Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

Tabi ki burqa biraz sert yorumlamis.gerek yok herkes kendisi icin en iyisini bilir ve yapar.buradaki amac bilgi ve tecrube paylasimidir.benim arastirmalarim tamamlandi.dedigim gibi zaman kaldi sadece.buradan destek cikacak arkadas olursa onun da karari verilirse beraber oluruz belki:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ozaman sen neden yazın yaptırmayı düşünüyorsun? Madem eski halini alacagına bu kadar eminsin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benim kulaklarım aşırı kepçe aynaya baktıkca tüm bu olanları unutup olmak istiyorum ama kendimi kandırıyorum hep olcam diyorum her sene ama her sene kimle karsılastıysam olcam diyip olup mağdur olan olan sayısı kadar mağdur olan var kesin çözüm olsa koşa koşa yaptırırım 5 yıldır beklemem vicdanım rahat olmadığından uyarıyorum sizleri yanlısmıyım ?

Benim anlamadıgım su, benim doktorum garantili yapıyorum bu ameliyatı, açılma olması halinde para almadan yapıyorum ameliyatı dedi. Açılacagı bu kadar kesin olan bi ameliyatın altına kim parasız yapıcam açılırsa diye garanti verir ki, veya neden versin.. Umarım hicbirimizinki acılmaz.

ben size karışamam gidin yaptırın veya yaptırmayın diyemem size bildiğim bir gerçeği paylaşıyorum buda bir vatandaşlık insaniyetlik görevi . kulağın kıkırdağını içinden bir kıkırdak alarak veya törpüleyerek kıkırdağı bi nebze olsun zayıflatmaya çalışıyorlar sonra iple düğüm atıyolar o ip illaki bi gün açılıyor birsürü doktorla konustum evet hafızalı geri dönüyor diyolar çünki ip adı üstünde iple tuturuyorlar ipde belli bi süre sonra gevşiyor yada içinden kopuyor kopmasada büyük ihtimal gevşiyor laylon ip kullanıyorlar kullaklarınız ağrımaması için rahatsız etmemesi için. amerikalı bir uzman doktor bu kulaklar hep açıldığından dolayı hastalar hep yakındığından dolayı bir umut ışığı sunmuş hastalara 100 de 100 kesin çözüm lazer ışınını kulakta bi 15 dk falan tutuyor sonra atellerle kulağın olması gerektiği şekli atellerle ayarlıyor 1 hafta kalıyor bu atel sonrasında ise birdaha kulak ömür boyu kesinlikle açılmıyor bu doktorun bulduğu bir teknoloji kesi yok ip yok hiiiiç birşey yok kulağı lazer ışınıyla istediğin her şekle sokabiliyor kıkırdak hafızasını siliyor o ışın teknolojisi dünyada 100 de 100 tek geçerli olan kepçe kulak ameliyatı litaretörüne geçti ama dediğim gibi bu lazer ışını aleti türkiyeye ne zaman getirtirler onunla ilgili bir bilgim yok msn adresi isteyenlere özelden verebilirim videolarını buldum netden

Benim anlamadıgım senin bahsettigin iple kulak ameliyatı gibi. Doktorum da söyledi iple olanda açılma ihtimali var diye en baştan. Kesiyle olanda kepcelik yaratan kıkırdak fazlası kesiliyor ve kulak geriye dogru katlanıp dikiliyor. Dikiliyor dedigim eriyen dikişle. Eriyen dikişler eridiginde de kıkırdak kaynamış oluyor mantıken. Eğer senin dedigin gibi bisey varsa ve yıllar boyunca kulagımızı geride tutan kulagımızın icindeki varlıgından haberdar olmadıgımız iplerse, bu işte bi yanlışlık var. Cumartesi günü doktoruma soracagım bunu.

suan kaçıncı ayındasın ? iple demiyorum lazer ışını bu türkiyede bu tenkoloji yok

msn adresini ver sana kepçe kulak ameliyatlarını atıyım izle icine kalıcı dikişler koyuluyor iç kıkırdağa kalıcı laylon kalıcı dikiş koyuluyor sonra kulak derisini dikmek icin kullandıkları dikiş ise eriyen dikiş eriyen dikişi kulak derisine kullanıyolar kıkırdağa kullandığı özel dikiş onlar farklı erimiyor onlar

suan kaçıncı ayındasın ? iple demiyorum lazer ışını bu türkiyede bu tenkoloji yok

Ay değil daha 20 gün filan oldu. Ben doktorlar ipli açılıyor diye kesiyle olan ameliyatı önerdigine dayanarak ve doktorumun verdigi güvenceyi hesaba katarak konustum yalnızca. Tabiki ilerde nolur bilinmez ama benim bildigim kesiyle olan ameliyat senin anlattıgın gibi olmuyor onu anlatmaya calıstım.

İzleyebilecegimi sanmıyorum:) ama sorucam doktoruma merak ettim gercekten sizinle de paylasırım cevabı..

İzleyebilecegimi sanmıyorum:) ama sorucam doktoruma merak ettim gercekten sizinle de paylasırım cevabı..

sen sorda ben bunu en az 10 doktora sormusumdur adlarınıda tek tek sayarım telefonlar hepsini aradım konustum bilinçli iyi bilene tam üstü kapalı olmadan her seyini anlatıyolar bazı hastalar cok korktugu için pinpiriklendigi için net bilgi vermiyolar buna emin ol . sen yaptıralı nekadar oldu ?

üste yazmıssın görmedim canım ins istediğin gibi olur :)

@tba22, ameliyatı dr. ercan cihandideyemi olmuştunuz, memnunsunuz anladığım kadarıyla

arkadaşlar,

gerçekten de çok çabuk açılma durumu oluyormu, böyle duyup bildiğiniz kimseler varmı,
son sayfalara doğru bir arkadaş 10 sene sonra kadar açıldığını yazmıştı.

@burqa, dr. ali mezdeği için ameliyat olacağını söylemiştin yazın, ali beye sordun bu şekilde yanıt aldın--açılma riski olacağına dair-- ve ameliyat olmayı düşünüyorsun hala doğrumu anlıyorum,
bu arada ali beyin revizyon ameliyatı varmı, ercan beyin revizyon ameliyatı yok demişlerdi yine forumda.

@canoo123,özel mesaj gönderip alabiliyormusun, bende cihan beyi düşünebilirim konu hk. bilgilendirme yapabilirmisin, ortalama ne kadar süre sonra tarih veriyor ameliyat için.

Hayır arkadaşım nereden çıkarıyorsunuz Allah aşkına. İnsanların kafalarını neden karıştırıyorsunuz. Yazık günah. Benim arkadaşım 2004'te ameliyat oldu. 10 yıl öncesinin teknolojisini düşünebiliyor musunuz hiç. Buna rağmen kulaklarında milim açılma yok. İki kuzenim 2008'de ameliyat oldu. Hiçbirinde açılma filan yok. Şikayetçi olan gitsin bir an önce yaptırsın ameliyatını imkanları doğrultusunda. Açılsa bile mümkün değil şuankinden kötü olmiycak bunu mutlaka kafanıza kazıyın arkadaşlar. Zaman kaybediyorsunuz. Tabiki araştırma yapacaksınız ama okuduğum yorumlara göre vazgeçicek ya da hayatı boyunca bunun kararsızlığıyla yaşayacak olan insanlar var. Amerikada cozum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…