Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

iyi güler bende ali mezdeği beye ameliyat olmak istiyorum burdaki yorumları ve videolarına bakılırsa gerçekten çok tecrübeli bir doktor eğer ne kadara olduğunu ve kç gün içinde tekrar muayeneye gittiğini yazarsan sevinirim :)

bende ameliyat olmak istiyorum doktorun iyi olup olmadığını bilmiyorum ondan korkuyorum bu neyi değiştirir sizce napmalıyım doktor hakkında nerden bilgi alabilirim ??

arkadaşlar merhaba.bugun sargılarım açıldı saç bandına geçtim ve kulağımı gördüm benim için hayal kırıklığı oldu şuan moralimde bozuk
kulağımın üst tarafı açık ortası yapışık bana saç bandı üst tarafı düzeltecek dedi kulağın şeklini alması 2 ay sürer dedi umarım öyle olur ama ben hiç umutlu degılım açık olan yerı saç bandı nasıl düzeltecek anlayamadım arkadaşlar sizce düzelirmi moralimi bozmak için erkenmi ne dersiniz yarın tam 1 hafta olcak ameliyat olalı.kulağım şuanda biraz şiş ve kıkırdak çok sert,serttende ziyade çok tuhaf kulagıma hafif dokununca çok tuhaf hissediyorum umarım pişman olmam,kulağınız çok kepçe değilse bence değmez ameliyat olmaya biraz erken konuşuyorum ama kıkırdağım öyle tuhafki bu kulak bidaha nasıl eski haline döncek diye endişelerdeyim keşke şu takıntı yapmayı aşabilseydim herkesde karşı çıkmıştı ameliyat olmama offf offf :/

bence birsey söylemek icin cok erken. ben burun ameliyatimdan sonra 2 ay sonra cok kötü olmusdum pismanlik duygusu gelmisdim.doktorum bana demisdi 1-2 sene sürer burnunun oturmasi. galiba biz cok sabirisisiz. simdi yaklasik 2 sene oldu ve iki aylik burnumlan kiyaslarsam daglar gibi fark var. yani cabuk yorum yapma.2 -3 ay bekle ondan sonra yorum yaparsin. hem degisikligede alismak zor. bizim ameliyatdan önce beklentimiz cok.kulaka odaklandigimiz icin kusursuz olmasini bekliyoruz. 2 ay gecsin eski ve yeni halini foto cek yanyana koy bak bakalim fark varmi yokmu. öncesimi iyi sonrasimi :) moralini yüksek tut ltf.

merhaba arkadaslar bugun 3 ay 1 gun oldu ameliyat olalı cok güzel oldu kulaklarım tam istedigim gibi oldu anlattıgım gıbı yaptılar
Doktorum Ali Mezdegi'ye ameliyat oldum 3 bın tl fıyat soledıler o kadar para veremıycegımı soledım 2bın tl param var ve su anda arastırma aşamasındayım 2bın tl yaparsanız amelıyat olabılırım dedım 15 dk sonra dönüs yaptılar 2 bın tl ye anlastık ve amelıyat oldum acılma yok burada pek ismini görmedım ama ali mezdegi ye giden baya kısı gordum 5 6 kısı sıra beklıyor du resmen fotograf atmak ıstıyorum ama 25 yorum gerekıyormus kesinlikle ali mezdegi öneririm hıc korkunuz olmasın

Güzel yorumun için çok teşekür ederim arkadaşım umarım dediğin gibi üzülmek için erkendir fakat benim kulagımın üst kısmı resmen açık saç bandı orayı düzeltecek dedi doktor ama bana hiç olası gelmiyo açıkcası açık olan kısım nasıl düzelebilirki neyse 2 ay sabredecez artık kendi düşen ağlamaz :) birde bana doktor saç bandını sadece üst kısma taktırdı kulağımın yarısının az bişey üstüne boyle takıncada ağrı yapıyo çok olmasada rahatsız edici bir ağrı siz nasıl takmıştınız arkadaşlar saç bandını ??

canim bana biraz detayli anlatman mümkünmüdür? simdi ameliyatdan sonra hemen bütün kafana bandaj sariyorlar. onu 3-4 gün sonra cikardikdan sonra normal sac bandi takiliyor. o nasil birsey oluyor? yani onunlan disarda gezince milet ameliyat oldugunu anliomu? ve hergün 24 saat takmak zprundamisin? ben almanyadan gelecem ve tabiki istanbulda gezmek resim cekmekde istioyrum. burda arkadaslarim kulak ameliyati olacagimi bilmiyor. resim ceksem band belli olurmu?

