Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

evet dogal gözükecek dediler zamanla. ama bende agri sizi fln hic birsey yok. sana birsey diyimmi benimde ameliyat sirasi kepce olmayan kulagimla daha fazla ugrasdilar. ve kepce olan kulagim daha cabuk ilesdi. tuhaf ya Resim koydum albumume bak istersen.

aynen ya benimde öyle daha az kepçe olanda ağrım sızım hep nasıl oldu anlamadım az kepçe olmak daha zor heralde tuaf geldi sende öyle diyince fotonu göremedim buarada senin resimlerim kısmından bakıyorum yok bişey ?

peki sen artık üstüne yatabiliyormusun acıyormu yatınca ? yanılmıyorsam sen ameliyat olalı 2 ayı geçti demi?

benim 3 ay 8 gün oldu :) şuan yatabiliyorum üstüne ama biraz rahatsız ediyo tabi ben hiç yatmadıgım içinde olabilir sırf sen sordun diye denedim yoksa bnim yatma problemım olmadıgı için hiç denemıyom bu arada geçmiş olsun sanada inş. kazasız belasız iyileşirsin sende :)

benim adima bas asagida albumler yaziyor, ama arkadas olmamiz gerekiyor. yoksa bakamassin . gizledim.

çok teşekkür ederim :) inşallah benim daha 16.günüm bugün bir kulağımda gerilmeler oluyor anlamadım dikişler düşmeyemi başlıyor acaba ondanmı oluyor acaba...ben uyurken çok yan dönmek istiyorum nasıl fünler geçiçek uykuda zor oluyor :S

benim adima bas asagida albumler yaziyor, ama arkadas olmamiz gerekiyor. yoksa bakamassin . gizledim.

gördüm resmini çok yakışmış ayrıca çok güzel duruyor önden kulakların gerçekten çok beğendim :) benim görünmüyor önden bakınca öyle olucakmı benim kide ya kulaksız gibi görünüyorum önden senindemi o kadar yapışıktı ?? seni çok beğendim şuan çok hoş duruyor

benimde kualklarim basda hic görünmüyordu. ama simdi iyi ya acildi biraz. önden cok hos ama isde yandan birtanesi cok yapisik. tuhaf duruyor ama insallah oda yakinda düzellir.

benimde kualklarim basda hic görünmüyordu. ama simdi iyi ya acildi biraz. önden cok hos ama isde yandan birtanesi cok yapisik. tuhaf duruyor ama insallah oda yakinda düzellir.

ne kadar zaman sonra açıldı peki ? inşallah yandan da güzel olur istediğin gibi olur,benim ilk halide seninki gibi biri hafif kepçe biri daha fazlaydı :)

Hmm iğne falan ilginç ben pansumanda yapmadim hiç :S ben ameliyatı oldum bikere kontrole gttm o kadar. 5. Aya kadar uykunda yatarsn fark etmeden acimaz daha snrasinda kendindeyken de yatarsin iylesince. Ayrica acilmalar olucak zamanla yapisik kalmiyor. Bu konuda şanslisın benm doktorum dogal yapti acilmalar olunca ben begenmedm acikcasi. Yapisik olmasi daha iyi şişler inince kulak kendi kendine şekil almaya baslio.

tam emin deilim ama 4 hafta sonra fln dgeri acilmaya basladi. su an o cok güzelde digeri deil ;D

öbürü ne zaman düzelicek doktorun ne diyor ? 2 si aynı iyileşse keşke :S dikişler ne zaman sonra attı birde benim kulağımda gerilme gibi bişeyler oluyor ama tekinde oluyor bu dikiş atmayamı başladı ondan mı öyle acaba seninde olmuşmuydu ?

bugün 17.günüm ağrılarım şükür geçti arada oluyor daha çok yanma sızlama gibi,pansumanı hala yapıyoruz haftaya kontrolüm var o zamana kadar yapmaya devam.arada gerilmeler oluyor kulağımda acaba dikişler atmayamı başlıyor diye düşünüyorum ? 5 aya kadar üstüne yatamadınızmı yani çok zor bunu düşünmek :S sırt üstü yatmaktan şimdiden yoruldum ben yan dönesim geliyor hep.senin kaç ay oldu olalı ? ve şuan nasılsın ?

dikisler 2-3 hafta sonra kendisi cikdi
ben almanyada yasadigim icin doktorumlan görüsemiyorum. yazin kontrolle gelecegim yine.

dikisler 2-3 hafta sonra kendisi cikdi
ben almanyada yasadigim icin doktorumlan görüsemiyorum. yazin kontrolle gelecegim yine.

peki dikişler kendisi çıkarken kulağında tuaf gerilmeler hissettinmi ? anladım kontrole gelemiyorsun şuan inşallah kontrole gelene kadar çok güzel olur 2 kulağında mutlu olursun :)

peki dikişler kendisi çıkarken kulağında tuaf gerilmeler hissettinmi ? anladım kontrole gelemiyorsun şuan inşallah kontrole gelene kadar çok güzel olur 2 kulağında mutlu olursun :)

yok vallah hic bir gerilme hisetmedik. allaha sükür agrim sizim hicbirsey yok.

yok vallah hic bir gerilme hisetmedik. allaha sükür agrim sizim hicbirsey yok.

benim arada diken batıyormuş gibi oluyor heralde dikiş atmaya başladı diye düşünmüştüm ama sende olmamış öyle niye oluyorki o zaman salı günü kontrolüm var inşallah normaldir her şey.daha 2 hafta bandaj takıcam ondan da çok sıkıldım zaman zor geçiyor resmen... :s

cnm doktordan doktora degisiyor. benim bir arkadasim oldu ameliyatdan sonra sadece sac bandi takdi ameliyat oldugu bile belli olmuyordu. ayni gün isede gitdi. yani degisiyor.

4. Aydan sonra rahat yatarsn. Gerilmeler 2 ay olur kafani aşşaya rahat eğemezsin yemk yerkn ağzıni tam açamazsin. Dikişler içten atmaz dıştakiler bn 5. Ayimda attı hatta siyah yara kabuğu gibiydi kendi dùsmüydu elimle bi dokundum o dùsmùs ama dokunmadm için klmş bnde kndim kopardim. :) 8 ay oldu amaliyt olalı. 4. Aya kdarda uyurkn kndin yatarsin acimio sabah uyandgnda yan yatms vaziyette kalkarsn. :) ayrica bn elimi başimin ustune koyup yan yatiodm

cnm doktordan doktora degisiyor. benim bir arkadasim oldu ameliyatdan sonra sadece sac bandi takdi ameliyat oldugu bile belli olmuyordu. ayni gün isede gitdi. yani degisiyor.

haklısın herkes farklı söylüyor kişiden kişiye görede iyileşme değişiyor sanırım.bandajdan kurtulmak istiyorum dikişlerim hala atmadı benim 19.gün bitti bugün yakın zamanda ondan da rahatlarım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…