Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

Evet çok yapışık ama böyle bile kalsa umrumda değil 25 sene açık kulaklıydım Memnunum umarım fazla açılmazz. Beğendim ben kulaklarımı fiyat da ortalama bir fiyat yani. prof. benim doktorum.

Evet çok yapışık ama böyle bile kalsa umrumda değil 25 sene açık kulaklıydım Memnunum umarım fazla açılmazz. Beğendim ben kulaklarımı fiyat da ortalama bir fiyat yani. prof. benim doktorum.

ÇOK SEVİNDİM DARISI BANA İNŞLLAH sadece kepçemiydi senin uçlara bir operasyon uygulandı mı??? tek korkumm tekrar açılmasıı bide biri diğerinden çok farklı diyen bile varr kafamm çok krışık yeni katıldm bu siteye ...sorulrıma cvp bulmak için katlama izi falan demişler dış kısımdan bişey belli miii

mrb Fatmahatice nasılsın şuanda durumlar nasıll bilgi verirmisinnn açılma oldumu ameliyat olalı kaç zaman oldu ????acil bilgilerini beklyruumm..

İnşallah canım.

Benim kulağın tipiyle oynamadı hiç. İkisi de aynı oldu. Arkada dikişler var şu an. Düşmezlerse alcak onları. Bende hiç sorun yok. İmkanın varsa bence gel benim doktorumda ol :)

İnşallah canım.

Benim kulağın tipiyle oynamadı hiç. İkisi de aynı oldu. Arkada dikişler var şu an. Düşmezlerse alcak onları. Bende hiç sorun yok. İmkanın varsa bence gel benim doktorumda ol :)

nerdesiniz ve doktorunzun adı nasıl ulaşabilirm ki ....senden ricammm burdan paylşmlarını bırakma ben çook merak edyrm çünkü inşllh açılma olmaz da gelirimmm ...hep böyle gitsin inşllh cnm ...

nerdesiniz ve doktorunzun adı nasıl ulaşabilirm ki ....senden ricammm burdan paylşmlarını bırakma ben çook merak edyrm çünkü inşllh açılma olmaz da gelirimmm ...hep böyle gitsin inşllh cnm ...

İnternete yaz Osman Latifoğlu diye. Klinik nosu çıkıyor. O şekilde görüşebilirsin. Yazıcam gelişmeleri sürekli. Ben hiç açılmasın istiyorum. Cumartesi kontrole gittim. Açılma olmicak muhtemelen dedi. İç dikiş koydu. 1 ay 2 haftaya kadar doluyo. Sonrasında bandı takmicam. Evdeyken ve geceleri tak dedi. Aslında ne kadar çok taksam o kadar iyi.

çok tşk ediyorum....ben seninle ilgili gelişmeleri merak edyrmmm...az bile açılmasın istiyosunn yani çok kafya yapışıkta hoş olmaz diye düşünyrm ama tabiki senin beğenmen önemli...

çok tşk ediyorum....ben seninle ilgili gelişmeleri merak edyrmmm...az bile açılmasın istiyosunn yani çok kafya yapışıkta hoş olmaz diye düşünyrm ama tabiki senin beğenmen önemli...

hemen karar verme doktor konusunda bak bu topicde bi ton hüsrana uğrayan var 3 üncü kez revizyon olanı bile var o yüzden internetten arastır bu konuda en cok kulak ameliyatı yapan doktora ol zaten kepce kulak ameliyatı 2 bin falan her yerde klasik fyat cıkarıyolar 2 bin ila 3 bin arası oynuyor hep ali mezdeği bence daha iyi bu topicde en son nicklerini unuttum onlar olmustu 6 ayları gecmsti acılma yoktu ali mezdeğide iyidir bu konuda

Son düzenleme:
@cansuturkusz1453 burda bir arkadaş vardı burqa diye çok aşırı benziyorsunuz ona ilgimi çekti

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Littlekitty uc haftadan sonra uzerine yatmayi denediniz mi hic peki.benim doktorumun teknigi farkli ayrica benim kulaklarim da farkli yani tam kepce degil ust kisimlar acik gibi.hani kulagin ortasinda onden baktiginda kivrim olur ya o ust tarafta az biraz.doktorum o kikirdagi geri yatirip dogal bir kivrim olusturuyor.ben utube dan izledim amt.tatil sezonunda olucam ins.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

@cansuturkusz1453 burda bir arkadaş vardı burqa diye çok aşırı benziyorsunuz ona ilgimi çekti

Mahlası1 sizin nasıl ameliyat oldnz mu kim yaptı kaç ay olduu....şuan ki durumunz nedir açılma oldumu memnunmusunz acaba ...

@enen Salih Emre üregene oldum 1 ay oldu gayet iyi memnunum

Size zahmet 6 yada 7 ay sonrada bu sayfalrı takip edersenz bizi daha çok cesaretlndirirsnz...hep amelyatn ilk günlernden ve 2 ay sonrasndan sonra kayboluyrlar...mesela fatmahatice vardıı gün gün yazıyrdu 2 ay olmadan oda işlgilenmez oldu bu siteyle...haberinz varmı açılma olmşmu durmlar nasılmş çok merak edyrmmm doğrusu ...

İstnbulda amt olma sansin yok mu peki?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Malesefff kimse yok ki orda yaşıyor olsaydım keşke diyorum bazen ...tecrübeli doktrlar var...Açılma durumu yaşmakta istemyrm onca acısına ağrısına katlanp tekrar açılma durmyla karşılaşnlarda var doktor çok çok önemli anldgım kadarıyla hayırlısı...

selamlar ben iki sene önce ameliyat oldum temmuz ağustos gibiydi. şişli devlet hastanesinde oldum. sigorta karşılamıyor ama fazla para da ödemedim. ilk birkaç gün acılı oluyor tabii ama şu an iyi ki olmuşum diyorum. saçlarımı çekiştirip kulaklarımı kapatmaya çalışmıyorum artık kesinlikle tavsiye ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…