Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

Kızlarrrr sakin olun:) biyerde okumustum bi profesörün yazısında, ameliyatla düzelmeyen sonradan takılan bandajla düzelmez yazıyordu. Benim doktorum da aynısını söyledi. Sargılar alındıktan sonra gerek yok gündüz bant takmana, gece uyurken kıvrılmaması için tak dedi. Ama siz yine de garantiye alın çok acımıyosa takın. Benim felaket agrıyodu takarken ilk günler şiş oldugundan oyuzden dayanabildigim kadar takıp ara ara çıkarıp dinlendiriyodum. Gece hiç çıkarmıyodum tabi, hala da öyle. Yapışsın iyice, nolucak:) bikac milim illaki açılıyo zaten sonra. Dogal bi görüntüye kavusucak yani elbet. Bikere hiçbir sonuç ameliyat önceki halimizden kötü olamaz:) o sebeple dayanıyoruz ve modumuzu asla düşürmüyoruzzzz!

arkadaslar 2 sene önce amerikada bi doktor lazerle kepçe kulak ameliyatını kendisi bulmus kanama iz sargı bandaj hiiiç birşey yok sadece lazer ışınını kulağa tutuyor ve 10 dk sonra istediği şekli veriyor ama kim bilir bu teknoloji türkiyeye ne zaman gelir internette englsh yazarak bulabilirsiniz lazer kepçe kulak diye 2 inci ameliyat olma riski yok 100 de 100 çözüm ne güzel bişey ya inş en kısa zamanda türkiyeyede gelir

İnsallah kafamdaki sorulari sorucam bakalim.beni en cok etkileyen ne amt ne sis ne mor bunlar gecer de ben spor yapiyorum arkadaslar daha cok fitness o yuzden hani uzerine yatamamayi sirtustu uyumaya calismayi hayal edemiyorum.ayrica acikcasi uzun bi sure ne kadar olur bilmiyorum ama tisort cikarirken olsun kosarken ziplarken diken ustunde yasamak cok zor ve dusunulemez benim icin.iste bu yuzden erkenden ercan beye gidip muayene olup bilgi alicam.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bandaji mümkün olduğunca çok takmak gerekliymis. Çünkü şişlikler dikişleri zorlayabilirmiş.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet sporda biraz sıkıntı yaratabiliyo cunku kafanı öne eğ aşağı eğil vs kulakları zonklatıyo biraz özellikle esneme hareketlerinde. Ama gidip kulagıma tenisci bantımı takıp yürüyüş koşu squad filan yapıyorum onlar hiç zorlamıyo☺️ tenisci bandı da daha sportmen bir görünüme kavusturuyor üstelik

Kulaklarımı bir arkadaşıma gösterdim ameliyat olduğumu söylememiştim bu ne kabakukak mı oldun dedi çok güldüm ya ameliyat olduğumu anlamadı kulakların çok şiş dedi :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

şişlik kaçgünde inecek, siz de cuma günü ameliyat olmuştunuz değilmi,

@neox evet cuma günü oldum yavaş yavaş iniyor tam olarak ne zamana iner kestiremiyorum ama 10 güne iner herhalde bi terslik olmazsa bence bu birazda size bağlı üstüne yatıp yatmamanız dikkat edip etmemeniz yemeniz içmeniz bunlar çok etkiliyor bence

arkadaslar merhaba sızlere bsey sorabılır mıyım balıkesırde ve manısada bu amelıyatı yapan tavsıye edebılecegınız kişiler var mı ?

Emmergency89 ameliystını kime yaptırdın? Bu kadar konu hakkında bilgin olduğuna göre çok dr araştırmışsın ve doğru dr bulmuşsun :)

canım ne zamandır giremedim siteye, msj yeni dönüyorum kusura bakma...ben dr salih emre üregen i seçtim, dediğin gibi çok fazla araştırdım ve görüştüm...çok şükür ki onu tercih etmişim ne kulak ne de burunda bir sorun yaşamadım...sağolsun, ellerine,kollarına sağlık..

Ya ben birşey soracağım bu pomad kremi ben sadece kulağımın arkasına sürüyorum kulağın iç kısmınada sürülecek mi o ?

Ya ben birşey soracağım bu pomad kremi ben sadece kulağımın arkasına sürüyorum kulağın iç kısmınada sürülecek mi o ?

Bu pomadı ne için kullanıyorsunuz?

@happytreefriend doktor alın dedi hergün duştan sonra sütün dedi 10 gün tekrarlamamı istedi deri pomasıymış yaraları çabuk iyileştiriyormuş, sizin reçetenizde neler vardı ?

Benim reçetemde enfeksiyon ihtimaline karşın bi antibiyotik bide agrı kesici vardi o kadar acaba bana niye vermediki doktorum böyle bişe 👀

@happytreefriend bilemicem valla, ya ben size bir kaç soru sormak istiyorum sizin kaç gün oldu ameliyat olalı şişlikler falan geçtimi kulağınız ne durumda benim bugün ameliyattan sonraki 5.günüm hergün duş alıyorum kulağımı temizliyorum kulağın dış kısmındaki dikişler yavaş yavaş düşüyor ama hala kulağımda biraz morluk var ve çok şişler biri diğerinden daha şişik hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…