Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

Kızlar benim dikişlerim 18 gün olmasına ragmen hala erimedi. İlk 10 gün filan su degdirmedim bunla alakalı olabilir mi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu arada @burqa amerika amerika diyorsun da orda bi kaza gecirmistim bana hic sormadan normal dikiş atmışlar hala bi parmak boyu izi durur yani demem o ki türkiye bi çok konuda amerikayı filan sollar. Türkiyede oldugum bi ameliyatta ise doktor okadar düsünceliydiki benim izimi benden çok düşündü ve şuan oraya hiç bıçak degmemis gibi diyebilirim. bizde de çok çok iyi doktorlar var, dünya küresel, doktorlar da at gözlüğüyle sürdürmüyolar ya kariyerlerini, sürekli yurtdısında sempozyumlara katılıyor çoğu operatör doçent profesör bilgi paylaşımı adına. O lazer teknigi belliki daha tam oturmamış kanıtlanmamış. Tersi olsa türkiyede de illaki yapan bi doktor olurdu diye düşünüyorum.

@happytreefriend merhaba benim 1 hafta oldu bugün dikişlerim eridi günde 2 kere duş alıyorum pomad krem sürüyorum kulaklarımı temizliyorum sertliği yavaş yavaş gidiyor yumuşamaya başladılar kasılmalarda çok azaldı güzel bir sonuç çıkacağına inanıyorum sizin durumunuz nedir :)

Benim şişlik ve sertlik kalmadi diyebilirim ama dikişler hala duruyo kulak arkasında sepsertler. Kasılmalar da gün icerisinde ara ara oluyor kulagımı birisi arkadan cekiyormus gibi:) Gün aşırı sıcak suyla yıkayıp yumusatmak mı gerekir acaba bu dikisleri. Hic gitmeye niyetleri yok gibi

@happytreefriend benim dikişlerin erimesinin sebebi günde 2 kere duş almamdan olabilir pomad sürmemden olabilir, senin kulakların nasıl içine sindi mi beğendin mi açılma durumları falan nedir açıldı mı

Benim sol kulagım baya kepce, öbürü cok az açıktı , artı iki kulagımda yelkendi. Doktorum iki tarafı da yapıstırmıs, kepce olan kulagımın yelkenini de cok güzel bicimlendirmis. ama sadece yelken ve cok az açık olan kulagım iyice kafaya yapıstıgından onun uc yelken olan kısmı hala biraz yelken duruyo bi o cok icime sinmedi onu da yarın ameliyattan sonra ilk muayenem var görüscem. Önceki haline göre kıyaslanamıcak derecede iyi, ama önden bakınca o yelken olan kısım görünüyo hala hafif. Benim anladıgım su ki sadece kepce olan kulagın yapıstırılması daha kolay, yelken kulak estetigi ise özellikli bi ugras istiyor sanırım.

@happytreefriend güzel olacağına eminim sana tavsiyem bol bol su iç çok işe yarıyor

@happytreefriend güzel olacağına eminim sana tavsiyem bol bol su iç çok işe yarıyor

tesekkurler zaten cok su icerim devam edeim böyle o halde:)) senin nasıldı, nasıl oldu? Memnun musun?

@happytreefriend evet gayet iyi gidiyor memnunum sorun yok umarım açılma falanda olmaz :)

@lucin merhaba durumun nasıl

Merhaba benim ağrılar var ama bandaji çıkarınca geçiyor. Ben bütün gün + gece takıyorum. Sanırım ondan ağrılar. Şişliklerin dikişleri zorlaması durumu çok mantıklı geliyor ondan mümkün olduğunca takmaya çalışıyorum. 2 günde bir duş alıyorum. Dikişler erimedi ondan sanırım. Bu arada benim ilk kontrol 7 haziranda. Seninki ne zaman. Aynı gündeyse tanışmak isterim ^_^

@Lucin iyiye gidiyor anladığım kadarıyla peki şişlikler ve morluklar ne durumda ve açılma var mı ? Benimki 3 haziranda ama tanışmak isterseniz neden olmasın :)

Şişlik çok fazla kalmadı diyebilirim iyi durumdalar. Uçlarda kaşınma oluyor bazen. Morluklar belirli bölgelerde. Gergin ve kaskatı ayrıca yanma oluyor bazen. Açılma yok gayet doğal oldu. Yapışık da değil ayrık da değil normal insan kulağından:)) Çiğdem hanım 2 ay sonunda gerçek şeklini alicak kulak bu süreçte sana ayrık gelir yapışık gelir şişer iner demişti. Bekliyorum işte güzel olucak inşallah:). Bir de dikişlerin tamamen döküldü mü benimkiler sert dün dustan sonra elime geldi pomat sürerken.

