bandı çıkardığında açılıyo merak etme şimdi öyle yapışık gözüküyo ilk günlerde ve şiş olduğu için.şişlik indiğinde daha iyi oluyo
ne kadar açıklık oluyor acaba?
garantisi yok ki işte onungenelde doktorlarca söylenen %98 açılma olmuyor şeklinde ama açılmayı eski haline dönme olarak da yorumluyor olabilirler.
Hay ağzını öpeyim :) Ne kadar doğru söyledin... Yani arkadaşlar burdan ben de sesleniyorum.. Çok çok çok ciddi, hatta anormal (hatta hastalık düzeyinde diyelim) bir kepçeliğiniz yoksa SAKIN olmayın... Hayatta daha önemli şeyler var.. Estetisyenlere paralarınızı saçmayın boşyere.. Gidin bu parayı mis gibi sahilde güneşlenirken yemeye içmeye harcayın, kafanız rahat...
Hele şu ameliyatın size Psikolojik maliyeti Kat ve Kat çok daha yüksek.... Gidin hayatınızı kulağınızın arkasında dikiş izi olmadan mis gibi yaşayın, bırakın biraz açık kalsınlar.. Beğenen böyle beğensin :)
teşekkür ederim cevap yazdığın için. sabah erkenden randevum var. bakalım ne diyecek doktor korkmuyor değilim yaa
merhaba arkadaşlar tekrar ben. bugün randevuma gittim. ameliyat öncesi sonrasını biraz anlatı. açılma oluyormuş diye sorduğumda açılma olmaz hiç olur mu öyle şey bilmem ne diye ısrar etti. ben açıkcası memnun kalmadım. adamda inanılmaz biir surat öyle cevap veriyodu. ben de güler yüze çok önem veriyorum. zaten oradan eksiyi verdim :) neyse bu arada devlet hastansine gittim. ücretili olduğunu söyledi. hastalıktan sayılmıyormuşmuş. 640 tl dediler fiyatını sorduğumda. bir de ekstradan dikiş makineleri yokmuş. onu ankaradan ben getirtiyomuşum. burası çok komiğime gitti :) beni asıl kızdıran ve caydıran doktorun son ifadeleri oldu. dikiş makinesini nasıl nerden kaça olduğunu sordum ve bana orasını ameliyat olmaya karar ver öyle anlatırım dedi. ben araştırmak istiyorum adını yazabilir miisiniz dediğimde de o da bizim işimiz şimdi anlatamam dedi. ben de en son kalktım ve işin uzmanı siszsiniz ama bu işin bir de psikolojik boyutu var. hastanın kafasının da rahat olması gerektiğini düşünüyorum. ne de olsa ameliyat dedim. iyi günler dilerim size dedim çıktım.
var mı sizde de dikiş makinası falan filan diyen
Canım aynı düşünceler bende de var sanki biraz açıklık var gibi ama bi gün öyle geliyor başka günde gayet normal görünüyor anlamadım valla
dikiş makinası mımerhaba arkadaşlar tekrar ben. bugün randevuma gittim. ameliyat öncesi sonrasını biraz anlatı. açılma oluyormuş diye sorduğumda açılma olmaz hiç olur mu öyle şey bilmem ne diye ısrar etti. ben açıkcası memnun kalmadım. adamda inanılmaz biir surat öyle cevap veriyodu. ben de güler yüze çok önem veriyorum. zaten oradan eksiyi verdim :) neyse bu arada devlet hastansine gittim. ücretili olduğunu söyledi. hastalıktan sayılmıyormuşmuş. 640 tl dediler fiyatını sorduğumda. bir de ekstradan dikiş makineleri yokmuş. onu ankaradan ben getirtiyomuşum. burası çok komiğime gitti :) beni asıl kızdıran ve caydıran doktorun son ifadeleri oldu. dikiş makinesini nasıl nerden kaça olduğunu sordum ve bana orasını ameliyat olmaya karar ver öyle anlatırım dedi. ben araştırmak istiyorum adını yazabilir miisiniz dediğimde de o da bizim işimiz şimdi anlatamam dedi. ben de en son kalktım ve işin uzmanı siszsiniz ama bu işin bir de psikolojik boyutu var. hastanın kafasının da rahat olması gerektiğini düşünüyorum. ne de olsa ameliyat dedim. iyi günler dilerim size dedim çıktım.
var mı sizde de dikiş makinası falan filan diyen
.benim amaliyat olalı 5 ay oldu ama kulağımın arkasında ki yaralar mı ipler mi siyah olarak duruyor ne zaman giderler fikri olan var mı?
.
Merhaba benim sana baska bir sorum olcak ben dun oldum ameliyati kulaklarimda az sicilar ve birazda kasinti var agri cok hafif ama ustune tabiki yatamiyorum seninki kac gun surdu kac gun ustune uyuyamadin cok merak ediyorum bu konuyla alakali daha once bu amelayati olmus arkadaslarda bilgi verirse sevinirim
ben hala yatamiorm yani uykumda fln ytyrm ama cokta olmasa sizlio. Bir sene surer bnce eskisi gbi olmk. Bn bugun kukak agrisindan doktora gttm muane etck amaliyatluyim dedigim halde cektirdi ve suan cok acio bildgn sündürdü. Dikislere bisi oldu yada kayniyan kikirdaklar koptucanım öncelikle çok geçmiş olsun. ben amaliyattan sonra ilk 3 gün nerdeyse hiç düzgün uyuyamadım, bu süreç ağrılar geçtikçe rahatlıyor. ben ameliyat olalı bir buçuk ay oldu ve şuan çook rahat eski düzenimde uyuyorum. yani sıkıntılı süreç hızlıca geçiyor anlayamıyorsun bile :)
.
Merhaba benim sana baska bir sorum olcak ben dun oldum ameliyati kulaklarimda az sicilar ve birazda kasinti var agri cok hafif ama ustune tabiki yatamiyorum seninki kac gun surdu kac gun ustune uyuyamadin cok merak ediyorum bu konuyla alakali daha once bu amelayati olmus arkadaslarda bilgi verirse sevinirim
Bu izler ne zamn gider yok mu eskilerden kkmse ya
evet iki farklı ameliyat ama normalde büyüklüğü göze batmıyordu önceden kepçe kuak ameliyatında kulak geriye doğru asılıyor ve dolayısıyla büyüyüor. büyüyor tam karşılığı olmaya bilir esniyorda diyebiliriz. sonuç olarak daha çok göze batıyor büyüklüğü. işinin ehli bir doktor olsaydı bunu göz önünde bulundurabilirdi.canim kulaklarin hala büyük diyorsunda. kepce kulakla büyük kulak ne alaka? bunlar iki farki ameliyatla yapiliyor. kulaklarini kücültmek isteigini söyleseydin onuda yaparlardi.
Bu izler ne zamn gider yok mu eskilerden kkmse ya
ne kadar açıklık oluyor acaba?
ameliyat olalı 1 seneyi baya geçti ve inanılmaz memnunum açılma oluyo doğru ama eski haline kesinlikle dönmüyosun ve çok doğal duruyo aşırı yapışık kulaktansa
ameliyat olalı 1 seneyi baya geçti ve inanılmaz memnunum açılma oluyo doğru ama eski haline kesinlikle dönmüyosun ve çok doğal duruyo aşırı yapışık kulaktansa
ameliyatı kime olmustunuz_?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?