Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

kepçe olmaktan kurtulmuşsun açılmasını ne yapıcaksın önemli olan yüzün gözükmesi zaten öyle daha güzel zaten ip zamanla gevşer herkez acılıyo yazmıs merak etme

ben belki resim koyarim :) haftasonu gelsin koymaya calisacagim. bendeki fark cok sasirtici :) bir kulagim cok kepceydi digeri az. simdi cok memnunum.

Arkadaşlar merhaba bugün benim 32.günüm ameliyat olalı.başlarda benim de çok yapışıktı önden bakınca kulaksız gibiydim resmen ama şuan hafif açıldı şuan çok memnunum şükür.fatmahatice sormuşsun açılma olacak mı diye olacak arkadaşım merak etme sıkıntı yapma ben de çok korkmuştum ilk başlarda cidden kulaksız gözükmekte hoş değil :).ben ali mezdeğide oldum arkadaşlar kendisini tavsiye ederim hem insani hem de cerrahi açıdan bana göre çok iyi bir doktor tabi yine de sizin tercihiniz tabi ki.benim doktorum saç bandını sadece geceleri tak dedi 2 hafta boyunca ama ben şuan da hala bazen takıyorum çünkü yastığa dokununca hafif sızlama oluyor.şekil açısından da sağ kulak çok hafif biraz daha açık oldu, açık derken de yanlış anlamayın kepçelik anlamında değil sola göre çok az açık ama umrumda değil kepçe değilim sonuçta zaten sağ biraz daha açıktı ilk başta da.size de tavsiyem ister dinlersiniz ister dinlemezsiniz tabi sizin bileceğiniz iş ameliyat zor olmasa da eğer dalga geçilecek seviyedeyse durumunuz ameliyatı olun tabi dediğim gibi sizin bileceğiniz iş.
sorunuz olursa zaman buldukça memnuniyetle cevaplarım arkadaşlar.

öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim malesef arkadaşlar iyileştikten sonra artık ilgilenmiyorlar yardımlaşma bitiyor.benim de bugün 10. günüm gece gündüz hep takılı bandaj 1 ay öyle olcak 1 aydan sonrada sadece geceleri 15 gün daha takıcakmışım.bandaja alıştım o sıkıntı değil ama bazı geceler sırt üstü bile hala uyuyamıyorum yanma oluyor sanki rüzgar çarparda kulak yanar ya onun gibi.biraz açılıcak olmasına sevindim çünkü kulaksız gibi görünmekte hoş bir görüntü değil :) benimde sağ kulak daha açıktı sola göre bakalım benim nasıl olucak :) birde kulak üstüne yatabilmeye başladın mı? yan yatıp uyumayı çok özledim gün sayıyorum zaman geçsin diye artık :)

ben de hala yan yatmıyorum biraz korkuyorum açıkçası bir şey olur die birazda hassaslık var tabi.

kulakta açılma durumu nasıl benim şuan önden bakınca görünümyor kulaklarım böylede hiç hoş durmuyor açılırmı biraz açılmalı ( önden baktığımda görebilir hale gelirmiyim

benim kulağım zaten çok yapışık değildi hatta üst kısım daha yapışık olmalıydı ilk gördüğüm andaki açıklıkla şimdiki hala aynı ama dediğim gibi çok yapışık olmamıştı zaten bana sorarsan şişlikler geçip kulak normal görüntüsüne kavuştukça herşey normale döner.

peki sen artık üstüne yatabiliyormusun acıyormu yatınca ? yanılmıyorsam sen ameliyat olalı 2 ayı geçti demi?

peki artık üstüne yatabiliyor musunuz, kulağınızın? yan yatmayı çok özledim şimdiden daha benim 13 gün oldu bugün

yani yatabiliyorum ama kafami kaldirdikdan sonra kulaklarim sizliyor. yatmamayi tercih ediyorum ama uyku döndügümde fln sorun olmuyor dedigim gibi. kulak üstü yaninca sorun yok ama sonra kafami yastikdan kaldirinca kulagim sizliyor. galiba daha cok erken. kulak nezaman tam oturur biliyormusun? yani burunda 2 sene sürüyor. 2 sene snra burun tam oturuyor. kulakda nekadar bilemiyorum. tamince 6 ay diye düsünüyorum.

çok teşekkür ederim ben hiç heveslenmeyim o zaman :S yatarken çok yan dönesim geliyor zorlanıyorum yatamamaktan,benim daha çok erken gerçi bugün daha 14.günüm daha 3 gündür uyumaya başlayabildim çok zor geçti ilk 10 gün benim.bandajları gündüz takmayı bırakacağım gün gelsin de artık uykuya mecbur sırt üstü devam,ağrın falan oluyormu hiç arada ?

benim yatma ile su an sorunum yok. 1-2 hafta yatamadim ama su an gayet iyi :) ben bandaj hic takmadim. yani ameliyat oldum kafami birgün bembeyaz bir sargiylan sardilar oda sonra ertesigün cikdi. sonra 3 gün normal sac bandi takdim yani sabah aksam. 3 gün sonra doktorum dediki birdaha takma kulagin zedelenmis. ara sira istersen aksam tak dedi hani aksam yatarken kulagi yine katlanmasin diye. ama takmadim ben cünkü aksamlari zaten yan yatmiyorum. kendimi cevirdigimdede kulak üstüne gelmiyorum zaten.

bana 1 ay gece gündüz hiç çıkarma dedi 1 ay dolunca da 15 geceleri takcakmışım.bandajlı günler geçsin de sıkıldım kafamda sıkan bişey hep her bandajıda takamıyorum bazıları çok sıkı zorlanıyorum ondan. benim ameliyattan sonra 3.günde kanama oldu kulağımda ondan bandajı sıkı taktılar o zmanlar durdursun diye.şekilsel olarak nasıl oldu açıldımı biraz doğal görünüme ulaştımı ? benim şuan önden bakınca görünmüyor o derece yapışık,doktorum sabret zamanla açılıcak biraz dedi ama ne zaman doğal grünüme ulaşıyor bu şekilde de toplamam saçımı çünkü

hic sorma aynen önden cok güzel ama yandan bir kulagim hic dogal durmuyor cok yapisik. digeri acildi (fazla kepce olmayani) ama cok kepce olani daha cok yapisik. doktorum bilerek öyle yapdim acilir dedi.

hic sorma aynen önden cok güzel ama yandan bir kulagim hic dogal durmuyor cok yapisik. digeri acildi (fazla kepce olmayani) ama cok kepce olani daha cok yapisik. doktorum bilerek öyle yapdim acilir dedi.

doktorun düzelir daha doğallığa kavuşur falan dedimi ? ay ya tamam kepçelik geçsin istiyoruzda aynaya bakınca kulaklar görünmüyor :S benimde sağ kulağım daha kepçeydi sola göre ama ameliyatta sol kulağımla daha çok uğraştılar anlamadım ay ya inşallah güzel görünümlü olur kulaklarımız :) buaralar çok geriliyor kulağımın biri sızı var ve yanma hissi var böyle şeyler sende de olmuşmuydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…