fatma nerde oluyorsun ve ne kadara olucaksın yazarmısın .s
çok teşekürler evet kurtuldum sayılır dediğim gibi darbe almadıkça hiçbir rahatsızlığı yok böyle bir dertten kurtulmanın mutluluğu tarif edilemez (tamamen kurtulduğumu düşünmesem bile) :)) darısı sizlerin başına inşallah istediğiniz gibi olur herşey.Bu sertlik ne zaman geçer kestiremiyorum biraz sertçe dokunununca rahatsız ediyodu şimdi o geçti ama kıvrılabilir duruma sanırım 5-6 ay sonra gelicek doktorum öyle söylemişti iyileşme hızıda zaten onu gösteriyor sertliğin dışında iyileşme hızı çok iyiydi :)
Aynı durumdayız ozaman canim,benim de biri daha kepceydi :)
tamam bilgi vermeni bekliyorum çok teşekkür ederim inşallah istediğin gibi olur
merhaba bende dün oldum ameliyat dün gece hiç uyuyamadım sırt üstü bile yatamadım kafamdaki sargı çok rahatsız etti,bugün bandaj taktılar ama sanki sırt üstü yatınca dikişler atıcakmış hissi oluyor böyle seninde oldumu ? birde ağrılar ne zaman geçer( yani ne zaman uyuyabilirim? tek kulağımın biiri kanama yaptı bugün korktum ondanda doktor arada kanama olabilir dedi ama yinede korktum, kaç gün daha ağrım olur yatabilmemde ne zaman sıkıntı biter ???:18:
Öncelikle geçmiş olsun arkadaşım.Benim 22.günüm ameliyat olalı.bu ağrıların gayet normal,ilk günler uyuyamaman da normal merak etme herkesin başına gelen şeyler zamanla geçiyor.benim sadece arada sızlamaları kaldı ağrı olarak,sırt üstü yatabiliyorum tabi sadece.şekil açısından da ilk başta gayet yapışıktı hafif açıldı suan fazla bi sıkıntım yok Allah'a şükür.
Öncelikle geçmiş olsun arkadaşım.Benim 22.günüm ameliyat olalı.bu ağrıların gayet normal,ilk günler uyuyamaman da normal merak etme herkesin başına gelen şeyler zamanla geçiyor.benim sadece arada sızlamaları kaldı ağrı olarak,sırt üstü yatabiliyorum tabi sadece.şekil açısından da ilk başta gayet yapışıktı hafif açıldı suan fazla bi sıkıntım yok Allah'a şükür.
çok teşekkür ederim sağol.peki kanama normalmi yastığıma kan bulaşmış kanıyor arada bir kulağım çok korkuyorum daha şekli nasıl oldu onunla bile ilgilenemedim ağrılarımı ve kanamayı düşünmekten sırt üstü yatıncada sanki dikiş atıcaknış gebi geriliyormuş gibi geliyor.ne kadar zaman sonra bunlar geçicek( çok zor...
buarada sırt üstü yatmak çok zor ne zaman yatabilceksin acaba birde alışılıyormu yat yatma hissi geçiyormu? akşam oluyor diye korkuyorum resmen yatasım gelmiyor:18:
ben de kanama olmamıştı başka bir arkadaşta olmuştu benimle ameliyat olan.hoca normal demişti ama yine de doktora görünmende fayda var.bende de hala gerilme hissi var da ilk zamankine göre daha az tabiki.
vlla ben hala yanlara yatamıyorum sırt üstü yatıyorum ama alıştım ben artık.bu biraz da kişiye bağlı tabi ben sandalyede bile saatlerce uyuyabilen biri olduğum için sıkıntı çıkmıyor.korkma ilk günleri atlat gerisi geliyor umarım şekil açısından da memnun kalırsın.
inşallah... şuan ağrılardan falan şekline bakmadım bile bu kadar acı çekiyoruz inşallah hepimizin istediği gibi olur... kaç gün geçince rahatlarım uykusuzluktan gözlerimin altı mosmor oldu(
vlla benim bandaj çıkınca rahatlamıştım.ondan sonra sadece saç bandı kullandım geceleri yani 3.günden sonra.tabi ben de uyurken zorluk çektim ağrı olmadı değil de tabi sabredeceksin zamanla alışıyorsun merak etme.[/QUilk
ilk sargılarını 12 saat sonra çıkardılar o çok kötüydü zaten saç bandajı taktılar ama kanama oldu dün geri büyük sargı yaptılar ondan şuan yine büyük sargılıyım ama kanamasında bunada razıyım kanı görünce korkuyorum.sen 3.günden sonra saç bandajını sadece gecelerimi taktın yani ?? benim doktorum 1 ay gece gündüz ,1 ay doluncada gceleri 15 gün daha tak dedi :S
arkadaslar hepinizi ameliyat olup kurtulmussunuz banada bi yardım eedin lütfen bende olmak istiyorum hangi hastanede oldunuz hangi sehirde oldunuz bi yardım edin devlet hastanesinde olanlar varmı ne kadara oldular eskişehirde yasıyorum eskişehirde yasayan ve ameliyat olan varsa acil yazsın s.
benim 8 ay oldu açılma olmuyo bir iki milimlik açılma onlr belli belirsiz. Üstüne rahat yatiyrm elimden geldigince kivirmiyorum ama kivrildigida oldu fakat acilmadi.
benimde aynı şekilde sol kulağım biraz kepçe sağ kulağımsa bayağı yapışıktı,şuansa sol hala sağa göre açık eski halinden daha iyi ama tam istediğim gibi değil açıkçası yinede ben memnunum ameliyat oldugum için şuan çok fazla kafama takmam herhalde 2 aydan fazla oldu ameliyat olalı 1 aydır gündüzleri saç bandı takmıyorum herhalde bundan sonra açılma olmaz diye düşünüyorum herhangi bir kaza vb ekstrem durum olmassa.kötü yanlarıysa iyileşme süresi biraz uzun tek kulak oldugu için çok sorun olmasada tamamen eski haline 6 ay civarında geliyomuş bnm gibi sabırsız biri için çok uzun bir süre ama gülü seven dikenine katlanır ve bence sonuç güzel olursa fazlasıyla değer bu zahmete ilk 1 aydan sonra darbe almadıkça rahatsız etmiyo tabi üzerinede yatamıyosun ben hala yatmıyorum bişey olur diye yatınca acımıyo ama yinede korkuyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?