- 7 Ocak 2021
- 839
- 783
- 53
- 26
- Konu Sahibi kelebek3333
-
Gittim canım şükürler olsun gördüm de duydum daCanimm Günaydın naptin gittin mi drbende carsamba gel demişti kalp atışını duymaya ama cuma gidecem kesin olsun
Sende güzel haberler alırsın inşallah canım benimCanimm Günaydın naptin gittin mi drbende carsamba gel demişti kalp atışını duymaya ama cuma gidecem kesin olsun
Maşallah canim benimGittim canım şükürler olsun gördüm de duydum da6+4 dedi doktor
İnşallah bebegimSende güzel haberler alırsın inşallah canım benim
Ayy inşallahMaşallah canim benimayy cok sevindim darısı başıma inşallah
Canım ne yaptın sen bugün doktora gidecektinİnşallah bebegim
Canimm maşallah bugün ben kalp atışı dinlemeye gittim 2.sini surprizle ogrendim meger ikizlermisCanım ne yaptın sen bugün doktora gidecektin
Yaaa maşallah canım benim tam sürprizCanimm maşallah bugün ben kalp atışı dinlemeye gittim 2.sini surprizle ogrendim meger ikizlermishamdolsun kalp atışlarını duydum
Amin canım benimm nasil mutlu olduk anlatamam nazarlardan korusun Rabbım hepimizin bebislerini senin bebis nasilYaaa maşallah canım benim tam sürprizay çok heyecanlıııı,Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah
Canım çok sevindim senin adına inşallah bizde salı gidince duyarız aslında benimde hesaplarıma göre 8 haftalık ama geç döllenme demişti doktor o yüzden şimdi 6 haftalık peki seninde 8 haftalık yazıyor doktor 6+4 demiş neden? Kusura bakma bilgim olmadığı için soruyorumGittim canım şükürler olsun gördüm de duydum da6+4 dedi doktor
Aminnn canımAmin canım benimm nasil mutlu olduk anlatamam nazarlardan korusun Rabbım hepimizin bebislerini senin bebis nasil
Öncelikle çok teşekkür ederimCanım çok sevindim senin adına inşallah bizde salı gidince duyarız aslında benimde hesaplarıma göre 8 haftalık ama geç döllenme demişti doktor o yüzden şimdi 6 haftalık peki seninde 8 haftalık yazıyor doktor 6+4 demiş neden? Kusura bakma bilgim olmadığı için soruyoru
Teşekkür ederim evet o hesap yöntemini biliyorum sen doktora yeni gittin sandım zaten benimki geç döllenme olduğu için normal dedi doktorum inşallah bizde duyarız kalp atışınıÖncelikle çok teşekkür ederimcanım ben doktora gittiğimde zaten 6+4 dedi yani 7.haftanın içinde oluyor doktora gidelide zaten neredeyse 1 hafta olucak yani şuanda da 7+3 falan olması lazım, bu da sekizinci haftanın içinde demek oluyor :) herhangi bi yanlışlık yok örneğin5+0 ile 5+6 arası demek 6. Haftanın içindesin demek oluyor inşallah sende sağlıklı bir şekilde bebişinin kalp atışlarını görürsün bu hesaplarıda çok takma çünkü 2 haftalık fark a kadar normal kabul ediliyor
İnşallah canım benim Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza da almayı nasip etsinTeşekkür ederim evet o hesap yöntemini biliyorum sen doktora yeni gittin sandım zaten benimki geç döllenme olduğu için normal dedi doktorum inşallah bizde duyarız kalp atışını❤❤
Bende salı gidecem yine kuzum dikkat et soğuğa karşı strese karşı kendini koru bebise iyi bakAminnn canımbenimkide iyidir herhalde haftaya salı bidahaki kontrol
Sağol canım benim ederim sende sikkat et sen yeni gittin salı neden gidiceksinBende salı gidecem yine kuzum dikkat et soğuğa karşı strese karşı kendini koru bebise iyi bak
Maşallah, sağlıklı sıhatli doğsun lar inşallah. Çok sevindim adınıza. Bende 8 haftamın içindeyim 2 hafta önce bebiş görünmedi. Kesem 19 mm olmuştu. Siz ikiz olduğunu yeni öğrendiniz sanırım. Tek kese içinde mi bebeğin ikiside.. İkiz olunca farklı bir belirti hissettiniz mi.Canimm maşallah bugün ben kalp atışı dinlemeye gittim 2.sini surprizle ogrendim meger ikizlermishamdolsun kalp atışlarını duydum
Allah razı olsun Rabbim size de en saglikli en hayırlısını versin. Bazıları geç görünüyor acele etmeyin. Ben yeni öğrendim ama bugun kontrol ettiginde doktorum 2.gelen bebegin kalp atışı aşırı zayıftı. Korkuyorum su anMaşallah, sağlıklı sıhatli doğsun lar inşallah. Çok sevindim adınıza. Bende 8 haftamın içindeyim 2 hafta önce bebiş görünmedi. Kesem 19 mm olmuştu. Siz ikiz olduğunu yeni öğrendiniz sanırım. Tek kese içinde mi bebeğin ikiside.. İkiz olunca farklı bir belirti hissettiniz mi.
Canim nasılsın benim rutin kan testleri vardi onlari yaptik. Bugun de kalp atışını duyamadık 1 tanesinin. Yani küçük olanınSağol canım benim ederim sende sikkat et sen yeni gittin salı neden gidiceksinaksi bi durum yok değil mi :)
İyiyim canım elhamdülillahCanim nasılsın benim rutin kan testleri vardi onlari yaptik. Bugun de kalp atışını duyamadık 1 tanesinin. Yani küçük olanın
Dualarini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?