Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

Emmergency89 ameliystını kime yaptırdın? Bu kadar konu hakkında bilgin olduğuna göre çok dr araştırmışsın ve doğru dr bulmuşsun :)

evet sevgili pharmacist25, ben konu hakkında konferans verecek kadar bilgi edindim nerdeyse araştırmaktan:)bide ameliyat olunca profesör oldum:))dr um salih emre üregen di.ameliyatımın her kısmından(öncesi,ameliyat ve sonrası)çok çok memnunum:)kulaklarım doğal ve istediğim gibi...ne aşırı yapışık,ne de eskisi gibi kepçe...e öyle olunca değmeyin keyfime:))darısı sana canım...

Öncelikle hepinize merhaba ve geçmiş olsun, bende bu ameliyattan olmak istiyorum ve İstanbul'da
oturuyorum.Bana İstanbul'da önerebileceğiniz doktor varmı acaba ? şimdiden teşekkür ederim.

salih emre üregen e 4 ay önce ameliyat oldum,çok memnunum..ameliyatta zaten biraz esneme payını göz önüne alıp ameliyat ediyor,hafif esneyince de çok doğal oluyor:)çok mutluyum anlaşıldığı gibi:))süreç ve ameliyatla ilgili başka sorcakların varsa seve seve yanıtlarım...

Son düzenleme:

Cevapladığınız için teşekkürler. Op.Dr. Salih Emre bey ile randevum yarın inş memnun kalırım bende sizin gibi ameliyat olurum.Benim aklımı kurcalayan fiyat aslında sonuçta az bişey değil.Siz ne zaman ve ne kadara olmuştunuz acaba ?

öncelikle geçmiş olsun, yeni kulaklarla mutluluklar dilerim tabiki, birde resim bırakabilirsen herkese yardımcı olması açısından aklımızdaki soru işaretli gitmiş olur en azından :)

merhabalar görüşmen nasıl geçti acaba bizide aydınlatabilirmisin? Bende bir aksaklık olmazsa 10 güne görüşmeye gidicem bakalım fiyatla ilgili benimde aklımda soru işareti var ama istediğim gibi olduktan sonra fazlasını vermeye bile razıyım inan,

dün salih beye görüşmeye gittim. ve orada 2 bayanla konuştum kulak ameliyatı olan.biri dah bir ay olmuş ve o çok memnundu ama zaten cidden güzel olmuştu ( benimkiler o kadar iyi değildi ) . diğeri ise 5 ay olmuş olalı ve ciddi bir açılma vardı hiç memnun değildi . benimkileri de gördü ve aynı benimde öyle başladı dedi. salih beyle görüşmemde de resimleri çekti ve ilk ameliyat olmadan önceki haline döndüğünü kabul etti. tekrar ameliyat şart dedi çok moralim bozuldu. daha 2 buçuk ay olduğu için mart ayına kadar bekleyip ikinci bir ameliyatı olman gerekiyor dedi. şuan klaklarımdan nefret ediyorum keşke hiç olmasaydım çektiğim acılara mı verdiğim paray mı yanayım bilmiyorum. berbat durumdayım .

canım cok gecmiş olsun çok üzüldüm hakikaten. ben de daha önce iple olmuştum ve açıldı tabi ki. o yuzden cok iyi anlıyorum seni. ama çok stres yapma, açık olması durumuna alışıksın artık, ameliyat da aslında çok korkunc değil biliyorsun. umarım bu kez dilediğin sonucu elde edersin. ama stres yapma lütfen. bir süre sonra ameliyata alışcaz galiba

ben de 1.5 ay önce normal kesi ile oldum bakalım bekliyorum şimdi.. umarım açılmaz tekrar..

ben ameliyat olmadan önce çok araştırdım ve öyle karar vermiştim. benim için çok zor bir karar olmuştu günlerce korkulu rüyam oldu ameliyat anı. şimdi aynı şeyleri tekrar yaşayacağımı bilmek beni mahvediyor. kızdığım nokta bana yorum yaparken doktorun biraz daha geri alabilirmişim yaa gibisindn baştan savma cevaplaması yani yapabiliyordun neden yapmadın niye bu duruma düşürdün. çok pişman oldum olduğuma hala rahat uyuyamıyorum acısından. mart ayına kadar umarım rahatlarım ve tekrar olabilirim ameliyatı.

sen kime oldun canım ameliyatını ?

Selam, Salih bey gerçekten insanı rahatlatan biri çok içten yaklaşıyor keza asistanıda öyle, muayene iyi geçti dolayısıyla ve ameliyat olmaya karar verdim, tarih aldım.Lokal anestezi ile olacakmış.2 - 2,5 saat sürer dedi.Bakalım inş istediğim gibi olur.Gelişmelerden haberdar ederim olduktan sonra, iyi akşamlar.

zor bir karar, zor bir süreç ama sonuçta yıllardır bizi mutsuz eden bir durum. şimdi de girdik bi yola, başlamışken artık çözücez. pişman olma kararsız olma :) kızmakta haklısın zaten ama yapacak bir şey yok nasılsa, üzme kendini boşa. herşeyi boşvermenin rahatlıgı gibisi yok :) bnm doktoroum da ali mezdegıydi, şimdilik memnunum ama bir kaç ay daha geçince emin olabilicem.

umarım ameliyatında görüşmen kadar iyi geçer, en kısa zamanda herkes istediği görüntüye kavuşur inşallah...

kesinlikle öyle, bu yola bir kere girdik sonunu getirmek lazım. ben de ali mezdeği ve salih emre üregen arasında kalmıştım , salih beye olmuştum şimdi diyorum keşke ali beye olsaydım

Arkadaşlar iyi akşamlar bende buradan okuduklarımla zorda olsa bir karar verip Salih beyle görüştüm ve ameliyat oldum bugün 6.günüm şuan kulaklarım şiş ve hassas ama tamamen düzelince size öncesi ve sonrası resimleri göndericem inşallah herkesin istediği gibi olur herşey gerçekten çok zor bir karar ve biz birbirimize yardımcı olalım burada.

süreç hakkında ayrıntıları alabilir miyiz. Birde 6 gün bile olsa resimlerini ekleyebilir misin?

Son düzenleme:
süreç hakkında ayrıntıları alabilir miyiz. Birde 6 gün bile olsa resimlerini ekleyebilir misin?

Süreç konusunda öncesi değilde ameliyat sonrası çok daha önemli bence benim ameliyattan sonra bandajların alınma süresine kadar hiç ağrım olmadı fakat 3. gün kulaklarımda şişlik oldu hafif bir dokunuşta bile ağrı oluyor 6. günüm ve aynı şekilde kulaklarım, bu arada bandaj sadece 1 gün kaldı sonrasında medikal mandaj aldım şimdi onu kullanıyorum çalıştığım için gündüz takmıyorum akşam eve gelince yada yatacağım zaman takıyorum, kulaktaki ödemin gitmesi de 2 ayı buluyormuş.

öncelikle çok geçmiş olsun, umarım hayalin gerçek olur ve bu zorluktan kurtulursun tez zamanda. Before and After görüntülerini bekliyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…