Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

kendimi bildim bileli bu ameliyatı olmak istiyorum. bu forumu okudukta bi hevesim geliyor bi gidiyor. nolur. su ameliyatı iyi geçenler halinden memnun olanlar bi fotograflarını gönderebilirler mi artık olsun bitsin bu iş :26:

canım ya eski yazını pörtlettim ama sana sormam gereken şeyler var. kulaklarında açılma oldu mu?? ben de açılma oldu baya ve nerdeyse eski halini aldı çok sinirim bozuk.

Kızlar ben izmirde oturuyorum ve kepce kulak ameliyatı olmak istiyorum. Arkadaşım iple olan ameliyattan oldu hic tavsiye etmem kızın dikisleri attı ve hic sağlıklı deil geri eski kepce kulak halini aldi.. ben iple yapılandan istemiyorum.. izmirde kepce kulak ameliyatı olan arkadaslar yada olmayi düşünenler nerde kime ve ne kadara yaptırdınız ben burnumdan da estetik olucam ikisini bir arada halletmek istiyorum :) kızlar tavsiyelerinizi bekliyorum doktor önerisi yapın lütfen :))

Canm merhaba bende bozyaka da olabilirm şuan araştırma yapiyorum senden ne kadar ücret aldilar ve suan memnunmusn doktorun soyadni da söylermsn. Bende muayeneye gidicem fakat ne diycegimi bilemiyorum kulaklarım kepçe ameliyat olmak istiyorum:) ilgilenirler mi bilemedim ne diycegimi yardımcı olursan sevinirim ağustosta düğünm var biran önce ameliyat olmak istiyorum

Öncelikle hepinize merhaba ve geçmiş olsun, bende bu ameliyattan olmak istiyorum ve İstanbul'da
oturuyorum.Bana İstanbul'da önerebileceğiniz doktor varmı acaba ? şimdiden teşekkür ederim.

merhaba fuume, epeydir takip etmiyordum forumu, ben senden 1 hafta sonra ameliyat olmuştum,o zamanlar çok inceledim burda yazılanları özellikle yorumlarını takip ettim hatta.senin doktorunla kendi doktorum arasında çok kararsız kaldım.şimdi çok üzüldüm okuduklarıma zaten psikoloji bozuk oluyor bide ameliyattan da insan istediğini alamayınca hepten kötü, umarım herşey istediğin gibi olur,o kadar acı çekiliyorsa para ödeniyorsa karşılığı olmalı, az bi para değil istedikleri. ben saçlarımı topluyorum rahatım o konuda ama ben de bi operasyon daha geçiricem, bi kulak memem ameliyatta kafaya diğeri kadar yaklaştırılmamış,belirgin duruyo bakınca o kadar sıkıntı çektim hepsi olsun tam olsun diyorum. tabi ben de isterdim her şey tek hamlede tek ameliyatla bitsin ama olmadı işte..

Canım aynı düşünceler bende de var sanki biraz açıklık var gibi ama bi gün öyle geliyor başka günde gayet normal görünüyor anlamadım valla

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım kepçe kulak ameliyatı olmayı düşünüyorum ve paylaşımlar beni Dr.Salih Emre Üregen'e yönlendirdi. Muayene olmayı düşünüyorum fakat ameliyatı olan arkadaşlar bana son durumlarından memnunlar mı özellikle salih beyin hastaları ve birde ameliyat sonrası kullanılan bandaj nasıl bir bandaj nereden temin edebilirim ?:18:

kizlar ameliyat narkozsuz yapiliyor ya. ameliyatda önlük giyiyormusunuz yoksa normal elbiselerle kalabiliniyormu?

Öncelikle hepinize merhaba ve geçmiş olsun, bende bu ameliyattan olmak istiyorum ve İstanbul'da
oturuyorum.Bana İstanbul'da önerebileceğiniz doktor varmı acaba ? şimdiden teşekkür ederim.

bende istanbulda ameliyat olacam. bogazici tip merkezi dr.necdet ucarda. daha önce burun ameliyatida oldum.cok memnunum.

