Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

öncelikle hoşgeldin ve geçmis olsun diyelim. Senin ameliyat olduğun doktorun adını yerinide yazabilirsen bizede hangi doktor diye karar vermemizde yardımcı olabilirsin :)
Teşekür ederim :)
Öncelikle şunu söylicem ilk görüşmelere gittiğimde çok ilgilendiler sağolsunlar bende kabul ettim orada ameliyat olmayı fakat ameliyat günü girdğim oda beni şoka uğrattı çok tedirgin olmuştum, olmamayı bile düşündüm ama olduk sonuçta ameliyatım iyi geçti.Ameliyattan sonra parayı aldıkları için artık ilgilenmediler birşey sorunca düzgün cevap fln vermiyolardı.Ameliyattan 1 hafta sonra sol kulagımın üst kısmında kanama başladı aradım doktorumu sanki yine ne var ne oldu der gibi bi tavırı vardı.Kulaklarım iyi oldu ama tavırlar hoş değildi buna rağmen öğrenmek istiyorsan doktorun ismini özelden yazabilirim sana

Canım gidip hastanenin eczanesinden alırsan çok para verirsin her yerde 1 tl ye satılanlar var onlardan al ve kullan bu arada ben özelde '3000' tl ye ameliyat oldum

canim sen nerden aldin 1 tl ye? disardaki eczanedenmi? bende 23.01 ameliyat olacam :) cok mutlu ve heycanliyim. ben 1800 ödicem.

canim sen nerden aldin 1 tl ye? disardaki eczanedenmi? bende 23.01 ameliyat olacam :) cok mutlu ve heycanliyim. ben 1800 ödicem.

umarım istediğin gibi olur herşey :) canım eczaneden almaya gerek yok dışarıda tuafiye tarzı yerler satıyor,her zaman kullandığımız kafa bantları işte :) eni geniş olandan al ki tüm kulağını kaplasın 1-2 tl bişey zaten

merhaba bende ekim başında ali mezdeği beye kepçe kulak ameliyatı oldum şuan 2buçuk ay geçti. herşey çok güzel ve mutluyum gerçekten çok iyi güven verici bir doktor. burada yazılanları okuyunca iyi ki ona olmuşum diyorum... ama birşey merak ediyorum. kulaklarım hala sert(ilk günkü kadar olmasa da ) ve bükme durumunu geçtım kendım bıle bısey olur dıye korktuğum ıcın dokunamıyorum, gece üstüne yatamıyorum korkudan.:)) kuafore bıle gıdemıyorum bükülür diye. bu durum ne zaman biter yanı artık tamamen açılma durumu ortadan kalkar? lütfen olanlar bilgilendirebilirmi..

merhaba arkadaşlar,bende dün tek kulağımdan ameliyatımı oldum.1 saat sürdü doktorum bayağı bir özen gösterdi benim kulaklarım birbirinden çok farklıydı biri yapışık diğeri sağdaki kulağın yapışıklığıyla birlikte kepçe sayılacak kadar açıktı.ailem çevrem herkes hiçbişey olmadıgını boşuna ameliyat olduğumu söyleselerde ben dayanamadım malesef takıntı yapmışım kurtulamıyodum.Umarım pişman olmam kulağımı henüz görmedim büyük bir bandaj var uyurken bayagı rahatsız etti birazda ağrılı sızılı derken 3-4 saat uyuyabildim gece korkulucak bir ameliyat değil ama sonrası nasıl olur bakım görücez ilerleyen zamanlarda kulağımın durumunu buraya yazarım bende burdaki yorumlar sayesinde cesaretimi topladım oldum umarım benimde birilerine katkım olur..Bu arada Kocaeli-Darıca Farabi Devlet hastahanesinde oldum ameliyatı 640 Tl masrafım oldu.Herkese geçmiş olsun :)

Canım geçmiş olsun.Sertlik 6. aydan sonra geçiyor benim 8 ay oldu hala var biraz üstüne yatabiliyorum.Kuaföre sürekli gittiğin biri olucak ve durumu anlatıcaksın ona kulaklarından ameliyat olduğunu özen göstermesini isticeksin ben öyle yaptım 2. aydan sonra başladım kuaföre gitmeye bide 6. aydan sonra kulak şeklini tam almış oluyo açılma riski yok 6. aydan sonra kesi ile ameliyat olduysan :)

Arkadaslar merhaba ben foruma yenı uye oldum. Bir kac sorum olcak. Samsunda onerebileceginiz doktor var mı ve devlet karsılamıyor ameliyatı degil mi ?

Canım oldun mu ameliyat? bende samsunluyum senden bilgi almak istiyorum

Arkadaslar bende uzun zamandir dusunuyorum bu ameliyati olmayi.. ilk dusuncem Salih Emre Uregen'e olmakti. Ama üniversite hastanesinde olanlarda çoğunlukta.. Capa tip fakultesi plastik cerrahi bölümü var, Capada olan varmi bu ameliyati?

