Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

kizlar doktoruma msj cekdim. bana kulagin acilmasilan fazla problem yapma dedi. geldiginde ufak bir müdahale ederiz dedi. -.- tam aglayacak durumdayim. birdaha ben istanbula nzm giderim belli deil. bilet param bile 300 euro. niye acildi kulagim ya birdaha olsam acilmazmi garantisi bile yok

Senin sectigin doktor kimdi canım, ercan cihandide degil mi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar aranıza yeni katıldım bende yaklaşık iki hafta önce kepçe kulak ameliyatı oldum kulaklarım önden bakıldığında gayet iyi ama yandan bakıldığında doktorumun verdiği kıkırdak şekli çok belli hiç normal kulak gibi durmuyor bu sorunu yaşayanınız oldu mu zamanla düzelir mi sizce

Canım daha cok yeni, bugun baska bir doktorla daha gorustum ben, cok objektif bir sekilde şeklin oturması en az 6 ay dedi. Peşin hükme varmamak lazım sanırım ama insan panik oluyor haliyle. Ama senin daha 2 hafta, şişlik de vardır sıkma canını sakın daha çok değişir. Benim ilk yandan elf kulagı gibiydi şiş ve kocaman:) şimdi normal boyutta. Tek ihtiyacımız olan sabır sabır sabır..

Canım cok erken degil mi açılması için ya? Gerci bence öyle aşırı bir durum yok gördüm. Sen bi öncesi sonrası yap bence için ferahlasın:)

boyutu normal aslında şişlikte yok ama yandan bakınca sanki kulağım ortadan ikiye katlanmış önden çok beğendim ama, doktoruma göre de herşey yolunda diyo ki artık kepçe değilsin zaten onu yapmak için ameliyat ettik sinirlerim bozuldu

Fotograf koysana canım belki senin abartmandır

önce sonra yapdim suanki hali ztn önceden 1000 kat iyi ama bare yapdiysam tam olsun diyorum. yani acilma hic olmasaydi keske

Bende de yok o bahsettiğin izlerden. Normalde kiminin kulak arkasında top gibi düğüm oluyomuş. Benimki öyle de değil. Ameliyat olduğum hiç belli değil yani
Doktorunla mutlaka görüş

Zaten antibiyotikli göz pomadı kullanman gerekiyodu. Doktorun söylemedi mi sana ? Benim bandajlarım çıktığından beri her gün sürüyorum krem. Ben banyoyu da ameliyattan 5 gün sonra yaptım. Ameliyatın 3. günü saçımı yıkadım çok su değdirmeden. Doktorum sakıncası yok demişti ama ben yine de korktum. Islak bırakma hafif hafif kurula sonra pomadı sür.

Ama tabi doktoruna da görün öncelikle.

Ben ameliyat olalı cuma günü 3 hafta olacak. Ağrı sızı iltihap hiç bir şey yok şükür. Sadece saç bandı taktığım için tahriş oldu kulağımın üzerine. Krem sürmeye de devam ediyorum. Ayın 7sinde kontrolüm var tekrar bakalım :)

Merhaba,

Kıkırdagın kesildigi ameliyatlarda kulagın ön yüzündeki katlama izleri daha keskin oluyormuş. Kıkırdak inceltilerek yapılan cerrahi girişimlerde ise daha yumuşak belli belirsiz bir katlama mevcut olurmuş. Sanırım hepimizde yapılan teknik farklı olduğundan farklı durumlar mevcut herkeste.

Bu arada hiç bir krem vermedi doktorum, belki 10 defa filan sordum hatta hiçbir şeye gerek yok dedi. Ne için kullanılıyormuş o pomad? Ameliyat sonrası antibiyotik kullanmıştım ben zaten.

Evet teknikler farklı olabilir benim de arkadan kesti kıkırdağı inceltti kesti falan sanırım. Sonra da arkaya dikti.

Pomadı ilaç içtiğin vermemiş olabilir sana. Muhtemelen iltihap olmasın ve arkadaki dikişler yumuşasın kurumuş kanlar dökülsün diyedir diye düşünüyorum ben. Sen nerde kime oldun ameliyatı?

@emergency_89, geçmiş olsun öncelikle, peki ameliyat parasına bu tahlil ücretleri dahil mi yoksa doktor bey yapılması gerekli tahlil isimlerimi yazıp nerede yaptıracaksak o durumu bize mi bırakıyor,

kime ameliyat oldunuz, geçmiş olsun.

@littlekitty, söylemiştin sanırım ama ben kaçırdım, kime ameliyat olmuştun, geçmiş olsun.

@littlekitty, söylemiştin sanırım ama ben kaçırdım, kime ameliyat olmuştun, geçmiş olsun.

Teşekkür ederim çok sağol.

Ben ameliyatı Prof. Dr. Osman Latifoğlu'na oldum. Hatta bir arkadaşıma daha tavsiye ettim. O da görüştü cuma günü burun ameliyatı olacak o da :)

merhba cnm ...nasıldıı çok acıyor mu ilk günlerinden bahsedermsin bide ne kadr para verdin ...

merhba cnm ...nasıldıı çok acıyor mu ilk günlerinden bahsedermsin bide ne kadr para verdin ...

Ameliyat esnasında bişey hissedilmiyor. İğne yapıyo uyuşturmak için onu da hissetmiyosun. İğneler minicik. Kan aldırırken bile daha çok acıyo yani. Sadece ameliyat olduğum gece ağrım oldu. Aman aman bi ağrı değil ama ağrı yani. Tabi yan yatamamanın da sıkıntısı var. Zaten hala ilk günlerimdeyim. 3 hafta olcak cuma günü. Saç bandı kullanıyorum.

Fiyat için birşey yazmam doğru olmaz. Çünkü her hastaya uygulanan teknik işlem vs. farklıdır ve buna göre ücret değişebilir...

anlıyorumm..çok tşk edrm cevbın için ...şuanda durumn nasıl 3 hafta olucak demişsin begendin mi çokk yapışık bir haldedir belkide yeni oldugndan...bende düşünyrmda karar aşamsndayım..adanada iyi bir dr bulmam şart ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…