Öneriniz için çok teşekkürler forumu biraz araştırdım ve Salih Emre bey'i buldum telefonla asistanıyla konuşma fırsatım oldu 2250 fiyat verdi.Bana biraz fazla geldi bu fiyat ama.Randevu aldım haftaya muayeneye gideceğim bakalım.Sizler hangi ücretlere olmuştunuz ? şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar ben Dr. Salih Emre Üregenden randevu aldım fakat çok korkuyorum inşallah sonucu iyi olur çünkü hem maddi hem de manevi olarak hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. Ameliyatı Salih beyde olan ve sonuçtan memnun olan, olmayan arkadaş varsa yardımlarını bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim.

ben ilk zamanlar çok memnun kalmıştım hatta forumda da birçok kişiye önerdim. çünkü benim hiç ağrım olmadı ve çok kolay atlattım şuan bile en ufak ağrım yok ve normal yaşamıma döndüm. benim sıkıntım istediğim gibi olmaması. şuan ilk günlere göre açılma var ve gittikçe daha da açılıyor gibi bir hisse kapıldım. doktorumla görüştüm ve tekrar bir ameliyat yapalım dedi. ama inan artık korkuyorum. çünkü kolay bir iş değil o masaya yatmak ebnim için çok zor bir karar süreci olmuştu. 7 aralık için randevu aldım tekrar gidip bir konuşucam bakalım

canım ben salih beyde oldum ameliyatımı kliniği ve yaklaşımı gerçekten çok güzel. ben memnun kalmıştım fakat açılma ondu bende ve sanırım tekrar olucam bandajda eczanelerde satılıyor medikal kulak bandajı diye. ben fulyada almıştım direk kepçe kulak bandajı diye çok sağlam çıktı.

kizlar ameliyat narkozsuz yapiliyor ya. ameliyatda önlük giyiyormusunuz yoksa normal elbiselerle kalabiliniyormu?

ben önlük giymiştim ama altta kotum kalmıştı yani :)

canım ben salih beyde oldum ameliyatımı kliniği ve yaklaşımı gerçekten çok güzel. ben memnun kalmıştım fakat açılma ondu bende ve sanırım tekrar olucam bandajda eczanelerde satılıyor medikal kulak bandajı diye. ben fulyada almıştım direk kepçe kulak bandajı diye çok sağlam çıktı.

Fuume Çok teşekkür ederim cevabın için fakat senin sonucun adına çok üzüldüm ve şuan çok kararsız kaldım, zaten çok zor verilen bir karar birde bu şekilde bir sonuç olması çok kötü kaldı ki ben şehir dışından gelicem ve İstanbulda bulunanlar gibi olumsuz gördüğüm bir anda tekrar gelebilme ihtimalim çok düşük

Son düzenleme:

Sizde mi salih beye ameliyat olmuştunuz ?

canım ben de burada ki yorumlardan sonra karar vermiştim olmaya. salih beye olan birçok kişi var diğerleri yazmadığına göre onlar memnunlar :) ama ben memnun kalmadım açıkçası çünkü şuan saçımı topladığımda eskisi gibi çıkıyor uçları ve ben yine saçımı açık bırakmaya başladım herkes benim gibi olcak diye birşey yok ama sen yine de iyice araştır emin ol doktoruna sonra da ol canım.

Teşekkür ederim canım o zaman biraz daha araştırayım ben randevu almıştım ama kalsın dediğin gibi illa olacak diye bir şey yok ama buda bir olasılık sonuçta

Geçmiş olsun. Fuumeyle yazışmalarınızı okudum üzerinden çok zaman geçmiş ama yine şansımı deneyip sormak istedim belki buralara tekrar uğrarsın :) Sen şimdi nasılsın oluşan sonuçtan memnun musun ? Sende sağ kulağında açıklık olduğunu söylemişsin salih beyin hastası olarak ikinizde de ortak sonuç

Uc ay sonraki hali bu resimlerde pek belli olmuyr acik duruyor baya bi ama fotolarda ole olmuyor anlamdm gtti

kıslar açıktan kastınız ne bi söyleyin nolur?misal simse ameliyaqtını kime oldun bilmiyorum ama gayet güsel duruyo senin kulaklar..açılma nerde anlayabilmiş değilim...bende takıntılıyım yıllardır ama oldum bitti, gayet doğal oldu çok memnunum..foto koycam zaten,üzülüyorum halinizetakmayın kafaya,kafatasına sımsıkı yapışık bir kulak düşünemiyorum zaten çok bayağı ve yapay durur bence...

Ya kizlar korkutuyorsunuz amaa ya.. Salih Bey'e ameliyat olmussunuz ikinizde,ama acildi diye dert yaniyorsunuz.. Vazgecirmeyin beni (( fotolariniz yokmu neden paylasmiyorsunuz?

aynen foto ekleyin bayanlar,sitede bir iki ekleyen arkadaş var, açıldı diyorlar ama hiç öyle görünmüyo mesela.takıntı yapıyor kimiside..ben ekleyeceğim fotomu,sizde koyun resim bence,çünkü böyle olacakları korkutuyoruz,aslında doğal sonuçlar olmasına rağmen...kendi yorumlşarımız değilde başkalarının yorumları için hepimizi öncesi sonrası fotograf paylaşmaya davet ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…