- 27 Ocak 2020
- 5.986
- 11.612
- 168
- Konu Sahibi papatyasevilir
-
Hayır sevemez. Fiziksel görünüşü dört dörtlük olmayan hiç kimse kendi bedenini sevemez, bedenini olduğu gibi kabul edip mutlu olamaz. Mutlaka sorun yaşayacak, psikolojisi bozulacak. O yüzden dünya standartlarına uymayan her uzuv yapılabilecek en küçük yaşta estetik ameliyat ile düzeltilmelidir (!)
Allah akıl fikir versin ne diyelim. Hepimizin kusurları var (çil kusur değil bence) bedenimizde sevmediğimiz yerler var. Ya da farklı olsa da sevdiğimiz. Önemli olan kusurlarımızla bedenimizi kabul edip sevmek. Yoksa düzelttirmenin sonu gelmez.Insanlar kendini digerlerinden farkli kilan seylerin hic kiymetini bilmiyor. Hepsi ayni fabrikadan cikmis gibi insanlar, özellikle kadinlarne ara ve neden böyle oldu toplum hic bilmiyorum.
Dogum yapana kadar cilliydim. Dogum sonrasi gobekteki linea nigrayla birlikte cillerim de soldu. Suan hic yok denecek gibi.
Canim cillerim cok özlüyorumbebek gibiydim.
Ama herkes bunun bi ilaci yok mu lazerle gitmiyor mu fondotenle kapatsana diye tavsiye veriyordutanimadigim insanlar bile otobuste falan durdurup yorum yapıyordu.
Sizi anlıyorum bu sadece görüntü ile alakalı bir sorun değil ki güzellik çirkinlik kime göre neye gore derdinizin bu olmadığını da biliyorum1 yaşındaki oğlumda kepçe kulaklık var..Simdeden gören "Kepçe kulak" diye seviyorbüyüğünden onu yaralayacağını düşünüyorum ameliyat ile mümkünmus ve en erken 6 yaşında...4/5 yaşına kadar kıkırdağın gelişimi devam ettiğinden..Acaba o zamana kadar satılan kulak bantlarıyla bunun düzelmesi sağlanabilir mi? ( Yatarken kulagi açılıyor çünkü)Sağlıkçilar veya bu dertten muzdarip olanlarin fikirlerine ihtiyacım var.. şimdiden teşekkürler
(Sorun üretenler var ya da okunduğunu anlayamayan arkadaşlar...ben Ameliyata karar verdik yaşını bekliyoruz denedim madem gelişimi devam ediyor geç kalmamak için elimden bir şey gelir mi yapıp sonuc alanlar var mı fikir almaya geldim :))
Benim eşim ve babası kepçe kulak , kızımda da vardı ben İlk 6 ay bantladim ve şuan 3 yaşında hiç kepcelik yok.1 yaşındaki oğlumda kepçe kulaklık var..Simdeden gören "Kepçe kulak" diye seviyorbüyüğünden onu yaralayacağını düşünüyorum ameliyat ile mümkünmus ve en erken 6 yaşında...4/5 yaşına kadar kıkırdağın gelişimi devam ettiğinden..Acaba o zamana kadar satılan kulak bantlarıyla bunun düzelmesi sağlanabilir mi? ( Yatarken kulagi açılıyor çünkü)Sağlıkçilar veya bu dertten muzdarip olanlarin fikirlerine ihtiyacım var.. şimdiden teşekkürler
(Sorun üretenler var ya da okunduğunu anlayamayan arkadaşlar...ben Ameliyata karar verdik yaşını bekliyoruz denedim madem gelişimi devam ediyor geç kalmamak için elimden bir şey gelir mi yapıp sonuc alanlar var mı fikir almaya geldim :))
