- 7 Ocak 2021
- 839
- 783
- 53
- 26
- Konu Sahibi kelebek3333
-
Merhaba bn bugün gittim kontrole utrasyon da 6+1 cıktı adete göre 5+6 günlük muayede minnacık bebeğim göründü doktor ben çok az kalp atışı ni gördüm dedi 2 hafta sonraya çağırdı daha net duyarız dedi o zmnMerhabalar ben adete göre 5+5 hamileyim fakat erken olduğu için şuan 6 küsür, bugün doktor vakinal ultrasonda kese boyutunun 17 mm oldupunu söyledi yolk sac var fakat bebek henüz yok, sizler kese boyutu kaçken kalp atışlatını gördünüz
İnşallah canım sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini, kese kaç mm di yani gebelik kesesi kaç mm ken bebeği görebildiMerhaba bn bugün gittim kontrole utrasyon da 6+1 cıktı adete göre 5+6 günlük muayede minnacık bebeğim göründü doktor ben çok az kalp atışı ni gördüm dedi 2 hafta sonraya çağırdı daha net duyarız dedi o zmn
Inşallah sende duyarsın cnm
Onu hiç anlamıyorum canım resmini atayim bak banada söyle:)İnşallah canım sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini, kese kaç mm di yani gebelik kesesi kaç mm ken bebeği görebildi
Anlayamadım ki bende, yani altta bi 13 cm yazısı var ama o değil, crl ölçümüde kese değil bebeğin ölçümü 0,42cmOnu hiç anlamıyorum canım resmini atayim bak banada söyle:)
Ay inşallah canım hayırlı haberler alırız, benimde bebek görünmedi, ondan biraz strese girdim senin iyi artıyor değerBen de bugün tam 5 haftaligim. Kan verdim bugün saglik ocağında takip etmeye devam. İnşallah güzel artmıştır en son 19 şubatta 2777 bindi.keseyi de ne zaman görürüm bilmiyorum en az senin kadar meraklı ve heyecanlıyım rabbim hepimize saglikli hayırlı sonuçlar versin
Benim 18 mm di kese yolk kesesi de vardı bebeği 7 ci haftada gördük kalp atışı ile beraberMerhabalar ben adete göre 5+5 hamileyim fakat erken olduğu için şuan 6 küsür, bugün doktor vakinal ultrasonda kese boyutunun 17 mm oldupunu söyledi yolk sac var fakat bebek henüz yok, sizler kese boyutu kaçken kalp atışlatını gördünüz
Anladım canım sağol cevabın için karından mıBenim 18 mm di kese yolk kesesi de vardı bebeği 7 ci haftada gördük kalp atışı ile beraber
Evet canm karından vajinal baktırmadımAnladım canım sağol cevabın için karından mıbenim vajinal 27mm kese yolk vardı karından da 14 mm falan inşallah görürüm bende
Ohh karındansa o zaman görünür herhalde benimde yani inşallahAnladım canım sağol cevabın için karından mıbenim vajinal 27mm kese yolk vardı karından da 14 mm falan inşallah görürüm bende
Oglumda 20cm ama daha kalp atisi yoktuAnlayamadım ki bende, yani altta bi 13 cm yazısı var ama o değil, crl ölçümüde kese değil bebeğin ölçümü 0,42cmsağlıkla kucağına al inşallah
Ama sağlıkla oğlunuz oldu yaniOglumda 20cm ama daha kalp atisi yoktu
Amin canım guzel insanAy inşallah canım hayırlı haberler alırız, benimde bebek görünmedi, ondan biraz strese girdim senin iyi artıyor değerne zaman gel demişti doktor
Amin canım benimmAmin canım guzel insanben bu hafta gidecem inşallah bakalım yarın saglik ocağında kan sonucum cikacak acaba nasil ilerlemiş bilmiyorum rabbim senin bebisine debhayirli saglikli gelisim nasip etsin
Unutmam canim benimm sabahi iple çekiyorum var ya sonuc cikmadi bir tirluAmin canım benimminşallah güzel ilerlemişitr sonuçların, unutmayalım birbirimizi haberleşelim her aşamada
Canım ya kıyamamUnutmam canim benimm sabahi iple çekiyorum var ya sonuc cikmadi bir tirlu
Günaydın canım benim nasılsın bugun agrin sizin var mi nasılsın gidiyoCanım ya kıyamambende pazartesiyi
Eee güzel o zaman kaç gün olmuştu lekelenme vs bişey yok değil miCanim sonucum 10000 cikmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?