaşlar,ben 10 sene önce oldum bu ameliyatı ve hiç mennun kalmadım.gaziantep tıp fakültesinde olmuştum.doktorumun adını hatırlamıyorum ama hatırlasam kesin rezil olması için yazardım.kulaklarım eski haline döndüler ve arkalarından dikişler görünüyo.dokununca canım çok yanıyo ve görünüşleri sanki deriyi yırtıp çıkacaklarmış gibi.bana eriyen dikiş olduğunu söylemelerine rağmen erimediler ve birkaç yerden dışarı çıkmak üzereler.kulaklarımın eski haline dönmüş olmasını bile dert edecek durumda değilim çünkü dikişler canımı acıtmaya başladı.çok mutsuzum ikinci ameliyatı olmak istiyorum.çözüm olacağını bilsem tıp fakültesine gidip yaptıkları işi görmelerini sağlardım ama ne vaktim ne de uğraşasım var.düzeltme için gaziantepte tavsiye edebileceğiniz doktor var mıdır??bilen duyan yazarsa çok sevinirim.herkese geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?