Ben sizi anliyorum. Bir yakinimin kizi bu yuzden akran zorbaligina maruz kaldi. Okula gitmek istemiyordu. Aynaya bakip kendinden nefret ettigini soyluyordu. Kepce kulak ameliyati erken yasta onerilen tek estetik ameliyat bildigim kadariyla. Onlar da ameliyat ettirdiler 6 yasindayken. Onceleri duzelmis gibiydi. Simdi 8 yasinda ama kulaklari eskisine dondu. O yasta bu akran zorbaligiyla basetmek gercekten zor. Siz de simdiden ozguvenini yukseltmeye, kendini boyle sevmesine yardimci olmaya calisin. Cunku gordugum kadariyla ameliyat pek bir care olmuyor.1 yaşındaki oğlumda kepçe kulaklık var..Simdeden gören "Kepçe kulak" diye seviyorbüyüğünden onu yaralayacağını düşünüyorum ameliyat ile mümkünmus ve en erken 6 yaşında...4/5 yaşına kadar kıkırdağın gelişimi devam ettiğinden..Acaba o zamana kadar satılan kulak bantlarıyla bunun düzelmesi sağlanabilir mi? ( Yatarken kulagi açılıyor çünkü)Sağlıkçilar veya bu dertten muzdarip olanlarin fikirlerine ihtiyacım var.. şimdiden teşekkürler
Oluyor. Ameliyat sonrası dikkat etmemiş olabilir. Çarpmış olabilir kafasını bir yere. Evet bazılarının açılıyor geri ama mesela benim kuzenimde yaptırdı 14 yaşındayken falan şuan düzgün kulakları. Benimle de çok dalga geçerlerdi kepçe kulaklı insanlarla okulda dalga geçiyorlar.Ben sizi anliyorum. Bir yakinimin kizi bu yuzden akran zorbaligina maruz kaldi. Okula gitmek istemiyordu. Aynaya bakip kendinden nefret ettigini soyluyordu. Kepce kulak ameliyati erken yasta onerilen tek estetik ameliyat bildigim kadariyla. Onlar da ameliyat ettirdiler 6 yasindayken. Onceleri duzelmis gibiydi. Simdi 8 yasinda ama kulaklari eskisine dondu. O yasta bu akran zorbaligiyla basetmek gercekten zor. Siz de simdiden ozguvenini yukseltmeye, kendini boyle sevmesine yardimci olmaya calisin. Cunku gordugum kadariyla ameliyat pek bir care olmuyor.
Olabilir. Ameliyattan sonra uzun sure bant takti ama yeterli gelmemis olabilir. Ben de burada anneyi hemen lincleyen insanlari anlamiyorum. Doktorlar bile bu ameliyati erken yasta oneriyor. Sonradan cok etkili olmuyor. Kadinin yaptirip yaptirmamayi dusunmesi cok normal.Oluyor. Ameliyat sonrası dikkat etmemiş olabilir. Çarpmış olabilir kafasını bir yere. Evet bazılarının açılıyor geri ama mesela benim kuzenimde yaptırdı 14 yaşındayken falan şuan düzgün kulakları. Benimle de çok dalga geçerlerdi kepçe kulaklı insanlarla okulda dalga geçiyorlar.
Bencede canım. Ameliyat olunması lazim. Kesinlikle cok normal. Eskiden cahillerdi bir sey bilmezlerdi mesela bizim annelerimiz teyzelerimiz ninelerimiz vs. Benimkiler kepçe kulaklı lar zeki olur hihihi diye gülüyor. Çok komikmiş gibi. Zaten kepçe olmanın sebebi de onlar. Dogdugumdaki çekilen fotolarda kulak gayet normal. Demek ki doğuştan değil. Zaten doğuştan kimse kepçe olmaz. Bir de ne kadar erken olsa ameliyat o kadar iyi. Ben şimdi bu yaştan sonra olmam herhalde. 18 yasına kadar saçlarımı toplayamadım..Olabilir. Ameliyattan sonra uzun sure bant takti ama yeterli gelmemis olabilir. Ben de burada anneyi hemen lincleyen insanlari anlamiyorum. Doktorlar bile bu ameliyati erken yasta oneriyor. Sonradan cok etkili olmuyor. Kadinin yaptirip yaptirmamayi dusunmesi cok normal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?