Kese 17mm yolk sac var bebek görünmedi sizler kaç hafta da gördünüz

Canimm maşallah bugün ben kalp atışı dinlemeye gittim 2.sini surprizle ogrendim meger ikizlermis hamdolsun kalp atışlarını duydum
Yaaa maşallah canım benim tam sürpriz ay çok heyecanlıııı,Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah

Yaaa maşallah canım benim tam sürpriz ay çok heyecanlıııı,Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin canım benimm nasil mutlu olduk anlatamam nazarlardan korusun Rabbım hepimizin bebislerini senin bebis nasil

Gittim canım şükürler olsun gördüm de duydum da 6+4 dedi doktor
Canım çok sevindim senin adına inşallah bizde salı gidince duyarız aslında benimde hesaplarıma göre 8 haftalık ama geç döllenme demişti doktor o yüzden şimdi 6 haftalık peki seninde 8 haftalık yazıyor doktor 6+4 demiş neden? Kusura bakma bilgim olmadığı için soruyorum

Öncelikle çok teşekkür ederim canım ben doktora gittiğimde zaten 6+4 dedi yani 7.haftanın içinde oluyor doktora gidelide zaten neredeyse 1 hafta olucak yani şuanda da 7+3 falan olması lazım, bu da sekizinci haftanın içinde demek oluyor :) herhangi bi yanlışlık yok örneğin5+0 ile 5+6 arası demek 6. Haftanın içindesin demek oluyor inşallah sende sağlıklı bir şekilde bebişinin kalp atışlarını görürsün bu hesaplarıda çok takma çünkü 2 haftalık fark a kadar normal kabul ediliyor

Teşekkür ederim evet o hesap yöntemini biliyorum sen doktora yeni gittin sandım zaten benimki geç döllenme olduğu için normal dedi doktorum inşallah bizde duyarız kalp atışını ❤❤

Teşekkür ederim evet o hesap yöntemini biliyorum sen doktora yeni gittin sandım zaten benimki geç döllenme olduğu için normal dedi doktorum inşallah bizde duyarız kalp atışını ❤❤
İnşallah canım benim Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza da almayı nasip etsin

Canimm maşallah bugün ben kalp atışı dinlemeye gittim 2.sini surprizle ogrendim meger ikizlermis hamdolsun kalp atışlarını duydum
Maşallah, sağlıklı sıhatli doğsun lar inşallah. Çok sevindim adınıza. Bende 8 haftamın içindeyim 2 hafta önce bebiş görünmedi. Kesem 19 mm olmuştu. Siz ikiz olduğunu yeni öğrendiniz sanırım. Tek kese içinde mi bebeğin ikiside.. İkiz olunca farklı bir belirti hissettiniz mi.

Allah razı olsun Rabbim size de en saglikli en hayırlısını versin. Bazıları geç görünüyor acele etmeyin. Ben yeni öğrendim ama bugun kontrol ettiginde doktorum 2.gelen bebegin kalp atışı aşırı zayıftı. Korkuyorum su an
Belki de olecek. aşırı derecede yorgunluk uykusuzluk vardi bende. Kasiklar aşırı ağrıyordu. Hala agriyo. Bir de beta cok yuksekti

Sağol canım benim ederim sende sikkat et sen yeni gittin salı neden gidiceksin aksi bi durum yok değil mi :)
Canim nasılsın benim rutin kan testleri vardi onlari yaptik. Bugun de kalp atışını duyamadık 1 tanesinin. Yani küçük olanın
Dualarini bekliyorum

Canim nasılsın benim rutin kan testleri vardi onlari yaptik. Bugun de kalp atışını duyamadık 1 tanesinin. Yani küçük olanın
Dualarini bekliyorum
İyiyim canım elhamdülillah sen nasılsın, küçük olduğu için duyulmamıştır belki, hakkımızda hayırlısı olsun bu gece bol bol dua edelim birbirmize inşallah Rabbim sağlıkla kavuştursun evlatlarımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…