Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

ameliyat olalı 2 ay oldu fakat tam da istediğim sonuç çıkmadı hala açıklık var sanki boşuna olmuşum gini hissetmeye başladım

arkadaşlar bende size bişey sormak istiyorum 11 yaşında bir kızım var ve tek kulağı aşırı derecede kepçe saçlarını toplamıyor saçları açıkkende arasından bir tanesi çıkıyor üzüldüğünü görüyorum psikolojisinin bozulmasını istemiyorum sizce ameliyat yaptırmalımıyım yoksa büyümesinimi beklemeliyim karar veremiyorum(

Merhaba,

yıllarca kepçe kulak yüzünden tüm psikolojisi altüst olan biri olarak kesinlikle büyümesini beklemeden yaptırın derim. çünkü insanı öyle kötü etkiliyor ki kulağa takıntılı hale geliyorsun. ben ameliyat oldum ama hala kulağıma takılmış durumdayım zor düzeliyor insanın psikolojisi. keşke küçükken biri de beni anlayıp bu ameliyatı yaptırsaymış.

geçmiş olsun canım sen kurtulmuşsun artık ben bişey daha sorucam benim kızımın tekkulagi kepçe ameliyat zormu ne kadar zamanda iyileşir okulada gidiyo malum sömestr tatilinde yaptırsam toparlanırmı 15 günde acaba

benımde tek kulagım kepçeydi 10 dk da yapıldı ve bıttı zor bı amelıyat degıl fakat sunuda göz onunde bulundurun tek kulak kepçe oldugu ıcın sdece ona işlem yapılıcak ve diğer kulağıyla aynı olması mumkun değil..doktorunuzla tüm ayrıntıları konusun..kızının bu seferde neden 2 kulagım bırbırınden farklı diye sorun yapabilir..

ben çok mutsuzum ya

Eklentiler

• $2013-11-18-581.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 122
  • $2013-11-18-584.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 177
ya arkadaşlar düzelir mi bu durum ya birisi yardımcı olsun

Bence üst kısmı iple geri alınırsa gayet güzel olabilir. Hem çok acı çekmezsin hem zamandan tasarruf edersin hem kolay olur. Zaten bir kıkırdak düzeltmesi olduğu için ipin atma riski de çok az olur diye düşünüyorum. Ama doktoruna sor bence kesinlikle

Ben de kendi ameliyatımdan hiç ama hiç memnun kalmadım.. 12 eylülde olmuştum. Devlet hastanesinde ve 1600 liraya. Zar zor öğrenci halimle biriktirmiştim ve şuan keşke bu doktora olmasaydım boşuna oldum diye düşünüyorum.. İki kulağım sanki iki farklı kişinin, sağ kulağım hala kepçe sol kulağımın üstü yapışık altı açık. Günde defalarca kulağıma bakıyorum açılacak mı daha diye. perşembe doktora gitmeyi düşünüyorum. Çok mutsuzum

Normal kesiyi tavsiye ederim :) ipte zamanla sarkmalarda olabiliyor. Çok yakın bir arkadaşım iple olmuştu bu ameliyatı çok memnun değildi ve uzun vadede ameliyat sonrası koruması daha zahmetli... ben kesi ile oldum ve çook memnunum doğrusu. Öyle açılma falanda olmadı bende 1 hafta 10 gün gibi bir sürede net şeklini aldı. ama doktor çok önemli

Evet ameliyat oldum senin pendikte oldum 21 Agustosda artık eskide gibi buraya giremiyorum. Yeni halimden eski halime göre çok çok memnunum :)

iple ve normal arasında acı sızı ağrı açısından hiç bir fark yok. ikisinde de ilk bir kaç gün sızlama oluyor, bir hafta saç bantı takmak gerekiyor, ikinci hafta hayat normale dönüyor :)

çok mu açıldı, konustun mu dokturunla??

evet canım dün konuştum doktorla fakat bana normal geldi filan dedi benden daha iyi kim anlar her gün inceliyorum resmen. istersen tekrar yapalım dedi ama artık korkuyorum o kadar sıkıntıyı tekrar çekmek istemiyorum ve olduğuma da pişman oldum

Bende artık ameliyat olmak istiyorum ve saçımı hiç açık bırakmayı tepeden toplamak istıyorum. Fakat ameliyat korkum var yenemiyorum bir türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…