sen olalı 1 hafta olmus zaten ben sana 1 kez yazmısım durumunu sormusum kötü bişeymi demişim ben sana bana özelden yazma diyorsun ? ben cok doktorla konustum onlar belli bi süre sonra kulaklar acılcak diyorlar onların dediğini size diyorum kafamdan sallamıyorumki ha doktor bana dese benim yaptıgım imkanı yok acılmaz ben derimki bak su su doktor cok iyi garantisini veriyor gönül rahatlıgıyla git ama en az 10 tane doktorla konustum bana acılır diyor hafızalı oldugu için bana doktorun dediği şeyin tam tersini size söyleyip gidin olum dersem bu size ayıp olmazmı ben size kötü amaclamı yaklasıyorum allah askına neden böyle kalbimi kırıyosunuz bende aynı konudan müzdarifim ben izmirdeyim ameliyat olan bi kaçtane gördüm o gördüklerimin cogusu revizyon oldu tekrar bunları inkarmı ediyim sadece sizden istediğim kaliteli bu işin en profuna gidinki sonucu başarılı olsun ben burda iyi niyetlilik yapıyorum böyle tepki vermeniz beni coook kalben üzdü burda hiç bir art niyetim varmı lütfen ?
Evet dogru huseyin gunerin bana anlattigi teknikte de kikirdak zayiflatma isini eskiden lazerle yaptigini fakat odem olusturdugunu soylemisti simdiyse ozel bir aletle yaptigini soylemisti.bu arada arkadaslar ercan cihandidenin newestetikten arkadasi sanirim bora okla emaillestim o da cihandide tekniginin cok daha dogal kivrim olusturdugunu fakat islem biraz daha detayli oldugundan odemin biraz daha fazla olabilecegini soyledi.ayrica ercan beyin tezini okudum yazilana gore acilma revizyon yok istatistiklere gore.bir de netten teknigi canli izledim ilkinde tuhaf hissetsem de alistim izleye izleye yaptiklari cok mantikli geldi bana ama bilemiyorum bakalim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Karsilayacagini soylemisti evet ama hic yapmadim dedi hani ben de utube dan videosunu izleyince o teknigin cok mantikli geldi kikirdakta dikis yok kesik var dikis sadece deride ki o da gidiyor dogal bir sekilde kivrim olusturuyor bunlar teknik bilgier tabi sen nasil oldun happytreefriend uzerine yatma hassasiyet vs gibi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaslar bugun 19. Günüm, muayenem vardı. Doktoruma sordum nasıl bi teknik uyguladınız diye, kimi yerde kıkırdagı inceltmiş kimi yerde fazlalıkları kesip çıkarmış. Kalıcı dikiş kullanmıyorum tekniğimde dedi. Cilt zamanla yabancı maddeyi dışarı itebilir çünkü.. Kıkırdağı içerden eriyen dikişle dikiyormuş ama uzun vadede eriyorlarmış o eriyene kadar kıkırdak kaynıyor zaten dedi. 1 yıldır bu teknikte açılma yaşayan hastam olmadı dedi. Ama kıkırdağın malesef hafızalı bir yapısı olduğunu doğruladı. Ama tabiki doğru yerlerden doğru derecede kesi ve inceltme ile bu ihtimal düşüyor.
Bu arada lazerle kepce kulak ameliyatını da sordum ve aldıgım cevap şuydu "türk milleti lazeri duydumu deli oluyor" hakikaten böyle degil miyiz:)) lazer duyduk mu tamamdır kesin çok iyi algısı. Lazerin yuzde yuz basarılı oldugu tek yer bence epilasyondur dedi ki orası da doğru. Ama kulak, yanığı kesiye göre daha zor kabulleniyormuş, o teknikten haberim var ama başarı şansı okadar yüksek değil, olsa türkiyeye gelmesi 1 gün, neden uygulamayalım dedi, ki çok haklı buldum.
Bu şekilde işte. siz nasıl oldunuz arkadaslar, var mı bir gelişme durumunuzda?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba arkadaşlar bugün sakız çiğnedim sol kulağım ağırmaya başladı ilginç bir durum sizlerle paylaşmak istedim
@happytreefriend korktum ama ya hemen çıkartıp attım sakızı içindeki dikişler gevşedi açılcak sandım :) sen diyorsun ya bir kulağım biraz daha açık aynısı bende var sol kulağım çok güzel sağ kulağım 1 2 milim açık ama ben aynada çok incelediğim için farkına varıyorum bunun zaten ameliyattan öncede o kulağım diğerinden daha kepçeydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?