ben 5 yıldır bu forumda kepçe kulağı araştırıyorum coook eski yazıları görebilirsiniz benle ilgili kısaca size gerçekleri söyliyim kulak kıkırdağı hafızalı arkadaşlar ister 1 sene ister 2 sene illaki eski halini alcak cünki yıllardır yapılan ameliyatları izliyorum içten laylon iple kulakları dikip düğüm atıyolar ip gevşiyor veya kopuyor kulak eski halini alıyor neden çünki hafızalı ! amerikada bunun çözümünü buldular okadar araştırdımki bu konuda tek amerika müthiş ilerde lazerle 1 kerede ömürlük yapıyolar lazer ışınıyla kulak hafızasını sıfırlayabiliyorlar lazer ışınıyla mükemmel bişey tabi durumu bukadar iyi olan yoktur içimizde olan varsada bu dediğimden faydalana bilir tek çözüm amerikadaki merkezdir
ben 5 yıldır bu forumda kepçe kulağı araştırıyorum coook eski yazıları görebilirsiniz benle ilgili kısaca size gerçekleri söyliyim kulak kıkırdağı hafızalı arkadaşlar ister 1 sene ister 2 sene illaki eski halini alcak cünki yıllardır yapılan ameliyatları izliyorum içten laylon iple kulakları dikip düğüm atıyolar ip gevşiyor veya kopuyor kulak eski halini alıyor neden çünki hafızalı ! amerikada bunun çözümünü buldular okadar araştırdımki bu konuda tek amerika müthiş ilerde lazerle 1 kerede ömürlük yapıyolar lazer ışınıyla kulak hafızasını sıfırlayabiliyorlar lazer ışınıyla mükemmel bişey tabi durumu bukadar iyi olan yoktur içimizde olan varsada bu dediğimden faydalana bilir tek çözüm amerikadaki merkezdir
Hayır arkadaşım nereden çıkarıyorsunuz Allah aşkına. İnsanların kafalarını neden karıştırıyorsunuz. Yazık günah. Benim arkadaşım 2004'te ameliyat oldu. 10 yıl öncesinin teknolojisini düşünebiliyor musunuz hiç. Buna rağmen kulaklarında milim açılma yok. İki kuzenim 2008'de ameliyat oldu. Hiçbirinde açılma filan yok. Şikayetçi olan gitsin bir an önce yaptırsın ameliyatını imkanları doğrultusunda. Açılsa bile mümkün değil şuankinden kötü olmiycak bunu mutlaka kafanıza kazıyın arkadaşlar. Zaman kaybediyorsunuz. Tabiki araştırma yapacaksınız ama okuduğum yorumlara göre vazgeçicek ya da hayatı boyunca bunun kararsızlığıyla yaşayacak olan insanlar var. Amerikada cozum
Kendin kararsızlık yaşıyorsun. 5 senedir olmaya çalışıyorsun. Ama bir türlü karar veremiyorsun. Her seferinde erteledim diyorsun. Kararsızlığınla yarım yamalak edindiğin bilgilerle insanları yanıltıyorsun. Bu yaptığın inanılmaz yanlış bi hareket.
Geçmiş olsun, şu anda kulaklarınız oldukça şiş vaziyettedir sanırım, anestezinin etkisi geçince ağrılar başlıyor ve 3 gün kadar devam ediyor. Kıkırdaklarda ne kadar fazla işlem yapılırsa ağrı da o kadar çok oluyor. Ağrı bazılarında şiddetli, bazılarında hafif oluyor, bu da kıkırdakta yapılan işlemle ilgili, bazen kişiden kişiye de değişebiliyor.
Kulaklarınızın tam şeklini alması yaklaşık üç ayı bulacaktır, tekrar geçmiş olsun, başarılı bir ameliyat geçirmenize sevindim.
Doktorunuz iki ay takın dediyse doktorunuzun dediğini yapabilirsiniz, en azından aklınızda soru işareti kalmaz.
Kulakların gereğinden fazla açılması bence tamamen kıkırdak ile ilgili bir durum, işini bilen bir doktorun yaptığı kulağın fazla açılmaması lazım.
arkadaşlar,
sizlerin olduğu teknikte kulak arkasından kesi yapılıyor ve kıkırdak mı zayıflatılıyor doğru mu anlıyorum,
bu tekniğin adı nedir, biraz bilgi verirmisiniz,
neox ve bu ameliyatı düşünen diğer arkadaşlar ;
Çok detaya iniyorsun, bu seni strese sokar iyice, yapacağın şey iyi bir doktor bulup ameliyatı kısa süre içinde gerçekleştirmen, karar verdiysen zaman kaybetme.
Bazen hiçbir sorunu olmadığı halde kulağını takıntı yapanlar da olabiliyor, böyle ise ameliyat olmayın, gerek yok. Kepçekulak ameliyatı burun ameliyatı gibi değildir, beğenmek çok daha zordur, ancak gerçekten kulaklar kepçe ise o zaman hiç düşünmeden olun, sonuçtan zaman içinde memnun kalırsınız.
Tesekkurler cnm yok ben olmadim amt arastiranlardanim kafamdaki sorulara yanit ariyorum tba22
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benim kulaklarım aşırı kepçe aynaya baktıkca tüm bu olanları unutup olmak istiyorum ama kendimi kandırıyorum hep olcam diyorum her sene ama her sene kimle karsılastıysam olcam diyip olup mağdur olan olan sayısı kadar mağdur olan var kesin çözüm olsa koşa koşa yaptırırım 5 yıldır beklemem vicdanım rahat olmadığından uyarıyorum sizleri yanlısmıyım ?
Özel Msj gönderemiyorum. Kusura bakma onun için buradan yazacağım.
Tekrar söylüyorum sana. Yaptığın yanlış. 5 yıldır ameliyat olmamışsın. Kendi kararsızlığın yüzünden başkaları da ameliyat olmasın istiyorsun. Ben ameliyat oldum 1 hafta önce. Benden fotoğraf istedin özelden..Bugün yine göster fotoğraf hepimiz rahatlayalim yazmışsın. Kimse ispatlamak zorunda değil. Burda birbirimize yardım etmeye çalışıyoruz. Sen de surekli İllaki açılacak diyerek insanları çıkmaza sokuyorsun. Sen ameliyat bile olmamissin ama burda hepinizin kulakları açılacak diye insanları karamsarlığa sürüklüyorsun. Bu mu yapmaya çalıştığın insanlık görevi. Ayrica ameliyat olamadigin için buna cesaret edemediğin icin kendini bu şekilde rahatlatma yolu bulmuşsun. Çok yanlış. Kendine yapıyorsun senin durum biraz da psikolojik. Sana 2004'te ameliyat olan arkadaşımdan ve kuzenlerimden bahsediyorum Ona da inandırıcı değil diyorsun. Sana daha ne diyebilirim arkadaşım. Allah kurtarsın. Son olarak rica ederim artık özelden Msj gönderme bana.
Lucin kulakta kesi yapılıyor böyle birşeyin nasıl tamamen açılma gibi bir ihtimali var bende anlamadım açıkcası , benim olalı 2 yıl olucak ama eski haline dönme gibi bir sorun yok
Çok sevindim yazmış olmana. bunu paylaştığın için çok teşekkürler. Benim 1 hafta oldu hâlâ şiş ama açılma filan yok. Darısı başka arkadaşların başına:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?