Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

arkadaşlar ben haziran 25te ameliyat oldum. şimdi kıkırdağımı falan deldiremem ama tragus diye piercing çesidi var sizce yaptırsam bir şey olur mu hani kulakla yanak arasında kıkırdak gibi çıkıntı olan yer googledan bakabilirsiniz lütfen cevap verir misiniz (((((

merhaba elif bende dün ameliyat oldum,ilkgecem çok kötüydü ağrıdan uyuyamadım hiç sırt üstü bile yatamadım şuanda sızı var ne zaman diner ağrılarım ((

Aynı durumdayız ozaman canim,benim de biri daha kepceydi :)

merhaba dün ameliyat oldum fakat ilk gecem çok kötüydü dün hiç uyuyamadım ne kadar daha ağrılarım devam eder (( arada kanama oluyor kulağımda çok korkuyorum daha şekli nasıl oldu derdine bile giremedim ağrılarımdan konuşasım bile gelmiyorr

tamam bilgi vermeni bekliyorum çok teşekkür ederim inşallah istediğin gibi olur

merhaba bende dün oldum ameliyat dün gece hiç uyuyamadım sırt üstü bile yatamadım kafamdaki sargı çok rahatsız etti,bugün bandaj taktılar ama sanki sırt üstü yatınca dikişler atıcakmış hissi oluyor böyle seninde oldumu ? birde ağrılar ne zaman geçer ( yani ne zaman uyuyabilirim? tek kulağımın biiri kanama yaptı bugün korktum ondanda doktor arada kanama olabilir dedi ama yinede korktum, kaç gün daha ağrım olur yatabilmemde ne zaman sıkıntı biter ???:18:

Öncelikle geçmiş olsun arkadaşım.Benim 22.günüm ameliyat olalı.bu ağrıların gayet normal,ilk günler uyuyamaman da normal merak etme herkesin başına gelen şeyler zamanla geçiyor.benim sadece arada sızlamaları kaldı ağrı olarak,sırt üstü yatabiliyorum tabi sadece.şekil açısından da ilk başta gayet yapışıktı hafif açıldı suan fazla bi sıkıntım yok Allah'a şükür.

çok teşekkür ederim sağol.peki kanama normalmi yastığıma kan bulaşmış kanıyor arada bir kulağım çok korkuyorum daha şekli nasıl oldu onunla bile ilgilenemedim ağrılarımı ve kanamayı düşünmekten sırt üstü yatıncada sanki dikiş atıcaknış gebi geriliyormuş gibi geliyor.ne kadar zaman sonra bunlar geçicek ( çok zor...

buarada sırt üstü yatmak çok zor ne zaman yatabilceksin acaba birde alışılıyormu yat yatma hissi geçiyormu? akşam oluyor diye korkuyorum resmen yatasım gelmiyor :18:

ben de kanama olmamıştı başka bir arkadaşta olmuştu benimle ameliyat olan.hoca normal demişti ama yine de doktora görünmende fayda var.bende de hala gerilme hissi var da ilk zamankine göre daha az tabiki.

buarada sırt üstü yatmak çok zor ne zaman yatabilceksin acaba birde alışılıyormu yat yatma hissi geçiyormu? akşam oluyor diye korkuyorum resmen yatasım gelmiyor :18:

vlla ben hala yanlara yatamıyorum sırt üstü yatıyorum ama alıştım ben artık.bu biraz da kişiye bağlı tabi ben sandalyede bile saatlerce uyuyabilen biri olduğum için sıkıntı çıkmıyor. korkma ilk günleri atlat gerisi geliyor umarım şekil açısından da memnun kalırsın.

ben de kanama olmamıştı başka bir arkadaşta olmuştu benimle ameliyat olan.hoca normal demişti ama yine de doktora görünmende fayda var.bende de hala gerilme hissi var da ilk zamankine göre daha az tabiki.

basınç yaptılar bugün kulağıma kanama dursun diye çok canım acıdı delircektim ağrıdan sızıdan biran önce zaman geçsin istiyrum zor geçiyor günler daha 2.günü doldurdum ne zaman rahatlarım ?gerilme hissi sanki dikiş atıcakmış gibi demi ? o beni uyutmuyor işte kanama olcak diye de korkuyorum

inşallah... şuan ağrılardan falan şekline bakmadım bile bu kadar acı çekiyoruz inşallah hepimizin istediği gibi olur... kaç gün geçince rahatlarım uykusuzluktan gözlerimin altı mosmor oldu (

inşallah... şuan ağrılardan falan şekline bakmadım bile bu kadar acı çekiyoruz inşallah hepimizin istediği gibi olur... kaç gün geçince rahatlarım uykusuzluktan gözlerimin altı mosmor oldu (

vlla benim bandaj çıkınca rahatlamıştım.ondan sonra sadece saç bandı kullandım geceleri yani 3.günden sonra.tabi ben de uyurken zorluk çektim ağrı olmadı değil de tabi sabredeceksin zamanla alışıyorsun merak etme.

arkadaşlar burun ameliyatı olanlar öncesi sonrası fotoğraflarını paylaşıyolar forumda kepçe kulak ameliyatı olanlarda kulağının öncesi sonrasını paylaşsın lütfennnnn

arkadaslar hepinizi ameliyat olup kurtulmussunuz banada bi yardım eedin lütfen bende olmak istiyorum hangi hastanede oldunuz hangi sehirde oldunuz bi yardım edin devlet hastanesinde olanlar varmı ne kadara oldular eskişehirde yasıyorum eskişehirde yasayan ve ameliyat olan varsa acil yazsın s.

ben eskişehirde olmadım ama fakülteye bi sorun gidin görüşün her şehirde faklı olabiliyor anladığım kadarıyla devlet hastanesinede öyle gidin konuşun fiyatlar değişiyor çünkü.

benim 8 ay oldu açılma olmuyo bir iki milimlik açılma onlr belli belirsiz. Üstüne rahat yatiyrm elimden geldigince kivirmiyorum ama kivrildigida oldu fakat acilmadi.

merhaba bende olalı 6 gün oldu ilk gece hiç uyuyamadım 3-4 gün zor oldu baya şimdi sırt üstü biraz arada uyansamda uyuyabiliyorum.iğnelerim var her gün onlar ağrı olduğunda hafifletiyor iyiki.birde hergün pansuman yapıyoruz ne kadar daha yapmaya devam etcem sizin oldumu pansumanınız? birde yan ne zman yatmaya başlarım? sırt üstü uyumak çok zor geliyor buarada çok yapışık kulaklarım öncen bakınca görünmüyor o kadar o düzelirmi biraz açılırmı önden baktığımda biraz görmeliyim böyle kulaksız gibi (

kulakta açılma durumu nasıl benim şuan önden bakınca görünümyor kulaklarım böylede hiç hoş durmuyor açılırmı biraz açılmalı ( önden baktığımda görebilir hale gelirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…