Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

Emergency 10 ay iyi bir sure suanda uzerine yatma ne bilim kiyafet giyip cikarirken korkmadan hareket edebiliyo musun peki?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Lokal anestezide tahlil olmaz genel anestezide olur lucin ben 7 8 gün sürdüm daha sürmedim cenazem var giremiyorum buraya

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kizlar benimde suan yaklasik 3.5 ay oldu ve kulaklarim suan cok güzel oldu. ilk günlerde tuaf duruyord cok yapisikdi ayni uzaylilar gibi ama suan cok memnunum. insallah daha fazla acilmaz.bende suan yatdigimda biraz agrim oluyor. yani kulagimin üstüne yatdinca kalkinca kulagim sizliyor. normalmi bu?

Benim de sebebini merak ettigim noktalardan biri 3.5 aydan sonra bile sizi olmasi normal mi diye

Yok hayir ben olmadim benim merak ettiklerimin basinda gelen bir nokta senin dedigin o yuzden soyledim

Lokal anestezide tahlil olmaz genel anestezide olur lucin ben 7 8 gün sürdüm daha sürmedim cenazem var giremiyorum buraya

Doğru söylüyorsun arkadaşım, ben lokal oldum ameliyatı doktorum sadece uzun süreli kullandığım herhangi bir ilaç ve bir hastalığımın olup olmadığını sordu. Hepsi bu. Bu arada başın sağolsun...

Evet lokal anestezide tahlil olmaz diş çektirmek gibi düşünün lokal anesteziyle yapılır ve sadece bi kaç soru sorarlar.
Bu arada ameliyat olalı 18 gün oldu 2 gündür saçlarımı yukardan topuz yapıyorum. Ağrım filan yok denecek kadar az yatarken de üstüne yatıyorum herşey yolunda gibi görünüyor maşallahım var :) Ameliyat olmayanlara duyurulur :)

Çok sevindim canım senin adına :) Benim 1 ay oldu, hala kulaklarımın ön yüzünde katlama izleri mevcut o sebeple toplayamıyorum :? senin ön/ic yuzu ne durumda?

Arkadaşlar, kulağın ön yüzünde katlama izi veya her neyse,, herhangi bi iz olan var mı? benim 1 ay oldu bugun, hala o tarz izler var. Bu teknikle mi alakalı nedir bilemedim. Çünkü heryerde "kulağın arkasından kesi yapıldığı için ön yüzde hiçbişey belli olmaz" yazıyor. E benimkiler ne o halde. bişey söyleyinnnn canım cok sıkıldı.

Başkasına sordun mu o izleri belirgin ve hiç geçmiyor mu azalma yok mu? Ameliyat olduğumuzu bildiğimiz için takıntılı oluyoruz. Belki çok miniktir başkalarının farketmeyeceği şeylerdir.

Yok minik degil baya baya iz içi karışık hele bitanesi beyin gibi büzüş büzüş doktorla yarın gorusucem 1 ay gecti bi degisiklik yok şişler indi sadece

canim ben ilkkez dikislerin önde oldugunu görüyorum. benim dikislerim arkada elleyince fark ediyorum ama ilkez kulan önünde dikis oldugunu gördüm.

canim ben ilkkez dikislerin önde oldugunu görüyorum. benim dikislerim arkada elleyince fark ediyorum ama ilkez kulan önünde dikis oldugunu gördüm.

Anlamadım ki, kesi yapıldığından mı böyle acaba ama neden öndeki deriyi de kessinki kıkırdaktan iç kısımdan keser herhalde? Benim öndeki kesi gibi degil de katlama gibi sanki. O katlamanın izi nasıl geçerki kafam karıstıııı. bi süredir yogunluktan kulagımla hic ilgilenememistim, ameliyat sonrası da şiş filan diye üzerinde durmamıştım, bugun iyice fotograf filan cekince farkettim

evet gördüm fotoğraflarını çok belirgin gerçekten. yarın görüştükten sonra mutlaka yaz çok merak ettim. doktorun kimdi bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…