Öncelikle merhaba,
Bende ameliyat olmaya karar vermiştim ve bu hafta oldum,Doktorum Salih Emre Üregen'di.Ameliyat 2 saat sürdü.Lokal anestezi ile oldu ve hiçbir şey hissetmedim.Reçete ile ağrı kesici ve antibiyotik aldım.Saç bandı eczanede 20 lira pahalı birşey değil.İlk gün ağrım oldu evet ama şuan gayet iyiyim bol bol su içmemi söylediler.Baktığımda gayet memnunum yani şiş olmasına rağmen.İyiki olmuşum diyorum şimdi.Tabi bunda doktorunda etkisi var.Salih Emre beye gidebilirsiniz bence çok iyi bir doktor.Üzerine düşeni fazlasıyla yapıyor.Hayatınız boyunca bunu çekeceğinize gidin yaptırın korkmayın bence, geçmiş olsun :)

Bu halim ameliyattan 1 gün sonraki halim bandajlar alındıktan sonra çekilmiştim şuan tek kulağımda hafif açılma var inşallah bundan fazla açılmaz dr'um biraz açılacağını söylemişti. Ben Dr Salih Emre Üregen'e oldum ameliyatımı bu gün 19. günüm süreç tam olarak ne zaman tamamlanıyor bilmiyorum ama bana 2. aydan sonra bir daha değişim olmayacağını söyledi Salih bey o sebeple sabırla bu süreyi bekliyorum.

Canımm çok geçmiş olsun çok üzüldüm bu duruma tek kulağında mı yoksa 2 kulağında damı açılma vardı ? ben ameliyat olalı 19 gün oldu ve tek kulağımda açılma var ve bu kulakla ilgili açıkçası aklıma takılan bir sorun var çünkü ameliyat sonra Salih bey yaptığımız işe çok güveniyoruz bunuda kulağımı çekerek gösterdi, gördüğünüz gibi dikişler çok sağlam demişti ve o kulağımda açılma var bunun etkisi olabilir mi düşüncesi aklımın bir köşesinde ? şuan çok fazla bir şey yok gerçi böyle kalsın razıyım ben ama fazlası olursa benim için kötü olur.

Reactions: kki
kizlar ameliyatdan sonra sargi sariyorlar ya. onu bütün kafanizami takdilar? yani sargilan disari ciksam bakislari üzerime toplarmiyim?

kizlar ameliyatdan sonra sargi sariyorlar ya. onu bütün kafanizami takdilar? yani sargilan disari ciksam bakislari üzerime toplarmiyim?

Benim bandajım çok büyük dolmuşta yaşlı teyze yer verdi :)) Gören kazamı geçirdin diyo :) ama herkese aynı şekildemi bandaj sarmışlar bilmiyorum.

selamlar.. doktoruna göre değişiyor ama genelde saç bantı ile çıkıyorsun diye biliyorum.

saç bantına sakın 400 tl vermeyin :) bana hastanede vermişlerdi bantı çıkarken, bayağı normal saç bantı, bi numarası yok.

Selam arkadaşlar sizlerin buradaki güzel yorumları sayesinde salih emre üregen le görüşüp yüksek olasılık ona ameliyat olma kararı aldım. .diltuana5 kulağına anlattığın sekilde asılması bencede Dr un yaptığı işten emin olduğunun gostergesi.rutinde yapıyor mu acaba bunu ben de isterim doğrusu böyle bir uygulamayı. Ben arastirmalarim sonrasinda başka Dr larlada görüştüğümde bir tanesi bana 2 ay Bandaji gece gündüz takmak zorundasın demişti sanki mantıksız birsey soyleyip acilirsa senin yuzunden der gibiydiler yani gerçekten buna kim uyabilir ki..... sanada hafiften açılma olur demiş doktorun olmuş kötü şeyler düşünüp kendini mutsuz etme bence Kurtulmussun superrr darısı yeni yılda benim başıma

merhaba ziinem bende sakarya danım ve bu aml. olanlardan 2 sene olacak nerdeyse ...aml yenikentte oldum..ilsun hanım ve eşinlede görüşmüştüm ..ben bantımı tuhafiyeden almıstım dr. gostermıstım hatta ..ok.lemıstı..aynı şehirdeyiz merak edersen kulişlerimi canlı canlıda görebilirsin..saglıklı günler

ben bu sac bandini hic anlamadim ya :) salagim galiba bu normal beyaz mi yoksa normal günde takdigimiz rengli olanlardanmi anlamadim?

kIZLAR MERHABA,BENİM DE SADECE SAĞ KULAĞIM KEPÇE VE AMELİYAT OLMAK İSTİYORUM,SADECE BİR DR. ARADIM VE FİYAT ALDIM 4000 tl diyince teşekkür edip kapattı,İst. AVRUPA YAKASINDA GERÇEKTEN İÇİNE SİNİP AMeliyat olan var mı,nerede ve dr. ismi lütfen

Merhabalar ben kepçe kulak ameliyatı olacagım fakat fazla bilgim yok ameliyatı olmayı çok istiyorum istanbulda devlet hastanesınde olabilirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…