Kese 17mm yolk sac var bebek görünmedi sizler kaç hafta da gördünüz

Ah kizlar ah,en uygun başlığı buldum galiba,bana bir yardım edin ne olur, son adet tarihim 13 ocak,15 Şubat'ta devlette keseyi gördük, bugün ise özel bir muayeneye gittim,kalp atışını ve bebeği görürüz umudu ile,ama doktor kese capimin büyük olduğunu bu büyüklükte bebeği görmek gerektiğini büyük olasılıkla boş gebelik olduğunu söyledi, nasıl üzüldük tahmin edersiniz, içim içimi yedi özel hastane de bir doktora göründüm,o daha az ölçtü ,yolk kesesini gordu ve bebeğin çok küçük göründüğünü söyledi. Böyle farklar nasıl olur,sizce gebeligim devam eder mi

Ahhhh canım, benimde son adet tarihim 13 ocak, başlığı açanda benim, yani gören doktor yalan söyleyecek değil, görmeyende ultrason cihazının kalitesinden kaynaklı görememiş olablir göründü kelimesi bile bence çok güzel kese kaç mm dedi doktor, benim en son 17 mm de yolk sac vardı doktor 1 hafta sonra gel dedi, ama burada çoğu kişinin 17mm olmadan görünmüş strese girdim pazartesiyi getiremiyorum

20 mm dedi ikinci doktor , diğeri 26 mm dedi,onlarda bile fark var,hatta ikinci gittiğim görülmeyebilir normal dedi ama ilki bir hafta içinde şiddetli olabilcek kanamadan bile bahsetti , altüst ettiler beynimi,beklemek en iyisi,siz güzel haberler alırsınız inş

Amin canım sağol sende bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah bak ne güzel görünmüş stres yapma sen ikinci gittiğin doktora gitmeye devam et bence

Selam canım nasılsın doktora gittim, karından muayene oldum kese görünmedi, alttan bakti kese göründü, yolk kesesi de göründü cok şükür 3,4 gün sonra gel kalp atışı duyulur dedi

Adete bir gün kala bebeği öğrendim.
Öğrendiğimde adete göre 2 haftalıktı.
2 gün sonra doktora gittim beta 800lü küsürlerdeydi. 4 gün sonra gel keseyi görmemiz lazım dedi.
4 gün sonra karından ultrasonda kese göründü.
6+1 de çağırdı kalp atışını duyduk

Çok teşekkürler cevabınız için ama ben bebeğin kalp atışı kese boyu kaç mm ken göründü onu merak etmiştim :) sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Cok sukur suan 3.yasinda ayy evet 20mm olucakti kalp atisi cok gec basladi hatta bana aldir diyen doktorlar bile cikti ama maşallah cok saglikliydi darisi size
Ama sağlıkla oğlunuz oldu yani 20 cm değil mm dir değil mi? Benimde 17 mm kaç kez yanlışlıkla 27 yazmışım

Cok sukur suan 3.yasinda ayy evet 20mm olucakti kalp atisi cok gec basladi hatta bana aldir diyen doktorlar bile cikti ama maşallah cok saglikliydi darisi size
İnşallah canım benim yeşekkür ederim Pazartesi gidicem bakalım inşalaAllah her şey yolundadır

Hayırlı olsun sağlıkla gelsin.
Benim yolk sac 5.haftada görünmüştü ama bebeği 7.haftada görmüştük.

Günaydın canım benim nasılsın bugun agrin sizin var mi nasılsın gidiyo
Canım benim ben senin bu mesajını görmemişim şimdi sayfaya tekrar bakınca farkettim, şükür iyiyim bir sıkıntım yok:) sende iyisindir inşallah sabah doktora gidicem bakalım kalp atışı görürüz inşallah dualarımdasın

Canimm Günaydın naptin gittin mi dr bende carsamba gel demişti kalp atışını duymaya ama cuma gidecem kesin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…