- 11 Aralık 2018
- 1.381
- 1.803
- 133
- Konu Sahibi kelebek3333
-
Bugün 37i gun galiba canim yok hamdolsun hic olmadi maşallah bu iyi bisey dimiEee güzel o zaman kaç gün olmuştu lekelenme vs bişey yok değil mi
İyi bişeydir tabi, çünkü dış gebelik vs olsa genelde lekelenme falan olur diyolar ya sende keseyi daha görmedin ondan diyorum öyle bişey yoktur Allah ın izniyleBugün 37i gun galiba canim yok hamdolsun hic olmadi maşallah bu iyi bisey dimi
Ahhhh canım, benimde son adet tarihim 13 ocak, başlığı açanda benim, yani gören doktor yalan söyleyecek değil, görmeyende ultrason cihazının kalitesinden kaynaklı görememiş olablir göründü kelimesi bile bence çok güzelAh kizlar ah,en uygun başlığı buldum galiba,bana bir yardım edin ne olur, son adet tarihim 13 ocak,15 Şubat'ta devlette keseyi gördük, bugün ise özel bir muayeneye gittim,kalp atışını ve bebeği görürüz umudu ile,ama doktor kese capimin büyük olduğunu bu büyüklükte bebeği görmek gerektiğini büyük olasılıkla boş gebelik olduğunu söyledi, nasıl üzüldük tahmin edersiniz, içim içimi yedi özel hastane de bir doktora göründüm,o daha az ölçtü ,yolk kesesini gordu ve bebeğin çok küçük göründüğünü söyledi. Böyle farklar nasıl olur,sizce gebeligim devam eder mi
20 mm dedi ikinci doktor , diğeri 26 mm dedi,onlarda bile fark var,hatta ikinci gittiğim görülmeyebilir normal dedi ama ilki bir hafta içinde şiddetli olabilcek kanamadan bile bahsetti , altüst ettiler beynimi,beklemek en iyisi,siz güzel haberler alırsınız inşAhhhh canım, benimde son adet tarihim 13 ocak, başlığı açanda benim, yani gören doktor yalan söyleyecek değil, görmeyende ultrason cihazının kalitesinden kaynaklı görememiş olablir göründü kelimesi bile bence çok güzelkese kaç mm dedi doktor, benim en son 17 mm de yolk sac vardı doktor 1 hafta sonra gel dedi, ama burada çoğu kişinin 17mm olmadan görünmüş strese girdim pazartesiyi getiremiyorum
Amin canım sağol20 mm dedi ikinci doktor , diğeri 26 mm dedi,onlarda bile fark var,hatta ikinci gittiğim görülmeyebilir normal dedi ama ilki bir hafta içinde şiddetli olabilcek kanamadan bile bahsetti , altüst ettiler beynimi,beklemek en iyisi,siz güzel haberler alırsınız inş
Zaten devam ederse ona giderim büyük olasılıklaAmin canım sağolsende bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah bak ne güzel görünmüş stres yapma sen ikinci gittiğin doktora gitmeye devam et bence
Amin canım benim inşallahZaten devam ederse ona giderim büyük olasılıklahayırlısı herşeyin , güzel güzel büyüsünler
Adete bir gün kala bebeği öğrendim.Merhabalar ben adete göre 5+5 hamileyim fakat erken olduğu için şuan 6 küsür, bugün doktor vakinal ultrasonda kese boyutunun 17 mm oldupunu söyledi yolk sac var fakat bebek henüz yok, sizler kese boyutu kaçken kalp atışlatını gördünüz
Oh maşallah canım :) bende daha pazartesi gidicem bakalımSelam canım nasılsın doktora gittim, karından muayene oldum kese görünmedi, alttan bakti kese göründü, yolk kesesi de göründü cok şükür 3,4 gün sonra gel kalp atışı duyulur dedi
Çok teşekkürler cevabınız için ama ben bebeğin kalp atışı kese boyu kaç mm ken göründü onu merak etmiştim :) sağlıkla kucağınıza alın inşallahAdete bir gün kala bebeği öğrendim.
Öğrendiğimde adete göre 2 haftalıktı.
2 gün sonra doktora gittim beta 800lü küsürlerdeydi. 4 gün sonra gel keseyi görmemiz lazım dedi.
4 gün sonra karından ultrasonda kese göründü.
6+1 de çağırdı kalp atışını duyduk
Ama sağlıkla oğlunuz oldu yani20 cm değil mm dir değil mi? Benimde 17 mm kaç kez yanlışlıkla 27 yazmışım
İnşallah canım benim yeşekkür ederimCok sukur suan 3.yasinda ayy evet 20mm olucaktikalp atisi cok gec basladi hatta bana aldir diyen doktorlar bile cikti ama maşallah cok saglikliydi darisi size
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin.Merhabalar ben adete göre 5+5 hamileyim fakat erken olduğu için şuan 6 küsür, bugün doktor vakinal ultrasonda kese boyutunun 17 mm oldupunu söyledi yolk sac var fakat bebek henüz yok, sizler kese boyutu kaçken kalp atışlatını gördünüz
Anladım canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun ğnşallahHayırlı olsun sağlıkla gelsin.
Benim yolk sac 5.haftada görünmüştü ama bebeği 7.haftada görmüştük.
Hatırlamıyorum valla ne desem yalan olur şimdiAnladım canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun ğnşallahpeki kese kaç mm di hatırlıyor musun
Anladım canım teşekkür ederim cevabın için :)Hatırlamıyorum valla ne desem yalan olur şimdi
Canım benim ben senin bu mesajını görmemişim şimdi sayfaya tekrar bakınca farkettim, şükür iyiyim bir sıkıntım yok:) sende iyisindir inşallahGünaydın canım benim nasılsın bugun agrin sizin var mi nasılsın gidiyo
Canimm Günaydın naptin gittin mi drCanım benim ben senin bu mesajını görmemişim şimdi sayfaya tekrar bakınca farkettim, şükür iyiyim bir sıkıntım yok:) sende iyisindir inşallahsabah doktora gidicem bakalım kalp atışı görürüz inşallah dualarımdasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?