arkadaşlar bende size bişey sormak istiyorum 11 yaşında bir kızım var ve tek kulağı aşırı derecede kepçe saçlarını toplamıyor saçları açıkkende arasından bir tanesi çıkıyor üzüldüğünü görüyorum psikolojisinin bozulmasını istemiyorum sizce ameliyat yaptırmalımıyım yoksa büyümesinimi beklemeliyim karar veremiyorum(
Merhaba,
yıllarca kepçe kulak yüzünden tüm psikolojisi altüst olan biri olarak kesinlikle büyümesini beklemeden yaptırın derim. çünkü insanı öyle kötü etkiliyor ki kulağa takıntılı hale geliyorsun. ben ameliyat oldum ama hala kulağıma takılmış durumdayım zor düzeliyor insanın psikolojisi. keşke küçükken biri de beni anlayıp bu ameliyatı yaptırsaymış.
geçmiş olsun canım sen kurtulmuşsun artık ben bişey daha sorucam benim kızımın tekkulagi kepçe ameliyat zormu ne kadar zamanda iyileşir okulada gidiyo malum sömestr tatilinde yaptırsam toparlanırmı 15 günde acaba
ameliyat olalı 2 ay oldu fakat tam da istediğim sonuç çıkmadı hala açıklık var sanki boşuna olmuşum gini hissetmeye başladım
Canım iple olanı mı oldun yoksa normal kesi yolu ile olanı mı oldun?
ya arkadaşlar düzelir mi bu durum ya birisi yardımcı olsun
ya arkadaşlar düzelir mi bu durum ya birisi yardımcı olsun
Kızlar benim hala aklıma takılan bir soru var :S
İple yapılan kulak ameliyatı da açılıyormuş, normal kesi ile yapılan da açılıyormuş. 5 ocağa ameliyat tarihimi aldım, ama iple olanı mı yaptırsam yoksa normal kesi ile olanı mı bilemiyorum?
İkisinin de kendine göre avantajları ve dezavantajları var :S
Ne yaptın hocam oldun mu ameliyat..Benm saçlar kısacık artık..Herks diyorki ulan yıllardır boşuna uzatmışsın kimse anlamıyor bile..Ya öyle birşeyki bilenlerde unuttu gitti..Eşsiz kulaklarım yok doğru ama en azından eskisi gibi korkmuyorum berberde..Hee korkuyorum oda eliyle kulağımı açıp arkasını tıraş ediyor..En son işte 1 ay önceki bayağı açtı üstü komple aşağı yatırdı ama birşey olmadı Allaha şükür olsa zaten onu orda komple tıraşlardım :) 25 eylülde olmuştum şuan tam 1 yıl 5 gün oldu..Artık tamamen iyileşti fakat ben halen tedbirliyim..Tsihört çıkarırken bile dikkat ediyorum..Valla eskiden resim atarken çekinir sansür koyardım burada..Ama artık gerek yok oldu bitti geçti gitti..Allah herkesin gönlüne göre versin..Heleki biz erkekler için oldukça zor geçen bir dönem..3numara lı tıraşa özenmek çok acı yıllarım geçti..Ama kurtulduk Allaha şükür..Ahanda buda ben http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/q83/s720x720/1013267_721912757834974_1102306654_n.jpg 20 senedir ilk defa yanlarım 3 numara herhalde :) Allah yardımcınız olsun isteyen olursa ben arada giriyorum yine
normal ameliyat oldum canım ben ama istediğim gibi değil olmasam da olurmuş yani boşuna acı çektim
çok mu açıldı, konustun mu dokturunla??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?