@Lucin güzel sevindim senin adına benimkiler çok iyi durumda önceden bandana takınca acıyordu şimdi acımıyor bile, evet döküldü ve ben yeni görüntüme alıştım bile işin ilginç olan tarafı kimsede ameliyat olduğumu anlamıyor çok güzel bir duygu ya gerçekten insan mutlu oluyor allah inşallah herkese nasip eder :) zaten biliyorsunuz salih bey garanti veriyor açılma olursa diyor biz yaptığımız kulağın arkadındayız gelin yeniden yaparız diyor güzel yani doktor seçimimizde güzel bence :)

arkadaşlar,

sizlerin olduğu teknikte kulak arkasından kesi yapılıyor ve kıkırdak mı zayıflatılıyor doğru mu anlıyorum,
bu tekniğin adı nedir, biraz bilgi verirmisiniz,

Evet kıkırdak fazlaliklari kesiliyor. Tırnak değil ya yeniden uzasın eski hâline dönsün:))
Ben zaten doktoruma elimle gösterdim ben fazla bişey istemiyorum şu kadar yatsın yeter dedim. Çünkü yapışık kulak da kusurludur. İçim rahat mutluyum Allaha şükürler olsun.

sen olalı 1 hafta olmus zaten ben sana 1 kez yazmısım durumunu sormusum kötü bişeymi demişim ben sana bana özelden yazma diyorsun ? ben cok doktorla konustum onlar belli bi süre sonra kulaklar acılcak diyorlar onların dediğini size diyorum kafamdan sallamıyorumki ha doktor bana dese benim yaptıgım imkanı yok acılmaz ben derimki bak su su doktor cok iyi garantisini veriyor gönül rahatlıgıyla git ama en az 10 tane doktorla konustum bana acılır diyor hafızalı oldugu için bana doktorun dediği şeyin tam tersini size söyleyip gidin olum dersem bu size ayıp olmazmı ben size kötü amaclamı yaklasıyorum allah askına neden böyle kalbimi kırıyosunuz bende aynı konudan müzdarifim ben izmirdeyim ameliyat olan bi kaçtane gördüm o gördüklerimin cogusu revizyon oldu tekrar bunları inkarmı ediyim sadece sizden istediğim kaliteli bu işin en profuna gidinki sonucu başarılı olsun ben burda iyi niyetlilik yapıyorum böyle tepki vermeniz beni coook kalben üzdü burda hiç bir art niyetim varmı lütfen ?

Arkadaşlar sizin için bir araştırma yaptım ve şu sonuca ulaştım benim olduğum teknikte kulak katlanılıyor kıkırdakta fazlalık varsa keselip alınıyor yoksa kulak altı zarı denilen yerden törpülenerek zayıflatılıyormuş sonrasında kıkırdağa kalıcı dikiş atılıyormuş bizim işimiz burayla burdan sonrası pek önemli değil kalıcı dikişler kulak kıkırdağında kalıyor ilk üç ay boyunca çok dikkat edilmesi gerekiyormuş kulağa hiç bir etki darbe vb olmaması lazımmıs olursa eğer dikiş kopabilir veya gevşeyebilir kulakta eski halini alırmış ama herhangi bir etki olmazsa 3 ay sonra kıkırdak ameliyatta verilen haliyle kaynıyormuş ve öyle kalıyormuş ben bunu birazda kırılan kolun düzeltilip alçıya alınıp kaynamasına benzettim gayette mantıklı içiniz rahat olsun bence ha bide şu dikkatimi çekti bazı doktorlar diyorki 1 hafta duş almayın kulakta açılma olabilir biraz abartı buldum çünkü ben ameliyat oldum bir gün sonra sargılarım alındı ondan bir gün sonrada her gün 2 kere olmak şartıyla duş aldım hiç bir sorun olmadı aksine 1 haftada dış dikişler eridi

bakın size tek tek su yakın zamandaki arkadasların konustugu sayfaların sayısını söylicem tek tek okuyun onlarınkide acılmıs bana ozaman inanıcaksınız bu benim dediğim birşey değilki arkadaslar doktora soruyorum doktorun verdiği cevap doktorların söylediğini size söylüyorum kendi kafamdan uydurma bişey değil biliyorum diyosunuzki doktor neden yalan söyler diyosunuz ama söyle bisey var doktor bi ameliyatı ben yapamam diyemez cunki o doktordur ne kadar cok ameliyat okadar cok el pratikliği der doktorlar o yüzden en uzmanına gidceksin der en profları. simdi arkadaslar 466 samsan nickli bi arkadasımız kulak acılmasıyla ilgili kısaca bilgi vermiş bu 1. bakın bundan 2 ay önce fatmahatice adlı üye oda kepçe kulak ameliyatı oldu 2 ay sonra kepçe kulak acılması die sayfa actı bilgi almak icin kendisininde kulakları eskiye yakın acıldıgı için soru sormus orda buda etti 2. size kısaca örnek veriyorum gerilere kadar iyice okuya okuya gidin cogu kiside 2 inci hatta 3 üncü olmak isteyenleride görüceksiniz simdi aksama kadar tek tek size hangi sayfalar demiyim acın okuyun size kısaca yardımcı olmaya calısıyorum burda art niyet aramayın sadece kaliteli doktora gidin bu isin ehli adamına tek istediğim paranız bosa gitmesin basarılı bir hekime gidinki yüzünüz gülsün arkadaslar simdiden tesekkür ederim..

sunuda hatırlatmamda fayda var fatmahatice kepçe kulak ameliyatı oldugunda ona demiştim bandajı uzun süreli tak yoksa acılcak diye dediğimde oldu yani kendisine özelden muhabbetimiz olmustu

@burqa Allah razı olsun siz bizi düşünmeyin siz kendiniz ameliyat olursanız öyle yaparsınız ben açılırsa bir daha para vermeye yeniden olmaya razıyım zaten çoğumuzun doktoruda açılma olursa ücretsiz revizyon ameliyatı olabileceğimizi bizlere belirtti gerek yok bizim için 10 doktorla konuşmanıza siz kendiniz için konuşun biz konuşup hallettik zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…