- 10 Mart 2010
- 278
- 75
- 648
İnsallah kafamdaki sorulari sorucam bakalim.beni en cok etkileyen ne amt ne sis ne mor bunlar gecer de ben spor yapiyorum arkadaslar daha cok fitness o yuzden hani uzerine yatamamayi sirtustu uyumaya calismayi hayal edemiyorum.ayrica acikcasi uzun bi sure ne kadar olur bilmiyorum ama tisort cikarirken olsun kosarken ziplarken diken ustunde yasamak cok zor ve dusunulemez benim icin.iste bu yuzden erkenden ercan beye gidip muayene olup bilgi alicam.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bandaji mümkün olduğunca çok takmak gerekliymis. Çünkü şişlikler dikişleri zorlayabilirmiş.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kulaklarımı bir arkadaşıma gösterdim ameliyat olduğumu söylememiştim bu ne kabakukak mı oldun dedi çok güldüm ya ameliyat olduğumu anlamadı kulakların çok şiş dedi :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Emmergency89 ameliystını kime yaptırdın? Bu kadar konu hakkında bilgin olduğuna göre çok dr araştırmışsın ve doğru dr bulmuşsun :)
arkadaslar merhaba sızlere bsey sorabılır mıyım balıkesırde ve manısada bu amelıyatı yapan tavsıye edebılecegınız kişiler var mı ?
izmire git orda yaptır daha iyi doktorlar vardır orda
burqa sen ne yaptın sende istanbulda doktor araştırıyordun enson,
Ya ben birşey soracağım bu pomad kremi ben sadece kulağımın arkasına sürüyorum kulağın iç kısmınada sürülecek mi o ?
@happytreefriend doktor alın dedi hergün duştan sonra sütün dedi 10 gün tekrarlamamı istedi deri pomasıymış yaraları çabuk iyileştiriyormuş, sizin reçetenizde neler vardı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?