Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

Bugün 4. gün ağrılar yok denecek az bandajı sadece geceleri takıyorum.

canım geçmiş olsun. bende ameliyat oldum. 10. günüm. doktor bandajı sabah akşam tak dedi pazartsi bi daha gidicem kontrol için. senin durumun nasıl. benim de sağ kulağın ucu hafif açık gibi kulağın şeklinden dolayı. çünkü normalde benm sağ kulak daha açıktı. senin nasıl şimdi

canım benimki de aynı fakat ben hep bandajlıyım. normal saç bandajı. bi de benim çok şişlik olmuştu.

ben de hafif ağrılar var,sağa sola bakınca ani hareketler yapınca sızlıyor.ben bandajı sadece geceleri takıyorum doktorum öyle söyledi ama tabi ki kıvrılmamasına dikkat etmek şartıyla.benim de senle aynı durum sağ kulak daha açıktı ve şimdi sola göre daha şiş.sol kulak şişlik bakımından daha iyi ama önden bakıldığında hiç gözükmüyor inşallah yeteri kadar açılır ikisi de.

inşallah canım. benim de ağrıyor bazen. bende bandajı hep takıyorum korkuyorum açılır diye. doktor hep tak dedi zaten. saç yapıştı resmen.

inşallah canım. benim de ağrıyor bazen. bende bandajı hep takıyorum korkuyorum açılır diye. doktor hep tak dedi zaten. saç yapıştı resmen.
her doktorun stili farklı o yüzden sölediğinde uy bence de.benimki sadece geceleri tak dedi kıvrılmaya karşı koruma amaçlı.

çok geçmiş olsun sen iyice kurtuldun ütünede yatmaya başlamışsın ne güzel :) benim en büyük korkumda o bahsetmiştim sana daha önce :) kulak sertliğin ne zaman geçeki acaba ?

çok teşekürler evet kurtuldum sayılır dediğim gibi darbe almadıkça hiçbir rahatsızlığı yok böyle bir dertten kurtulmanın mutluluğu tarif edilemez (tamamen kurtulduğumu düşünmesem bile) :)) darısı sizlerin başına inşallah istediğiniz gibi olur herşey.Bu sertlik ne zaman geçer kestiremiyorum biraz sertçe dokunununca rahatsız ediyodu şimdi o geçti ama kıvrılabilir duruma sanırım 5-6 ay sonra gelicek doktorum öyle söylemişti iyileşme hızıda zaten onu gösteriyor sertliğin dışında iyileşme hızı çok iyiydi :)

Bugün 6. günüm.Arada hafif kasıntılar oluyor.Sadece geceleri saç bandı takıyorum ve hemen hemen her gün duş alıyorum.Açılmada yok gibi umarım olur çünkü yapısık hala:)
sonrada açılma oluyor birazda o yüzden sordum umarım sen de olmaz.söyledin mi bilmiyorum ama nerde oldun?

sonrada açılma oluyor birazda o yüzden sordum umarım sen de olmaz.söyledin mi bilmiyorum ama nerde oldun?

ben ali mezdeği'de ameliyat oldum baya araştırmıştım ben de suana kadar memnunum.açılma biraz olması taraftarıyım yoksa suan karsıdan bakınca kulaksız gibiyim nerdeyse:),sen oldun mu olacak mısın?

Benimde ameliyatin 5. günü bugun baktim baya morluk var ne zamana gecer acaba bir fikrin var mi? Bir de dokununca kulaga hissiyat az oluyor yani uyusuk gibi hissediyorum biraz bu normal mi ki sende veya baskasinda oldu mu bu canim ?

ben ali mezdeği'de ameliyat oldum baya araştırmıştım ben de suana kadar memnunum.açılma biraz olması taraftarıyım yoksa suan karsıdan bakınca kulaksız gibiyim nerdeyse:),sen oldun mu olacak mısın?

Dört buçuk ay oldu.Normalde ödemlerden indiği için biraz açılma oluyor normale dönüyor yani o haliyle kalmaz :) ama istisnalar da var tabi.Yaş kaç bu arada?

Benimde ameliyatin 5. günü bugun baktim baya morluk var ne zamana gecer acaba bir fikrin var mi? Bir de dokununca kulaga hissiyat az oluyor yani uyusuk gibi hissediyorum biraz bu normal mi ki sende veya baskasinda oldu mu bu canim ?

Morluklar geçecek,ohissizlikte normal sonradan sonradan daha çok hissetmeye başlayacaksın kan pek gitmiyor sanırım oraya şuanda ondan olsa gerek.2 haftadan sonra şekil almaya başlıyor daha anlaşılır oluyor :)

acaba acil bende olmak istiyorum arkadaslar ya eskişehirde olan varmı fiyat konusunda olanlar söylerse cok iyi olur ya baska sehirde filan olan varsada söyleyin lütfen büccem en fazla 1000 tl lütfen olanlar ne kadara oldu yazabilir mi acil bıktım bu halde dolasmaktan insanların yüzüme bakısından

Başkalarını düşünme kendi içine sinmiyorsa ol tabi.Eskişehir de mi yaşıyorsun?Devlet hastaneleri de yapıyor.

Son düzenleme:
eskişehirde yasıyorum ama hangi devlet hastanesi yapıyor veya yapmıyor bilmiyorum iste sizden yardım istemeye geldim bende cok olmak istiyorum bunu acaba bu konuda yardım edermisiniz cok ihtiyacım var gercekten bu ameliyatıda calısıp o parayla olcam kimsenin parasıyla degil ailemin parasıyla degil kendi emegımın karsılıgıyla olcam o yüzden en fazla 1000 tl para verebilirim cokta olmalk istiyorum uzun sacla dolasmaktan bıktım

Son düzenleme:

Orayı pek bilmediğim için kesin bir şey söyleyemem ama plastik bölümüne muayene olman gerek önce ona göre tarh veriyorlar genelde biraz daha büyük hastaneler.özelde daha fazla tutar.

eskisehirde sadece 2 tane devlet hastanesi var gerisi hepsi özel artık zaten özele sordum 1500 tl diyor o kadar para cok zor 2 ay calısmama gerek bunun için yinede gidicem devlet hastanesine randevu olcam inş iyi olur yapıyorlardır hiç yok mu eskisehirde olan bu sayfada

Devletler iyi yapar merak etme

Dört buçuk ay oldu.Normalde ödemlerden indiği için biraz açılma oluyor normale dönüyor yani o haliyle kalmaz :) ama istisnalar da var tabi.Yaş kaç bu arada?

benim sağ kulak biraz gözüküyor da sol hiç gözükmüyor nerdeyse seninki de mi böyle yapışıktı ilk başta?yaş 23 bnm bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…