Saç Kesim Şekilleri Keratin yüklemesi

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

merveler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2013
22
0
86
İstanbul
Aranızda keratin yüklemesi yaptıran var mı? Ama brezilya fönünden bahsetmiyorum, bahsettiğim işlem saçı tam düzleştirmiyor kabarıklığını gideriyor ve brezilya fönüne göre daha ucuz. Bunu uygulamak istiyorum ama işe yaramazsa boşu boşuna yaptırırsam diye korkuyorum çünkü saçlarım aşırı derecede kabarık ve kıvırcık, ayrıca çok kimyasal bir işlem olduğunu ve kanserojen maddeler içerdiğini öğrendim. Sağlığımı riske atmak istemem ama saçlarımda denemediğim şey kalmadı saçımı sürekli toplamak zorunda kalıyorum bu kabarıklığı gidermem lazım. Keratin yüklemesi yaptıranlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim (yaptırıp memnun kalanlar istanbul-avrupadaysa kuaför adı verirlerse çok iyi olur :))

Yapan herkes kabarıklığın gittiğini söyledi ben yaptırdım (kanserojen madde içermeyeninden) ve en ufak bir değişim olmadı saçlarım yine deli gibi kabarıyor boşuna para verdim

Arkadaşlar ben bakırköy de kuaför sabahat te yaptırdım çok memlunum saçım çok kuruydu ve sağlıksızdı simi hem parlak elastik ve kolay taranır bir hal aldı.
4 aydır gayet iyi kullanıyorum. orda çağatay bey var bu işi o yapıyor,istersen bi ara derim..

tel:0212 542 70 28

Back
X