Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

Ayrıca yaptığın araştırmalar sonuç çıkarmaya yetmemiş. İple yapılan ameliyat farklı. Zaten iple kulak estetiği aratin googleda goruceksiniz. 2 yıl sonra açılması mümkün değil. Sakın sakın böyle şeylerle kafanızı karıştırmayın.

Kendin kararsızlık yaşıyorsun. 5 senedir olmaya çalışıyorsun. Ama bir türlü karar veremiyorsun. Her seferinde erteledim diyorsun. Kararsızlığınla yarım yamalak edindiğin bilgilerle insanları yanıltıyorsun. Bu yaptığın inanılmaz yanlış bi hareket.

arkadaşlar,

sizlerin olduğu teknikte kulak arkasından kesi yapılıyor ve kıkırdak mı zayıflatılıyor doğru mu anlıyorum,
bu tekniğin adı nedir, biraz bilgi verirmisiniz,

geçmiş forumu komple oku ne varsa ne yoksa belli bir süre sonra acıldı eskisine döndü diyolar yada eskisine dönücek cok acıldı diyolar bana bu dediğini kanıtla onların öncesi ve sonrası suanki hali fotolarını göster herkezin ici rahatlasın ben bildiğimi söyledim icim rahat olsun diye yanlıs bise yok ortada. kulak kıkırdağı kaynamaz hafızası iple sıfırlanamaz tıp iple diyorum bakın dikkatinizi çekerim 10 yıl olmus inanmıyorum pek inandırıcı değil kusura bakma ben prof dr olan gördüm 3 ayda acıldı isimde veririm doktorun çekinmem hastalandıgımda hastaneye gittim kulaklarının arkasında ip izlerinden belli oluyodu yara izi eski kepceligine dönmüstü arkadan bakınca belliydi yani sordum konustum doktoru tekrar yaparım ama daha cok ip kullanır daha cok sık yaparım demis ben yasadıklarımı arastırdıklarımı söylüyorum. gidin yaptırın sizin icin bende doktor arastırırım daha eli pratik falan filan bende kepçe kulaklıyım bende olmak istiyorum ama kanıtsız 5 aylık 6 aylık sonuç olup sonra eskisine döncekse benim o verdiğim 2 bin 3 bin para kolay kazanılmıyor ben burda düsük bütceli arkadaslarımı düsünmek zorundayım burda yanlıs anlasılmak istemiyorum kıkırdak cok lanet bisey nedeni ise hafızalı olmasıdır.

Arkadaslar ben ercan beyle olan gorusmemi anlattim.birincisi kesi yapilmadan iple olan teknik acilma ihtimali yuzde yuz.ikincisi kesiyle klasik teknik yani ya kikirdak zayiflatilir yada fazlasi kesilir ve dikislerle tutturulur burada iki dikus vardir.birincisi kikirdaktan gecen ikincisi deriye atilan eriyen dikisler.gelelim ercan beye uzun arastirmalarim sonunda bosuna 109.35 kurusu doktorumu gorup de iki cift laf etmek icin vermedim.yuz yuze konusup ona guvenebilecegimi hissetmek icin verdim ki hissettim de.ercan beyin cihandide tekniginde bugun de konustuk kendisiyle randevuda kikirdaktan dikis gecmiyor.flep yani canli doku yardimiyla dogal bir kuvrim olusturuyor.2008den beri amt revizyonu yok.kikirdak yumusak turevi bir doku oldugundan atilan son derece ince dikslerin de kikirdagi bosa cikarma gibi bi sansi yok cunku oyle bir dikis yok.ikincisi vucut zamanla bu dikisleri disariya itiyormus yabanci cisim reaksiyonundan dolayi ellediginizde iplikleri hisseder hale geliyormus bu da cihandide tekniginde yok cunku flep denilen ayri bir teknik var.kendisi cok iyi biri kesinlikle kendimi yazdan sonra ona emanet edicem.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

o bahsettiğin teknik klasik açık deriden kesi yapılıp kıkırdağa şekil verme tekniği der doktorlar

Bu mesaj arkalarda kalmış, kulak ameliyatı olmayı düşünenler için açıklayıcı bilgiler var. Sürekli bandaj takıp kendinize eziyet etmeyin, kulağın açılması kıkırdaklarla ilgili bir durum, iyi bir doktorun yaptığı kulak gereğinden fazla açılmaz, geceleyin dikkat edin bir müddet yeter, o da kulakların kıvrılmaması, üzerine yatmamanız için tavsiye edilir.

arkadaşlar,

sizlerin olduğu teknikte kulak arkasından kesi yapılıyor ve kıkırdak mı zayıflatılıyor doğru mu anlıyorum,
bu tekniğin adı nedir, biraz bilgi verirmisiniz,

neox ve bu ameliyatı düşünen diğer arkadaşlar ;

Çok detaya iniyorsun, bu seni strese sokar iyice, yapacağın şey iyi bir doktor bulup ameliyatı kısa süre içinde gerçekleştirmen, karar verdiysen zaman kaybetme.

Bazen hiçbir sorunu olmadığı halde kulağını takıntı yapanlar da olabiliyor, böyle ise ameliyat olmayın, gerek yok. Kepçekulak ameliyatı burun ameliyatı gibi değildir, beğenmek çok daha zordur, ancak gerçekten kulaklar kepçe ise o zaman hiç düşünmeden olun, sonuçtan zaman içinde memnun kalırsınız.

