Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

@Lucin Salih bey banada happytreefriend e yapılan katlama tekniğiyle yaptı kıkırdağı katlayıp kulağın içine yerleştirdi ama happytreefriend de ki gibi büşüz değil veya o kadar belirgin değil sanada o şekilde yapmadı mı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kizlar benimde kulaklarim 4 ay oldu ve bir kulagim bayagi acildi ya. birazdan resim koyacagim lütfen dogruyu söyleyin üzülürüm diye yok fln demeyin ltf.

Evet benim de öyle katlama oldu ama çok az böyle bi görüntü yok. Happytreefriend'in o parçalar kesilip yeniden dikilmiş gibi görünüyor emin değilim ben anlamadım hiç. bu kadar iz olmaması lazım.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kizlar benimde kulaklarim 4 ay oldu ve bir kulagim bayagi acildi ya. birazdan resim koyacagim lütfen dogruyu söyleyin üzülürüm diye yok fln demeyin ltf.

Bana doğal geldi güzel görünüyor kesinlikle kepçe değilsin o kadar açılma olur tabiki. İnternette toplu saç modelleri ve topuz modelleri diye arama yap kimsenin kulaklarinin tamamen yapışık olmadigini goruceksin. Gönlün rahat olsun arkadaşım takıntı yapma topuz yap at kuyruk yap yılların acısını çıkar :)

@Lucin benimde aynı söylediğin gibi, @nesvan 1.aydaki fotoğrafta da 4.aydaki fotoğraftada kulağının orta kısmı yapışık uç kısmı ve kulak memesi kısmı açık gibi

bir resim daha koydum yandan orda cok belli oluyor. sana zahmet bi bak anlayacaksin

evet kulak ucun acılmıs birazcık ondan sorun olmaz ama biraz daha acılırsa iste o sıkıntı doktorunu ararsan doktorun dicekki biraz acılma normaldir suan fazla kafana takma sen her gece 1 yıl boyunca kulak bandajını sürekli olarak kullan

suan aglayacak durumdayim yani. bana kepce geliyor kulaklarim. basda cok yapisikdi ya birden acilinca sok oldum resmen. hele hele o 1 kulagim ameliyatdan önce ztn cok kepceydi digeri fazla deildi ve cok kepce olan acilmaya basladi almanyada yasiyorum ben ama istanbulda ameliyat olmusdum. haftaya bi kendi kbb doktoruma gidecegim bakalim o ne diyecek.

evet bende dünden beri kulan bandaji takmaya basladim.

@nesvan bence takmayın bu kadar kulaklarınızın kepçe olduğu bir kaç fotoğrafınız varsa onları bakın birde aynaya bakın zaten gülümseyeceksiniz :)

Ufak bi açılma var ama o açılmaya rağmen doğal normal bi görüntü var. Ameliyatın kesi yapılarak mı iple mi oldu. Gerçekten üzülme güzel görünüyor kepçe filan değilsin bence

keserek ameliyat oldum. önden fazla kötü degil ama yandan sanki cok kepce ya üüüf

Mahlasi1 Msj gönderiyorum sana geliyor mu emin değilim :))

@Lucin evet şuan ulaştı bana cevapladım ama benimkide sana geldi mi bilmiyorum :)

Arkadaslar yeni okuyanlar varsa olacak olanlar benim gibi ercan beyin teknigini internetten izledim.biraz detayli bir islem fakat yapilan sey tam olarak su kulagin ic kisminda yani orta taraftaki kivrimi yine fazla olan kikirdagi kivirarak olusturuyor.inanillmaz mantikli geldi.sonra da kulagi deriden dikiyor.kikirdakla derinin alakasi yok.yani kulak amt bir iki gun sonra bile elleniphareket ettirebilir diye dusunuyorum.olanlara gecmis olsu cok.salih emre uregen de listemde ikinci sirada .

Evet doktorum bugun ön yüzdeki izlerin normal (!) oldugunu, tamamen hiç gecmeyecegini, ama azalacagını, 1 sene tamamen iyileşme süresi olduğunu, çok rahatsız ederse iyileşme süresi sona erdiğinde bi operasyonla o deriyi düzleyebilecegini söyledi çok sinirliyim nasıl heryerde boy boy "iz yalnıZca arkada olur" denilirken benim ön yüzünde böyle izlerin olması normal oluyo ya katlama iziymiş. burda katlanarak kulaklarını yaptırmış arkadaşlar var ama hiç benimki gibi degil yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…