Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

@mahlasi canım bence hep olumlu düşünmeliyiz çekim yasası! evren enerji üzerine kurulmamış mı sonucta☺️ kulaklarımızı seviyoruz ve onlara hep güzel enerjiler gönderiyoruz:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

@happytreefriend ya ben şu sakızı nerden çiğnedim sol kulağım çok ağrıyor kesin içindeki dikiş gevşedi açılmaya zorluyor kulağı çok ağrıyor

@mahlasi ben neler söyledim sen neler diyosun kötü düşünme ve sakin ol:) bende bugün kulak çubuguyla kulagımı temizledim ve acaip gerginlik hissettim böyle öne dogru cekiliyomus gibi , hemen tenisci bandajımı taktim bi saate geçiverdi:) bence bantını tak yat ve uyu sabaha geçmiş olucak.

@happytreefriend gözlerimi kapatsam açtığımda 5 sene geçmiş olsa kulaklarım kaynamış yerine oturmuş olsa rahatça ezip büksem çok mutlu olacağım ama işte olmuyorr :)

canım bence sakız çiğneme olayını kafaya hiç takma çünkü sorun olucak olsa mutlaka uyarırlardı. ben yemek yerken bile ilk gün çok zorlandım. ağzımı açamıyordum. telefon edip sordum. hiç sorun olmaz dediler. öyle olsa çenemizi dikkatli oynatmamız gerektiğini mutlaka söylerlerdi. gönlün rahat olsun canım canını sıkma hiç istersen ara danış ama hiç sanmıyorum dikişlerine zarar geleceğini.

@mashlas1, geçmiş olsun..,

son dönemde ameliyat olan arkadaşlar kendinize dikkat edin,
bizler de sizin gibi iyi birer doktor bulup bizde mutlu olalım inş

Herkese merhabalar öncelikle. Siteye bugün üye oldum. Uzun zamandır birçok konuda yazılmış çizilmiş herşeyi sitede takip ediyordum.

Cuma günü ben de kepçe kulak ameliyatı oldum. Onunla ilgili olarak yardımcı olabileceğim merak ettiğiniz birşey varsa sorabilirsiniz. Burda yazılanlardan dolayı çok korkarak girmiştim ameliyata. Ancak kimse şunu unutmasın, her bünye her kişi birbirinden farklı. Bundan dolayı korkmayın.

Geçmiş olsuuun aramıza hoşgeldin:) Ağrı acı durumların nasıl? Ameliyatın nasıl geçti nerde oldun hangi doktor yaptı ? Anlat hepsini hadi:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

+1,
öncelikle geçmişolsun, sonrasında konu ile ilgili bilgi lütfen(

arkadaşlar, istanbulda konu hk. doktor isimlerini listeleyebilirmisiniz,

Merhaba arkadaşlar, bugün koltukta oturuyordum kafamda bandaj vardı kafamı geriye doğru yasladım ama biraz sert oldu kulağımın büküldüğünü hissettim daha doğrusu büküldüde o an acıdı biraz bandajı çıkartıp baktığımda görünürde birşey yoktu ama yinede tedirgin oldum

arkadaşlar,

istanbulda bu işi yapan iyi doktor isimleri verirmisiniz, yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Geç yazdığım için kusura bakmayın :) Şimdi sorularınızı cevaplıyorum.

Lokal anestezi uygulandı. Ameliyat esnasından herhangi bir şey hissedilmiyor. Bu konuda içiniz rahat olsun. Ameliyat olduğum gece ağrım oldu. Çok ağrıdı evet ama dayanılmayacak gibi de değildi. Ertesi gün yani cumartesi günü sargılarım açıldı ve saç bandı kullanmaya başladım. İyileşme süreci nazar değmesin ama benim hızlı gibi geldi. Morluklar baya azaldı. Hassasiyet var ki bu da normal kıkırdak sonuçta. Ama ağrım sancım yok yani normal hayatım devam ediyor Bir an önce saç bandından kurtulup at kuyruğu yapmak istiyorum :)

Doktorunuzda dikkat edeceğiniz şey tecrübesi olsun mutlaka. Arkadaşım asistana ameliyat ettirdi kendini. Ondan duyduklarım yüzünden oldukça korkuyodum ama benim doktorum 25 30 yıllık tecrübeli biri, prof. o yüzden bu süreçler sorunsuz ilerliyor. Balgatta oldum Koru Hastanesi yanında Su Apt. nda doktorumun muayenehanesi var. Adı Osman Latifoğlu. Ben memnun kaldım hem ilgi hem yaptığı ameliyat bakımından.

İyi bir doktora olursanız, korkulacak birşey yok. Tabi kişiden kişiye göre de iyileşme süreci etkiler vs. değişebilir. Umarım hepiniz bu dertten kurtulursunuz... 25 sene boyunca yaşamış biri olarak hepinizi anlıyorum...

Bu arada 2 kulağım da birbiriyle aynı oldu. Sağ taraf daha açıktı ve kepçesi yumuşaktı. Şu an yapışıklık derecesi aynı. Fazla yapışık ama doktorum zamanla şişlik de indikçe görüntüsünün normalleşeceğini söyledi.

Açılma konusunda baya tartışmalar olmuş Benim doktorum küçük bir ihtimal açılabilir dedi. Ama bu herkeste olmazmış. Olursa da revizyonunu yapacak. Ama ben tedbir amaçlı 1 sene boyu geceleri bantla yatıcam. Yeniden kepçe olmak istemiyorum :)

Keske herkes bu kadar konusuyoruz bi de öncesi sonrası fotografını koysa. Albüme koysun arkadas olmayan göremesin yüzünü de sansürlesin. Acıksası benim bi cekincem yok koyarım ama kimse koymamısken ben niye koyayım diyorum yani.

@cansuturkuaz1453, siz ali mezdeği de mi oldunuz, memnun musunz, biraz bilgi verirmisiniz,

tam teşekküllü hastanede iyi doktor bilenler de tavsiyelerini yazabilirlermi

hayır ben olmadım türkiyede 2 3 kişi bu işte iyi bu doktor ilk 3 de internette araştırma yap zaten görüceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…