merhaba bende ekim başında ali mezdeği beye kepçe kulak ameliyatı oldum şuan 2buçuk ay geçti. herşey çok güzel ve mutluyum gerçekten çok iyi güven verici bir doktor. burada yazılanları okuyunca iyi ki ona olmuşum diyorum... ama birşey merak ediyorum. kulaklarım hala sert(ilk günkü kadar olmasa da ) ve bükme durumunu geçtım kendım bıle bısey olur dıye korktuğum ıcın dokunamıyorum, gece üstüne yatamıyorum korkudan.:)) kuafore bıle gıdemıyorum bükülür diye. bu durum ne zaman biter yanı artık tamamen açılma durumu ortadan kalkar? lütfen olanlar bilgilendirebilirmi..
arkadaşlar merhaba.bugun sargılarım açıldı saç bandına geçtim ve kulağımı gördüm benim için hayal kırıklığı oldu şuan moralimde bozuk
kulağımın üst tarafı açık ortası yapışık bana saç bandı üst tarafı düzeltecek dedi kulağın şeklini alması 2 ay sürer dedi umarım öyle olur ama ben hiç umutlu degılım açık olan yerı saç bandı nasıl düzeltecek anlayamadım arkadaşlar sizce düzelirmi moralimi bozmak için erkenmi ne dersiniz yarın tam 1 hafta olcak ameliyat olalı.kulağım şuanda biraz şiş ve kıkırdak çok sert,serttende ziyade çok tuhaf kulagıma hafif dokununca çok tuhaf hissediyorum umarım pişman olmam,kulağınız çok kepçe değilse bence değmez ameliyat olmaya biraz erken konuşuyorum ama kıkırdağım öyle tuhafki bu kulak bidaha nasıl eski haline döncek diye endişelerdeyimkeşke şu takıntı yapmayı aşabilseydim herkesde karşı çıkmıştı ameliyat olmama offf offf :/
bence birsey söylemek icin cok erken. ben burun ameliyatimdan sonra 2 ay sonra cok kötü olmusdum pismanlik duygusu gelmisdim.doktorum bana demisdi 1-2 sene sürer burnunun oturmasi. galiba biz cok sabirisisiz. simdi yaklasik 2 sene oldu ve iki aylik burnumlan kiyaslarsam daglar gibi fark var. yani cabuk yorum yapma.2 -3 ay bekle ondan sonra yorum yaparsin. hem degisikligede alismak zor. bizim ameliyatdan önce beklentimiz cok.kulaka odaklandigimiz icin kusursuz olmasini bekliyoruz. 2 ay gecsin eski ve yeni halini foto cek yanyana koy bak bakalim fark varmi yokmu. öncesimi iyi sonrasimi :) moralini yüksek tut ltf.
Güzel yorumun için çok teşekür ederim arkadaşım umarım dediğin gibi üzülmek için erkendir fakat benim kulagımın üst kısmı resmen açık saç bandı orayı düzeltecek dedi doktor ama bana hiç olası gelmiyo açıkcası açık olan kısım nasıl düzelebilirki neyse 2 ay sabredecez artık kendi düşen ağlamaz :) birde bana doktor saç bandını sadece üst kısma taktırdı kulağımın yarısının az bişey üstüne boyle takıncada ağrı yapıyo çok olmasada rahatsız edici bir ağrı siz nasıl takmıştınız arkadaşlar saç bandını ??
canim bana biraz detayli anlatman mümkünmüdür? simdi ameliyatdan sonra hemen bütün kafana bandaj sariyorlar. onu 3-4 gün sonra cikardikdan sonra normal sac bandi takiliyor. o nasil birsey oluyor? yani onunlan disarda gezince milet ameliyat oldugunu anliomu? ve hergün 24 saat takmak zprundamisin? ben almanyadan gelecem ve tabiki istanbulda gezmek resim cekmekde istioyrum. burda arkadaslarim kulak ameliyati olacagimi bilmiyor. resim ceksem band belli olurmu?
merhaba arkadaslar bugun 3 ay 1 gun oldu ameliyat olalı cok güzel oldu kulaklarım tam istedigim gibi oldu anlattıgım gıbı yaptılar
Doktorum Ali Mezdegi'ye ameliyat oldum 3 bın tl fıyat soledıler o kadar para veremıycegımı soledım 2bın tl param var ve su anda arastırma aşamasındayım 2bın tl yaparsanız amelıyat olabılırım dedım 15 dk sonra dönüs yaptılar 2 bın tl ye anlastık ve amelıyat oldum acılma yok burada pek ismini görmedım ama ali mezdegi ye giden baya kısı gordum 5 6 kısı sıra beklıyor du resmenfotograf atmak ıstıyorum ama 25 yorum gerekıyormus kesinlikle ali mezdegi öneririm hıc korkunuz olmasın
merhaba :) 5 bın tl cok cok cok fazla bence 5 bın tl ye yaptırma ama durumum cok cok ıyı dersen yaptır ozman cunku cok ıyı doktor gercekten ne yaptıgını bılıyor ve guven verıyor ve kontrole bır kere gıttm ondan sonra bırdaha gorusmedık memnunum yanı su anda kulaklarımdanslm öncelikle geçmiş olsun, istediğin kulaklara kavuşmana gerçekten çok sevindim. Bende Ali Mezdeği'ni aradığımda bana 5 bin tl fiyat söylemişti. Tabi telefondan fiyat almıştım ben, senin yüzyüze konuşma fırsatın olmuş. Şimdi seni görünce bende gitsem mi diye demeden edemiyorum.İnşallah fiyat konusunda anlaşabiliriz :)
eskişehirde kepçe kulak ameliyatı olmak istiyorum olanlar varmı ya cok acil azor durumdayım yardım edin lütfennerde oldunuz yada ücret konusunda devlet hastanesinde olanlar varmı .s[/QUOTE
üniversite hastesinde psigolog raporu istiyorlar ücretsiz olması için onuda vermiyorlar ama devlet hastenesinde ücretlimi bende merak ediorum.. ??
iyi güler bende ali mezdeği beye ameliyat olmak istiyorum burdaki yorumları ve videolarına bakılırsa gerçekten çok tecrübeli bir doktor eğer ne kadara olduğunu ve kç gün içinde tekrar muayeneye gittiğini yazarsan sevinirim :)
Benim sol kulağımın arkasında siyah bir kuruluk var hala ve koparmak istemiyorum , doktora sordum o bir şey yapma geçer dedi ama saçımı bağladığımda fark ediliyor .Bunun gibi bir sorunu olan oldu mu acaba krem falan işe yarar mı ki :)
canim bana biraz detayli anlatman mümkünmüdür? simdi ameliyatdan sonra hemen bütün kafana bandaj sariyorlar. onu 3-4 gün sonra cikardikdan sonra normal sac bandi takiliyor. o nasil birsey oluyor? yani onunlan disarda gezince milet ameliyat oldugunu anliomu? ve hergün 24 saat takmak zprundamisin? ben almanyadan gelecem ve tabiki istanbulda gezmek resim cekmekde istioyrum. burda arkadaslarim kulak ameliyati olacagimi bilmiyor. resim ceksem band belli olurmu?
bu bandaj olayı doktoruna göre değişiyor sanırım. ben saç bantıyla çıktım örneğin, hiçbir şey belli olmuyor zaten, çıkışta gezdim dolaştım, evde babam bilmiyordu mesela ama anlamadı :) çok sıkıntılı bir operasyon değil, çok korkmamak lazımmış aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?