E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
kızLarr bu konuyu nereye açsam bilemedim vücutla alakalı diye buraya açtım valla yanlş yerse kusuruma bakmayınız özür diliorum.. kepçe bi kulaqa napmak lasım sizce az bçk brz kpçe bide tek kulaqım yav varya saçımı tepeden toplayamıyorum bununda otu falan varmı yaa sırnaşık şey
bi ara aptal mankenin teki yapmisti (doga bekleriz :)), sizde onun gibi yapin, yapistirin kulaklarinizi :Roflol:
kız ne dalga geçiyon :Roflol:
arkadaşlar buna ne gibi bi çözüm olabilirki? basit bi ameliyatı var sadece onu yapabilirsiniz... basit derken local anesteziyle filan yoksa her ameliyatın sonrası zordur yanlış anlamayın
tabiki tek cozum ameliyat yanı otu copu ne karıstıosun:Roflol:hormonal bişi deil ki.yalniz acı veren bi ameliyat diyim
benimde kulaklarım kepçe ama hiç ameliyat düşünmedim insanların hakkıda ne düşündüğü beni ilgilendirmiyor hatta 2 yana topluyorum yukarıdan bağlayıp çıkıyorum özel insanlar olduğumuza inanıyorum 6.hissimiz çok kuvvetlidir her sesi duyarım ben çok mutluyum
tabiki tek cozum ameliyat yanı otu copu ne karıstıosun:Roflol:hormonal bişi deil ki.yalniz acı veren bi ameliyat diyim
merhaba,
aranıza yeni katıldım ben:)
bu ameliyattan oldum ben. hem de 1 yıl arayla iki kez. ilki lokal ldu, ikincisi genel anestezi ile. ilki pek olmayınca doktorum(doçent idi)ikincisini yapalım dedi.
kesinlikle ama kesinlikle korkulcak bişey yok. acımıyor ki.. sadece ameliyattan sonra doğal larak biraz şiş ve kulak arkası biraz mor oluyor. ama kendini çabuk toparlıyor.benim kendime güvenim geldi çok memnunum. sadece genel anesteziyi tavsiye etmem,lokal iyi.
sorularınız varsa beklerim:)
geçmiş olsun nerde ne zaman oldun ameliyatı kıme güwenılebılırkı bırde çokmu masraflı bı amelıyat canım sorularım şimdilik bunlar
gerçektenmi hiçmi değişmedi tek umudum ameliyattı ona cesaret etmeye çalışıyordum şimdioda suya düştü yani öylemi:a015: nasıl düzelme olmaz ya ınanamıyorum peki çok canı yandımı amelıyat sonrasında doktorun bütün tawsıyelerıne uymusmuydusenağlama
merhaba,
aranıza yeni katıldım ben:)
bu ameliyattan oldum ben. hem de 1 yıl arayla iki kez. ilki lokal ldu, ikincisi genel anestezi ile. ilki pek olmayınca doktorum(doçent idi)ikincisini yapalım dedi.
kesinlikle ama kesinlikle korkulcak bişey yok. acımıyor ki.. sadece ameliyattan sonra doğal larak biraz şiş ve kulak arkası biraz mor oluyor. ama kendini çabuk toparlıyor.benim kendime güvenim geldi çok memnunum. sadece genel anesteziyi tavsiye etmem,lokal iyi.
sorularınız varsa beklerim:)
geçmiş olsun nerde ne zaman oldun ameliyatı kıme güwenılebılırkı bırde çokmu masraflı bı amelıyat canım sorularım şimdilik bunlar
bi oncekı yazında da baska bısey dıyodunn canımm anlayamadım ben senıı neyse umarım ben yanlıs anlamısımdırr
sejer kıs, bana mı yazdın cevapları anlamadım.ben çok memnunum kulaklarımdan. dikiş izi ve morluk da yok. morluk ameliyattan sonra 20 günde geçiyor. dikiş izleri 1 seneyi bulabilir geçmesi.
sejer kıs, bana mı yazdın cevapları anlamadım.ben çok memnunum kulaklarımdan. dikiş izi ve morluk da yok. morluk ameliyattan sonra 20 günde geçiyor. dikiş izleri 1 seneyi bulabilir geçmesi.
hayır sejer kız bana dıyo galıba ben senın yazından alıntı yapıp yazdımya cewabı o benım yazdıgımı sandı sanıyorum bastakı kısmıda..canım orasını ayden yazmıstı ben alıntı yaptım ardından dewam cümlesi gıbı olmus idare edıweryerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?