Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

kizlar biletimi aldim :) 31.01 istanbuldayim. Insallah benim ameliyatimda sizinkilerinki gibi iyi gecer.

merhabalar öncelikle.ben de yeni kaydoldum bu siteye
yıllardır ben de kepçe kulaklarımdan şikayetçiyim.aileme bir türlü söyleyemiyordum.fakat bi yolla anneme belli ettim rahatsız olduğumu.ailem ameliyatı kabul etti fazla sorun yapmadılar ama benim için fiyat da önemli.hemen bu yarıyıl tatilinde yaptırmak istiyorum.bursa'da ameliyat yaptırıp memnun kalan varsa nereye ve ne kadara yaptırdığını yazabilir mi acaba çok memnun olurum.bir de 15 tatilde yaptırırsam sonrasında okula sorunsuz bir şekilde gidebilir miyim saçlarımı açık bırakırım bir süre daha
şimdiden teşekkürler...

nerde ve ne kadara oldun acaba

Canım çok teşekkürler ne çektim be kulişlerden

biri cevaplamıcakmı

canım ben ameliyatımı salih üregen e oldum. kliniği istanbul fulya da harika bir yer. internet sitesinden ulaşabilirsin bilgilerine . 1900 tl ye oldum ben kampanya vardı hala devam ediyor mu bilmiyorum ama

Bende araştırıyorum salih üregene baktım şimdi, hasta yorumlarını da okudum gördüğüm kadarıyla herkes memnun, istanbuldayım hatta her haftasonu mecidiyeköydeyim :) ben bu sene marta kadar olmayı düşünüyorum artık Allah izin verirse daha fazla beklemek gereksiz, aslında bilinçli olunsa bu operasyonu çocuk daha küçükken yaptırmalı, peki normal fiyatı nedir canım bilgin var mı? Birde sadece lokal anestezi ile mi yapıyor operasyonu?

Ben de bursadayim ameiyat olmak istiyorum doktorundan memnun kaldin mi

canım suan memnunum 3 ay oldu fakat benım tek kulak için çok kücük bir operasyondu şöyle diyim 10 dk da yaptı ve bitti..kulağımın üst kısmında 1 cm lik bi çıkıntı vardı onu aldı içeriye.fakat doktorum cok tatlı ,cana yakın, ilgili..Tam kepçe kulak ameliyatında başarılımıdır bilmiyorum çok büyük bi sorunum yoktu benim.İstersen git bi görüş kafana yatarsa olursun.

benim olalı 1 yılı biraz geçti de benım gibi bir yılı dolduran arkadaşlar kulaklarında herhangi bir sorun var mı ?? yazarlarsa çok iyi olur :))

kızım için düşünüyorum. saçlarını toplamak istemiyor. kulaklarından nefret ediyor. halbuki çok abartılacak derecede dğl. sanırım yelken şeklinde kulakları. 10 yaşında operasyondan korkuyor. acaba o yaşta biri için genel anestezi mi yaparlar? İzmirde bilriğiniz dr varmı? Şu andaki fiyatları ne kdr? bilgisi olan yardımcı olabilirmi? şimdiden tşkler.

merhaba kızınız bu yasta takıntı haline getirdiyse ömrü boyunca getiricektir demektir.bence daha fazla bu sıkıntıyı cekmeden biran önce yaptırın.okul döneminde bn saclarımı hıc toplamadım kulagımdan rahatsız oldugum ıcın, toplayanları da cok kıskanırdım.bu durumu yasamayan bilemez.2000 tl gbı bı rakama yaptırabilirsiniz.

selamlar kızlar.. ben de 10 gün önce operasyon geçirdim, normal kesi ile. daha önce de iple olmuştum, açılma oldu yeniden yaptırdım. kıyaslama yaparsam, aşağı yukarı aynı süreçlerden geçiliyor, iyileşme süresi ya da ağrısı sızısı tamamen aynı oldu bende. bant takma süreleri bile aşağı yukarı aynı. normal keside de eskisi gibi sargılar falan yokmuş zaten. şu ana kadar bir sorunum olmadı, ama çok yeni, umuyorum yeniden açılmaz ve bu kez çözebilmişimdir bu sorunu. :)

yeniden cesaret almamda ve doktor seçimimde burada yazılanların çok yardımı oldu, bu yuzden ben de bilgi paylaşımında katkıda bulunmak istedim. sorunuz olursa cevaplayabilirim. :)

anne-babalar genelde işin içinde ameliyat da olduğu için hem korkar hem ne gerek var diye düşünür karşı çıkarlar genelde ama sizin tavrınız çok güzel, tebrik ederim. bu tarz takıntılar maalesef hiç geçmiyor ve ne kadar erken çözülse o kadar iyi. keşke ben de küçükken halledebilseymişim. :/

kızlar herkese geçmiş olsun ben de ameliyat olmayı düşünüyorum. pzt günü muayene olmaya karar verdim. randevu alırken "Plastik Ve Rekonstrüktif Cerrahi" ve "Plastik, Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi" diye iki bölüm açılıyor. bu ikisinin farkı var mı? estetik yazandan almayı düşündüm ben. Samsun' da İbrahim ORAK' tan randevu almayı düşünüyorum. Beni bilgilendirirseniz sevinirim.

Canim selam. İlk haftalar tedirgindin simdi mutlu olmana cok sevindim. Benimde salih beye olali 45 gun oluyor cok sukur bende memnunum . Sag kulagim bir tik sanki daha acik hala karar veremedin aslinda surekli aynaya bakiyorun esitmi degilmi diye biraz daha zaman gecmesini beklicem.yavas yavas toplamaya basladim kuzenlerim bile anlamadi estetik oldugunu ben soylemesem:) Ama suan eskiye gore bende cok cok memnunum. Salih bey'i olmak isteyenlere tavsiye ediyorum. Gidin bir konusun derim.

Canım aynı düşünceler bende de var sanki biraz açıklık var gibi ama bi gün öyle geliyor başka günde gayet normal görünüyor anlamadım valla

ben de ameliyat olmayı dşünüyorum. yarın randevum var. yorumların çoğunu okudum açılma ihtimalinin olmasının yüksek olduğunu. bende hafif ayrıklık var her iki kulağımda boyutu iyi ama. yani 2-3 cm yapışık olsa yetiyor. eee şimdi ben ameliyat olsam zaten azıcık yapışmasını istiyorum o da açılırsa yalandan mı olacam ben yardım edin kızlar

garantisi yok ki işte onun genelde doktorlarca söylenen %98 açılma olmuyor şeklinde ama açılmayı eski haline dönme olarak da yorumluyor olabilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…