- 10 Mart 2010
- 278
- 75
- 648
evet gördüm fotoğraflarını çok belirgin gerçekten. yarın görüştükten sonra mutlaka yaz çok merak ettim. doktorun kimdi bu arada.
@Lucin Salih bey banada happytreefriend e yapılan katlama tekniğiyle yaptı kıkırdağı katlayıp kulağın içine yerleştirdi ama happytreefriend de ki gibi büşüz değil veya o kadar belirgin değil sanada o şekilde yapmadı mı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kizlar benimde kulaklarim 4 ay oldu ve bir kulagim bayagi acildi ya. birazdan resim koyacagim lütfen dogruyu söyleyinüzülürüm diye yok fln demeyin ltf.
yok yok moralini bozma gayet iyi suan masallah pinpiriklenmissin sadece :)
kizlar benimde kulaklarim 4 ay oldu ve bir kulagim bayagi acildi ya. birazdan resim koyacagim lütfen dogruyu söyleyinüzülürüm diye yok fln demeyin ltf.
bir resim daha koydum yandan orda cok belli oluyor. sana zahmet bi bak anlayacaksin
Bana doğal geldi güzel görünüyor kesinlikle kepçe değilsin o kadar açılma olur tabiki. İnternette toplu saç modelleri ve topuz modelleri diye arama yap kimsenin kulaklarinin tamamen yapışık olmadigini goruceksin. Gönlün rahat olsun arkadaşım takıntı yapma topuz yap at kuyruk yap yılların acısını çıkar :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet kulak ucun acılmıs birazcık ondan sorun olmaz ama biraz daha acılırsa iste o sıkıntı doktorunu ararsan doktorun dicekki biraz acılma normaldir suan fazla kafana takma sen her gece 1 yıl boyunca kulak bandajını sürekli olarak kullan
suan aglayacak durumdayim yani. bana kepce geliyor kulaklarim. basda cok yapisikdi ya birden acilinca sok oldum resmen. hele hele o 1 kulagim ameliyatdan önce ztn cok kepceydi digeri fazla deildi ve cok kepce olan acilmaya basladialmanyada yasiyorum ben ama istanbulda ameliyat olmusdum. haftaya bi kendi kbb doktoruma gidecegim bakalim o ne diyecek.
evet bende dünden beri kulan bandaji takmaya basladim.
Ufak bi açılma var ama o açılmaya rağmen doğal normal bi görüntü var. Ameliyatın kesi yapılarak mı iple mi oldu. Gerçekten üzülme güzel görünüyor kepçe filan değilsin bence
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
@Lucin benimde aynı söylediğin gibi, @nesvan 1.aydaki fotoğrafta da 4.aydaki fotoğraftada kulağının orta kısmı yapışık uç kısmı ve kulak memesi kısmı açık gibi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?