- 10 Mart 2010
- 278
- 75
- 648
@happytreefriend merhaba benim 1 hafta oldu bugün dikişlerim eridi günde 2 kere duş alıyorum pomad krem sürüyorum kulaklarımı temizliyorum sertliği yavaş yavaş gidiyor yumuşamaya başladılar kasılmalarda çok azaldı güzel bir sonuç çıkacağına inanıyorum sizin durumunuz nedir :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
@happytreefriend benim dikişlerin erimesinin sebebi günde 2 kere duş almamdan olabilir pomad sürmemden olabilir, senin kulakların nasıl içine sindi mi beğendin mi açılma durumları falan nedir açıldı mı
@happytreefriend güzel olacağına eminim sana tavsiyem bol bol su iç çok işe yarıyor
@lucin merhaba durumun nasıl
@Lucin iyiye gidiyor anladığım kadarıyla peki şişlikler ve morluklar ne durumda ve açılma var mı ? Benimki 3 haziranda ama tanışmak isterseniz neden olmasın :)
arkadaşlar,
sizlerin olduğu teknikte kulak arkasından kesi yapılıyor ve kıkırdak mı zayıflatılıyor doğru mu anlıyorum,
bu tekniğin adı nedir, biraz bilgi verirmisiniz,
Özel Msj gönderemiyorum. Kusura bakma onun için buradan yazacağım.
Tekrar söylüyorum sana. Yaptığın yanlış. 5 yıldır ameliyat olmamışsın. Kendi kararsızlığın yüzünden başkaları da ameliyat olmasın istiyorsun. Ben ameliyat oldum 1 hafta önce. Benden fotoğraf istedin özelden..Bugün yine göster fotoğraf hepimiz rahatlayalim yazmışsın. Kimse ispatlamak zorunda değil. Burda birbirimize yardım etmeye çalışıyoruz. Sen de surekli İllaki açılacak diyerek insanları çıkmaza sokuyorsun. Sen ameliyat bile olmamissin ama burda hepinizin kulakları açılacak diye insanları karamsarlığa sürüklüyorsun. Bu mu yapmaya çalıştığın insanlık görevi. Ayrica ameliyat olamadigin için buna cesaret edemediğin icin kendini bu şekilde rahatlatma yolu bulmuşsun. Çok yanlış. Kendine yapıyorsun senin durum biraz da psikolojik. Sana 2004'te ameliyat olan arkadaşımdan ve kuzenlerimden bahsediyorum Ona da inandırıcı değil diyorsun. Sana daha ne diyebilirim arkadaşım. Allah kurtarsın. Son olarak rica ederim artık özelden Msj gönderme bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?