@samsan,
tamam haklısın da, açılma durumu da olursa, 5-6ay sonra, tekrar bütçe ayırıp da ameliyat olamam ki
burada tavsiye edilen doktorlardan birine gidip görüşeyim, zaten istanbul, ankara ve kocaelinde belli başlı birkaç doktor adı verilmiş, ben istanbuldayım.

@burqa siz bunları boşverin lütfen bırakın bunları ameliyat olanlar düşünsün benim anladığım kadarıyla siz olamıyorsunuz arkasında nasıl bir sebep var bilinmez kompleks yapmışsınız gereksiz şeyler bence siz kendi işinize bakınız lütfen bırakın ameliyat olanlar iyileşme süreciyle ilgili birbirine danışsın ha sizde doktor önerisi istersiniz süreçlerden bilgi edinmek isterseniz yardımcı oluruz sorun değil ama sizin yaptığın konuşmaları hiç elzem bulmuyorum ben bu benim fikirim, bu arada arkadaşlar benim yarın tam 1 hafta olacak ameliyat olalı dikişlerim eridi kulaklarım gayet iyi günde iki kere duş alıyorum pomad krem sürüyorum suan hiç bir sorun yok daha güzel olucak inanıyorum :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kulakların açılacaksa açılır, bandajı taksan da takmasan da, inan bana.

Topiğin ilk sayfalarını okursan aylarca bandaj taktığı halde kulakları açılan arkadaşlarımız var, kulağın açılmasının en büyük nedeni doktorun kıkırdaklar üzerinde gerekli kesiyi yapmamasıdır.

İyi bir doktor bulun, sonrasına da tevekkül edin, Allah'a dua edin, uzattıkça strese giriyorsun, seni ve senin durumunda olan arkadaşlara yardımımız olsun isterim.

@samsan, @happytreefriend ankarada olsam bende sizin doktorlara olurdum.
umarım bende sizler gibi, iyi bir doktor bulurum hayırlısıyla.

Özel Msj gönderemiyorum. Kusura bakma onun için buradan yazacağım.
Tekrar söylüyorum sana. Yaptığın yanlış. 5 yıldır ameliyat olmamışsın. Kendi kararsızlığın yüzünden başkaları da ameliyat olmasın istiyorsun. Ben ameliyat oldum 1 hafta önce. Benden fotoğraf istedin özelden..Bugün yine göster fotoğraf hepimiz rahatlayalim yazmışsın. Kimse ispatlamak zorunda değil. Burda birbirimize yardım etmeye çalışıyoruz. Sen de surekli İllaki açılacak diyerek insanları çıkmaza sokuyorsun. Sen ameliyat bile olmamissin ama burda hepinizin kulakları açılacak diye insanları karamsarlığa sürüklüyorsun. Bu mu yapmaya çalıştığın insanlık görevi. Ayrica ameliyat olamadigin için buna cesaret edemediğin icin kendini bu şekilde rahatlatma yolu bulmuşsun. Çok yanlış. Kendine yapıyorsun senin durum biraz da psikolojik. Sana 2004'te ameliyat olan arkadaşımdan ve kuzenlerimden bahsediyorum Ona da inandırıcı değil diyorsun. Sana daha ne diyebilirim arkadaşım. Allah kurtarsın. Son olarak rica ederim artık özelden Msj gönderme bana.

Lucin kulakta kesi yapılıyor böyle birşeyin nasıl tamamen açılma gibi bir ihtimali var bende anlamadım açıkcası , benim olalı 2 yıl olucak ama eski haline dönme gibi bir sorun yok

Son düzenleme:
Arkadaşlar daha önce hiç fark ettiniz mi bilmiyorum ama ünlülerde tayanç ayaydın diye bir oyuncuda eskiden kepçeydi daha sonra yaptırdı Neden yazıyorum çünkü kulakların öncesini ve sonrasını merak edenler varsa bakabilir Tabi ne tür bi ameliyat geçirdi bilemiyorum :)

Lucin kulakta kesi yapılıyor böyle birşeyin nasıl tamamen açılma gibi bir ihtimali var bende anlamadım açıkcası , benim olalı 2 yıl olucak ama eski haline dönme gibi bir sorun yok

Çok sevindim yazmış olmana. bunu paylaştığın için çok teşekkürler. Benim 1 hafta oldu hâlâ şiş ama açılma filan yok. Darısı başka arkadaşların başına:)

Çok sevindim yazmış olmana. bunu paylaştığın için çok teşekkürler. Benim 1 hafta oldu hâlâ şiş ama açılma filan yok. Darısı başka arkadaşların başına:)

Ne demek , şişlikler kısa sürede geçiyor.Ben üçüncü haftada saçımı sıkı bağlıyordum ve gayet doğal duruyordu.Sadece arkadan izler belli oluyor onun için insanlar sorabilir dikkat et. Doğrusu ilk aylar çok yapışık olduğu için görünmeye bile bilir.En kısa zaman iyileşir umarım insan ameliyat olduğunu bile unutuyor hatta eski halimi hatırlamıyorum o derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…