Teşekür ederim :)öncelikle hoşgeldin ve geçmis olsun diyelim. Senin ameliyat olduğun doktorun adını yerinide yazabilirsen bizede hangi doktor diye karar vermemizde yardımcı olabilirsin :)
Canım gidip hastanenin eczanesinden alırsan çok para verirsin her yerde 1 tl ye satılanlar var onlardan al ve kullan bu arada ben özelde '3000' tl ye ameliyat oldum
canim sen nerden aldin 1 tl ye? disardaki eczanedenmi? bende 23.01 ameliyat olacam :) cok mutlu ve heycanliyim. ben 1800 ödicem.
merhaba bende ekim başında ali mezdeği beye kepçe kulak ameliyatı oldum şuan 2buçuk ay geçti. herşey çok güzel ve mutluyum gerçekten çok iyi güven verici bir doktor. burada yazılanları okuyunca iyi ki ona olmuşum diyorum... ama birşey merak ediyorum. kulaklarım hala sert(ilk günkü kadar olmasa da ) ve bükme durumunu geçtım kendım bıle bısey olur dıye korktuğum ıcın dokunamıyorum, gece üstüne yatamıyorum korkudan.:)) kuafore bıle gıdemıyorum bükülür diye. bu durum ne zaman biter yanı artık tamamen açılma durumu ortadan kalkar? lütfen olanlar bilgilendirebilirmi..
kızlar herkese geçmiş olsun ben de ameliyat olmayı düşünüyorum. pzt günü muayene olmaya karar verdim. randevu alırken "Plastik Ve Rekonstrüktif Cerrahi" ve "Plastik, Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi" diye iki bölüm açılıyor. bu ikisinin farkı var mı? estetik yazandan almayı düşündüm ben. Samsun' da İbrahim ORAK' tan randevu almayı düşünüyorum. Beni bilgilendirirseniz sevinirim.
Bu halim ameliyattan 1 gün sonraki halim bandajlar alındıktan sonra çekilmiştim şuan tek kulağımda hafif açılma var inşallah bundan fazla açılmaz dr'um biraz açılacağını söylemişti. Ben Dr Salih Emre Üregen'e oldum ameliyatımı bu gün 19. günüm süreç tam olarak ne zaman tamamlanıyor bilmiyorum ama bana 2. aydan sonra bir daha değişim olmayacağını söyledi Salih bey o sebeple sabırla bu süreyi bekliyorum.sanırım daha 2-3 günlük kulaklar, gerçekten iğrenç bi görüntüŞaka bi yana doktorun iyi iş çıkarmış gibi görünüyor gerçekten. Umarım istediğin gibi sonlanır son şeklini merakla bekliyorum.
Ayrıca hangi doktora ameliyat olmuştun sen onuda söylermisin?
Canımm çok geçmiş olsun çok üzüldüm bu duruma tek kulağında mı yoksa 2 kulağında damı açılma vardı ? ben ameliyat olalı 19 gün oldu ve tek kulağımda açılma var ve bu kulakla ilgili açıkçası aklıma takılan bir sorun var çünkü ameliyat sonra Salih bey yaptığımız işe çok güveniyoruz bunuda kulağımı çekerek gösterdi, gördüğünüz gibi dikişler çok sağlam demişti ve o kulağımda açılma var bunun etkisi olabilir mi düşüncesi aklımın bir köşesinde ? şuan çok fazla bir şey yok gerçi böyle kalsın razıyım ben ama fazlası olursa benim için kötü olur.dün salih beye görüşmeye gittim. ve orada 2 bayanla konuştum kulak ameliyatı olan.biri dah bir ay olmuş ve o çok memnundu ama zaten cidden güzel olmuştu ( benimkiler o kadar iyi değildi ) . diğeri ise 5 ay olmuş olalı ve ciddi bir açılma vardı hiç memnun değildi . benimkileri de gördü ve aynı benimde öyle başladı dedi. salih beyle görüşmemde de resimleri çekti ve ilk ameliyat olmadan önceki haline döndüğünü kabul etti. tekrar ameliyat şart dedi çok moralim bozuldu. daha 2 buçuk ay olduğu için mart ayına kadar bekleyip ikinci bir ameliyatı olman gerekiyor dedi. şuan klaklarımdan nefret ediyorum keşke hiç olmasaydım çektiğim acılara mı verdiğim paray mı yanayım bilmiyorum. berbat durumdayım .
kizlar ameliyatdan sonra sargi sariyorlar ya. onu bütün kafanizami takdilar? yani sargilan disari ciksam bakislari üzerime toplarmiyim?
kizlar ameliyatdan sonra sargi sariyorlar ya. onu bütün kafanizami takdilar? yani sargilan disari ciksam bakislari üzerime toplarmiyim?
merhaba ziinem bende sakarya danım ve bu aml. olanlardan 2 sene olacak nerdeyse ...aml yenikentte oldum..ilsun hanım ve eşinlede görüşmüştüm ..ben bantımı tuhafiyeden almıstım dr. gostermıstım hatta ..ok.lemıstı..aynı şehirdeyiz merak edersen kulişlerimi canlı canlıda görebilirsin..saglıklı günlerSevgili kızçelerim, benimle aynı dertten muzdarip arkadaşlarım :)
Dün itibariyle ameliyat tarihimi aldım. Doktorum çok mu çok sevimli, iç rahatlatıcı ve açıksözlü :) Sizler sayesinde cesaretini toplayan biri olarak yorumumu atayım dedim
Yalnız ufak bir problemim varDoktorumun anlaşmalı olduğu bir medikalci var sanırım. Ameliyat sonrası kullanmam gereken saç bandını ondan temin edersek 400 tl diyor. Bana fazla geldi :S Sizler nereden aldınız bu saç bantlarınızı ve ne kadardı?
Hepsinden önemlisi internet üzerinden bu bandı alan arkadaşlarım varsa bana yardımcı olurlarsa sevinirim. Çünkü hepimiz ülkenin farklı farklı yerlerindeyiz, internetten olursa ben de sizin memnun kaldıklarınızdan birini alırım :)
Ameliyat tarihi bile beni böylesine mutlu ediyorsa sonrasını düşünemiyorum :) Bu arada bijüterilerde küpe bakmak oldukça keyifli birşeymiş
selamlar.. doktoruna göre değişiyor ama genelde saç bantı ile çıkıyorsun diye biliyorum.
saç bantına sakın 400 tl vermeyin :) bana hastanede vermişlerdi bantı çıkarken, bayağı normal saç bantı, bi numarası yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?