Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

Gecmis olsun happytreefriend umarim iyilesir o kisimlar da en kisa zamanda bakalim bn de zamani bekliyorum onumuzdeki aylarda insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nesvannnnn, hiçbirşey yok gördüm fotoğraflarını, milim fark var sadece iki fotograf arasında çok dikkat etmezsen fark edilecek gibi bile değil.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Gecmis olsun happytreefriend umarim iyilesir o kisimlar da en kisa zamanda bakalim bn de zamani bekliyorum onumuzdeki aylarda insallah

Sen çok bilinçlisin tebrik ederim. Ben senin gibi araştırmadım izi sormadım bile mesela çünkü bu ameliyat arkadan kesiyle oluyor diye ne biliyim önden yapacagını aklıma bile gelmedi. Umarım kaygılarım yersizdir hepsi geçer ve şu dedigim lafları yerim.

türkiyede bu işi ehli yapan 2 isim var ali mezdeği ve salih emre üregen cunki bunlar cok kepçe kulak ameliyatı yapmıs olan doktorlar

@happytreefriend moralini bozmak istemem ama doktorun hem 3500 tl para almış hemde bu izlere normal diyor tamam bende Salih Emre üregene oldum benimkide o şekilde kulağı katlanarak yapıldı çünkü kulak yapım kıkırdağım buna uygundu ama benimkiler ne seninki kadar dikkat çekici ne o kadar biçimsiz gayet normal kıvrım gibi görünüyor yanlış anlama seni üzmek için söylemiyorum bunları ama bilmen lazım hiçte normal değil o biçimsiz izler eğerki seninki normalse lucinde benimle aynı gün aynı doktora aynı şekilde katlama yöntemiyle oldu seninki normalse bizimkiler mükemmel ötesi o zaman lütfen bu söylediklerimden alınama gücenme kırılma ben sana doktorunun haksızlığını anlatmaya çalışıyorum kesinlikle haksız ve söylediği saçma evet kedi arkadan yapılıyor kedi izi kulak arkasında kalıyor sendede önde kesi izi yok bendede yok lucindede yok lucinde ve bende kulağın içinde kıkırdağın katlandığı bir var içte geniş olan kısımda ama benimki gayet normal düz ve göze batmıyor seninki öyle değil gerçekten kötü hele bitanesi baya bi kötü doktorunla tekrar görüş ve rahatsız olduğunu bildir bence ben bile senin bu durumundan rahatsız oldum ve üzüldüm doktorun söylediğine bakar mısın çok saçma

Dediğin herşeyde çok haklısın Mahlasi. Bunlar benim de düşündüğüm şeyler ve dün bir ton kulak ameliyatı öncesi sonrası fotografın baktım yurtdışından da, benimki gibi tek bir kulaga rastlamadım. Dün doktoruma ettiğiniz kepçe kulak ameliytlarndan sonrası fotografı olan var mı kulağının içi düzgün olan, geçiyor mu yani görmek istiyorum dedim. Var tabiki birsürü var ama şuan onları bulmakla uğraşamam, Sen artık ameliyatı oldun dedi! Profesyonelliğe bakar mısınız??! Ben olduysam beni ameliyat eden sensin bu senin eserin ve benim içimi rahatlatmak senin boynunun borcu! Artık sinirlenmek üzülmek dövünmek değil bundan sonra ne yapabilirim bunu düşünmek istiyorum. Olan oldu yani. Ölene kadar bu izlerle yaşayamam böyle ESTETİK ameliyat yapan doktora da doktor demem hakkımı da onda bırakmam.

Ay bide diyoki kulakların kepçeydi bak simdi artık degil buna sevinmeliymisim. Cocuk kandırır gibi?? Kulak sadece önden görünen bi organ ya o görünen içteki kötü kısımlar önemli değil sevinmeliyim cunku artık kulaklarım yapışık şaka gibi!

canım ali mezdeği türkiyede en çok kepçe kulak ameliyatı yapan doktor tvlere internet sitelerinde en cok kepçe kulagını anlatan o senin belki derdine derman olabilir revizyonla bi sor konus fotonu onların email adresine yolla bakalım sana ne dicekler .s

Şuan bekleme aşamasındayım canım bi süre daha bekliyim diyorum belki azalır/geçer erkek arkadaşım ilk zamana göre cok iyi olduğunu söylüyor toparlıyormuş gün geçtikçe ona göre ben de gözlemlicem bir süre, periyodik olarak fotoğraflıcam azalma var mı bakalım.

Düşündükçe sinirleniyorum. Bugünüme de şükürler olsun yine Allah daha büyük sıkıntılar vermesin ama biz bu estetik ameliyatları estetik kaygılarımızı gidermek için oluyoruz üstüne yenileri eklensin diye değil yani böyle izleri nasıl normalleştirebilir bir estetisyen çok enteresan.

suan nasıl bir iz var kafamda canlandırmaya calısıyorum bilmiyorum ama kan birikintisimi acaba o yoksa ödemmi ödem olsa illaki gecerde baska bisey olması gerek kan birikintiside olabilir .s

suan nasıl bir iz var kafamda canlandırmaya calısıyorum bilmiyorum ama kan birikintisimi acaba o yoksa ödemmi ödem olsa illaki gecerde baska bisey olması gerek kan birikintiside olabilir .s

Katlama izi canım. Kan veya ödem yok. Bi cok yerden kesi yapılmıs arkadan, onların katlama izleri parça parça kulağın iç kısmında.

Katlama izi canım. Kan veya ödem yok. Bi cok yerden kesi yapılmıs arkadan, onların katlama izleri parça parça kulağın iç kısmında.

ozaman tekrardan revizyon şart .s bi kaç başka doktoru ara sor ameliyat oldum böyle bi olayla karsılastım ne yapabilirim bi diğer doktorlardan bilgi al kendi kasap doktoruna kaldıysan yandın

Doktor secimi inanilmaz onemli tecrube isim referans ve kariyer.kendi doktorumda hepsi var ama referans bulamadim.yani daha once olan hastalarindan biriyle konusabilsem cok iyi olurdu arkadaslar happytreefriend uzuldum durumuna cok gecmis olsun

Senin sectigin doktor kimdi canım, ercan cihandide degil mi?

Herkese günaydın, bu sabah kalktım sanırım dikişlerim iltihaplanmış. Kulak mememin arka kısmında iltihap akmış kurumus öyle şeyler vardı, dikişlerin üstünde de kabuk bağlamış gibi iltihap kurumuş, dokundum bi hemen elime geldi zaten yara kabuğu gibi ama yapışkan koyu turuncu enteresan bişeydi naapmam lazım kızlar dikişlerimde de kaşınmalı bi ağrı mevcut oof of.

Son düzenleme:

Nemden olabilir. Yani duş aldıktan sonra iyi kurutmadan bandajı taktıysan nemli ve havasız kalmıştır. Benim de oldu bir iki gün sonra geçti.

Olabilir canım dün hemen kurutmadım saçımı ıslak dolastım biraz, bide sporda çok terlemistim bandajda vardı kulagımda ondan da olabilir ozaman. Bekleyeyim bir kac gün o halde. Terramycin krem filan iyi gelir mi ki antibiyotikli ya hani.

Bilmiyorum canım ama mümkün olduğunca kuru tutmaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…