kızlar merhaba,
ameliyatımı olalı tam 32 gün oldu ve şunu diyebilirim ki sabır sabır sabır . şuan kulaklarım da ağrı da sızlamada hiçbirşey yok. şişliklerim de indi sadece sol kulağımda çok çok hafif bir şiş bölge var ama nedense bir tek ben farkedebiliyorum :) dikişlerim de geçti zaten artık rahat rahat uyuyorum . görüntü kısmına gelirsek ilk haftalarda bu kulak olmadı diye doktorumun kapısı çalmıştım :) salih bey de şişlikler geçince düzlicek demişti ve haklıymış da şuan perfectbiraz daha yapışık olur muydu olurdu tabii ki ama salih beyin dediği gibi doğallığı kalmazdı. şuan ben memnunum inşallah da hep memnun kalırım amman nazar değmesinnnn
Mesajın ilgimi çekti. Ameliyatı 10 sene önce olmuşsun. Hala canın acıyor ve dikişlerinde sorun var. Üzüldüm açıkçası. Nasıl bir ameliyat yapmış doktorun böyle. İnşallah istediğin doktoru bulursun ve yüzünü güldürecek kulişlere sahip olursun... (=
nerde ve ne kadara oldun acaba
olan arkadaşlar yardımcı olursa cok sevinirim bende cuma günü bu ameliyatı oldumda kulakların tamamen şeklini alması için kac gün geçmesi lazım gayet iyi oldularda sag biraz şiş oldugu için daha yapışık görünüyo kulaklar tam olarak kac günde tam şeklini alır ?
biri cevaplamıcakmı
canım ben ameliyatımı salih üregen e oldum. kliniği istanbul fulya da harika bir yer. internet sitesinden ulaşabilirsin bilgilerine . 1900 tl ye oldum ben kampanya vardı hala devam ediyor mu bilmiyorum ama
ben bursada oldum canım doktorum mustafa özyurtluydu suan 2 ay oldu..tek kulaktan oldum 1100 lıra odedım.cıft kulak fıyatı 1650 tl ydı
Ben de bursadayim ameiyat olmak istiyorum doktorundan memnun kaldin mi
kızım için düşünüyorum. saçlarını toplamak istemiyor. kulaklarından nefret ediyor. halbuki çok abartılacak derecede dğl. sanırım yelken şeklinde kulakları. 10 yaşında operasyondan korkuyor. acaba o yaşta biri için genel anestezi mi yaparlar? İzmirde bilriğiniz dr varmı? Şu andaki fiyatları ne kdr? bilgisi olan yardımcı olabilirmi? şimdiden tşkler.
kızım için düşünüyorum. saçlarını toplamak istemiyor. kulaklarından nefret ediyor. halbuki çok abartılacak derecede dğl. sanırım yelken şeklinde kulakları. 10 yaşında operasyondan korkuyor. acaba o yaşta biri için genel anestezi mi yaparlar? İzmirde bilriğiniz dr varmı? Şu andaki fiyatları ne kdr? bilgisi olan yardımcı olabilirmi? şimdiden tşkler.
kızlar merhaba,
ameliyatımı olalı tam 32 gün oldu ve şunu diyebilirim ki sabır sabır sabır . şuan kulaklarım da ağrı da sızlamada hiçbirşey yok. şişliklerim de indi sadece sol kulağımda çok çok hafif bir şiş bölge var ama nedense bir tek ben farkedebiliyorum :) dikişlerim de geçti zaten artık rahat rahat uyuyorum . görüntü kısmına gelirsek ilk haftalarda bu kulak olmadı diye doktorumun kapısı çalmıştım :) salih bey de şişlikler geçince düzlicek demişti ve haklıymış da şuan perfectbiraz daha yapışık olur muydu olurdu tabii ki ama salih beyin dediği gibi doğallığı kalmazdı. şuan ben memnunum inşallah da hep memnun kalırım amman nazar değmesinnnn
Canim selam. İlk haftalar tedirgindin simdi mutlu olmana cok sevindim. Benimde salih beye olali 45 gun oluyor cok sukur bende memnunum . Sag kulagim bir tik sanki daha acik hala karar veremedin aslindasurekli aynaya bakiyorun esitmi degilmi diye biraz daha zaman gecmesini beklicem.yavas yavas toplamaya basladim kuzenlerim bile anlamadi estetik oldugunu ben soylemesem:) Ama suan eskiye gore bende cok cok memnunum. Salih bey'i olmak isteyenlere tavsiye ediyorum. Gidin bir konusun derim.
ben de ameliyat olmayı dşünüyorum. yarın randevum var. yorumların çoğunu okudum açılma ihtimalinin olmasının yüksek olduğunu. bende hafif ayrıklık var her iki kulağımda boyutu iyi ama. yani 2-3 cm yapışık olsa yetiyor. eee şimdi ben ameliyat olsam zaten azıcık yapışmasını istiyorum o da açılırsa yalandan mı olacam benyardım edin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?