Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

Doktorum sargıların alındıgı gün dusa girebilirsin dedi ama ben kulaklarıma 1 hafta filan su degdirmedim nolur nolmaz diye, 2 hafta gecti benim, dikişlerim hala duruyo ya erime merime pek yok. Bi kac kere elime geldi öle bi kaç parça sadece. Benimde en çok işlem uygulanan kulagım hala hassas. Öyle gün içinde agrım filan olmuyo ama tenisci bantını takınca baskı diğer kulagıma oranla biraz sızlatıyo. Ama görünürde şişlik kalmadı gibi bişey. Kulagın İçindeki katlama izleri hala alenen mevcut. Kulagınızı nasıl temizliyosunuz duşta normal içini dışını yıkayarak mı? Kulak çubuğuyla mı? Sabun degdiriyormusuz bide?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

@happytreefriend evet duşta içini dışını yıkıyorum şampuan sürüyorum çıkıncada kulak çubuğuyla ve selpakla temizliyorum, ya ben eski mesajları okuyorum arada herkes açılma var falan diyo çoğu kişi mutsuz ikinci ameliyatı olmuş benimde korkum ya çok yapışık kalırsa ya da çok açılırsa

Ya açıkçası ben de sol kulagımdan memnun degilim ama benimki ameliyattan 1 hafta sonra nasılsa şuan da öyle yeni açılmadı yani. Doktorum neden öyle yaptıysa bilmiyorum ortasını cok yapıştırmış uç kısmına pek dokunmamış şimdi o kulagım yelken duruyor:/ bende tekrar revizyon yaptırcam sanırım, garantili demişti doktorum çünkü en baştan. Estetikse yaptırdıgımız seyin adı göze hitap etmesi lazım degil mi? İlerde daha açılırmı bilmiyorum ya inşallah açılmaz:/ benim şimdilik sağ kulagım ( baya bi kepceydi o) tam istedigim gibi basta asırı yapısıktı simdi çok kıvamında mesela. Buarada ben gece bile bant takıp yattıgımdan sabah kalkınca bantı cıkarınca kulaklarım cok yapısmıs oluyo sonra gün icindeki haline dönüyo tekrardan. Yani senin yapışıklık doğal bi görünüme kavuşcak sürekli bant takıyosan ondandır.

@happytreefriend bilmiyorum sanırım biz çok takıyoruz çok abartıyoruz eşsiz birşey olmasını istiyoruz

Ercan cihadide sureki ameiyatta oldugundan randevu yarina alindi oglen gitmeyi dusunuyorum bakalim sorular cevaplarini bulur insallah arkadaslar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ercan cihadide sureki ameiyatta oldugundan randevu yarina alindi oglen gitmeyi dusunuyorum bakalim sorular cevaplarini bulur insallah arkadaslar

@canoo123, mutlaka haber bekliyorum senden, benim içinde etkili olacak yazdıkların.
doktorlar bu kadar yoğunmu bu arada,herkes estetik mi oluyor ne :s

arkadaşlar ön sayfalardaki yazıları okuyan, ozamandan beri forumu takip eden varmı aramızda, açılma oluyormu bu ameliyat sonrasında

İnsallah ercan bey her knuda tatmin eder beni cunku bazi yorumlar insani caydirmiyor degil

Hiç olmamış gibiye yakınım diyebilirim canım galiba sen yeni ameliyat oldun Açıkcası dışarıdan falan kimse farketmedi Sadece çok yakın akrabalarımdan bazıları kulağına noldu falan diye sordu .Çok fazla bir açılma olmadı sadece sol kulağım diğerine göre birazcık daha açık ama o da çok fark edilir gibi değil ( bunun sebebide ameliyat sırasında doktor içini kesmedi ama diğerinde bir kesim oldu )Bunun dışında kulağın arkası kabuk bağlıyor böyle onları biraz bastırarak temizlemek gerekiyor .Bandayı bir altı ay geceleri takmanı öneririm. Morluklar falan bir bucuk haftada geçiyordu diye hatırlıyorum Birde dikkat et kıvrılma falan olmasın Ben şimdi bile çok dikkat ediyorum yani hatta geçen şaka olsun diye kulağımı çekti vallaha ödüm koptu seni korkutmıyım tabi çok hasas olmuyor kulağın eski haline geliyor sertliği falan kısa sürede

Tesekkurler cnm yok ben olmadim amt arastiranlardanim kafamdaki sorulara yanit ariyorum tba22

ben 5 yıldır bu forumda kepçe kulağı araştırıyorum coook eski yazıları görebilirsiniz benle ilgili kısaca size gerçekleri söyliyim kulak kıkırdağı hafızalı arkadaşlar ister 1 sene ister 2 sene illaki eski halini alcak cünki yıllardır yapılan ameliyatları izliyorum içten laylon iple kulakları dikip düğüm atıyolar ip gevşiyor veya kopuyor kulak eski halini alıyor neden çünki hafızalı ! amerikada bunun çözümünü buldular okadar araştırdımki bu konuda tek amerika müthiş ilerde lazerle 1 kerede ömürlük yapıyolar lazer ışınıyla kulak hafızasını sıfırlayabiliyorlar lazer ışınıyla mükemmel bişey tabi durumu bukadar iyi olan yoktur içimizde olan varsada bu dediğimden faydalana bilir tek çözüm amerikadaki merkezdir

Arkadaslar lazeri bilmiyorum acikcasi lazerle kulak estetigi hic duymadim.az once sayin ercan cihandide ile gorustum.kendisi bir doktordan daha fazlasi.biliyorum belki klise bir laf ama gercekten oyle.ikna oldum yazdan sonra kendimi kendisine emanet edecegimi soyledim.suan goztepe medical parkta o zamana kalir mi gider mi bakalim ama nerdeyse onu bulacagim kesin.arastirmalarimda bildigim seyleri soyledi farkli bisey yok.fakat kendi agzindan yuzyuze gorusmus oldum.3 temel komp cihandide tekniginde olmadigini canli doku (flep) kullanarak duzeltme yaptigini benim kulaklarimin cok da kotu olmadigini gelen hastalari gorsem cok daha sasiracagimi soyledi.ben de evet cok kotu degil biliyorum ama sonucta biraz var dedim.cok guleryuzlu cok iyi biri arkadas gibi saolsun.suanda tum arastirmalarim son bulmus doktorumu secmis ve beklemeye gcmis durumdayim arkadaslar.herkese gecmis olsun.

arkadaşlar ön sayfalardaki yazıları okuyan, ozamandan beri forumu takip eden varmı aramızda, açılma oluyormu bu ameliyat sonrasında

Maalesef birazcık oluyor daha 6 ay oldu umarım daha fazla olmaz eski haline döner mi bilmiyorum ama ilk oldupu gibi değil bilmeni isterim..

kalıcı değil yani ne olacak bu durum

Ozaman sen neden yazın yaptırmayı düşünüyorsun? Madem eski halini alacagına bu kadar eminsin.

Bence bu durumdan rahatsız olan gider ameliyatı olur bende oldum gayet iyiler iyileşmeye başlıyorlar belki 2 ay sonra açılacak eski halini alacak belki 5 sene sonra açılacak önemli değil gidip birdaha yaptırırım önemli olan benim kafamın rahat olması böyle şeyler yazıpda kimseyi ürkütmeyin bence arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…