- 10 Mart 2010
- 278
- 75
- 648
@happytreefriend bilemicem valla, ya ben size bir kaç soru sormak istiyorum sizin kaç gün oldu ameliyat olalı şişlikler falan geçtimi kulağınız ne durumda benim bugün ameliyattan sonraki 5.günüm hergün duş alıyorum kulağımı temizliyorum kulağın dış kısmındaki dikişler yavaş yavaş düşüyor ama hala kulağımda biraz morluk var ve çok şişler biri diğerinden daha şişik hatta
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
@happytreefriend evet duşta içini dışını yıkıyorum şampuan sürüyorum çıkıncada kulak çubuğuyla ve selpakla temizliyorum, ya ben eski mesajları okuyorum arada herkes açılma var falan diyo çoğu kişi mutsuz ikinci ameliyatı olmuş benimde korkum ya çok yapışık kalırsa ya da çok açılırsa
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
izmire git orda yaptır daha iyi doktorlar vardır orda
Var mı önerebılecegın bı doktor guvenılır, kalıtelı, ve uygun
Ercan cihadide sureki ameiyatta oldugundan randevu yarina alindi oglen gitmeyi dusunuyorum bakalim sorular cevaplarini bulur insallah arkadaslar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
happytreefırend arkadasımız saolsun cok yardımcı oldu senın de uzerınden baya zaman gecmıs nasıl sankı hıc olmamıs gıbı bı durumdasındır dıye tahmın edıyorum benım de en buyuk derdım bu aslında yanı hıc olmamıs gıbı bı duruma gelmek tecrubelerını beklıyorum cnm kib
arkadaşlar ön sayfalardaki yazıları okuyan, ozamandan beri forumu takip eden varmı aramızda, açılma oluyormu bu ameliyat sonrasında
ben 5 yıldır bu forumda kepçe kulağı araştırıyorum coook eski yazıları görebilirsiniz benle ilgili kısaca size gerçekleri söyliyim kulak kıkırdağı hafızalı arkadaşlar ister 1 sene ister 2 sene illaki eski halini alcak cünki yıllardır yapılan ameliyatları izliyorum içten laylon iple kulakları dikip düğüm atıyolar ip gevşiyor veya kopuyor kulak eski halini alıyor neden çünki hafızalı ! amerikada bunun çözümünü buldular okadar araştırdımki bu konuda tek amerika müthiş ilerde lazerle 1 kerede ömürlük yapıyolar lazer ışınıyla kulak hafızasını sıfırlayabiliyorlar lazer ışınıyla mükemmel bişey tabi durumu bukadar iyi olan yoktur içimizde olan varsada bu dediğimden faydalana bilir tek çözüm amerikadaki merkezdir
ben 5 yıldır bu forumda kepçe kulağı araştırıyorum coook eski yazıları görebilirsiniz benle ilgili kısaca size gerçekleri söyliyim kulak kıkırdağı hafızalı arkadaşlar ister 1 sene ister 2 sene illaki eski halini alcak cünki yıllardır yapılan ameliyatları izliyorum içten laylon iple kulakları dikip düğüm atıyolar ip gevşiyor veya kopuyor kulak eski halini alıyor neden çünki hafızalı ! amerikada bunun çözümünü buldular okadar araştırdımki bu konuda tek amerika müthiş ilerde lazerle 1 kerede ömürlük yapıyolar lazer ışınıyla kulak hafızasını sıfırlayabiliyorlar lazer ışınıyla mükemmel bişey tabi durumu bukadar iyi olan yoktur içimizde olan varsada bu dediğimden faydalana bilir tek çözüm amerikadaki merkezdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?