Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

Mahlasi senin iyilesme surecin nasil gidiyor cnm uzerine yatma hassasiyet vb...tekrar herkese olmuslara ve olacaklara gecmis olsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arkadaşlar yardım edin bizde olalım,
ben hastanede olmak istiyorum yalnız, kimi hangi hastaneyi önerirsiniz,
salih emre üregen bey de kendi muayenehanesinde mi ameliyatı yapıyor

@canoo benim iyileşme sürecim iyi geceleri düz yatıyorum ama sabah uyandığımda kulağımın üstünde uyanıyorum yatıyorum yani ama pek koruyamıyorum kulağımı @neox Salih Emre üregen hastanedede yapıyor belli bir mebla karşılığında

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kulağımın üzerine ben de yatıyorum. Elimi ya da kolumu koyuyorum. İyileştiği için sanırım yatabiliyorum. İlk başta mümkün değil kimse beni üzerine yatıramazdı. Yatmamak mı lazım zararı olur mu acaba?

aradaki fiyat farkını biliyormusunuz, birde sizden ameliyat olmadan önce birtakım tahliller istendimi muayenehanede loakl anestesi ile olan arkadaşlar,

arkadaşlar,

bu ameliyatı tam teşekküllü hastanede olmak ile doktor muayenehanesinde olmanın avantajı dezavantajı nedir,
kan tahlili vs. yaptırmadan ameliyat olunabilirmi,

ameliyat olan arkadaşlara tekrar geçmişolsun dilerim.

Amt oncesi tetkikler bence onemli cunku engel olan olmayan durumlar gorulmeli bana kalirsa hastanede olmak daha iyi.

kan testi olmadan ameliyat olmaz çünki kan pıhtısına bakmaları gerekiyor

Canım birşey daha sorucam pomadi sürdükten sonra bandaji takiyorum sanırım hiç hava almadığı için nemden filan alerji oldu kaşınıyor. Bu arada ben bütün gün bandajla geziyorum 15 gündür. Pazar gününden itibaren gündüz takmayı birakicam. (Tabi bunu doktor demedi bu kadar süre tak diye yanlış anlaşılma olmasın. Geceleri takmak yeterli diyor doktorlar.) Dikişler değil kaşınan yerler kulak memesinden itibaren yukarı doğru arka tarafta. Şimdi duş aldım pomad sürmesek olmuyor mu artık. Sen hâlâ pomad kullanıyor musun? Ne kadar süre kullanicaktik unuttum

Cansuturkuaz son durumun nasil acaba iyilesme surecin nasil gidiyor ayrica lucin senin de ayni sekilde memnun musunuz son durumdan?

Cansuturkuaz son durumun nasil acaba iyilesme surecin nasil gidiyor ayrica lucin senin de ayni sekilde memnun musunuz son durumdan?

Ben çok memnunum Allaha şükür 15 gün olmuş ağrı yok denecek kadar az öyle açılma filan yok. Tek sorun bandaji çok taktım sanirim hava almadı dolayısıyla nemli kaldığından kaşıntı ve kabarikliklar oldu. Çok küçük isilik gibi. Bandaj takmak çok bunaltıcı geliyor artık

olmadım ben ameliyat o yüzden bişey diyemicem ama her ameliyat için kan pıhtılaşması testi isterler bunu herkez bilir yani normal lisede bile konusu olmayan kimya hocaları bile buna değinir kimyacıların işi ya testler vs

Sevindim iyi olduguna lucin ins hepimiz daha iyi oluruz doktorun ne kadar bir zamandan bahsetmisti amt sonrasi iyilesmede?

arkadaşlar yardım edin bizde olalım,
ben hastanede olmak istiyorum yalnız, kimi hangi hastaneyi önerirsiniz,
salih emre üregen bey de kendi muayenehanesinde mi ameliyatı yapıyor

benim 10 ay kadar oldu ameliyat olalı,salih emre üregeni öneririm.
Zaten forumdada, yaptığı hasta sayısı olarak muaynesindede görüyor insan,en çok ameliyat yapan en başarılı cerrahlar arasında istanbulda.
hem doğal hem ideal benim kulişler:)çok şükür Allahıma
kendi ameliyathanesindede hastane ameliyathanesinde de yapıyor.fiyat kendi ameliyathanesinde daha uygun,ben öyle oldum.sonuçta aynı işlem ve aynı cerrah için 2000 tl kadar hastane farkı vardı yanılmıyorsam,gereksiz geliyor insana.zaten okadar güveniyosunki dr beye o ne önerirse ona ok demek mantıklı.gerekli gördüğü tahlilleri istiyor.

Sevindim iyi olduguna lucin ins hepimiz daha iyi oluruz doktorun ne kadar bir zamandan bahsetmisti amt sonrasi iyilesmede?

İnşallah. 2 ay sonunda son şeklini alacağını söyledi doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…