saç bandı sadece kulaklarını kapatan küçük bişe saçlarınla gizlersin çok belli olmaz saçın için takıyosun zannederler sargı çok büyük onu gizleme şansın yok saç bandını doktor bana hep takmamı söyledi arada bir 15 dk çıkart dedi ama ben çıkarınca sanki kulaklarım açılıyo gibi hissediyorum hemen geri takıyorum yara felan olur diyenler var çok takarsak ama umarım olmaz yarın dikişlerimi aldırmaya gidicem bana geliyoki dikişleri aldığı gibi kulak eski haline gelcek çok gergin şuanda yarın akşam durumumu bir kez daha yazarım.

slm öncelikle geçmiş olsun, istediğin kulaklara kavuşmana gerçekten çok sevindim. Bende Ali Mezdeği'ni aradığımda bana 5 bin tl fiyat söylemişti. Tabi telefondan fiyat almıştım ben, senin yüzyüze konuşma fırsatın olmuş. Şimdi seni görünce bende gitsem mi diye demeden edemiyorum.İnşallah fiyat konusunda anlaşabiliriz :)

merhaba :) 5 bın tl cok cok cok fazla bence 5 bın tl ye yaptırma ama durumum cok cok ıyı dersen yaptır ozman cunku cok ıyı doktor gercekten ne yaptıgını bılıyor ve guven verıyor ve kontrole bır kere gıttm ondan sonra bırdaha gorusmedık memnunum yanı su anda kulaklarımdan

arkadaşlar pazartesi dikişlerim alınıcak merak ettiğim dikişler alınınca hiç açılma oluyomu eğer 1 mm bile açılırsa benım ıcın sorun olur suandada pek guzel durmuyo ama buna razıyım bide can acıtıyomu dikişlerin alınması

Benim sol kulağımın arkasında siyah bir kuruluk var hala ve koparmak istemiyorum , doktora sordum o bir şey yapma geçer dedi ama saçımı bağladığımda fark ediliyor .Bunun gibi bir sorunu olan oldu mu acaba krem falan işe yarar mı ki :)

eskişehirde kepçe kulak ameliyatı olmak istiyorum olanlar varmı ya cok acil azor durumdayım yardım edin lütfen nerde oldunuz yada ücret konusunda devlet hastanesinde olanlar varmı .s

Son düzenleme:

eskişehirde mi oldunuz sizde bende olmak isityorum ama maddi durum kötü oldugundan doktora gidip danısamıyorum eskisehirde olan varsa yani devlet hastanesi yada yunus emre devlette bu ameliyat yapılıyor mu ücret ne kadar bilen varmı ?

yok bende daha olmadım ameliyat devlet hastanesine sordum 6 ay önce ücretsizmiş artık ücretliymiş bende malesef ücreti karşılayamam.

şunu soylıyım ben ıstanbul dısında oturuyorum ve gıtmeden aradım randevu aldım gunubırlık gelıceğımı soyledım iple olmak ıstedğımı vs.. oda muayene edıp oyle karar veerebıleceğini soyledı daha sonra gıttım gorustuk ve kesi yöntemı ıle daha uygun olduğunu soyledı. fiyat 2 buçuktu sanırım ama ben 2 bin lıram olduğumu soyleyınce anlaştık. yani o kadar iyi ve anlayışlı bi doktor ki eminim yardımcı olacaktır. iyi ki ona gitmişim hiç bı acı hıssetmedım ve 2 gun sonra bandajının açılması gerekıyo ama ben ıstanbul dısında olduğum ıcın bana dedıkı sen orada bı hastaneye gıt benı ara ben ordan doktora, hemsıreye tarıf edıcem ve aradım cep telefonundan konustu ve zaten sadece bandajı cıkarıp bı pansuman yapılıyo korkulacak bırsey yok o kadar rahatlıyorsunuz kı cunku tek acım o 2 gun bandajımın basımı cok sıkmasıydı . o gunden sonra ne acı hıssettım ne bişey şuan çok mutluyum. kesınlıkle ımkanın cvarsa ali beye ol derim.

Bndede varlr 6 ay oldu bn duş tan ciktikca yoluyom kabuk onlr hic acimiyo:)) annmde yoluyrm die kizio

bu bandaj olayı doktoruna göre değişiyor sanırım. ben saç bantıyla çıktım örneğin, hiçbir şey belli olmuyor zaten, çıkışta gezdim dolaştım, evde babam bilmiyordu mesela ama anlamadı :) çok sıkıntılı bir operasyon değil, çok korkmamak lazımmış aslında.

cnm insallah bendede sadece bat olur. eskilerde bütün kafani bandliyorlardi igrennnnnnc. bende almanyadan geldigim icin her günü degerlendirmek istiyorum ama bütün kafama sargi yaparlarsa gezemem :) utanirim.

birsey sorabilirmiyim. ameliyatdan sonra bandajlar acildikdan sonra dus alinabiliyor. ben saclarimi kuaförde yikasam olurmu sence? korkdugum birsey var oda sandalyeye oturuyorsun ya kafani arkaya tayiyorsun kulaklarima zarar gelir diye korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…