benim sağ kulak biraz gözüküyor da sol hiç gözükmüyor nerdeyse seninki de mi böyle yapışıktı ilk başta?yaş 23 bnm bu arada.
Benimde ameliyatin 5. günü bugun baktim baya morluk var ne zamana gecer acaba bir fikrin var mi? Bir de dokununca kulaga hissiyat az oluyor yani uyusuk gibi hissediyorum biraz bu normal mi ki sende veya baskasinda oldu mu bu canim ?
morluklar 1,5-2 haftaya dikkat çekmeyecek kadar azalmıştı hafif siyahlıklar kalmıştı onlarda dikiş kabukları felandı sende olursa oyle o kabukları koparma kaşıntı felan yapıyo zaten kulağa dokunamıyosun rahatsız ediyo.uyuşuk gibi hissetme durumuda 1 aya yakın sürdü herhalde 1 ay sonra kulağım yumuşamaya başladı ilk 1 ay herşey normal bence :)
17 gün oldu,hem burun hem kulak estetiği olalı...sonuçtan çok memnunum...devlet hastanelerini de araştırın bence,doktorum kulak için para almadı,sadece burun için tahlil,2 atel ve ameliyat için 870 tl ödedim..kulak için kesi yapıldı.ama zor değilmiş..keşke daha önce yaptırsaydım..
ameliyatı 1-2-3 ay ya da daha önce olmuş olanlar kulakların yapışıklığının gitmesi hakkında bilgi verebilirler mi?
Ben izmirde katip celebi universitesi eğitim ve araştırma hastanesinde oldum 8gun once .simdilik bi sorunum yok iyilesmesini bekliyorumarkadaşlar izmirde olan varmı bu ameliyatı olan varsa bilgilendirsin beni lütfen hangi dr olmus nekadara olmus vs
arkadaşlar merhaba yenı katıldım aranıza bende bu sorundan müzdaribim ve benım sadece sol kulak ta kepçelik var ne olur yardımcı olabılırmısınız Kocaelide nerde olabılırım sadece tek kulagımdan kafayı yedım artık bunaldım yardım edın ve aileme nasıl acıklıyacagım yasım 21 .
bende kepçeyim maaleseffakat sadece sol kulagımdan sağ kulağım gayet iyi normal kulak işte :) acaba sol kulağımın üst kıvrım yeri tam olmadığı için sadece küçük bir operasyonla içe doğru dikilebilir mi ve eğer dikilirse daha sonradan bozulur mu? normAL bir ameliyat olmadan bu düzeltilebilir mi acaba aranızda kulağı benim gibi olan var mı? şimdiden teşekkürler.
arkadaslar kepçe kulak ameliyatını olup 6 ayı bitiren arkadaşlar varmı lütfen cevaplasın biri sunu artık bende yaptırcam ama açılıyomuş diye duydum kıkırdak olduğu için ömür boyu içten iplermi tutucak kulağı ? ipler koptu diyelim nolcak hadi gevşedi diyelim nolcak ozaman tekrar eski halinemi gelcek yoksa 6 ay boyunca kalınca alışıyomu kulak artık öyle durmaya varsa 6 ayı bitirenler aydınlatsınlar en dobra bi şekilde bu ameliyat her nekadar kolay gözüksede aslında sonucu en zor alınan ameliyatlar arasında cunki kıkırdak kemik değilki kırasın alcıya alasın sonra düzelmesini bekliyesin kıkırdak haafızalıdır ?
benim 8 ay oldu açılma olmuyo bir iki milimlik açılma onlr belli belirsiz. Üstüne rahat yatiyrm elimden geldigince kivirmiyorum ama kivrildigida oldu fakat acilmadi.arkadaslar kepçe kulak ameliyatını olup 6 ayı bitiren arkadaşlar varmı lütfen cevaplasın biri sunu artık bende yaptırcam ama açılıyomuş diye duydum kıkırdak olduğu için ömür boyu içten iplermi tutucak kulağı ? ipler koptu diyelim nolcak hadi gevşedi diyelim nolcak ozaman tekrar eski halinemi gelcek yoksa 6 ay boyunca kalınca alışıyomu kulak artık öyle durmaya varsa 6 ayı bitirenler aydınlatsınlar en dobra bi şekilde bu ameliyat her nekadar kolay gözüksede aslında sonucu en zor alınan ameliyatlar arasında cunki kıkırdak kemik değilki kırasın alcıya alasın sonra düzelmesini bekliyesin kıkırdak haafızalıdır ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?