Senin sectigin doktor kimdi canım, ercan cihandide degil mi?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar aranıza yeni katıldım bende yaklaşık iki hafta önce kepçe kulak ameliyatı oldum kulaklarım önden bakıldığında gayet iyi ama yandan bakıldığında doktorumun verdiği kıkırdak şekli çok belli hiç normal kulak gibi durmuyor bu sorunu yaşayanınız oldu mu zamanla düzelir mi sizce
kizlar doktoruma msj cekdim. bana kulagin acilmasilan fazla problem yapma dedi. geldiginde ufak bir müdahale ederiz dedi. -.- tam aglayacak durumdayim. birdaha ben istanbula nzm giderim belli deil. bilet param bile 300 euro. niye acildi kulagim yabirdaha olsam acilmazmi garantisi bile yok
Canım daha cok yeni, bugun baska bir doktorla daha gorustum ben, cok objektif bir sekilde şeklin oturması en az 6 ay dedi. Peşin hükme varmamak lazım sanırım ama insan panik oluyor haliyle. Ama senin daha 2 hafta, şişlik de vardır sıkma canını sakın daha çok değişir. Benim ilk yandan elf kulagı gibiydi şiş ve kocaman:) şimdi normal boyutta. Tek ihtiyacımız olan sabır sabır sabır..
boyutu normal aslında şişlikte yok ama yandan bakınca sanki kulağım ortadan ikiye katlanmış önden çok beğendim ama, doktoruma göre de herşey yolunda diyo ki artık kepçe değilsin zaten onu yapmak için ameliyat ettik sinirlerim bozuldu
Canım cok erken degil mi açılması için ya? Gerci bence öyle aşırı bir durum yok gördüm. Sen bi öncesi sonrası yap bence için ferahlasın:)
Arkadaşlar, kulağın ön yüzünde katlama izi veya her neyse,, herhangi bi iz olan var mı? benim 1 ay oldu bugun, hala o tarz izler var. Bu teknikle mi alakalı nedir bilemedim. Çünkü heryerde "kulağın arkasından kesi yapıldığı için ön yüzde hiçbişey belli olmaz" yazıyor. E benimkiler ne o halde. bişey söyleyinnnn canım cok sıkıldı.
Olabilir canım dün hemen kurutmadım saçımı ıslak dolastım biraz, bide sporda çok terlemistim bandajda vardı kulagımda ondan da olabilir ozaman. Bekleyeyim bir kac gün o halde. Terramycin krem filan iyi gelir mi ki antibiyotikli ya hani.
Zaten antibiyotikli göz pomadı kullanman gerekiyodu. Doktorun söylemedi mi sana ? Benim bandajlarım çıktığından beri her gün sürüyorum krem. Ben banyoyu da ameliyattan 5 gün sonra yaptım. Ameliyatın 3. günü saçımı yıkadım çok su değdirmeden. Doktorum sakıncası yok demişti ama ben yine de korktum. Islak bırakma hafif hafif kurula sonra pomadı sür.
Ama tabi doktoruna da görün öncelikle.
Ben ameliyat olalı cuma günü 3 hafta olacak. Ağrı sızı iltihap hiç bir şey yok şükür. Sadece saç bandı taktığım için tahriş oldu kulağımın üzerine. Krem sürmeye de devam ediyorum. Ayın 7sinde kontrolüm var tekrar bakalım :)
Merhaba,
Kıkırdagın kesildigi ameliyatlarda kulagın ön yüzündeki katlama izleri daha keskin oluyormuş. Kıkırdak inceltilerek yapılan cerrahi girişimlerde ise daha yumuşak belli belirsiz bir katlama mevcut olurmuş. Sanırım hepimizde yapılan teknik farklı olduğundan farklı durumlar mevcut herkeste.
Bu arada hiç bir krem vermedi doktorum, belki 10 defa filan sordum hatta hiçbir şeye gerek yok dedi. Ne için kullanılıyormuş o pomad? Ameliyat sonrası antibiyotik kullanmıştım ben zaten.
benim 10 ay kadar oldu ameliyat olalı,salih emre üregeni öneririm.
Zaten forumdada, yaptığı hasta sayısı olarak muaynesindede görüyor insan,en çok ameliyat yapan en başarılı cerrahlar arasında istanbulda.
hem doğal hem ideal benim kulişler:)çok şükür Allahıma
kendi ameliyathanesindede hastane ameliyathanesinde de yapıyor.fiyat kendi ameliyathanesinde daha uygun,ben öyle oldum.sonuçta aynı işlem ve aynı cerrah için 2000 tl kadar hastane farkı vardı yanılmıyorsam,gereksiz geliyor insana.zaten okadar güveniyosunki dr beye o ne önerirse ona ok demek mantıklı.gerekli gördüğü tahlilleri istiyor.
kizlar kulagimin yan resmini koydumcok üzgünüm ya resmen yine kepce oldum.
kızlar aranıza yeni katıldım bende yaklaşık iki hafta önce kepçe kulak ameliyatı oldum kulaklarım önden bakıldığında gayet iyi ama yandan bakıldığında doktorumun verdiği kıkırdak şekli çok belli hiç normal kulak gibi durmuyor bu sorunu yaşayanınız oldu mu zamanla düzelir mi sizce
Evet teknikler farklı olabilir benim de arkadan kesti kıkırdağı inceltti kesti falan sanırım. Sonra da arkaya dikti.
Pomadı ilaç içtiğin vermemiş olabilir sana. Muhtemelen iltihap olmasın ve arkadaki dikişler yumuşasın kurumuş kanlar dökülsün diyedir diye düşünüyorum ben. Sen nerde kime oldun ameliyatı?
@littlekitty, söylemiştin sanırım ama ben kaçırdım, kime ameliyat olmuştun, geçmiş olsun.
herkese merhabalar öncelikle. Siteye bugün üye oldum. Uzun zamandır birçok konuda yazılmış çizilmiş herşeyi sitede takip ediyordum.
Cuma günü ben de kepçe kulak ameliyatı oldum. Onunla ilgili olarak yardımcı olabileceğim merak ettiğiniz birşey varsa sorabilirsiniz. Burda yazılanlardan dolayı çok korkarak girmiştim ameliyata. Ancak kimse şunu unutmasın, her bünye her kişi birbirinden farklı. Bundan dolayı korkmayın.
merhba cnm ...nasıldıı çok acıyor mu ilk günlerinden bahsedermsin bide ne kadr para verdin ...
ameliyat esnasında bişey hissedilmiyor. Iğne yapıyo uyuşturmak için onu da hissetmiyosun. Iğneler minicik. Kan aldırırken bile daha çok acıyo yani. Sadece ameliyat olduğum gece ağrım oldu. Aman aman bi ağrı değil ama ağrı yani. Tabi yan yatamamanın da sıkıntısı var. Zaten hala ilk günlerimdeyim. 3 hafta olcak cuma günü. Saç bandı kullanıyorum.
Fiyat için birşey yazmam doğru olmaz. çünkü her hastaya uygulanan teknik işlem vs. Farklıdır ve buna göre ücret değişebilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?