Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

benim sağ kulak biraz gözüküyor da sol hiç gözükmüyor nerdeyse seninki de mi böyle yapışıktı ilk başta?yaş 23 bnm bu arada.

aynen en başta öyle sağ gözüküyordu şimdi bana göre sağ coştu doktoruma göre normal ama ilk haline göre daha güzel oluyor :)

Benimde ameliyatin 5. günü bugun baktim baya morluk var ne zamana gecer acaba bir fikrin var mi? Bir de dokununca kulaga hissiyat az oluyor yani uyusuk gibi hissediyorum biraz bu normal mi ki sende veya baskasinda oldu mu bu canim ?

morluklar 1,5-2 haftaya dikkat çekmeyecek kadar azalmıştı hafif siyahlıklar kalmıştı onlarda dikiş kabukları felandı sende olursa oyle o kabukları koparma kaşıntı felan yapıyo zaten kulağa dokunamıyosun rahatsız ediyo.uyuşuk gibi hissetme durumuda 1 aya yakın sürdü herhalde 1 ay sonra kulağım yumuşamaya başladı ilk 1 ay herşey normal bence :)

Ay çok teşekkür ederim canim ya acaba bi sorun mu var diye dusunmekten kendimi alamiyordum :) insallah sonuçlar kalıcı ve istedgimiz gibi olur

izmirdeyim kepçe kulak ameliyatı olmak istiyorum ama bir olana şahit olmadan gidipde olmak istemiyorum yapanlar fotoğraflarını atsa ne güzel olur aslında yüzünü koymadan eski hali yeni hali zaman zarfıyla beraber

Yazdınız mı bilmiyorum ama nerede oldunuz?

ameliyatı 1-2-3 ay ya da daha önce olmuş olanlar kulakların yapışıklığının gitmesi hakkında bilgi verebilirler mi?

Normale dönecekler hafif açılıyor ama kötü bir açılma değil ve daha çok şeklini almaya başlıyor,güzelleşiyor

arkadaşlar merhaba yenı katıldım aranıza bende bu sorundan müzdaribim ve benım sadece sol kulak ta kepçelik var ne olur yardımcı olabılırmısınız Kocaelide nerde olabılırım sadece tek kulagımdan kafayı yedım artık bunaldım yardım edın ve aileme nasıl acıklıyacagım yasım 21 .

arkadaşlar izmirde olan varmı bu ameliyatı olan varsa bilgilendirsin beni lütfen hangi dr olmus nekadara olmus vs

bende kepçeyim maalesef fakat sadece sol kulagımdan sağ kulağım gayet iyi normal kulak işte :) acaba sol kulağımın üst kıvrım yeri tam olmadığı için sadece küçük bir operasyonla içe doğru dikilebilir mi ve eğer dikilirse daha sonradan bozulur mu? normAL bir ameliyat olmadan bu düzeltilebilir mi acaba aranızda kulağı benim gibi olan var mı? şimdiden teşekkürler.

merhaba bende kocaelide oldum darıca farabi devlet hastahanesinde bende tek kulaktan oldum plastik cerrah mustafa bahadır dikici idi doktorum ben doktorumdan memnunum kulağım tam istediğim gibi olmasada doktorum bence işini iyi yapan birisi diğer kulağıma benzetmeye çalıştı sanırım o yüzden üst kısım biraz açık kaldı orası biraz daha yapışık olsaydı daha güzel olucaktı 660 lira hastahaneye para verdim fakat ilk gittiğimde 1100 liraya anlaşmıştık sağolsun doktorum yardımcı oldu fiyat konusunda başka sorun olursa yardımcı olmaktan memnun olurum geçmiş olsun herkese :)

benimde aynı şekilde sol kulağım biraz kepçe sağ kulağımsa bayağı yapışıktı,şuansa sol hala sağa göre açık eski halinden daha iyi ama tam istediğim gibi değil açıkçası yinede ben memnunum ameliyat oldugum için şuan çok fazla kafama takmam herhalde 2 aydan fazla oldu ameliyat olalı 1 aydır gündüzleri saç bandı takmıyorum herhalde bundan sonra açılma olmaz diye düşünüyorum herhangi bir kaza vb ekstrem durum olmassa.kötü yanlarıysa iyileşme süresi biraz uzun tek kulak oldugu için çok sorun olmasada tamamen eski haline 6 ay civarında geliyomuş bnm gibi sabırsız biri için çok uzun bir süre ama gülü seven dikenine katlanır ve bence sonuç güzel olursa fazlasıyla değer bu zahmete ilk 1 aydan sonra darbe almadıkça rahatsız etmiyo tabi üzerinede yatamıyosun ben hala yatmıyorum bişey olur diye yatınca acımıyo ama yinede korkuyorum :)

Kızlar dikişleri alındıktan sonra ağrısı olan oldu mu acaba ya bende agri var biraz sanki küçük iğne batiriyorlar gibi 😔

selam arkadaşlar burdan tavsiyeler üzerine salih emre üregen e kardeşimin kulaklarını ameliyat ettirdik gayette güzel oldu biz çok memnun kaldık kendilerinden. çok ilgililer ve ortam çok güzel ve temiz en önemlisi güven vericiydi. bugün 6. günü şişlikleri biraz indi morluklar geçti. çok ağrısı olmadı. ilk gün uyuyabildi yani zaten 2. günden sonra olan ağrılarda yavaş yavaş geçiyo, inanın korkcak bişi yok. şuan da kardeşim çooook mutlu :) özgüvenim arttı diyo bi de dikiş aldırma falan olayları yok kendiliğinden yok olcakmış. biz ameliyat olduktan bi gün sonra sargıyı açmak için gittik o kadar.

Son düzenleme:
arkadaslar kepçe kulak ameliyatını olup 6 ayı bitiren arkadaşlar varmı lütfen cevaplasın biri sunu artık bende yaptırcam ama açılıyomuş diye duydum kıkırdak olduğu için ömür boyu içten iplermi tutucak kulağı ? ipler koptu diyelim nolcak hadi gevşedi diyelim nolcak ozaman tekrar eski halinemi gelcek yoksa 6 ay boyunca kalınca alışıyomu kulak artık öyle durmaya varsa 6 ayı bitirenler aydınlatsınlar en dobra bi şekilde bu ameliyat her nekadar kolay gözüksede aslında sonucu en zor alınan ameliyatlar arasında cunki kıkırdak kemik değilki kırasın alcıya alasın sonra düzelmesini bekliyesin kıkırdak haafızalıdır ?

Sildim Evet hafızalı ama yapacak bir şey yok eski halini unutuyorsun bile ol gitsin daha önce olsaydım dersin

benim 8 ay oldu açılma olmuyo bir iki milimlik açılma onlr belli belirsiz. Üstüne rahat yatiyrm elimden geldigince kivirmiyorum ama kivrildigida oldu fakat acilmadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…